Saturday, May 18, 2019

μια ηπειρο με μυθικο ονομα

μια ηπειρο με μυθικο ονομα
μια ηπειρο με μυθικο ονομα

Τον δωδέκατο πλέον χρόνο του διανύει το ανοιχτό forum Deree Business Week, που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 17 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece, στην Αγία Παρασκευή. Στόχος του είναι να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ του επιχειρηματικού και του ακαδημαϊκού κόσμου, δημιουργώντας το πλαίσιο για έναν γόνιμο διάλογο ανάμεσα στους σπουδαστές, τους αποφοίτους του Deree και το κοινό, με διαπρεπείς εκπροσώπους και επαγγελματίες του διεθνούς και ελληνικού επιχειρείν.


Το φετινό Business Week έχει τον τίτλο Crossing Disciplines. Η θεματική του αποτελεί επιλογή των σπουδαστών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Deree. Κάτω από αυτό το πρίσμα, στο forum θα διερευνηθεί πώς ο συνδυασμός των διαφορετικών γνωστικών αντικειμένων και η αξιοποίησή τους – μία τάση που κερδίζει διαρκώς έδαφος – μπορεί να αποτελέσει στοιχείο επαγγελματικής ευελιξίας και κλειδί για την επιτυχία τόσο των εργαζόμενων, όσο και των επιχειρήσεων.


oxfords πλατφορμες

Η ατζέντα περιλαμβάνει σειρά διαλέξεων και εκδηλώσεων στην αγγλική γλώσσα, όπου οι ομιλητές θα καταθέσουν τη δική τους εμπειρία, τόσο από προσωπική όσο και από επιχειρηματική σκοπιά, θέτοντας δημιουργικούς προβληματισμούς προς όφελος των συμμετεχόντων.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html

Την εβδομάδα του Business Week θα ανοίξουν την Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 12:00, ο Provost του Deree Δρ. Θύμιος Ζαχαρόπουλος και η Dean της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Δρ. Άννυ Τριανταφύλλου.


image001



προταση με τη λεξη καταξιωση
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html

No comments:

Post a Comment