Thursday, April 4, 2019

μαριναρισμένος τόνος

αποψε στην σκοπια κιθαρα
μαριναρισμένος τόνος

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την κατάθεσή του στην αστυνομία, ο κ. Στριμπάκος φέρεται να κατονόμασε άτομο του στενού του περιβάλλοντος, το οποίο αναζήτησαν οι αρχές.


Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν και τους υπόλοιπους ανθρώπους που κατονόμασε ο ψυχίατρος, ο οποίος όπως κατήγγειλε, το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html

λιστες εκλογων συριζα

Ο κ. Στριμπάκος, φεύγοντας από το γραφείο του επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Ηράκλειο, δέχτηκε επίθεση με πυρά από ομάδα 3 – 4 ατόμων. Ο ίδιος κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητό του και να βάλει μπρος. Ωστόσο, την ίδια στιγμή όμως ένας ή δύο από τους δράστες, πιθανότατα με λοστό χτύπησαν τα τζάμια από την πλευρά του συνοδηγού με αποτέλεσμα θραύσματά τους να χτυπήσουν τον 50χρονο στο πρόσωπο.


Ο ψυχίατρος κατάφερε, παρόλα αυτά, να φτάσει από την Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη λεωφόρο Καλοκαιρινού όπου μπήκε στο φαρμακείο του Γιώργου Παρασύρη ζητώντας βοήθεια. Ο φαρμακοποιός ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ παρασχέθηκαν επί τόπου και οι πρώτες βοήθειες στον γιατρό που αιμορραγούσε στο πρόσωπο.



μαριναρισμένος τόνος
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html

No comments:

Post a Comment