Thursday, May 9, 2019

δρυαδες ξενωνας τρικαλα κορινθιας

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html
δρυαδες ξενωνας τρικαλα κορινθιας

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Μάθιου Νίμιτς με τον υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ, ο ΥΠΕΞ της χώρας εξέφρασε τη διάθεση της κυβέρνησής του να επιτευχθεί λύση στο ονοματολογικό αλλά παράλληλα έθεσε και θέμα διατήρησης ταυτότητας του λαού του. «Κανένας δεν μπορεί να μονοπωλήσει τον όρο Μακεδονία, εννοούμε διαφορετικά πράγματα όταν εμείς λέμε ότι είμαστε Μακεδόνες και όταν ένας Έλληνας λέει ότι είναι Μακεδόνας» είπε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να είμαστε Μακεδόνες και να μιλούμε τη μακεδονική γλώσσα, ως μέρος του συνόλου των σλαβικών γλωσσών».


κλαμα απο χαρα συνωνυμα

O κ. Ντιμιτρόφ δήλωσε κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου του με τον Νίμιτς ότι αντιλαμβάνεται πως το ζήτημα της ονομασίας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητης φύσης για τους πολίτες της χώρας του, που παρακολουθούν στενά το ζήτημα.


επαναφορά επαφών iphone

δρυαδες ξενωνας τρικαλα κορινθιας

«[…] Θέλουμε να λύσουμε το ζήτημα με αξιοπρεπή τρόπο, τόσο για τη χώρα μας όσο και για τους γείτονές μας τους Έλληνες» τόνισε ο Ντιμιτρόφ. Έσπευσε δε, να συμπληρώσει ότι αντιλαμβάνεται πως ορισμένοι Έλληνες «αυτοπροδιορίζονται ως Μακεδόνες» αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν έχουν «το απόλυτο δικαίωμα στον όρο».




https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html

No comments:

Post a Comment