Wednesday, April 3, 2019

αρχειοθετηση συνταγων μαγειρικης

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html
δηλωση δελαστικ στον χατζηνικολαου

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται οι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Φίλης, Νίκος Βούτσης, Ανδρέας Ξανθός, Γιάννης Δραγασάκης, Παύλος Πολάκης, Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης, Πάνος Ρήγας, Ρένα Δούρου.


Στην πρώτη θέση είναι ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με μόλις 4 ψήφους διαφορά από την δεύτερο. Ο υπουργός Οικονομικών θεωρείται πρόσωπο κοινής αποδοχής για τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ και του πιστώθηκε το ότι παρά το γεγονός ότι ανήκει στην τάση των 53 έχει αναλάβει το βάρος της διαπραγμάτευσης.


αρχειοθετηση συνταγων μαγειρικης

Δεύτερος έρχεται ο Νίκος Φίλης (είχε εισπράξει και το πιο θερμό χειροκρότημα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του) ο οποίος φαίνεται να κεφαλαιοποιεί τόσο την σύγκρουση με την Εκκλησία όσο και την μέχρι τώρα πολιτική του στο υπουργείο Παιδείας. Στην τρίτη θέση είναι ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.


Η Ρένα Δούρου πλασάρεται σε καλή θέση και είναι η μόνη γυναίκα στην πρώτη δεκάδα, ενώ ο Γιάννης Δραγασάκης που ήταν πρώτος στο προηγούμενο συνέδριο έρχεται πέμπτος και ο Νίκος Παππάς ο οποίος φάνταζε φαβορί για την πρωτιά έρχεται μόλις όγδοος.




αρχειοθετηση συνταγων μαγειρικης
κεντερης ξενοδοχειο παπιγκο

No comments:

Post a Comment