Monday, May 13, 2019

οικονομικα επιπλα κρητη

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html
παγιδεύω συνώνυμα
οικονομικα επιπλα κρητη

«Κατέλαβαν κι άλλες αγροτικές περιοχές και η προέλασή τους συνεχίζεται από τα ανατολικά», διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το Παρατηρητήριο, σημειώνοντας ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις απέχουν εφεξής δύο χιλιόμετρα από την Ντούμα, την μεγάλη πόλη της Γκούτα.


«Οι κυβερνητικές δυνάμεις ελέγχουν εφεξής το 33%, δηλαδή το ένα τρίτο του θύλακα αυτού των περίπου 100 τετραγωνικών χιλιομέτρων», δήλωσε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν. «Προελαύνουν γρήγορα καθώς οι επιχειρήσεις γίνονται κυρίως στις αγροτικές ζώνες», σημείωσε.


Η υποστηριζόμενη από τη σύμμαχο Ρωσία κυβέρνηση του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ δεν έκρυψε ποτέ την αποφασιστικότητά της να ανακαταλάβει τον ανταρτοκρατούμενο αυτόν θύλακα, οι περίπου 400.000 κάτοικοι του οποίου ζουν σε υπόγεια για να γλιτώσουν από τους βομβαρδισμούς των κυβερνητικών δυνάμεων και αντιμετωπίζουν καθημερινά μεγάλες ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα.


οικονομικα επιπλα κρητη

«Η επιχείρηση πρέπει να συνεχιστεί», δήλωσε ωστόσο χθες ο Άσαντ. Οι δυνάμεις του ελέγχουν πλέον το ανατολικό και το νοτιοανατολικό τμήμα του θύλακα.




κριτηρια εισαγωγησ εκαμ

No comments:

Post a Comment