Tuesday, April 16, 2019

opa results ottawa

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_6.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html
πως να λεω τα χαρτια
αμαρυλλις μυθος
opa results ottawa

Η Τουρκία μάλιστα ζητά και τα... ρέστα κάνοντας λόγο για «απερίσκεπτη» ενέργεια της Ελλάδας, παρότι το συγκεκριμένο πλοίο τουρκικών συμφερόντων επέλεξε να αγνοήσει το σήμα των ελληνικών αρχών.


Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας καταδικάζει το περιστατικό και τονίζει:


opa results ottawa


Πληροφορηθήκαμε ότι στα ανοιχτά της Ρόδου ελληνική ακταιωρός άνοιξε πυρ κατά του υπό τουρκική σημαία ΜV ACT εμπορικό πλοίο που μετέβαινε από το λιμάνι της Αλεξανδρέττας στο λιμάνι της Νικομήδειας. Με κανένα τρόπο δεν μπορεί να εξηγηθεί η ενέργεια αυτά κατά ενός πλοίου που μετέφερε φορτίο μεταξύ δυο τουρκικών λιμανιών. Το μόνο που θεωρούμε παρήγορο είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματισμοί.



«Καταδικάζουμε έντονα αυτήν την υπέρμετρη ενέργεια των ελληνικών αρχών που αψηφά την ανθρώπινη ζωή που αποτελεί βασικό δικαίωμα και επιθυμούμε να μοιραστούμε με την διεθνή κοινή γνώμη την ανάγκη να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό» αναφέρεται στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών», σημειώνει το τουρκικό ΥΠΕΞ.


Την ίδια ώρα το ελληνικό Λιμενικό έδωσε τη δική του απάντηση για τους πυροβολισμούς κατά του τουρκικού πλοίου λέγοντας ότι έριξε προειδοποιητικές βολές και όχι βολές κατά του σκάφους , αλλά και πάλι το πλοίο δεν σταμάτησε την πορεία του. (Διαβάστε περισσότερα εδώ).


Το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, μεταδίδει ότι η Τουρκία στέλνει στην περιοχή τρία πλοία σε μία προσπάθεια να δείξει την υπεροχή της.



#BREAKING | Turkish ship that came under fire by Greek boat docks at #Turkey’s Marmaris port pic.twitter.com/O9Jbnc2bqE

— ANADOLU AGENCY (ENG) (@anadoluagency) July 3, 2017

No comments:

Post a Comment