Friday, May 17, 2019

δραστηριοι ελληνες της σουηδιας

Ο κύριος Βαρουφάκης μιλά για το 6ο μνημονιακό έτος, μια χαμένη χρονιά, όπως είναι ο τίτλος του άρθρου του, και κάνει λόγο για ελληνική Άνοιξη που πνίγηκε νωρίς, και συγκεκριμένα την ημέρα του δημοψηφίσματος.


Στην πρώτη ιστορία με τίτλο «Πλήρης Υποταγή» ο κ. Βαρουφάκης διαπιστώνει ότι ο Πρωθυπουργός με την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά αλλά και τις παροχές της τελευταίας στιγμής στους συνταξιούχους, προσπάθησε να αναβιώσει την υπόσχεση του «παράλληλου προγράμματος» και τελικά, έβαλε ταφόπλακα στο παράλληλο πρόγραμμα όπως αποδεικνύει η επιστολή Τσακαλώτου.


Στη δεύτερη ιστορία, με τίτλο, «Απρεπής παράδοση», ο πρώην υπουργός και ειδικός στη θεωρία των παιγνίων, μιλά για την Επιτροπή Παιγνίων που δημιουργήθηκε επί των ημερών του. Ουσιαστικά κατηγορεί την κυβέρνηση ότι άφησε απροστάτευτους τους πολίτες με τους ηλεκτρονικούς πωλητές «φρούδων ελπίδων», όπως τους χαρακτηρίζει, να εκμεταλλεύονται «νόμιμα» την απελπισία των πολιτών σε καιρούς κρίσης.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html

Η τρίτη και τελευταία ιστορία, "Αυτόκλητη αναλγησία", είναι η ιστορία του Σαμπίρ από το Πακιστάν που κατάφερε να φτάσει ζωντανός στην Μυτιλήνη μετά από ένα τραγικό ναυάγιο. Έφτασε στην χώρα όπου κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα «προσηλωμένο στις αρχές του ανθρωπισμού» που «όμως», όπως γράφει ο πρώην Υπουργός, υπέγραψε τη συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας. Παρότι, λοιπόν, ο Σαμπίρ θυσιάστηκε στη χώρα του για να σώσει Χριστιανούς, το αίτημα ασύλου απορροφήθηκε και η απέλασή του είναι θέμα ημερών.


τροποποιηση δηλωσης ευδοξος

δραστηριοι ελληνες της σουηδιας

Αυτές είναι οι τρεις ιστορίες που ξεχώρισε ο κ. Βαρουφάκης για το 2016 και αφηγήθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών.. Ωστόσο, ο πρώην Υπουργός, κλείνει θετικά... ελπίζοντας ότι το 2017 θα είναι έτος ανατροπής.



δραστηριοι ελληνες της σουηδιας
τροφική υπερευαισθησία
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html

No comments:

Post a Comment