Friday, May 24, 2019

σαρωνιδα πετρελαιοκηλιδα

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_67.html

«Σε κάθε περίπτωση το υπέρμετρο ύψος δεν συνάδει με την ύπαρξη αρχαιοτήτων και το ιστορικό Αττικό τοπίο, και κρίνεται σκόπιμο να επανεξεταστούν τα προτεινόμενα υψηλά κτίρια κατά την εκπόνηση των πολεοδομικών μελετών», αναφέρει για τους όρους δόμησης η απόφαση της υπουργού Πολιτισμού.


Η εξέλιξη αυτή βάζει σε νέες περιπέτειες την επένδυση, καθώς για κάθε κτίριο που θα ανεγείρεται στο Ελληνικό, το ΚΑΣ θα μπορεί μελλοντικά, όταν θα καλείται να εξετάσει τις επιμέρους μελέτες, να επιβάλλει αλλαγές στους όρους δόμησης και συγκεκριμένα στο υπέρμετρο ύψος.


Η ίδια απόφαση προβλέπει μεταξύ άλλων πως θα διαμορφωθεί σε αρχαιολογικό πάρκο το Ακρωτήρι του Αγίου Κοσμά, θα περιβληθεί με πράσινο ακτίνας 15 μέτρων το αρχαίο λατομείο στη ΒΔ πλευρά του Ελληνικού και θα παραμείνει ελεύθερος χώρος 100 μέτρων γύρω από το κεντρικό κτίριο του πρώην ανατολικού αερολιμένα. Επίσης θέτει όρους για το πώς θα γίνουν οι αρχαιολογικές έρευνες, τόσο με βάση τον αρχαιολογικό νόμο όσο και σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας.



σαρωνιδα πετρελαιοκηλιδα
σαρωνιδα πετρελαιοκηλιδα
ταξι για υδρα
γιαννης χαρουλης λυκαβηττος
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html

No comments:

Post a Comment