Wednesday, April 24, 2019

συσκευη κοπης φελιζολ

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
συσκευη κοπης φελιζολ
συσκευη κοπης φελιζολ

Στη διάσκεψη, οι χώρες συμφώνησαν στη διεξαγωγή ενός έτους «διαλόγου» ώστε να μπορέσουν να καταρτίσουν στα τέλη του 2018 ένα συλλογικό απολογισμό των εκπομπών των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.


Ο στόχος είναι να ενθαρρυνθούν και να βοηθηθούν οι χώρες να αναθεωρήσουν τις δεσμεύσεις τους, που σε αυτό το στάδιο δεν θεωρούνται επαρκείς για να επιτρέψουν η αύξηση της θερμοκρασίας στον πλανήτη να παραμείνει αρκετά κάτω από τους 2 βαθμούς Κελσίου, όπως ορίζει η συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα το 2015.


Ο διάλογος αυτός θα πρέπει να είναι «εποικοδομητικός, στραμμένος προς τις λύσεις» και να μην στοχεύει κανέναν, προειδοποιεί η απόφαση που υιοθετήθηκε.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

Στη Βόνη, οι διαπραγματευτές, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής αντιπροσωπείας, άρχισαν επίσης να διαμορφώνουν τους κανόνες υλοποίησης της συμφωνίας του Παρισιού, που αναμένεται να εφαρμοστεί από το 2020: πώς οι χώρες λογοδοτούν για τις ενέργειές τους, τι ακολουθείται για την οικονομική βοήθεια που υποσχέθηκαν οι πλούσιες χώρες, κ. ά.


2 μερεσ και μια νυχτα

Ωστόσο, τίποτε δεν ρυθμίστηκε επί της ουσίας: αυτός θα είναι ο ρόλος της COP24, που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο του 2018 στο Κατοβίτσε της Πολωνίας.


«Και αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς αναμέναμε αρκετά μεγαλύτερη πρόοδο» στη Βόνη, τονίζει ο Ντέιβιντ Λεβάι του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (Iddri), σημειώνοντας την «έλλειψη ηγεσίας» μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τη χώρα του από τις συνομιλίες.


«Θα έχουμε πολλή δουλειά το 2018», παραδέχεται ευρωπαία διαπραγματεύτρια.


Για άλλη μια φορά, οι αναπτυσσόμενες και οι ανεπτυγμένες χώρες διαφώνησαν στο ακανθώδες θέμα της χρηματοδότησης για το κλίμα. Στη διάσκεψη παρέμεινε ασαφές αν πράγματι οι πλούσιες χώρες θα διαθέτουν το ποσό των 100 δισεκατ. δολαρίων ετησίως έως το 2020 που έχουν υποσχεθεί ώστε οι φτωχότερες χώρες να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή.


Η κυβέρνηση Τραμπ, η οποία επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να αποχωρήσει από τη συμφωνία, κάτι που δεν θα μπορεί να γίνει επίσημα πριν από το τέλος του 2020, έχει ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα καταβάλει τα χρήματα που είχε υποσχεθεί ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, συγκεκριμένα 2 δισεκατ. δολάρια που προορίζονταν για το Πράσινο Ταμείο του ΟΗΕ.



βατραχος τι τρωει

No comments:

Post a Comment