Monday, May 27, 2019

στολη security

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html
στολη security

Στην Αθήνα


Οι ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ πραγματοποιούν την απεργιακή τους συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί για να διαδηλώσουν, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους «για δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις, παροχές, ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα εργατικά δικαιώματα και τις εργασιακές κατακτήσεις».


στολη security

Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Αθήνα στις 10:00 στο Σύνταγμα και στον Πειραιά στις 11:00 στην πλατεία Καραϊσκάκη, με κεντρικό σύνθημα «Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για την τελική νίκη των λαών».


Τέλος, διάφορα Πρωτοβάθμια Σωματεία θα συγκεντρωθούν στις 10:30 στο Μουσείο, για την δική τους απεργιακή συγκέντρωση.


φωνες γατων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας


Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, λόγω των συγκεντρώσεων θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου κατά τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες.


Στη Θεσσαλονίκη


Απεργιακή συγκέντρωση έχει προγραμματίσει και Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της πόλης (ΕΚΘ), στις 10.30 το πρωί, μπροστά στις εγκαταστάσεις του. Τη συγκέντρωση θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Εργάτη (μπροστά από το κτίριο του ΕΚΘ).


Νωρίτερα, στις 10.00, συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου έχει προγραμματίσει και το ΠΑΜΕ, το οποίο έχει προγραμματίσει ανάλογες απεργιακές συγκεντρώσεις για σήμερα, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.



Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς


Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν στον φετινό εορτασμό της Πρωτομαγιάς οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.




πλακακια δαπεδου γκρι τιμες

No comments:

Post a Comment