Μεγάλος νικητής της φετινής ευρωπαϊκής διοργάνωσης ECOTROPHELIA, αναδείχθηκε το προϊόν «AVOYOG Smoothie Beverage», ένα λειτουργικό ρόφημα αβοκάντου και ορού στραγγιστού γιαουρτιού με πρεβιοτικά και αντιοξειδωτικά, που δημιούργησε η επταμελής ομάδα της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Το AVOYOG Smoothie Beverage έφθασε στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό κατακτώντας την 1η θέση στον Εθνικό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA, που διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).
χάρτινο καραβάκι γλυφαδα
Το «AVOYOG Smoothie Beverage», είναι ένα ρόφημα που παρασκευάζεται από αβοκάντο ελληνικής καλλιέργειας και ορό στραγγιστού γιαουρτιού με προσθήκη πρεβιοτικών ινών και φυσικού αντιοξειδωτικού εκχυλίσματος και ξεχώρισε ανάμεσα σε 16 συνολικά συμμετοχές από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες! Ο ανταγωνισμός ήταν έντονος, καθώς όλες οι χώρες είχαν να επιδείξουν προϊόντα μοναδικής καινοτομίας με ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα, ωστόσο η ελληνική συμμετοχή του ΕΜΠ που αποτελείται από τον καθ Π. Ταούκη, Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, Σχολή Χημικών Μηχανικών, την Δρ Ε. Δερμεσονλούογλου, την Δρ Β. Ανδρέου και τις φοιτήτριες Ε. Παρασκευοπούλου, Ε. Παπαμιχαήλ, Π. Σαραντάκου & Ζ. – Μ. Ξάνθου, κατάφερε να ξεχωρίσει για άλλη μια φορά και να βραβευθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη διάκριση Ελληνικής Συμμετοχής στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση του ΣΕΒΤ.
Το αργυρό βραβείο στη χθεσινή εκδήλωση απέσπασε το Ηνωμένο Βασίλειο για το προϊόν Yasai Cauliflower Rice Sushi, ενώ το χάλκινο βραβείο η Σλοβενία για το προϊόν OnMyWhey. Διακρίθηκαν επίσης η Γαλλία για την Καινοτομία και η Γερμανία για την Επικοινωνιακή Στρατηγική των συμμετοχών τους.
χάρτινο καραβάκι γλυφαδα
δράμα καβάλα κτελ
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_143.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html
No comments:
Post a Comment