Tuesday, April 30, 2019

σχολικη εφημεριδα παλαιρου

δημοτικη αστυνομια χανιωτης

Και τα 30 αυτά άτομα έχουν συλληφθεί ή προσαχθεί αρκετές φορές με βασικό ρόλο σε επεισόδια επιθέσεις, εμπρησμούς στην περιοχή των Εξαρχείων. Αποτελούν πυρήνα αντιεξουσιαστών που η δράση τους αποτελεί για το συγκεκριμένο χώρο βασικό κεφάλαιο.


Ανάμεσα σε αυτά τα 30 άτομα είναι και ένας 28χρονος ο οποίος μάλιστα έχει χαρακτηριστεί από τις Αρχές ως ο «νέος αρχηγός» των μπαχαλάκηδων. Είχε συλληφθεί μάλιστα πριν λίγο χρονικό διάστημα, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για εμπρησμούς και επιθέσεις. Είχε φυλακιστεί για λίγο και αφέθηκε ελεύθερος. Όλα δείχνουν ότι επέστρεψε στα Εξάρχεια και σύμφωνα με τις Αρχές πρόκειται για ένα άτομο που στρατολόγησε τη νέα γενιά των «μπαχαλάκηδων» στα Εξάρχεια. Στο παρελθόν είχε στο ενεργητικό του από επιθέσεις σε αστυνομικούς της ομάδας Δέλτα και της «Άμεσης Δράσης» μέχρι και συμμετοχή σε ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά σε άτομα που αντιεξουσιατικού χώρου στα Εξάρχεια.


κωστακη ρανια ηλικια

Επίσης ανάμεσά τους βρίσκεται ένας πολύ γνωστός αντιεξουσιαστής μεγαλύτερος σε ηλικία ο οποίος έχει σχέση με ηγετικά στελέχη της τρομοκρατίας ενώ ο ίδιος έχει φτιάξει τη δική του ομάδα με παρεμβάσεις σε αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς «στόχους». Βρίσκεται συχνά στις δικαστικές αίθουσες όπου γίνονται οι δίκες των τρομοκρατών ενώ είχε καταθέσει και ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του «Επαναστατικού Αγώνα».


Η ομάδα των 30 «σκληρών» των Εξαρχείων έχουν καθημερινή παρουσία στην κατάληψη της πρυτανείας που όλα δείχνουν ότι αποτελεί στο κέντρο της Αθήνας το χώρο στον οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις για δράσεις υπέρ του Γιαγτζόγλου.



σχολικη εφημεριδα παλαιρου
σχολικη εφημεριδα παλαιρου
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_21.html

No comments:

Post a Comment