Sunday, April 21, 2019

υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης

υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης

Πρωταγωνιστές αυτής της σκοτεινής υπόθεσης, που παρέμενε άλυτο μυστήριο για 388 ολόκληρα χρόνια, όσοι επέβαιναν στο ολλανδικό πλοίο Batavia, το οποίο παρεξέκλινε της πορείας του, στο παρθενικό του ταξίδι και προσάραξε σε μια μικρή Ατόλη, κοντά στο Γκέραλντον, στη δυτική ακτή της Αυστραλίας.


Ό, τι ακολούθησε τους επόμενους μήνες, με αποκορύφωμα την μυστηριώδη και άγρια δολοφονία τουλάχιστον 125 ανθρώπων, είναι η πιο μυστηριώδης υπόθεση εγκλήματος στην Αυστραλία, που παραμένει άλυτη.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_81.html

Η ιστορία έμοιαζε μάλλον ξεχασμένη με το πέρασμα των αιώνων, όμως τώρα μια ομάδα αρχαιολόγων από την Αυστραλία και την Ολλανδία, αποφάσισε να κάνει νέες έρευνες, αναζητώντας στοιχεία, αλλά και τα θύματα, σε μια προσπάθεια να λυθεί ο γρίφος αυτής της μαζικής δολοφονίας. Από κοντά, τις έρευνες στην αρχαία σκηνή του εγκλήματος, καταγράφει και η εκπομπή 60 Minutes Australia.


Στο Beacon Island ή αλλιώς «Νησί του τρόμου», όπου βρήκαν "καταφύγιο" όσοι κατάφεραν να επιζήσουν από το ναυάγιο, οι ερευνητές φέρνουν στο φως ανθρώπινους σκελετούς σκάβοντας στην άμμο, ελπίζοντας πως τα στοιχεία που ανακαλύπτουν θα δώσουν την απάντηση στο τι προκάλεσε τη μαζική σφαγή ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ήταν και παιδιά.


αντε ψηλα ψηλα


«Έχουμε να κάνουμε με έναν ψυχοπαθή και μια σειρά από τρομερά γεγονότα. Δεν υπάρχει παρόμοια υπόθεση στα ολλανδικά ή τα αυστραλιανά χρονικά», λέει ο Άλιστερ Πάτερσον, αρχαιολόγος στο Πανεπιστήμιο της δυτικής Αυστραλίας και επικεφαλής της ομάδας των ερευνητών.






υπερδραστήριας ουροδόχου κύστης
γκινης χαντρες
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html

No comments:

Post a Comment