Friday, May 24, 2019

χανούμ μπουρέκ

δισκος γλυκου νερου

Τόσο η πλευρά του ειδικού ανακριτή, όσο και η πλευρά των συνηγόρων του ζήτησαν μία παράταση μέχρι την 1η Μαΐου του 2018.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html

study of the brain ology

χανούμ μπουρέκ

Της εξέλιξης αυτής, είχε προηγηθεί η υπόθεση του πρώην συμβούλου για θέμα εξωτερικής πολιτικής στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος. Την υπόθεση αυτή, εποπτεύει επίσης, ο ειδικός ανακριτής Μιούλερ, ενώ έχει χορηγηθεί προθεσμία μέχρι τα μέσα Απριλίου, προκειμένου να διευκρινιστούν ζητήματα της δίκης που θ’ ακολουθήσει.


Ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «ψεύτη» τον Τζορτζ Παπαδόπουλο


Οι παρατάσεις που έχουν χορηγηθεί στις δύο περιπτώσεις, αφήνουν να εννοηθεί ότι η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Μιούλερ δεν θα έχει ολοκληρωθεί πριν από την άνοιξη.


Στα τέλη Οκτωβρίου, η δημοσιοποίηση δικαστικών εγγράφων γνωστοποίησε ότι ο Παπαδόπουλος παραδέχτηκε την ενοχή του, για ψευδή κατάθεση στο FBI κι αναφορικά με τις επαφές που είχε με Ρώσους αξιωματούχους, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ.


Τον Δεκέμβριο, ο Φλιν παραδέχτηκε επίσης, ότι έδωσε ψευδή κατάθεση στο FBI, ενώ ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την ομάδα έρευνας του ειδικού ανακριτή. Ο Φλιν διερευνάται για τις επιχειρηματικές σχέσεις που είχε με την Ρωσία παρέχοντας υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, οι οποίες, δεν είχαν δηλωθεί όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, στο αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.




χανούμ μπουρέκ

No comments:

Post a Comment