Monday, May 27, 2019

τροχαια αγρινιου τηλεφωνα

Σε δηλώσεις την επομένη της ψήφισης κρίσιμων νομοσχεδίων για το τραπεζικό σύστημα και τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, και σχολιάζοντας τη συνεχιζόμενη αξίωση της αντιπολίτευσης για παραίτησή του, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι είναι έτοιμος για τα δύσκολα αλλά και έτοιμος να αποχωρήσει ανά πάσα στιγμή. Σημείωσε ωστόσο ότι η απόφαση θα ληφθεί από τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και όχι από την αντιπολίτευση.


Ο υπουργός χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντικές τις χθεσινές αποφάσεις της Βουλής, αφού μπορεί πλέον να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, τελευταίο, όπως ανέφερε, κατάλοιπο της οικονομικής κρίσης του 2013, κι έτσι να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση της επενδυτικής εμπιστοσύνης προς την χώρα. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι οι αποφάσεις της Βουλής θα οδηγήσουν σε ένα πιο ισχυρό και υγιές τραπεζικό σύστημα, που θα εμπνέει εμπιστοσύνη και θα λειτουργήσει στο απαιτητικό ευρωπαϊκό περιβάλλον.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html

τροχαια αγρινιου τηλεφωνα

Ο κ. Γεωργιάδης είπε επίσης ότι όσοι παρουσιάζουν μια ζοφερή προοπτική για την οικονομία, θα διαψευστούν, για άλλη μια φορά.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html

Σχολιάζοντας της κατηγορίες για κακή διαχείριση στη Κυπριακή Συνεργατική Τράπεζα, ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι κάποια πράγματα μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα. «Χαίρομαι που θα γίνει έρευνα για να εξεταστούν οι αστήρικτοι ισχυρισμοί περί αναξιοκρατικών διορισμών», ανέφερε.


Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ακόμη ότι από το πρωί οι εκροές καταθέσεων από την Κυπριακή Συνεργατική Τράπεζα έχουν ουσιαστικά τερματιστεί, με την επικείμενη ανάληψη του παλιού μέρους της εν λόγω τράπεζας από την Ελληνική Τράπεζα, που θα ενισχυθεί με νέα κεφάλαια.



τροχαια αγρινιου τηλεφωνα
ημέρα του παιδιού ποιηματα
αντωνης λιακος blog

No comments:

Post a Comment