Wednesday, April 24, 2019

games of thrones season 5 episode 2

Η καταγγελία της ΠΕΝΕΝ, καταδεικνύει ως υπευθύνους τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, ενώ αναφέρει πως η επίθεση έγινε από ομάδα περίπου 10-12 ατόμων που επέβαιναν σε μηχανές, έξω από τον Οίκο Ναύτη, όπου αρχικά με απειλές και εν συνεχεία χρησιμοποιώντας σωματική βία τραυμάτισαν έναν εκ των αφισοκολλητών.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

games of thrones season 5 episode 2

Η διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταδίκασε την επίθεση, ενώ τόνισε πως «δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω από την συμμετοχή και τη δράση της στο αντιφασιστικό κίνημα», αλλά αντίθετα, θα εντείνει τον αγώνα της για την πολιτική και ιδεολογική απομόνωσή της νεοφασιστικής οργάνωσης.


games of thrones season 5 episode 2

Η καταγγελία της ΠΕΝΕΝ υποδηλώνει πως πρόκειται για οργανωμένη επίθεση, αφού όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της, πρόκειται για ομάδα ατόμων που είχαν αναλάβει «την αποστολή να καταστρέψουν σε ολονύκτια επιχείρηση τις αφίσες που είχαν ήδη τοιχοκολληθεί στο κέντρο του Πειραιά».


Στο κλείσιμο της ανακοίνωσής της, η ίδια καλεί όλα τα συνδικάτα να λάβουν αποφασιστική θέση ενάντια στις ρατσιστικές επιθέσεις και να προχωρήσουν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να κλείσουν τα γραφεία της ΧΑ που αποτελούν ορμητήρια ενάντια στο εργατικό και λαϊκό κίνημα.



ζαχαρη και διαιτα
σύνδεσμος φαρμακευτικών επιχειρήσεων ελλάδος (σφεε)
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html

No comments:

Post a Comment