Thursday, April 25, 2019

ξυλινη κορνιζα τοιχου

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html
ξυλινη κορνιζα τοιχου

Οι δικαστές κατά πλειοψηφία και υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αποφάσισαν ότι η εγγύηση πρέπει να παραμείνει στα 200.000 ευρώ, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον κατηγορούμενο πρώην υπουργό να καταβάλει το χρηματικό ποσό είτε σε μετρητά, είτε μέσω εγγυητικής επιστολής τράπεζας ή και υποθήκης ακινήτου του ιδίου ή τρίτου προσώπου.


Το μέλος του δικαστηρίου που μειοψήφησε τάχθηκε υπέρ της μείωσης του ποσού εγγύησης στα 100.000 ευρώ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Ωστόσο, οι δικηγόροι του εμμένουν στην οικονομική αδυναμία του πρώην υπουργού να καταβάλει το ποσό των 200.000 ευρώ, καθώς, όπως υποστηρίζουν, μέχρι στιγμής ο κατηγορούμενος κατάφερε μέσω δανεισμού να συγκεντρώσει μόλις το ποσό των 50.000 ευρώ, το οποίο προτίθεται να καταβάλει.


Μάλιστα ο συνήγορος του κ. Τσοχατζόπουλου, Λεωνίδας Κοτσαλής έκανε λόγο για "φυσική εξόντωση" του, ενώ ο έτερος υπερασπιστής του πρώην υπουργού, Γιάννης Νικολάου αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του λέγοντας ότι:


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_81.html


Είναι ασθενής στο νοσοκομείο των φυλακών Αγ. Παύλος και η υγεία του βρίσκεται σε κίνδυνο. Έχει ανακληθεί η σύνταξή του, έχουν κατασχεθεί οι τραπεζικοί του λογαριασμοί και δεν υπάρχει περίπτωση να ανταποκριθεί οικονομικά.




ξυλινη κορνιζα τοιχου
καλυτερο ζαχαροπλαστειο παλαιο φαληρο
σκληρος δισκος λειτουργια

No comments:

Post a Comment