Friday, April 26, 2019

τρωκτικο ρατσες

βιολια μαρκες

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μελάνια ο Τραμπ δεν θα επισκεφθεί το Χιούστον που εξακολουθεί να απειλείται από τη συνεχιζόμενη άνοδο των υδάτων, αλλά θα μεταβεί στο δυτικό τμήμα του Τέξας για να επιθεωρήσει από κοντά τις ζημιές που έχουν γίνει στη δεύτερη μεγαλύτερη σε μέγεθος Πολιτεία των ΗΠΑ.



«Είμαστε μια αμερικανική οικογένεια, θα πολεμήσουμε μαζί», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, επιθυμώντας να παρουσιαστεί ενωτικός, στον δοκιμαζόμενο αμερικανικό λαό.


γεωγραφια μορια 2015


TRUMP


τρωκτικο ρατσες

«Η κυβέρνησή μου βρίσκεται σε στενό συντονισμό με την Πολιτεία και τις τοπικές αρχές στο Τέξας και τη Λουιζιάνα για να σώσουμε ζωές και ευχαριστούμε τους διασώστες και όλους όσοι συμμετέχουν στις προσπάθειες», δήλωσε χθες Δευτέρα ο Τραμπ στους δημοσιογράφους.


τρωκτικο ρατσες

Στο μεταξύ αναμένεται περαιτέρω αύξηση του επιπέδου των υδάτων αναμένεται στην Πολιτεία Τέξας που εξακολουθεί να πλήττεται από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ. Οκτώ άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και δεκάδες χιλιάδες έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους.


HAR 2


(REUTERS/Rick Wilking)


Μεταξύ των πιο πρόσφατων θυμάτων είναι μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά, η οποία πιστεύεται ότι πνίγηκε όταν το φορτηγάκι τους παρασύρθηκε από τα νερά στο Χιούστον.


Χιλιάδες στρατιώτες της Εθνοφρουράς, αστυνομικοί, διασώστες, αλλά και πολίτες προσπαθούν με ελικόπτερα, βάρκες και ειδικά φορτηγά να σώσουν τους εκατοντάδες πολίτες που έχουν εγκλωβιστεί εξαιτίας της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ, η οποία έχει παραλύσει το Χιούστον.



https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html

No comments:

Post a Comment