Sunday, May 19, 2019

πωλησεις γουρουνοσκυλο 2016

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html

Ειδικότερα, σε άρθρο της, η ιταλική εφημερίδα «Il Manifesto» αναφέρεται στη συγκεκριμένη υπόθεση και τονίζει πως, «μέσα στο διοικητικό συμβούλιο θα μπορούσε να υπάρξει αναλυτική συζήτηση, από τη στιγμή που, σύμφωνα με ό, τι έχει διαρρεύσει, πολλά μέλη του είχαν εκφράσει σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με το πώς είχε υπολογισθεί η συνολική σχέση ελλείμματος-ΑΕΠ για την συγκεκριμένη χρονιά».


γρηγορης ραφηνα

Η «Il Manifesto» επίσης αναφέρει ότι τα στοιχεία αυτά συνέβαλαν στην έγκριση των προγραμμάτων διεθνούς οικονομικής υποστήριξης της χώρας, και στην εφαρμογή των πολιτικών λιτότητας. Στο άρθρο, δε, εκτιμάται ότι από την μία κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει ότι στα χρόνια πριν από το ξέσπασμα της κρίσης υπήρξε κακοδιαχείριση της ελληνικής δημόσιας οικονομίας.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html

Από την άλλη, όμως, εκφράζεται η άποψη ότι «είναι άλλο τόσο βέβαιο ότι κανείς δεν μπορεί να πει στην δικαστική αρχή μιας δημοκρατικής χώρας πώς πρέπει να γίνονται οι δίκες και να βγαίνουν οι διάφορες αποφάσεις».


Συνεχίζοντας αυτή τη διαπίστωση, η ιταλική εφημερίδα αναφέρεται και στο σχετικό περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, μετά από τοποθετήσεις μελών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το όλο θέμα.



πωλησεις γουρουνοσκυλο 2016
πωλησεις γουρουνοσκυλο 2016
mclaren car offers

No comments:

Post a Comment