Wednesday, May 29, 2019

εισαγγελια εφετων καλαματας

χαροσ παγανια
alfa hotel σκαραμαγκα τιμες

«Είναι ένα τοπίο το οποίο δεν έχει ρυθμιστεί ποτέ. Προσπαθούμε να το ρυθμίσουμε μέσω ΕΣΡ, αλλά η ΝΔ δεν θέλει να φτιαχτεί ΕΣΡ. Ελπίζω, έστω την τελευταία στιγμή, να ανακρούσει πρύμναν και το απόγευμα στη διάσκεψη των προέδρων και να προχωρήσει το θέμα», τόνισε στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ο κ. Μπαλτάς.


Παράλληλα, ανέφερε ότι η τηλεόραση είναι αγαθό δημόσιο, οφείλει να έχει πλουραλισμό, πολιτιστικές ζώνες, να βοηθήσει στην ανάπτυξη ιδεών, προτάσεων, σκέψεων κλπ, που - όπως υπογράμμισε - αφορούν όλες τις πτυχές της ζωής μας γενικότερα.


«Και ένα σωστά ρυθμισμένο και σαφές, ως προς τις λειτουργίες του και τις αρμοδιότητές του, ΕΣΡ θα μπορούσε να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό θέλουμε, αυτό θέλαμε από την αρχή, αλλά προσκρούουμε σε τοίχους μικροπολιτικής», πρόσθεσε ο κ. Μπαλτάς.


Σε ερώτηση για την εξέλιξη των έργων στο μετρό της Θεσσαλονίκης, ο κ. Μπαλτάς χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τη συμμετοχή συναρμόδιων υπουργών και άλλων παραγόντων, οι οποίοι εμπλέκονται στην κατασκευή και τόνισε ότι αντιμετωπίστηκαν προβλήματα και δόθηκαν λύσεις που αφορούν την επιτάχυνση του έργου.


«Νομίζω ότι είμαστε σε συντονισμό, ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία, όπου πλευρές που θεωρητικά τις αντιλαμβάνονται πολλοί ως αντίπαλες, να μπορούν να συνεργαστούν» επισήμανε ο κ. Μπαλτάς, κάνοντας γνωστό ότι αν χρειαστεί θα γίνουν και ορισμένες νομοθετικές παρεμβάσεις.



εισαγγελια εφετων καλαματας
εισαγγελια εφετων καλαματας
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html

No comments:

Post a Comment