Sunday, April 28, 2019

εργασια στη λιβαδεια 2016

παραλια γυμνιστων αθηνα

Ο γενικός εισαγγελέας της Σαουδικής Αραβίας ζήτησε χθες την επιβολή της θανατικής ποινής σε πέντε από τους κατηγορούμενους για τον ρόλο τους στην δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι, λέγοντας ότι ο δημοσιογράφος «ναρκώθηκε, δολοφονήθηκε και διαμελίσθηκε» εντός του σαουδαραβικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Οκτωβρίου, όμως οι αρχές του Ριάντ φρόντισαν στην εκδοχή αυτή να απαλλάξουν τελείως τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, τον επονομαζόμενο MBS.


Σύμφωνα με τον Σαουδάραβα εισαγγελέα, μία ομάδα εστάλη στην Κωνσταντινούπολη με αποστολή να μεταφέρει δια της βίας ή μη τον δημοσιογράφο στο Ριάντ, αλλά ο επικεφαλής της ομάδας έλαβε επί τόπου, με δική του πρωτοβουλία, την απόφαση να τον σκοτώσει χωρίς να συμβουλευθεί τους ανωτέρους του.


Σύμφωνα με το νέο σενάριο, ο δημοσιογράφος «ναρκώθηκε και διαμελίσθηκε» εντός του προξενείου και το κατακρεουργημένο πτώμα του παραδόθηκε σε έναν «συνεργάτη» εκτός της διπλωματικής αποστολής.


Όμως, ο αρθρογράφος Αμπντουλκαντίρ Σελβί, προσκείμενος στην τουρκική ηγεσία, γράφει στην εφημερίδα ότι μία ηχητική καταγραφή της δολοφονίας που έχουν στην κατοχή τους οι τουρκικές αρχές δείχνει ότι δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση με τον Τζαμάλ Κασόγκι για να πεισθεί να επιστρέψει στην Σαουδική Αραβία.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

Σύμφωνα με τον Σελβί, ο δημοσιογράφος δεν ναρκώθηκε, αλλά στραγγαλίσθηκε με σκοινί ή τού προκλήθηκε ασφυξία με μία σακούλα στο κεφάλι.




εργασια στη λιβαδεια 2016
εργασια στη λιβαδεια 2016
μαρινοπουλοσ αε αλιμοσ
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html

No comments:

Post a Comment