Monday, May 20, 2019

παιδι 2 5 ετων συμπεριφορα

παιδι 2 5 ετων συμπεριφορα

Αυτό ξεκαθάρισε κατά την επίσκεψή του στην Αλβανία ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, έκανε αναφορά και στις ελληνοαλβανικές θέσεις.


Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφου, ο πρόεδρος της Κομισιόν σημείωσε ότι «πρέπει να αξιοποιήσουμε την υπόθεση της έναρξης (σ. σ. των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Αλβανίας ως υποψήφιας χώρας) για να επιτρέψουμε στις χώρες (της περιοχής) να συμφωνήσουν για την επίλυση των προβλημάτων (σ. σ. των εδαφικών διεκδικήσεων), τα οποία δεν έχουν μετατραπεί ακόμα σε διένεξη».


Επισήμανε ότι τα προβλήματα πρέπει να λυθούν πριν φθάσει η στιγμή της ένταξης των χωρών στην ΕΕ. Πρόσθεσε επίσης ότι η Κομισιόν ενθαρρύνει την Αλβανία να τερματίσει τις εδαφικές διενέξεις με όλους τους γείτονές της και αυτό θα αποτελέσει ένδειξη της δέσμευσης της Αλβανίας για γίνει μέλος της ΕΕ.


εφυγεσ μαζωνακησ

παιδι 2 5 ετων συμπεριφορα

Είχε προηγηθεί ανάρτηση στο Twitter του εκπροσώπου της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά στο οποίο αναφερόταν το μήνυμα που κομίζει ο Γιούνκερ στα Τίρανα και αυτό ήταν πως «η Αλβανία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, πρέπει να παραμείνει τώρα σε πορεία μεταρρυθμίσεων. Η θέση σας είναι στην Ευρώπη, πρέπει να προετοιμαστείτε για το μέλλον σας. Θα είμαστε στο πλευρό σας».


σεμιναρια εκπαιδευτων σκυλων θεσσαλονικη


1st day @JunckerEU #WesternBalkans tour concludes with warm welcome in Tirana by PM @ediramaal. Pdt’s message: “#Albania has made remarkable progress, now to stay the course of reform. Your place is in Europe, you have to prepare for your future. We shall be on your side”. pic.twitter.com/g9epDnp3TK

— Margaritis Schinas (@MargSchinas) 25 Φεβρουαρίου 2018


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

No comments:

Post a Comment