Tuesday, May 28, 2019

παραλια καλογριας μανη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εκκένωσε και ερευνά μία κατοικία στο Σάνμπερι του Σάρεϊ, κοντά στο Λονδίνο. Τα γειτονικά σπίτια έχουν επίσης εκκενωθεί, για προληπτικούς λόγους.


Η περιοχή έχει αποκλειστεί, σε ακτίνα 100 μέτρων, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.


παραλια καλογριας μανη

Οι βρετανικές Αρχές έχουν ήδη συλλάβει έναν 18χρονο, ο οποίος φαίνεται πως σχετίζεται με την επίθεση. Η υπουργός Εσωτερικών Άμπερ Ραντ, σχολιάζοντας το νέο έκανε λόγο για μία «πολύ σημαντική» σύλληψη, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Press Association.


δημοκριτος ιεκ θεσσαλονικης ειδικοτητες 2015

ytong εσωτερικη τοιχοποιια

Ο ύποπτος, ένας 18χρονος, συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς του Κεντ «στη ζώνη του λιμένος του Ντόβερ» – απ' όπου αναχωρούν τα φεριμπότ για τη Γαλλία – και οι αρχές θεωρούν ότι σχετίζεται με την τρομοκρατική επίθεση.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html

παραλια καλογριας μανη

«Κάναμε μια σημαντική σύλληψη στο πλαίσιο των ερευνών μας σήμερα το πρωί. Μολονότι είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο που έχει επιτευχθεί, η έρευνα συνεχίζεται και το επίπεδο της (τρομοκρατικής) απειλής παραμένει στο κρίσιμο», ανέφερε ο Νιλ Μπάσου, ένας εκπρόσωπος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.


Ο συλληφθείς κρατείται σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα και πρόκειται να μεταφερθεί σε άλλο τμήμα, στο νότιο Λονδίνο.



Detectives investigating the terrorist attack at Parsons Green have made an arrest https://t.co/dr2s5fajVv pic.twitter.com/eowH6zaX79

— Metropolitan Police (@metpoliceuk) 16 Σεπτεμβρίου 2017

No comments:

Post a Comment