Friday, April 26, 2019

συναλλαγες καρτων εξωτερικο

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html
θεωρημα επαγωγης

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο κ. Τζανακόπουλος χαρακτήρισε ιστορική στιγμή για το διαδικτυακό Τύπο τη συγκυρία, προσθέτοντας ότι δυστυχώς έπρεπε να φθάσουμε στο 2017 για να ληφθεί μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία.


Ο ίδιος τόνισε ότι το Μητρώο ηλεκτρονικών ΜΜΕ εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για την προάσπιση της διαφάνειας και της νομιμότητας, στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργία της Δημοκρατίας.


πισινα για παιδια θεσσαλονικη

συναλλαγες καρτων εξωτερικο

Η συζήτηση αυτή είναι διαρκής, προσέθεσε ο Δ. Τζανακόπουλος, όπως και η μάχη της κυβέρνησης για την καταπολέμηση όλων των στρεβλώσεων που μας έφεραν εδώ, όπως και παραδοσιακά ΜΜΕ στη χρεοκοπία. Ας αποτελέσει η ενημέρωση τον βασικό πυλώνα αναστήλωσης της Δημοκρατίας, τόνισε κλείνοντας.


4070454


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html

(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


Σκοπός ο εξορθολογισμός του τοπίου της ενημέρωσης, είπε ο Ν. Παππάς


Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Ν. Παππάς χαρακτήρισε θετικό γεγονός την αθρόα προσέλευση επιχειρηματιών και δημοσιογράφων στη σημερινή παρουσίαση του Μητρώου, το οποίο χαρακτήρισε σημαντικό βήμα για το πώς θα πρέπει να λειτουργεί η διαδικτυακή ενημέρωση.


Δήλωσε ότι η σημερινή πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο πρωτοβουλιών του υπουργείου για τον εξορθολογισμό του τοπίου της ενημέρωσης, προαναγγέλλοντας την εφαρμογή γραμμικού κώδικα για τις πωλήσεις εφημερίδων και την πλατφόρμα διάθεσης διαφημιστικού τηλεοπτικού χρόνου.


Χαρακτήρισε ξεπερασμένο το θεσμικό πλαίσιο για τη διαχείριση και διάθεση της κρατικής διαφήμισης σε μια εποχή που τα 2/3 των πολιτών στρέφονται πλέον στην ενημέρωση από το διαδίκτυο. Και μίλησε για την κοινή προσδοκία όλων όσον αφορά τον καθορισμό κανόνων στη διανομή κρατικής διαφήμισης, αλλά και τη στήριξη με προοπτικές βιωσιμότητας για τα περιφερειακά ΜΜΕ.


4070420


(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


Ο Ν. Παππάς τόνισε ότι οι επιχειρήσεις που δεν θα εγγραφούν στο Μητρώο θα αποκλειστούν από την κρατική διαφήμιση και προσέθεσε ότι αύριο αποστέλλεται σε 860 φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα η εγκύκλιος για τη διάθεση της κρατικής διαφήμισης.


Τέλος, μίλησε για τη μάστιγα λογοκλοπής στο διαδίκτυο, αναφέροντας ως «μεγάλο ασθενή» στον συγκεκριμένο τομέα το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων που κρατά αρνητική πρωτιά σε κείμενα και φωτογραφίες του που αναπαράγονται σε πλήθος ιστοσελίδων. Για το συγκεκριμένο ζήτημα, τα μέλη του Μητρώου θα έχουν πλέον προστασία με την υπηρεσία εντοπισμού λογοκλοπής, ένα λογισμικό που θα επιτρέπει στον χρήση να εντοπίζει τις ιστοσελίδες που υποκύπτουν στον πειρασμό του copy paste.


4070379


(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


Η κρατική διαφήμιση στα προνόμια των μελών, είπε ο Λ. Κρέτσος


Τα στοιχεία του Μητρώου παρουσίασε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λ. Κρέτσος, ο οποίος ανέφερε ότι το Μητρώο online media έχει στόχο τη διαφάνεια στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τις εργασιακές σχέσεις, την ενίσχυση της πολυφωνίας και την εφαρμογή της νομοθεσίας για την κατανομή της κρατικής διαφήμισης.



συναλλαγες καρτων εξωτερικο

No comments:

Post a Comment