Thursday, May 2, 2019

διευθυνση υπουργειου μεταφορων και συγκοινωνιων

πασχαλινα αυγα βαψιμο
διευθυνση υπουργειου μεταφορων και συγκοινωνιων

Συγκεκριμένα, άγνωστοι τηλεφώνησαν στο σπίτι της 65χρονης και της είπαν ότι ο γιος της έχει εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, με θύμα έναν ανήλικο και προκειμένου να πραγματοποιηθεί διαμεσολάβηση προς όφελός του, σε εκπρόσωπους των Δικαστικών Αρχών, απαιτείται η καταβολή χρηματικού ποσού.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Καλαμαριάς, ο 36χρονος, ο οποίος μετέβη προκειμένου να παραλάβει προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό ύψους 10.000 ευρώ.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.


Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με σκοπό την αποφυγή παρόμοιων φαινόμενων από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας, συνιστά:


διευθυνση υπουργειου μεταφορων και συγκοινωνιων

-Να μην πείθεστε εύκολα από άτομα, τα οποία σας “πλησιάζουν” ως γνωστοί συγγενικών - φιλικών προσώπων.


-Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού - φιλικού προσώπου (π. χ. νοσηλεία σε νοσοκομείο).Το ίδιο μπορεί να προσπαθήσουν και τηλεφωνικά. Για τους ίδιους λόγους να μην ενδίδετε σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ. λπ.).


-Σε περιπτώσεις που άγνωστοι επικαλούνται έκτακτη ανάγκη γνωστού - συγγενικού σας προσώπου, να επιδιώκετε πάντα οι ίδιοι να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το γνωστό-συγγενικό σας πρόσωπο, προς επιβεβαίωση των όσων επικαλούνται. Η επικοινωνία να γίνεται με δικό σας τηλέφωνο και κατόπιν δικής σας πρωτοβουλίας και να μην δέχεστε να μιλάτε με άτομο, το οποίο κάλεσαν οι άγνωστοι.


-Σε κάθε περίπτωση, να δηλώνετε ότι δεν πρόκειται να παραδώσετε χρήματα, εάν δεν εμφανιστούν οι γνωστοί-συγγενείς σας.




μεδουσα μηλος
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

No comments:

Post a Comment