Friday, May 17, 2019

μολυβια ματιων clinique

η εκδικηση β κυκλος

Απόδειξη, η φρενίτιδα για την απόκτηση της νέας της εμφάνισης ενόψει Μουντιάλ, καθώς σύμφωνα με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, τρία εκατομμύρια άνθρωποι είχαν παραγγείλει τη φανέλα πριν καν αρχίσει η διάθεσή της.


Την Παρασκευή, μία μέρα πριν το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Αγγλία και τη Νιγηρία, χιλιάδες υποστηρικτές της αφρικανικής ομάδας, σχημάτισαν ουρές και περίμεναν αρκετές ώρες έξω από κατάστημα του Λονδίνου προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους τη μουντιαλική φανέλα των «σούπερ αετών».


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html

μολυβια ματιων clinique

Μάλιστα η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη, που κάποιοι από αυτούς που περίμεναν υπομονετικά στις ουρές, τελικά έφυγαν με άδεια χέρια, καθώς έγινε sold out.


μολυβια ματιων clinique

Η φανέλα της Νιγηρίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας, είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο με… μοντέλα τον Alex Iwobi της Άρσεναλ και τον Wilfried Ndidi της Λέστερ, σκορπώντας ενθουσιασμό στους οπαδούς.


Θυμίζει πολύ τη φανέλα με την οποία αγωνίστηκε η Νιγηρία στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ, το 1994 και βασίζεται στο πνεύμα της «Naija», που σημαίνει αισιοδοξία.



"We are so fly, you can't blame us," say Nigerian football fans as the World Cup jersey sells out in minutes. pic.twitter.com/aOAwsNUe0L

— CNN Africa (@CNNAfrica) 1 Ιουνίου 2018


δηλωσεις 2015 εκτυπωση
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_50.html

No comments:

Post a Comment