Friday, April 5, 2019

εξαψη στιχοι

το πρωινο αντ1 συνταγες

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα κι ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης.


Ακόμη, ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε: «Εκτιμώ ότι με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί και με συντονισμένες ενέργειες ανάμεσα σε όλα τα υπουργεία, η Ελλάδα θα είναι πρότυπο και για τις άλλες ευρωπαϊκές πόλεις. Τα μεγάλα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί, δεν θα πάψει όμως αυτό το φαινόμενο να συνεχίσει να υπάρχει για τα προσεχή χρόνια. Η Ευρώπη πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένη, γιατί είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα με παγκόσμιες προεκτάσεις και βεβαίως η Ελλάδα να συνεχίσει να στηρίζεται από εμάς, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά κι η ίδια έχοντας αναλάβει με υπευθυνότητα αυτή την αποστολή, αυτό το ρόλο, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στην πραγματικότητα».


Όσον αφορά τη σημερινή συνάντηση, ο επίτροπος τόνισε: «Ήταν μία πολύ καλή συνεργασία, γιατί έχει ένα συγκεκριμένο σκοπό - το πώς θα βελτιώσουμε και θα επιταχύνουμε όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού ζητήματος. Οι εικόνες που ήρθαν από τα νησιά τον τελευταίο καιρό επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν μία σειρά προβλήματα. Είμαι ικανοποιημένος απ' αυτή τη συνάντηση, γιατί διαπίστωσα ότι όλες οι διαδικασίες που έχουν γίνει, οδηγούν προς τον κοινό για όλους μας στόχο, ώστε αυτές οι εικόνες να μην υπάρχουν πια. Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι αυτοί που διέρχονται τα ευρωπαϊκά σύνορα, να τυγχάνουν σεβασμού και σωστής αντιμετώπισης. Τα σχήματα που λειτουργούν και στα νησιά και στην ενδοχώρα, να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις γρήγορα κι αποτελεσματικά».


ανδριανος γεωργιος

εξαψη στιχοι

εξαψη στιχοι


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html

No comments:

Post a Comment