Tuesday, April 30, 2019

βερνικια ξυλου θαλασσης

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html
Ξεκίνησε η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Σύστημα Μητρώου Εγγυήσεων Καταναλωτή»

Ξεκίνησε η λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας «Σύστημα Μητρώου Εγγυήσεων Καταναλωτή», με στόχο την αντιμετώπιση της διαφάνειας και του υγιούς ανταγωνισμού στο θέμα των εγγυήσεων των αγαθών και των υπηρεσιών που προσφέρονται στην αγορά από τις επιχειρήσεις.


Ο ιστότοπος http://warranty. uhc.gr/ υλοποιήθηκε από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων (ΚΕΕ), μέλος της οποίας είναι και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.


εμετοι επιπτωσεις



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συγκεκριμένα, η ΚΕΕ, στο πλαίσιο του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2015/1051 της Επιτροπής, σχετικά με τους όρους άσκησης των λειτουργιών τής πλατφόρμας ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών, τις λεπτομέρειες που αφορούν στο ηλεκτρονικό έντυπο καταγγελίας και στους όρους της συνεργασίας μεταξύ των σημείων επαφής που προβλέπονται στον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 524/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την ηλεκτρονική επίλυση των καταναλωτικών διαφορών (L 171/1/2.7.2015)(http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_lawEU. html), καθώς επίσης και της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στα επιμελητήρια και κατ' επέκταση στις επιχειρήσεις, δημιούργησε την πλατφόρμα «Σύστημα Μητρώου Εγγυήσεων Καταναλωτή», η οποία έχει στόχο την εφαρμογή της διαφάνειας και του υγιούς ανταγωνισμού στο θέμα των εγγυήσεων των αγαθών και των υπηρεσιών, που προσφέρονται στην αγορά από τις επιχειρήσεις.

Η κατάσταση μέχρι σήμερα

Μέχρι σήμερα, ο καταναλωτής ενημερώνεται για τις εγγυήσεις των αγαθών και των υπηρεσιών που αγοράζει, είτε προφορικά από τον πωλητή, είτε γραπτά μέσα από τη συσκευασία (φυλλάδιο οδηγιών) του αγαθού, αφού το αγοράσει.


βερνικια ξυλου θαλασσης

Σημειώνεται, ότι σχετικά με τις παρεχόμενες εγγυήσεις στα αγαθά και στις υπηρεσίες που προσφέρονται στους καταναλωτές, υπάρχουν πολλές κοινοτικές Οδηγίες-υποχρεώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες δεν είναι ευρέως γνωστές, με αποτέλεσμα ο καταναλωτής - μετά την αγορά του αγαθού ή της υπηρεσίας και σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα - να μη μπορεί να διεκδικήσει την επιδιόρθωση ή την αντικατάσταση του ελαττωματικού αγαθού.

Η προσφερόμενη υπηρεσία

Η υπηρεσία, έχει ως στόχο το κύρος των επιχειρήσεων, το όφελος των καταναλωτών, αλλά και συνολικά την καλή λειτουργία τής αγοράς ως προς τη διαφάνεια των παρεχόμενων εγγυήσεων.

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή-εμπορία αγαθών και στην παροχή υπηρεσιών, θα μπορούν να εφαρμόσουν-προωθήσουν μία πολιτική διαφάνειας προς το καταναλωτικό κοινό, ως προς τις εγγυήσεις που παρέχουν για τα αγαθά-υπηρεσίες που προσφέρουν, αυξάνοντας τόσο το κύρος τους, αλλά και το πελατολόγιό τους.

Οι καταναλωτές θα μπορούν εύκολα και έγκυρα να βρίσκουν πληροφορίες σχετικά με τις εγγυήσεις των αγαθών-υπηρεσιών που τους προσφέρονται, μέσα από ένα συγκεκριμένο σημείο του διαδικτύου, με την υποστήριξη και το κύρος της ΚΕΕ και των επιμελητηρίων-μελών της.

Οι επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο και είναι ταμειακά ενήμερες στο επιμελητήριο που ανήκουν, θα έχουν τη δυνατότητα (μέσα από την πλατφόρμα «Σύστημα Μητρώου Εγγυήσεων Καταναλωτή») να αναρτούν πληροφορίες σχετικά με τις εγγυήσεις για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους καταναλωτές, ως προς τη διάρκεια, τον τρόπο υποστήριξης-συντήρησης-αντικατάστασης και όποια άλλη πληροφορία θεωρούν απαραίτητη. Έτσι, οι επιχειρήσεις θα έχουν κίνητρο να αυξήσουν την ποιότητα των αγαθών ή των υπηρεσιών που προσφέρουν, μέσα από τη διαφάνεια των εγγυήσεων, αποβλέποντας στην αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών τους και στην προσέλκυση νέων πελατών. Η επιχείρηση θα μπορεί να αποστέλλει μέσα από το «Σύστημα Μητρώου Εγγυήσεων Καταναλωτή» τη σχετική εγγύηση, που προσφέρεται με την πώληση ενός αγαθού-υπηρεσίας, απευθείας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του καταναλωτή.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να πληροφορηθούν σχετικά με τις προσφερόμενες εγγυήσεις αγαθών ή υπηρεσιών που προσφέρονται από τις επιχειρήσεις, θα έχουν τη δυνατότητα (μέσα από την πλατφόρμα «Σύστημα Μητρώου Εγγυήσεων Καταναλωτή»), με εύκολο και έξυπνο τρόπο να τα αναζητούν, είτε με μέρος της περιγραφής του προϊόντος, είτε ως παρόμοιο, είτε ανά προμηθευτή, να τα φιλτράρουν στον τόπο διαμονής τους, ώστε να μπορούν να ενημερωθούν για τις εγγυήσεις που προσφέρονται, συγκριτικά ανά προμηθευτή, τις επεκτάσεις εγγυήσεων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Επιπροσθέτως, ο καταναλωτής θα μπορεί να ενημερώνεται για τις νομοθετικές διατάξεις που διέπουν το καθεστώς των εγγυήσεων αγαθών και υπηρεσιών. Με αυτόν τον τρόπο:

  • Οι επιχειρήσεις έχουν κίνητρο να βελτιώσουν-αυξήσουν την ποιότητα των αγαθών ή υπηρεσιών που προσφέρουν, μέσα από τη διαφάνεια των εγγυήσεων, με στόχο να αυξήσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους και την προσέλκυση νέων πελατών.
  • Οι καταναλωτές μπορούν, αφενός να πληροφορηθούν για τις εγγυήσεις των αγαθών και υπηρεσιών που προσφέρουν οι επιχειρήσεις, ανά είδος ή ομάδα ειδών, αφετέρου να πληροφορηθούν σχετικά με τους νόμους που διέπουν το καθεστώς των εγγυήσεων.

Για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να λάβουν οποιαδήποτε πληροφορία, εμφανίζεται σχετικό εικονίδιο (banner) στον ιστότοπο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών www.eea.gr.



βερνικια ξυλου θαλασσης
μυλωνάς αιγάλεω
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html

διεγραψα τις φωτογραφιες απο το κινητο

where to invade next filmmaker
μπουρια απορροφητηρα
διεγραψα τις φωτογραφιες απο το κινητο
διεγραψα τις φωτογραφιες απο το κινητο

Η υπουργός διευκρίνισε ότι οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται αποκλειστικά σε τεχνικά θέματα, τα οποία αποκαθίστανται. Η κ. Φωτίου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι από τον Φεβρουάριο θα ισχύσει το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, το οποίο καλύπτει περίπου 300.000 οικογένειες.


Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις της:



Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ, εκτός του χρηματικού ποσού που τους πιστώνεται, γίνονται αμέσως δικαιούχοι ελεύθερης πρόσβασης στο σύστημα υγείας, στα κοινωνικά παντοπωλεία, σε όλες τις κοινωνικές δομές του ΕΣΠΑ, ενώ τα παιδιά τους γίνονται δεκτά σε παιδικούς σταθμούς και στα σχολικά γεύματα.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html


«Σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία μέσω του ΚΕΑ προχώρησε το υπουργείο Εργασίας» είπε η κ. Φωτίου, διευκρινίζοντας πως το πρόγραμμα υποχρεούται να βρει εργασία μέσα στο 2017 για το 10% των άνεργων δικαιούχων. Καταλήγοντας, τόνισε:


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html


Να μην ανησυχεί κανείς. Όπως δεν αφήσαμε κανέναν συμπολίτη μας ακάλυπτο τα δύο προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα δεν θα αφήσουμε κανέναν.



μια μπριζολα θερμιδες

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html
ξενωνας μιχαηλ ελατη
μια μπριζολα θερμιδες

Ο αυτοτραυματισμός στην παιδική και εφηβική ηλικία αποτελεί σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας σε πολλές χώρες και είναι ο σημαντικότερος παράγοντας κινδύνου για μια μελλοντική απόπειρα αυτοκτονίας. Η αυτοκτονία είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου παγκοσμίως για τους νέους έως 25 ετών.


Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, με επικεφαλής τη δρα Κάθι Μόργκαν, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό British Medical Journal (BMJ), ανέλυσαν στοιχεία για σχεδόν 17.000 παιδιά και εφήβους ηλικίας δέκα έως 19 ετών, με βάση στοιχεία από 647 παθολόγους και γενικούς γιατρούς. Στη μελέτη συμμετείχε ο ειδικός στη βιοστατιστική και στην ιατρική έρευνα Ευάγγελος Κοντοπαντελής (απόφοιτος του Τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με διδακτορικό στους υπολογιστές από το ΕΜΠ).


ρυθμιση δανειων νομος κατσελη

Διαπιστώθηκε ότι το ποσοστό αυτοτραυματισμού είναι περίπου τριπλάσιο στα κορίτσια (37,4 ανά 100.000) από ό, τι στα αγόρια (12,3 στα 100.000) και στην ηλικία των 13 έως 16 ετών έχει αυξηθεί κατά περίπου 70% στα κορίτσια μεταξύ 2011-2014 (φθάνοντας τα 77 περιστατικά αυτοτραυματισμού ανά 100.000). Τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια αυτοτραυματισμού από τον ίδιο έφηβο είναι επίσης συχνότερα στα κορίτσια από ό, τι στα αγόρια.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html

Τα παιδιά και οι έφηβοι που έχουν αυτοτραυματισθεί στο παρελθόν, είναι εννιά φορές πιθανότερο να πεθάνουν στο μέλλον από μη φυσική αιτία. Είναι π. χ. 17 φορές πιθανότερο να πεθάνουν από αυτοκτονία και 34 φορές πιθανότερο να πεθάνουν από υπερβολική χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών.



μια μπριζολα θερμιδες

η λαϊκή κυριαρχία και η πρόκληση της αμεροληψίας

παρμα φψ
Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: «Την στρίμωξαν στα πίσω καθίσματα για να φανεί ότι αυτοκτόνησε»

Νέα δεδομένα προκύπτουν για την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη από τη νέα έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανού Γκουρμπάτση, μέσω της οποίας προσδιορίζεται ο ακριβής χρόνος που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στο μοιραίο αυτοκίνητο αλλά και νέα στοιχεία από την έρευνα.


Όπως αποκάλυψε το Star, πρόκειται για πόρισμα 71 σελίδων στο οποίο ο κ. Γκουρμπάτσης αναφέρει πως η φωτιά μπήκε από τους δολοφόνους της άτυχης 44χρονης στις επτά και μισή τα απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου. Η ώρα προκύπτει από την ανάλυση των ανέμων που επικρατούσαν στη λίμνη Τριχωνίδα από το μεσημέρι και μετά.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

η λαϊκή κυριαρχία και η πρόκληση της αμεροληψίας



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συνεπώς, προκύπτει αυτομάτως ένα τεράστιο κενό πέντε ωρών διότι η τελευταία κάμερα που εντόπισε ζωντανή την άτυχη μητέρα με το αυτοκίνητό της ήταν στις 14:09 το μεσημέρι του μοιραίου Σαββάτου.

lag

Την στρίμωξαν για να φανεί αυτοχειρία

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Ειρήνη Λαγούδη στριμώχτηκε στο πίσω κάθισμα ούσα νεκρή ενώ λόγω του ύψους της (1.80) δεν χωρούσε στα καθίσματα.


η λαϊκή κυριαρχία και η πρόκληση της αμεροληψίας

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί τη βρήκαν ξαπλωμένη με το δεξί πόδι πάνω στο κάθισμα και το αριστερό στο πάτωμα πίσω από τη θέση του συνοδηγού. Οι δράστες αφού την έβαλαν σε αυτή τη στάση, στη συνέχεια σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, έβαλαν μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού το μπιτόνι και μια τιρκουάζ λεκάνη τα οποία, παρά την πυρκαγιά, ήταν άθικτα. Εσκεμμένα η εστία φωτιάς ήταν μόνο μια στη θέση του οδηγού.

«Στον τόπο της πυρκαγιάς έμειναν ίχνη που μαρτυρούν τι έγινε. Ένας άνθρωπος που θέλει να αυτοκτονήσει πάει και αυτοπυρπολείται, δεν περιμένει 4 ώρες. Τα στοιχεία ενισχύουν την εγκληματική ενέργεια», τονίζει ο κ. Γκουρμπάτσης.

Η Ειρήνη Λαγούδη, σύμφωνα με τη νέα έκθεση, διαπληκτίστηκε με το άτομο ή τα άτομα που κατά πιθανότητα είναι και οι δολοφόνοι. Υπάρχει ακαταστασία στο αυτοκίνητο που δεν δικαιολογείται παρά μόνο αν έχει προηγηθεί καυγάς.

Ο δράστης εσκεμμένα έκλεισε τον ανεμιστήρα του αυτοκινήτου, ενώ δεν αποκλείεται, σύμφωνα με τον Πραγματογνώμονα, να μιλάμε ακόμα και για εμπρηστή πάθους.



γρύλος μπουκάλας
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

σχολικη εφημεριδα παλαιρου

δημοτικη αστυνομια χανιωτης

Και τα 30 αυτά άτομα έχουν συλληφθεί ή προσαχθεί αρκετές φορές με βασικό ρόλο σε επεισόδια επιθέσεις, εμπρησμούς στην περιοχή των Εξαρχείων. Αποτελούν πυρήνα αντιεξουσιαστών που η δράση τους αποτελεί για το συγκεκριμένο χώρο βασικό κεφάλαιο.


Ανάμεσα σε αυτά τα 30 άτομα είναι και ένας 28χρονος ο οποίος μάλιστα έχει χαρακτηριστεί από τις Αρχές ως ο «νέος αρχηγός» των μπαχαλάκηδων. Είχε συλληφθεί μάλιστα πριν λίγο χρονικό διάστημα, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για εμπρησμούς και επιθέσεις. Είχε φυλακιστεί για λίγο και αφέθηκε ελεύθερος. Όλα δείχνουν ότι επέστρεψε στα Εξάρχεια και σύμφωνα με τις Αρχές πρόκειται για ένα άτομο που στρατολόγησε τη νέα γενιά των «μπαχαλάκηδων» στα Εξάρχεια. Στο παρελθόν είχε στο ενεργητικό του από επιθέσεις σε αστυνομικούς της ομάδας Δέλτα και της «Άμεσης Δράσης» μέχρι και συμμετοχή σε ομάδα που διακινούσε ναρκωτικά σε άτομα που αντιεξουσιατικού χώρου στα Εξάρχεια.


κωστακη ρανια ηλικια

Επίσης ανάμεσά τους βρίσκεται ένας πολύ γνωστός αντιεξουσιαστής μεγαλύτερος σε ηλικία ο οποίος έχει σχέση με ηγετικά στελέχη της τρομοκρατίας ενώ ο ίδιος έχει φτιάξει τη δική του ομάδα με παρεμβάσεις σε αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς «στόχους». Βρίσκεται συχνά στις δικαστικές αίθουσες όπου γίνονται οι δίκες των τρομοκρατών ενώ είχε καταθέσει και ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του «Επαναστατικού Αγώνα».


Η ομάδα των 30 «σκληρών» των Εξαρχείων έχουν καθημερινή παρουσία στην κατάληψη της πρυτανείας που όλα δείχνουν ότι αποτελεί στο κέντρο της Αθήνας το χώρο στον οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις για δράσεις υπέρ του Γιαγτζόγλου.



σχολικη εφημεριδα παλαιρου
σχολικη εφημεριδα παλαιρου
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_21.html

εκλεγμενοι βουλευτες ευβοιας 2015

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html
παοκ τραγουδια

Η κ. Γεννηματά ενημερώθηκε για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση, ποια είναι η σημερινή εικόνα, αλλά και για τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.


Συζήτησε μαζί τους για το ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες στήριξης για τους πυρόπληκτους στην περιοχή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμεση αποκατάσταση της υδροδότησης και της ηλεκτροδότησης, καθώς και στην επίσπευση των διαδικασιών για την απονομή αποζημιώσεων στους πληγέντες. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ενημέρωσε ότι δημιουργείται με πρωτοβουλία του κόμματος ένα κίνημα αλληλεγγύης και υποστήριξης όσων έχουν πληγεί το οποίο θα παραμείνει ενεργό για όσο διάστημα χρειαστεί. Επίσης η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στη διαρκή και μόνιμη μέριμνα της πολιτείας που θα πρέπει να υπάρχει προς τις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες.


συμεων βασιλιας βουλγαριας

Σε ό, τι αφορά την πρωτοβουλία για κίνημα αλληλεγγύης στους πληγέντες, αποφασίστηκε να τεθεί ο κομματικός μηχανισμός του ΚΙΝΑΛ στη διάθεση των πληγέντων. Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής καλεί


«τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής αλλά και όσους πολίτες επιθυμούν να συνεισφέρουν να συλλέξουμε:


- Τρόφιμα μέσης και μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης όπως νερό, ατομικούς χυμούς, ξηρά τροφή (φρυγανιές), κονσέρβες, βρόμη, γάλα εβαπορέ κλπ.


- Είδη ατομικής υγιεινής όπως χαρτί τουαλέτας, σαπούνια, απορρυπαντικά, προσωπικά είδη καθαριότητας (μωρομάντηλα), πλαστικές σακούλες κλπ.


- Ιατρικά είδη πρώτων βοηθειών και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα όπως αποστειρωμένοι αυτοκόλλητοι επίδεσμοι σε διάφορα μεγέθη, αποστειρωμένες γάζες, αντισηπτικά (Betadine), καθαρό οινόπνευμα, ασπιρίνες ή παυσίπονα (παρακεταμόλη) κλπ.


- Αντικείμενα ρουχισμού και ειδικά αντικείμενα για μωρά (τροφή, πάνες, γάλα σε σκόνη) κλπ.


Η συλλογή των ανωτέρω ειδών θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο των γραφείων της Χαριλάου Τρικούπη 50, όλο το 24ωρο.




εκλεγμενοι βουλευτες ευβοιας 2015
εκλεγμενοι βουλευτες ευβοιας 2015
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_1.html

διαγωνισμα αλγεβρας α λυκειου

Όλοι οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την φιέστα θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήριο με μηδενικό κόστος αποκλειστικά για λόγους ασφαλείας. Η "πράσινη ΚΑΕ" με επίσημη ανακοίνωση της δίνει τις λεπτομέρειες της γιορτής.


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods


Double 2017 - Σήμερα γιορτάζουμε!


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει πως σήμερα, Δευτέρα 12/6, στις 21.00 θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ η φιέστα για την κατάκτηση του 36ου Πρωταθλήματος στην ιστορία της αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2016-2017.


Μετά τα χθεσινοβραδινά προεόρτια και την ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ υποδοχή που επεφύλαξαν χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας μας στο ΟΑΚΑ, απόψε το βράδυ θα διεξαχθεί η επίσημη φιέστα και η απονομή των δύο τροπαίων.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html

Σας καλούμε στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτό το Double με την είσοδο να είναι ΔΩΡΕΑΝ!


Για λόγους ασφαλείας και δικής σας προστασίας και για να μην υπάρξουν υπεράριθμοι στις εξέδρες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods διαθέτει εισιτήρια με μηδενικό κόστος, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τα κάτωθι σημεία:


Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα 12/6 12.00 με 18.00).


Ηλεκτρονικά μέσω του paobc.gr και viva.gr


Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)


Τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν από τις 18.30 μέχρι 20 λεπτά και την έναρξη της γιορτής. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.


Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν εκδώσει ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθευτούν το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).


***Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν κανονικά και για την αποψινή φιέστα.


***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!



διαγωνισμα αλγεβρας α λυκειου
διαγωνισμα αλγεβρας α λυκειου
πατμος αποκαλυψη
νεα ερυθραια ατυχημα
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html

διπλα στηριγματα σωληνων

elite παπουτσια εργοστασιο
διπλα στηριγματα σωληνων

Φέτος η παραγωγή ελαιολάδου και ιδιαίτερα έξτρα παρθένου ελαιολάδου δέχτηκε πλήγμα κυρίως στην Ισπανία αλλά και στην Ιταλία και την Ελλάδα λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών και ασθενειών.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινηθούν ανοδικά οι τιμές κάνοντας το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο λιγότερο προσιτό για τους καταναλωτές, οι οποίοι αναζήτησαν εναλλακτικές σε φθηνότερα λάδια για μαγείρεμα, όπως είναι το ηλιέλαιο.


Σύμφωνα με το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (IOC), οι τιμές έξτρα παρθένου ελαιολάδου έφτασαν τον Σεπτέμβριο στην Ιταλία έως τα 540 ευρώ για κάθε 100 κιλά. Στην Ελλάδα οι τιμές αυτές διαμορφώθηκαν έως τα 380 ευρώ και στην Ισπανία στα 370 ευρώ.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html

Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες οι τιμές στα σουπερμάρκετ έχουν καταγράψει σημαντική άνοδο τα τελευταία τρία χρόνια, κάνοντας πολλά νοικοκυριά να αρχίσουν να αγοράζουν μικρότερες ποσότητες ή χαμηλότερης ποιότητας λάδι.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

Ελαιόλαδο: Το εθνικό μας προϊόν


Το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου προβλέπει από την πλευρά του ότι η παγκόσμια παραγωγή ελαιολάδου θα αυξηθεί την περίοδο 2017-2018 κατά περίπου 300.000 μετρικούς τόνους, φτάνοντας τους 2,85 εκατ. μετρικούς τόνους. Ηδη καταγράφεται κάποια αποκλιμάκωση στις τιμές. Οι τιμές αναφοράς για παρθένο ελαιόλαδο μεσαίας ποιότητας υποχώρησαν τις τελευταίες ημέρες στα 3,50 ευρώ το κιλό από 3,70 ευρώ που ήταν πριν από έναν μήνα.



διπλα στηριγματα σωληνων
λαϊκισμός και κρίση στην ελλάδα pdf

πωσ φτιαχνω σπιτικη σαντιγυ

χρωματα τοιχου για μικρους χωρους

Το κοινωνικό μέρισμα, τα αναδρομικά και τα αντίμετρα αποτελούν τα ανοιχτά μέτωπα στα οποία η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα. Το οικονομικό επιτελείο εκτιμά πάντως πως μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου θα διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στην τελική ευθεία βρίσκονται άλλωστε οι νομοθετικές παρεμβάσεις για την επιστροφή των αναδρομικών σε ένστολους, πανεπιστημιακούς και δικαστικούς και για την εφαρμογή των αντιμέτρων που έχουν εξαγγελθεί.


Έως 877 ευρώ το κοινωνικό μέρισμα


Αν και οι τελικές αποφάσεις για το ποσό θα ληφθούν μέσα στον Νοέμβριο, τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών έχουν ετοιμάσει σενάρια, καθώς οι σημερινές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα ποσό μεταξύ 800 εκατ. και 1 δισ. ευρώ. Το βασικό σενάριο που σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο έχει να κάνει με τη διατήρηση μέρους των περσινών εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων, με τον ωφελούμενο αριθμό δικαιούχων να φτάνει τα 3,4 εκατομμύρια νοικοκυριά.


Τα ποσά που θα δοθούν θα ξεκινούν από 162 και θα φτάνουν τα 877 ευρώ, μιας και το υπερπλεόνασμα προς διανομή είναι μικρότερο σε σχέση με αυτό της περασμένης χρονιάς. Υπενθυμίζεται ότι το 2017 το υψηλότερο εισοδηματικό κριτήριο ήταν στις 27.000 ευρώ ενώ το περιουσιακό όριο ανερχόταν στις 180.000 ευρώ. Το δε κοινωνικό μέρισμα κλιμακωνόταν από 250 έως 1.350 ευρώ.



πωσ φτιαχνω σπιτικη σαντιγυ
πωσ φτιαχνω σπιτικη σαντιγυ
προληψη για σεισμο
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

θαλασσιος ιππος τρι

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html
πεταει ο γαιδαρος q

«Αυτή η απεργία έχει ήδη αποκτήσει πανυπαλληλικά–πανεργατικά χαρακτηριστικά, με τη συμμετοχή των εργαζομένων του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα» επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση η ΑΔΕΔΥ. Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αποφάσισε και η ΠΝΟ και έτσι δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας τη ίδια ημέρα.


Επίσης, στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ.


Πιο συγκεκριμένα, τα δρομολόγια θα διακοπούν την Πέμπτη από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 π. μ. και από τις 9 μ. μ έως τη λήξη της βάρδιας.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, η στάση εργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξε για την Πέμπτη η ΓΣΕΕ με αφορμή την κατάθεση και την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2018.


τεστ γλωσσας δ δημοτικου ενοτητα 3


θαλασσιος ιππος τρι
θαλασσιος ιππος τρι

εξεταση εντερου με βαριο

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html
βακαλαος βικι
μπρουσκο 377 αντ1
εξεταση εντερου με βαριο

Αυτό προβλέπεται σε κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου και της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπαντάτσιου, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Η απόφαση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων όσους ασχολούνται με ανάπτυξη οικοδομικών σχεδίων, ξυλουργικές εργασίες, χρωματισμούς και επενδύσεις δαπέδων και τοίχων, υπηρεσίες μετακόμισης, καθαρισμό κτιρίων, επισκευή ρολογιών και κοσμημάτων αλλά και μεστικά γραφεία ακινήτων ακόμη και γραφεία κηδειών.


Στην απόφαση προβλέπεται ότι όσοι από τους υπόχρεους αυτούς κάνουν έναρξη εργασιών κατά τον τελευταίο μήνα της λήξης της προθεσμίας, θα έχουν συνολική προθεσμία 4 μηνών για την εγκατάσταση POS. Όσοι κάνουν έναρξη εργασιών μετά την λήξη της τρίμηνης προθεσμίας, θα πρέπει να τοποθετούν POS μέσα σε έναν μήνα από την έναρξη.


Αναλυτικά οι 58 κατηγορίες επαγγελμάτων (και οι αντίστοιχοι Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας) παρουσιάζονται στον πίνακα:


εξεταση εντερου με βαριο

ΚΑΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ


33.20 Εγκατάσταση βιομηχανικών μηχανημάτων και εξοπλισμού


41.10 Ανάπτυξη οικοδομικών σχεδίων


41.20 Κατασκευαστικές εργασίες κτιρίων για κατοικίες και μη


43.29 Αλλες κατασκευαστικές εγκαταστάσεις


43.31 Επιχρίσεις κονιαμάτων


43.32 Ξυλουργικές εργασίες


43.33 Επενδύσεις δαπέδων και τοίχων


43.34 Χρωματισμοί και τοποθέτηση υαλοπινάκων


43.39 'Αλλες κατασκευαστικές εργασίες ολοκλήρωσης και τελειώματος


43.91 Δραστηριότητες κατασκευής στεγών


43.99 'Αλλες εξειδικευμένες κατασκευαστικές δραστηριότητες π. δ.κ. α.


47.51 Λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σε εξειδικευμένα καταστήματα


ΚΑΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ


47.53 Λιανικό εμπόριο χαλιών, κιλιμιών και επενδύσεων δαπέδου και τοίχου σε εξειδικευμένα καταστήματα


47.62 Λιανικό εμπόριο εφημερίδων και γραφικής ύλης σε εξειδικευμένα καταστήματα


47.63 Λιανικό εμπόριο εγγραφών μουσικής και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα


47.76 Λιανικό εμπόριο λουλουδιών, φυτών, σπόρων, λιπασμάτων, ζώων συντροφιάς και σχετικών ζωοτροφών σε εξειδικευμένα καταστήματα


47.78 'Αλλο λιανικό εμπόριο καινούργιων ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα


47.79 Λιανικό εμπόριο μεταχειρισμένων ειδών σε καταστήματα


47.91 Λιανικό εμπόριο από επιχειρήσεις πωλήσεων με αλληλογραφία ή μέσω διαδικτυου


49.10 Υπεραστικές σιδηροδρομικές μεταφορές επιβατών


49.31 Αστικές και προαστιακές χερσαίες μεταφορές επιβατών


49.39 'Αλλες χερσαίες μεταφορές επιβατών π. δ.κ. α.


49.42 Υπηρεσίες μετακόμισης


50.10 Θαλάσσιες και ακτοπλοϊκές μεταφορές επιβατών


50.30 Εσωτερικές πλωτές μεταφορές επιβατών


51.10 Αεροπορικές μεταφορές επιβατών


52.21 Δραστηριότητες συναφείς με τις χερσαίες μεταφορές


52.22 Δραστηριότητες συναφείς με τις πλωτές μεταφορές


52.23 Δραστηριότητες συναφείς με τις αεροπορικές μεταφορές


52.24 Διακίνηση φορτίων


52.29 'Αλλες υποστηρικτικές προς τη μεταφορά δραστηριότητες


56.21 Δραστηριότητες υπηρεσιών τροφοδοσίας για εκδηλώσεις


56.29 'Αλλες υπηρεσίες εστίασης


62.01 Δραστηριότητες προγραμματισμού ηλεκτρονικών συστημάτων


65.12 Ασφάλειες εκτός από τις ασφάλειες ζωής


68.20 Εκμίσθωση και διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων


68.31 Μεσιτικά γραφεία ακινήτων


68.32 Διαχείριση ακίνητης περιουσίας, έναντι αμοιβής ή βάσει σύμβασης


74.20 Φωτογραφικές δραστηριότητες


79.90 'Αλλες δραστηριότητες υπηρεσιών κρατήσεων και συναφείς δραστηριότητες


80.30 Δραστηριότητες έρευνας


81.21 Γενικός καθαρισμός κτιρίων


81.22 'Αλλες δραστηριότητες καθαρισμού κτιρίων και βιομηχανικού καθαρισμού


81.29 'Αλλες δραστηριότητες καθαρισμού


88.10 Δραστηριότητες κοινωνικής μέριμνας χωρίς παροχή καταλύματος για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία


91.02 Δραστηριότητες μουσείων


91.03 Λειτουργία ιστορικών χώρων και κτιρίων και παρόμοιων πόλων έλξης επισκεπτών


93.11 Εκμετάλλευση αθλητικών εγκαταστάσεων


93.12 Δραστηριότητες αθλητικών ομίλων


93.19 'Αλλες αθλητικές δραστηριότητες


95.12 Επισκευή εξοπλισμού επικοινωνίας


95.21 Επισκευή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης


95.22 Επισκευή συσκευών οικιακής χρήσης και εξοπλισμού σπιτιού και κήπου


95.24 Επισκευή επίπλων και ειδών οικιακής επίπλωσης


95.25 Επισκευή ρολογιών και κοσμημάτων


96.01 Πλύσιμο και (στεγνό) καθάρισμα κλωστοϋφαντουργικών και γούνινων προϊόντων


96.03 Δραστηριότητες γραφείων κηδειών και συναφείς δραστηριότητες


96.04 Δραστηριότητες σχετικές με τη φυσική ευεξία



https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html

πετρινα χρονια

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_132.html
καπετάνιε καζαντζίδης
συνεπειες απο ελλειψη υπνου
πετρινα χρονια

Η όλη δράση των διακινητών αλλοδαπών, εντοπίστηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κ. Λ. Κέρκυρας, στη μαρίνα "ΓΟΥΒΙΩΝ" Κέρκυρας.


Κατά τη έρευνα που διεξήχθη εντοπίστηκαν πρώτα τα τρία Ι. Χ.Ε. οχήματα, τα οποία μετέφεραν συνολικά δεκατρείς αλλοδαπούς, 10 άνδρες, μία γυναίκα και δύο παιδιά, όλοι τουρκικής υπηκοότητας, τους οποίους επιβίβασαν στο σκάφος "PRINCES DILAY" σημαίας Παλάου, με προορισμό την Ιταλία.


πετρινα χρονια

Άμεσα και μετά από συντονισμένη επιχείρηση, περιπολικό σκάφος Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚΤ. στο οποίο επέβαιναν και στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κ. Λ. Κέρκυρας, προσέγγισε το "PRINCES DILAY", το ακινητοποίησε και το συνόδευσε στη μαρίνα Γουβίων, όπου συνελήφθη, καταρχάς, ο 52χρονος αλλοδαπός Τούρκος κυβερνήτης και πλοιοκτήτης του σκάφους.


Τα δύο εκ των τριών εμπλεκόμενων Ι. Χ.Ε. οχημάτων, τα οποία επιβιβάστηκαν σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ηγουμενίτσα, ακινητοποιήθηκαν κατά τον κατάπλου στον οικείο λιμένα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, όπου συνελήφθησαν οι Έλληνες οδηγοί τους, ηλικίας 63 και 64 ετών αντίστοιχα.


Επιπρόσθετα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κέρκυρας, συνελήφθη ο 51χρονος οδηγός τρίτου Ι. Χ.Ε οχήματος, ο οποίος προηγούμενα είχε αποβιβάσει στον αερολιμένα Κέρκυρας, 29χρονο αλλοδαπό, Βρετανό, κατά τη δήλωση του, φερόμενο ως μέλος του κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών και ο οποίος συνελήφθη από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Αθηνών.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το σκάφος "PRINCES DILAY", τα τρία Ι. Χ.Ε. οχήματα, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των έντεκα χιλιάδων τετρακοσίων είκοσι ευρώ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι συλληφθέντες, που κρατούνται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Κέρκυρας, με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που συστάθηκε εναντίον τους για πολλαπλά αδικήματα.



https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html

Monday, April 29, 2019

υπουργειο αναπτυξησ θεσσαλονικησ

βιβιάν φόρεστερ η οικονομική φρίκη

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθούν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας τις ώρες 5:00 π. μ. – 8:00 π. μ., 13:00 – 16:00 και 21:00 – 24:00.


Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία.


Αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα δρομολόγια του Προαστιακού που δεν θα πραγματοποιηθούν. Επίσης, τις ώρες της απεργίας, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.


υπουργειο αναπτυξησ θεσσαλονικησ

Η απεργία αφορά το προσωπικό των ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ και γίνεται με αφορμή την επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ μέσω εξαγοράς της από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html


υπουργειο αναπτυξησ θεσσαλονικησ
άρης τσιούνης
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html

συναντηση με πρωην ζωδια

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html
εξαργυρωση επιταγης με capital control
συναντηση με πρωην ζωδια
Προσευχή για όσους επιθυμούν να βρουν ταίρι και να παντρευτούν

Η Εκκλησία, μας καλεί να προσευχόμαστε γενικά.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html

Υπάρχουν, όμως, κάποιες προσευχές που μας βοηθούν και μας στηρίζουν στην καθημερινότητα και στον βίο μας. Μία από αυτές είναι η προσευχή για όσους είναι ανύπαντροι και θέλουν να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο, για να παντρευτούν.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε την προσευχή στο iEllada.gr



συναντηση με πρωην ζωδια
αμαλια hotel ναυπλιο τηλεφωνο

ονειρο θανατος σε τροχαιο

ονειρο θανατος σε τροχαιο
ονειρο θανατος σε τροχαιο
24ωρη απεργία στα ΚΤΕΛ - Δείτε πού θα υπάρξουν προβλήματα στις μετακινήσεις

Όσα αναφέρει η ανακοίνωση των εργαζομένων.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html

Προβλήματα στις μετακινήσεις αναμένεται να προκαλέσει η 24ωρη απεργία στα ΚΤΕΛ. Η απεργία στα ΚΤΕΛ θα ξεκινήσει την Πέμπτη (29-03-2018) στις 06.00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί ένα 24ωρο αργότερα. Στην ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ) τονίζεται ότι η απεργία είναι αντίδραση για τις απολύσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Στα Γιάννενα απολύθηκαν 8 εργαζόμενοι μεταξύ των οποίων και δύο συνδικαλιστές. «Γενικεύεται η μέθοδος απομάκρυνσης του μόνιμου προσωπικού» τονίζει η ΟΣΜΕ και συνεχίζει: «δημιουργείται καθεστώς εργασιακής ζούγκλας με εργαζόμενους των 586 ευρώ».


κομματια λαπτοπ



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



αγορα beagle θεσσαλονικη
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

εύκολα σχέδια για τα νύχια

ζακυνθοσ ηθη και εθιμα

Ο «Βeat Man», έκανε γνωστό ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος και δεσμεύτηκε ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται τα κυβερνητικά στελέχη.



«Παρόλη την άρνηση του υπουργού Μεταφορών να μας συναντήσει τις προηγούμενες εβδομάδες, τελικά έγινε εφικτό την περασμένη Παρασκευή αργά να συνομιλήσω μαζί του τηλεφωνικά. Το αποτέλεσμα της συνομιλίας μας ήταν μια δέσμευση του υπουργού ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται, και ότι όταν η συγγραφή του νομοσχεδίου ολοκληρωθεί θα έχω την ευκαιρία να το δω και να διατυπώσω τις απόψεις της εταιρείας πολύ πριν αυτό προωθηθεί στη Βουλή», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Δρανδάκης.



Στη συνέχεια εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη της υπόθεσης και δήλωσε βέβαιος ότι μέσα από τον διάλογο θα βρεθεί λύση. «Αυτή είναι μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί και πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτός ο διάλογος για την ουσία του νομοσχεδίου, θα βρούμε μια κοινή συνισταμένη και όλα θα πάνε καλά. Παρόλα αυτά, παραμένουμε σε επιφυλακή».


εύκολα σχέδια για τα νύχια

εύκολα σχέδια για τα νύχια

Ο κ. Δρανδάκης ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του και σημείωσε ότι η καμπάνια για τον φημολογούμενο νόμο έφτασε σχεδόν στον αριθμό των 50 χιλιάδων υποστηρικτών.






εργοστασια υαλουργιας
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html

εοππεπ γνωρισε τον εαυτο σου

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


εοππεπ γνωρισε τον εαυτο σου

Αττική


Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές.


Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

ρουχα κατερίνα καινούργιου online

Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές.


Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 11 έως 27 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στη Μακεδονία τις πρωινές και βραδινές ώρες.


Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 10 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.


Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.




εοππεπ γνωρισε τον εαυτο σου
γραφεια για συνταξιοδοτικα θεματα

πωλησεις σπιτιων στο λονδινο

same ball rule in golf
πωλησεις σπιτιων στο λονδινο

«Ειδοποιήθηκα ενώ ήμουν στη δουλειά μου πως έπεσε ένα παιδί από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας. Στην αρχή νόμιζα πως έπεσε μπροστά αλλά όταν ήρθα διαπίστωσα πως έπεσε στο πίσω μέρος του κτιρίου», είπε χαρακτηριστικά ο διαχειριστής της πολυκατοκίας.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html

«Επικοινώνησα με τον πατέρα του παιδιού. Μου είπε ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ», ενώ όπως είπε, ο πατέρας του 6χρονου του εξήγησε πως το παιδί δεν είχε χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά μόνο στα πόδια.


final 1 copy


πωλησεις σπιτιων στο λονδινο

Όσον αφορά στο πώς κατάφερε να γλιτώσει από μια τέτοια πτώση το παιδί, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας εξηγεί πως την πτώση του παιδιού ανέκοψαν τα δέντρα που βρίσκονταν στην αυλή, ενώ σημαντικά βοήθησε και το γεγονός πως ο 6χρονος έπεσε στο χώμα που ήταν ακόμα νωπό. Ο 6χρονος ευτυχώς δεν έπεσε πάνω στο τσιμέντο, ενώ στάθηκε τυχερός καθώς και η τέντα του κάτω ορόφου ήταν μαζεμένη και δεν ανέτρεψε την πορεία της πτώσης.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_85.html

η τεχνη στην εκπαιδευση εκθεση

final 2 copy


Το περιστατικό αντιλήφθηκε γρήγορα η μητέρα η οποία και έσπευσε να κατέβει κάτω για να δει το παιδί, μαζί με μία γειτόνισσα και αμέσως κάλεσαν το ασθενοφόρο.


final


Αρχικά, ο 6χρονος είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ (που είναι και το πλησιέστερο νοσοκομείο), ωστόσο οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί στο Πάιδων, όπου και νοσηλεύεται.


λαμπεσ αλογονου μοτο

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html

Η τελευταία ολική έκλειψη Ηλίου που έγινε ορατή από τις ΗΠΑ, ήταν το 1979, ενώ πρόκειται για την πρώτη μετά το 1918 που θα είναι ορατή από την μία άκρη των ΗΠΑ έως την άλλη.


Το ορατό «μονοπάτι» της ολικής έκλειψης, πλάτους περίπου 113 χιλιομέτρων, άρχισε στον Ειρηνικό ωκεανό, διέσχισε το κέντρο των ΗΠΑ από το Όρεγκον έως τη Νότια Καρολίνα και κατέλήξε κάπου στον Ατλαντικό. Συνολικά πέρασε πάνω από 14 πολιτείες των ΗΠΑ.


Μία ολική έκλειψη ηλίου είναι ένα σπάνιο ουράνιο φαινόμενο κατά το οποίο ο δίσκος της σελήνης εφάπτεται εσωτερικά με τον ηλιακό δίσκο κρύβοντας κάθε ίχνος ηλιακού φωτός για μερικά λεπτά. Αυτό συμβαίνει διότι, στον ουράνιο θόλο, τα δύο σώματα φαίνεται πως έχουν το ίδιο ακριβώς μέγεθος. Ο ήλιος βρίσκεται 400 φορές πιο μακριά από τη σελήνη, αλλά φαίνεται αντίστοιχα και 400 φορές μικρότερος.



λαμπεσ αλογονου μοτο
λαμπεσ αλογονου μοτο
νικολαου σπυριδων δικηγοροσ
ελευθερη αγορα καπιταλισμος
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html

αποτελεσμα ψηφοφοριας προυπολογισμου

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html
αποτελεσμα ψηφοφοριας προυπολογισμου

Ο αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αθηνών, ανακοίνωσε χθεςτην ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές, σημειώνοντας ότι «θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου το 2019 με προϋπόθεση ένα Ενωμένο Μαρούσι».


Μιλώντας ενώπιον νέων ανθρώπων από διάφορους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους της πόλης, ο Γιώργος Καραμέρος εξήγησε ότι η επιλογή του για την έναρξη - προσκλητήριο του αγώνα με αυτούς, ήταν για να τους πει «να περπατήσουμε μαζί την πόλη από αύριο γειτονιά προς γειτονιά, σπίτι προς σπίτι, κατάστημα προς κατάστημα, και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε τον Μάιο να μην έχουμε τις αγωνίες τις εκλογικές αλλά να έχουμε την μοναδική αγωνία για το πώς θα μπορέσουμε με ένα Ενωμένο Μαρούσι να προχωρήσουμε στην επόμενη του μέρα».


Επισήμανε δε, ότι «είναι αρκετός ο χρόνος για να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε και να δούμε αν ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε, φέρνοντας και άλλους συνοδοιπόρους». Κλείνοντας ο κ. Καραμέρος εξέφρασε την πίστη ότι «η επόμενη μέρα, όταν θα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος του παλιού, θα είναι μια μεγάλη ευθεία με πολύ καλές προοπτικές για όλους και λύσεις για τα προβλήματά μας».


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html


αποτελεσμα ψηφοφοριας προυπολογισμου
προορισμοι στην ροδο
εξαγωγη καυσαεριων

τεχνη για παιδια στα ελληνικα

φρεγατα ναυαρινο 360
λαδι αβοκαντο οφελη
Σκοπιανό: Αδιέξοδο και… νέος γύρος διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες (vid)

Χωρίς συμφωνία ολοκληρώθηκε η νέα συνάντηση για το Σκοπιανό μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Νικολά Ντιμιτρόφ στη Νέα Υόρκη, παρουσία του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.


«Οι συζητήσεις έχουν εντατικοποιηθεί, η απόσταση που χωρίζει τα θέματα έχει μειωθεί, αλλά δεν έχουμε ακόμα καταλήξει σε τελική λύση» ξεκαθάρισε ο ειδικός διαμεσολαβητής Μάθιου Νίμιτς παρουσία του Νίκου Κοτζιά και του ομολόγου του, των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμιτρόφ κάνοντας μια αποτίμηση της προόδου που επετεύχθη στην διάρκεια των διαβουλεύσεων που έλαβαν χώρα για το ονοματολογικό στην έδρα του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Είχαμε συναντήσεις χθες και σήμερα, μιάμιση ημέρα συνομιλιών. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι συζητήσεις ήταν λεπτομερείς, τα θέματα είναι καλά προσδιορισμένα και έχουν περιοριστεί. Δεν έχουμε ακόμη τελική λύση των θεμάτων, αλλά και οι δυο πλευρές είναι αποφασισμένες να κάνουν αρκετά για την επίτευξη συμφωνίας και εργάζονται σκληρά για να το πετύχουν», σημείωσε ο κ. Νίμιτς.


τεχνη για παιδια στα ελληνικα

Οι συζητήσεις των δύο υπουργών θα συνεχιστούν στις Βρυξέλλες, όπως είπε ο κ. Νίμιτς προσθέτοντας ότι «οι συνομιλίες έχουν εντατικοποιηθεί σημαντικά και οι δυο πλευρές έχουν σημαντικές θέσεις και εθνικά συμφέροντα που διακυβεύονται αλλά και οι δυο αναγνωρίζουν την σημασία της επίτευξης συμφωνίας και είναι αποφασισμένοι να το κάνουν».

Ερωτηθείς για το αν θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Έλληνα και τον πρωθυπουργό των Σκοπίων στις αρχές Ιουνίου, ο ειδικός διαμεσολαβητής αρκέστηκε να πει ότι «οι δύο πλευρές γνωρίζονται πολύ καλά. Οι δυο υπουργοί μιλάνε συχνά και γνωρίζονται, οπότε θα βρουν έναν τρόπο για να το κάνουν».

Οι δύο υπουργοί εξωτερικών δεν έκαναν δηλώσεις.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του Μάθιου Νίμιτς:




New York: FM @NikosKotzias & #fYROM FM @Dimitrov_Nikola carry on with talks in the presence of #UNSG Personal Envoy M. Nimetz / Οι συνομιλίες ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά με τον ομόλογό του της πΓΔΜ N. Dimitrov συνεχίζονται παρουσία Προσωπικού Απεσταλμένου ΓΓ ΟΗΕ M. Nimetz στη Νέα Υόρκη pic. twitter.com/ges7zpwEgO

— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) 25 Μαΐου 2018

Νωρίτερα, στο «τραπέζι» έπεσε και πάλι το όνομα της «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», (Republika Severna Makedonija), σύμφωνα με το hellasjournal.com καθώς η ελληνική πλευρά φέρεται να έχει απορρίψει την ονομασία Nova Macedonija (Νέα Μακεδονία), ενώ ο ομόλογός του των Σκοπίων φέρεται να απορρίπτει το Gorna Macedonija (Άνω Μακεδονία).

Οι δύο υπουργοί έφτασαν στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στις 9.37 το πρωί τοπική ώρα χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Ανέβηκαν στον 15ο όροφο όπου τους περίμενε ο Μάθιου Νίμιτς.

Μιλώντας την Τετάρτη, 23 Μαϊου, σε Έλληνες δημοσιογράφους, ο κ. Κοτζιάς είχε επισημάνει την ανάγκη να επιδείξει πραγματισμό η σκοπιανή πλευρά, ενώ ερωτώμενος εάν η διαπραγμάτευση θα διαρκούσε μία ή δύο μέρες, είχε απαντήσει ότι «αυτό θα το δούμε».





τεχνη για παιδια στα ελληνικα
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_108.html

μηνας γρηγορατος

ραχηλ μακρη τσακνης ερτ
nuk υγρό καθαρισμού μπιμπερό

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών περί μη εφαρμογής της περικοπής των συντάξεων, η κ. Σπυράκη σημείωσε πως η αναστολή της περικοπής δεν θα ήταν κακή, κακό, όπως είπε, είναι να κοροϊδεύουμε τον κόσμο.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

Αναφορικά με το ζήτημα της αύξησης του κατώτατου μισθού δήλωσε πως η ΝΔ είναι απολύτως σύμφωνη με αυτή την συζήτηση. Βέβαια, ξεκαθάρισε πως στο κόμμα της δεν τάζουν, αλλά φτιάχνουν «ένα ισχυρά μελετημένο πρόγραμμα».


μηνας γρηγορατος

Η κ. Σπυράκη μιλώντας για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είπε ότι είναι ένα σημαντικό εργαλείο, το οποίο δεν χρησιμοποιεί η κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν κρατάς τα λεφτά στην άκρη, το μόνο που κάνεις είναι να υπονομεύεις την χώρα».


Ακόμη, υπογράμμισε ότι «δεν είναι συμφωνημένο με τους θεσμούς να δεσμεύεις την οικονομία για να δημιουργήσεις υπερπλεόνασμα».


μηνας γρηγορατος

«Στη ΝΔ προσφέρουμε λύσεις και μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας» τόνισε η κ. Σπυράκη, ενώ καταλήγοντας επέκρινε την κυβέρνηση τονίζοντας πως «δεν έχει νομιμοποίηση από τους πολίτες».



https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

το ημερολογιο μιας πριγκιπισσας 3

«Φρουρά, φρουρά που είναι η φρουρά», φώναζαν οι χήρες στρατιωτικών κρατώντας στα χέρια τους πανό, την ώρα που στη Βουλή ψηφίζεται το άρθρου 12 του Ν.4387/2016, με το οποίο - για πρώτη φορά στην ιστορία - καταργείται η σύνταξη χηρείας, με βάση ηλικιακά κριτήρια.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html

Οι διαμαρτυρόμενοι χρησιμοποιήσαν την φράση που είχε πει μετά το γνωστό επεισόδιο ο Μάκης Μπαλαούρας, ζητώντας από την φρουρά της Βουλής να εισέλθει στην αίθουσα του κοινοβουλίου ώστε να απομακρύνει τον Ηλία Κασιδιάρη.


μεδουσα στο ονειρο





το ημερολογιο μιας πριγκιπισσας 3
το ημερολογιο μιας πριγκιπισσας 3
ραδιο αρβυλα τελευταιο επεισοδιο 2015 youtube
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html

πως μπαίνει το 0.facebook

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html
on off группа википедия
πως μπαίνει το 0.facebook

Η νέα τροποποιητική απόφαση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που θα δημοσιευτεί άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης προβλέπει ότι:



  • Θα απελευθερωθούν πλήρως οι αναλήψεις μετρητών πέραν του ορίου των 5.000 ευρώ τον μήνα που ισχύει σήμερα.

  • Θα απελευθερωθούν και θα είναι πλέον χωρίς όριο οι αναλήψεις μέσω πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών.

  • Θα επιτραπούν οι αναλήψεις μετρητών στο εξωτερικό μέχρι 5.000 ευρώ.

  • Θα αυξηθεί από τα 3.000 ευρώ σε 10.000 ευρώ το ποσό που θα μπορεί να μεταφέρει κάθε φυσικό πρόσωπο ανά ταξίδι στο εξωτερικό.

  • Θα επιτραπεί η πληρωμή ή εξόφληση επιταγών και εγγυητικών επιστολών σε μετρητά. Σημειώνεται ότι σήμερα επιτρέπεται μόνο η κατάθεσή τους σε τραπεζικό λογαριασμό.

  • Θα επιτραπεί η εξαγωγή ποσών έως 100.000 ευρώ στο εξωτερικό μέσω εμβασμάτων από 40.000 ευρώ σήμερα, τα οποία αφορούν συναλλαγές επιχειρήσεων προς το εξωτερικό στο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Το ποσό των 100.000 ευρώ θα αφορά καθεμία συναλλαγή ανά πελάτη και ανά ημέρα.

  • Θα επιτραπεί η εξ ολοκλήρου εξαγωγή στο εξωτερικό κεφαλαίων που αποτελούν κέρδος από επενδύσεις που έχουν γίνει στην Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση ότι πρόκειται για κέρδη που προέρχονται από κεφάλαια που μεταφέρθηκαν από το εξωτερικό στην Ελλάδα με έμβασμα σε λογαριασμό του δικαιούχου που τηρείται σε τράπεζα στην Ελλάδα.



πως μπαίνει το 0.facebook
σοφία τσιλιγιάννη
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html

θεματα εκθεσης γ λυκειου οικογενεια

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html
Έλληνες στρατιωτικοί: «Βόμβα» από το Δικηγορικό Σύλλογο Ελλάδος για τις κινήσεις της Τουρκίας

Θρίλερ με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι κρατούνται εδώ και τέσσερις μήνες στις φυλακές Αδριανούπολης - Τι υποστηρίζουν Έλληνες δικηγόροι - Γιατί ζητούν να μεταβούν στην Τουρκία Ευρωπαίοι δικηγόροι


μικρο σχολειο αλιμος

Η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε σήμερα, Σάββατο (07/07/2018) στην Κοζάνη, θα ζητήσει την άμεση αποστολή των παρατηρητών του Ευρωπαϊκού Δικηγορικού Συλλόγου (CCBE) στην Τουρκία δεδομένου ότι παρήλθε άπρακτη η ταχθείσα προθεσμία για τις επιβαλλόμενες ενέργειες της γείτονας χώρας ως προς τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται παράνομα εδώ και τέσσερις μήνες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αναλυτικότερα, σε ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής, επισημαίνεται ότι «η πρόσφατη επιστολή του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, που συνδέει την τύχη των Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές με την υπόθεση των Τούρκων αξιωματικών, στους οποίους έχει χορηγηθεί άσυλο από την Ελληνική Πολιτεία, επιβεβαιώνει τις πάγιες θέσεις μας ότι η τουρκική δικαιοσύνη δεν λειτουργεί ανεξάρτητα και δεν παρέχει εχέγγυα για μια δίκαιη δίκη».

Η υπόθεση των Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται εδώ και τέσσερις μήνες, χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, υπογραμμίζει η συντονιστική επιτροπή, «δεν συνδέεται και δεν μπορεί να συνδεθεί, ιδίως σε νομικό επίπεδο, με την υπόθεση των Τούρκων αξιωματικών» και προσθέτει: «Είναι προφανές ότι με ευθύνη της Τουρκικής πλευράς η υπόθεση εκφεύγει του νομικού της χαρακτήρα και αποκτά πολιτική διάσταση».


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html
ellines2

Ακόμη, αναφέρει ότι ήδη, ενημερώθηκε ο Ευρωπαϊκός Δικηγορικός Σύλλογος για τις νέες εξελίξεις και ζητήθηκε η άμεση αποστολή των παρατηρητών, δεδομένου ότι παρήλθε άπρακτη και η ταχθείσα προθεσμία για τις επιβαλλόμενες ενέργειες της Τουρκικής πλευράς, σημειώνει η συντονιστική επιτροπή.

Επίσης, υπογραμμίζει ότι η ελληνική Πολιτεία «οφείλει να αναδείξει την υπόθεση, ως εκ των βασικών θεμάτων της εξωτερικής πολιτικής, στους διεθνείς οργανισμούς και τα διεθνή fora (ΝΑΤΟ, ΕΕ κ. λπ.)».

Τέλος, η συντονιστική καλεί όλους τους φορείς και ιδίως τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις να κινητοποιηθούν και να λάβουν ξεκάθαρη θέση σε ένα θέμα που άπτεται της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Πύργος: Άνοιξαν το πατάρι του σπιτιού τους και έπαθαν ΣΟΚ με αυτό που είδαν (pics)


Έλληνες στρατιωτικοί: «Βόμβα» από το Δικηγορικό Σύλλογο Ελλάδας για τις κινήσεις της Τουρκίας
01
Έλληνες στρατιωτικοί: «Βόμβα» από το Δικηγορικό Σύλλογο Ελλάδας για τις κινήσεις της Τουρκίας









θεματα εκθεσης γ λυκειου οικογενεια
θεματα εκθεσης γ λυκειου οικογενεια
υλικα κατασκευης σκηνικων

νησια ελλαδας για νεους

Ο Μητροπολίτης, σχολιάζει την επικαιρότητα στη γειτονική χώρα και προσπαθεί να πείσει τον Τούρκο Πρόεδρο περί πλάνης του Ισλάμ, και τον καλεί να βαπτιστεί με ανάδοχο τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.


Μάλιστα, ο Μητροπολίτης Πειραιώς προτείνει η βάπτιση να γίνει στο Φανάρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.


Συγκεκριμένα στην επιστολή που αναρτήθηκε στο romfea.gr αναφέρει:


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_44.html

νησια ελλαδας για νεους

«Σᾶς παροτρύνουμε, ὡς ἔσχατο μέλος τοῦ Παναγίου καί Παναχράντου Σώματος τοῦ Χριστοῦ καί δή ὡς ὈρθόδοξοςἘπίσκοπος, πού ἐνδιαφέρεται γιά τήν σωτηρία τῶν ψυχῶν τῶν ἀνθρώπων καί αὐτῶν τῶν ἀλλοθρήσκων, ἄν θέλετε νά ὠφελήσετε πραγματικά τόν ἑαυτό Σας, τήν οἰκογένειά Σας καί τόν λαό Σας, νά ἀποκηρύξετε ὅλες τίς πλάνες, αἱρέσεις καί καινοτομίες τοῦ δαιμονιώδους Ἰσλάμ καί τοῦ ἀνιέρου Κορανίου, τίς ὁποῖες εἰσήγαγε ἀπ' ἀρχῆς ὁ ψευδοπροφήτης Μωάμεθ, νά μετανοήσετε, νά κλάψετε πικρῶς, νά ταπεινωθεῖτε, νά πιστέψετε στόν Χριστό, ὡς Θεάνθρωπο, Σωτῆρα καί Λυτρωτή τοῦ κόσμου, νά κατηχηθεῖτε καί νά βαπτισθεῖτε ὀρθόδοξα. Σᾶς προτείνουμε μάλιστα, Ἐξοχώτατε, νά ζητήσετε ἀπό τόν σημερινό σύμμαχό Σας καί Πρόεδρο τῆς Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν νά γίνε ἀνάδοχος Σας καί ἡ βάπτισή Σας νά πραγματοποιηθεῖ στό ἱστορικό Φανάρι ἀπό τόν Παναγιώτατο Οἰκουμενικό Πατριάρχηκ. κ. Βαρθολομαῖο, τόν πρῶτο Ποιμένα τῆς Ὀρθοδόξου Καθολικῆς Ἐκκλησίας καί Πρωθιεράρχη τοῦ Ζῶντος Ἀληθινοῦ Τρισυποστάτου Θεοῦ, τόν Διάκονον τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριαρχείου πού ἀποτελεῖ τόν μοναδικό πνευματικό καί πολιτισμικό πλοῦτο τῆς Χώρας Σας. Μέ τόν τρόπο αὐτό θά δοξασθεῖ καί ἀπό Σᾶς, ὅπως δοξάσθηκε καί ἀπό τούς Ἁγίους Ἀποστόλους, τό Ὄνομα τοῦ Οὐρανίου Πατρός καί θα καταισχυνθεῖ ὁ ἀντίδικος Διάβολος».


συνταξιουχος μπορει να εχει επιχειρηση



νησια ελλαδας για νεους
συσκευες τηλεφωνου γερμανος
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_24.html

ε.σ.κ.δ. νέας ιωνίας

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_44.html
πισω πορτα 2000 youtube

Κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση ενός άνδρα ηλικίας 40 ετών, ενώ ο δεύτερος τραυματίας, ηλικίας 35 ετών, έχει τραυματιστεί ελαφρά, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην έρευνα που επικαλείται το Γαλλικό πρακτορείο.


ε.σ.κ.δ. νέας ιωνίας

ε.σ.κ.δ. νέας ιωνίας

Η ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε στον δήμο της Λουτσιάνα στην Άνω Κορσική και οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών ειδοποιήθηκαν λίγο πριν από τις 11:30 (τοπική ώρα).


τροχος της τυχης βλακας

Στην περιοχή έχει σπεύσει η χωροφυλακή, ενώ ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία μηχανισμός εντοπισμού ενός οχήματος που διέφυγε, πρόσθεσαν οι ίδιες πηγές, οι οποίες διευκρίνισαν ότι ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομειακό κέντρο της Μπαστιά.



μποφίλιου youtube

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html
δρομολογια λεωφορειων κυπρος
χριστουγεννα στο σαρμ ελ σειχ
Απίστευτες εικόνες στη Μύκονο: Αυτοκίνητο «βούτηξε» στη θάλασσα! (video)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι περαστικοί το μεσημέρι της Παρασκευής (25/05) στο λιμάνι της Μυκόνου, αντικρίζοντας ένα αυτοκίνητο να… επιπλέει στη θάλασσα!


Αρχικά οι πάντες «πάγωσαν» βλέποντας το αυτοκίνητο μάρκας Smart να πέφτει στη θάλασσα, καθώς δεν γνώριζαν εάν υπήρχε κάποιος μέσα σε αυτό.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τελικά ωστόσο έγινε γνωστό πως δεν κινδύνευσε κάποια ανθρώπινη ζωή, καθώς πιθανότατα ο οδηγός είχε ξεχάσει να βάλει χειρόφρενο την ώρα που κατέβηκε για να βγάλει εισιτήριο, με αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο να τσουλήσει και να κάνει….βουτιά!

Πηγή: cyclades24.gr


μποφίλιου youtube

μποφίλιου youtube


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_1.html

κυκλικη-διαλειμματικη προπονηση

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_27.html
κυκλικη-διαλειμματικη προπονηση

Το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας «χτύπησε» με σφοδρότητα το νησί του βορείου Αιγαίου.


Σε όλο το ορεινό δίκτυο του νησιού και στο παραλιακό κομμάτι το οποίο «βλέπει» στον Βορρά, καταγράφονται σοβαρά προβλήματα, ενώ ο μηχανισμός του δήμου Θάσου και η Αντιπεριφέρεια Καβάλας καταβάλλουν τα μέγιστα δυνατά ώστε να παραμείνουν ανοιχτοί τουλάχιστον οι κεντρικοί δρόμοι.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες σε αρκετά σημεία, ενώ οι Αρχές απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Λιμένα και Πρίνο προς Κεραμωτή και Καβάλα, δεν εκτελούνται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ



κυκλικη-διαλειμματικη προπονηση
luz ζακλίν λέντζου
μπιλια μπουκαλι
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html

λάθος στροφή 7

λάθος στροφή 7

Αντίθετα από εκείνους που έμεναν πίσω για να σώσουν τα ζωάκια τους ενώ η φωτιά απλωνόταν με ραγδαία ταχύτητα γύρω τους ή εκείνους που βουτούσαν στη θάλασσα αγκαλιά με το πιστό τους κατοικίδιο για να το σώσουν, ο ιδιοκτήτης αυτού του σκύλου αποφάσισε να του γυρίσει την πλάτη.


Σύμφωνα με το zoosos.gr, ο 7χρονος γερμανικός ποιμενικός, βρέθηκε στην αυλή ενός σπιτιού στο κατεστραμμένο Μάτι λιπόθυμος αλλά ζωντανός.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

fwtia mati skylos4


Πηγή φωτογραφίας: zoosos.gr


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html

Έφερε σοβαρά εγκαύματα, κυρίως στις πατούσες του αλλά ο ιδιοκτήτης του δεν ζήτησε καν βοήθεια, παρά μόνο όταν του το πρότειναν οι εθελοντές διασώστες, παρέδωσε το λυκόσκυλο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Λίγες ημέρες μετά όμως, ειδοποίησε τους εθελοντές ότι δεν θέλει να του επιστρέψουν το σκυλί γιατί έχει καμένες πατούσες.


Πλέον, αναζητείται νέος κηδεμόνας για το σκύλο, με τη διευκρίνιση ότι θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και ηλεκτρονική σήμανση.





λάθος στροφή 7
αποστολη κοσμηματων στο εξωτερικο
ανακυκλωση πλαστικου

κοτοπουλα σουβλας κεντρο θεσσαλονικη

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html
ονειροπαγιδα online shop
αγωνες ταεκβοντο 2015 βιντεο

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων στις υπόγειες στοές των μεταλλείων της Κασσάνδρας, μετά τη συνάντηση της αντιπροσωπείας τους με τον υπουργό, η απόφαση για την έκδοση των τριών αδειών δεν τους καλύπτει ακόμη.



«Εν μέρει η απόφαση μας διασφαλίζει την συνέχιση της δουλειάς, αλλά υπάρχει η εκκρεμότητα και των υπόλοιπων αδειών. Εμείς παραμένουμε εδώ για να πάρουμε τις άδειες. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Δεν έχουμε δικαιωθεί πλήρως. Θα περιμένουμε να δικαιωθούμε τις επόμενες ημέρες, αλλιώς θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας με ό, τι αυτό συνεπάγεται», τόνισε, σημειώνοντας πως τις επόμενες ημέρες πρόκειται να έχουν συνάντηση και με τη διοίκηση της εταιρείας προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθέσεις της.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html




κοτοπουλα σουβλας κεντρο θεσσαλονικη
κοτοπουλα σουβλας κεντρο θεσσαλονικη

πρωτοχρονια στο ναυπλιο 2015

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη για διασφάλιση της καθημερινότητας που αξίζει στους φορείς καθώς και για τη συνέχιση του αγώνα της πρόληψης.


ζησε μην αφηνεις τη ζωη να χανεται

πρωτοχρονια στο ναυπλιο 2015

«Χάρη στην πρόοδο της ιατρικής, οι συνάνθρωποί μας που ζουν με HIV προσεγγίζουν το προσδόκιμο ζωής του γενικού πληθυσμού. Χρέος μας να τους διασφαλίσουμε την καθημερινότητα που τους αξίζει καταπολεμώντας το στίγμα και να συνεχίσουμε τον αγώνα της πρόληψης. #WorldAIDSDay» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στον λογαριασμό του στο Twitter.



Χάρη στην πρόοδο της ιατρικής, οι συνάνθρωποί μας που ζουν με HIV προσεγγίζουν το προσδόκιμο ζωής του γενικού πληθυσμού. Χρέος μας να τους διασφαλίσουμε την καθημερινότητα που τους αξίζει καταπολεμώντας το στίγμα και να συνεχίσουμε τον αγώνα της πρόληψης. #WorldAIDSDay


πρωτοχρονια στο ναυπλιο 2015
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 1 Δεκεμβρίου 2017


χειροποιητα στεφανια διακοσμητικα
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

υψηλη πιεση υδραυλικα

Το μήκους 14 εκατοστών, πλάτους 7 εκατοστών και βάρους 1,6 κιλού σμαράγδι βρέθηκε από γεωλόγους στο ορυχείο Μαλίσεφσκι και θα πωληθεί σε πλειστηριασμό, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Tass.


Οι αρμόδιοι κρατικοί εκτιμητές το κατέταξαν στην δεύτερη ποιοτική κατηγορία, καθώς το σμαράγδι δεν είναι διαφανές, αλλά ημιδιαφανές και το χρώμα του είναι ανοιχτό πράσινο.


Προς το παρόν δεν έχει δοθεί όνομα στο σμαράγδι αυτό και θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός για την ονομασία του.


υψηλη πιεση υδραυλικα

Στο σμαράγδι που είχε βρεθεί στις αρχές του 1990 στο ίδιο κοίτασμα, είχε δοθεί η ονομασία «πρόεδρος» προς τιμήν του πρώτου προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μπορίς Γιέλτσιν. Το σμαράγδι εκείνο είχε βάρος 1,2 κιλό και η αξία του είχε υπολογισθεί στο 1,2 εκατομμύριο δολάρια.


πομπια κρητης


υψηλη πιεση υδραυλικα
φοιτητικα διαμερισματα θεσσαλονικη τσιμισκη
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_6.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html

κλινικος διατροφολογος γλυφαδα

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html
Πάτρα: Οδηγός κατέβασε 14χρονη από το λεωφορείο επειδή δεν είχε να της πουλήσει εισιτήριο

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια 14χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης (19/07), όταν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής Νο 5 που εκτελεί δρομολόγια από Πάτρα για Τσουκαλέικα.


Η κοπέλα δεν είχε προμηθευτεί εισιτήριο, καθώς στην ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχουν σημεία πώλησης, και απευθύνθηκε στον οδηγό, ώστε να αγοράσει επιβαρυμένο εισιτήριο αξίας δύο ευρώ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Προς έκπληξή της, όμως, ο οδηγός του λεωφορείου τής είπε ότι δεν διαθέτει εισιτήρια (αν και θα όφειλε) και πως θα πρέπει να κατέβει! Όπως και έγινε.


κλινικος διατροφολογος γλυφαδα

Η καταγγελία έγινε από τον πατέρα της κοπέλας, ο οποίος, όταν επικοινώνησε με το ΚΤΕΛ για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι ο οδηγός κατέβασε ανήλικη από το λεωφορείο, του απάντησαν με αοριστολογίες.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται καταγγελία για τη συμπεριφορά οδηγών των αστικών λεωφορείων της Πάτρας, όπως και για τα σημεία πώλησης εισιτηρίων κυρίως στην περιφέρεια της πόλης, τα οποία δεν αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των επιβατών.

Πηγή: thebest.gr



κλινικος διατροφολογος γλυφαδα
ρολα χαρτι
στοιχημα οπαπ λαιβ
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html

Sunday, April 28, 2019

φράσεις αγάπη

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html

Πολλά από τα θέματα που ρυθμίζουν οι διατάξεις του νομοσχεδίου είναι ουρές των προαπαιτούμενων της δεύτερης αξιολόγησης.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html

Η ρύθμιση για τον Ανδρέα Γεωργίου περιλαμβάνεται στο άρθρο 45 με τίτλο «Νομική υποστήριξη προσωπικού και Προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής». Στο νομοσχέδιο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η ρύθμιση αυτή ισχύει και για τον πρόεδρο ΕΛΣΤΑΤ, ο οποίος έπαυσε να ασκεί τα καθήκοντα του, λόγω λήξης της θητείας του, παραίτησης, αδυναμίας εκτέλεσης των καθηκόντων ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, καθώς και για το προσωπικό της ΕΛΣΤΑΤ, το οποίο αποχώρησε, για οποιονδήποτε λόγο. Ειδικότερα, αναφορικά με δαπάνες οι οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από τα εν λόγω πρόσωπα, πριν από την έναρξη ισχύος της παρούσας διάταξης, η ως άνω Επιτροπή εγκρίνει, κατόπιν αίτησης του ενδιαφερομένου, την καταβολή των ανωτέρω δαπανών, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις της προηγούμενης παραγράφου. Οι ανωτέρω δαπάνες καλύπτονται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις παρ. 1 και 2 του παρόντος. 4. Η καταβολή των ανωτέρω δαπανών γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και ιδίως αυτές του άρθρου 66 του ν. 4270/2014, εντός 2 μηνών από την υποβολή της αίτησης στην Επιτροπή».


χαπια μελατονίνης

Σε σχέση με τα παράβολα για τα ανασφάλιστα οχήματα το νομοσχέδιο προβλέπει πως τα νέα παράβολα τα έχουν ως εξής: 100 ευρώ για δίκυκλα έως 250 κυβικά, 150 ευρώ για δίκυκλα άνω των 250 κυβικών, 200 ευρώ για αυτοκίνητα έως 1000 κυβικά και 250 ευρώ για αυτοκίνητα άνω των 1.000 κυβικών. Τα νέα παράβολα καταργούν το προηγούμενο ενιαίο παράβολο των 250 ευρώ που ίσχυε για όλα τα ανασφάλιστα οχήματα. Σημειώνεται ότι με τα νέα παράβολα θα γίνει η νέα διασταύρωση για τα ανασφάλιστα ΙΧ η οποία έπρεπε να γίνει στις 14 Ιουλίου αλλά έχει πάρει σιωπηρή παράταση μέχρι νεοτέρας.


Αν και με το εν λόγω νομοσχέδιο εναρμονίζεται η ελληνική νομοθεσία με τις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 για την υποχρεωτική αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών στο τομέα της φορολογίας σε αυτό έχουν παρεισφρήσει πολλές μη συναφείς διατάξεις.


Ενδεικτικά, το νομοσχέδιο προβλέπει την αύξηση των θέσεων προσωπικού και την οργανωτική αναδιάρθρωση του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, η οποία θα κοστίσει 272,5 χιλ. ευρώ. Ακόμη, προβλέπει την κάλυψη των δαπανών των ειδικών εκκαθαρίσεων των δημοσιών επιχειρήσεων σε περίπτωση μη επάρκειας των ταμειακών διαθεσίμων τους, αλλά και ότι τα τουριστικά καταλύματα που λειτουργούν σε ξεχωριστούς χώρους, αλλά με ενιαία άδεια λειτουργείς δεν θα επιβάλουν τέλος επιτηδεύματος.


Στο νομοσχέδιο προβλέπεται πως ο ακατάσχετος λογαριασμός έως και τα 1.250 ευρώ επεκτείνεται και για τα «ηλεκτρονικά πορτοφόλια» και τις προπληρωμένες κάρτες. Ρυθμίζεται, επίσης, το θέμα της καταβολής της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος για τα νομικά πρόσωπα. Ειδικότερα, προβλέπεται ότι η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης παραμένει η 31η Ιουλίου, παρά την παράταση που δόθηκε στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων.



φράσεις αγάπη
φράσεις αγάπη
μυθικος γιος ποσειδωνα

ασυρματο μεγαφωνο

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html
ασυρματο μεγαφωνο
ασυρματο μεγαφωνο

Ο Μάτις «το συζήτησε με τον πρόεδρο αλλά δεν έχω καμία άλλη λεπτομέρεια» για το θέμα αυτό, είπε η εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, για το μήνυμα που είχε αναρτήσει νωρίτερα ο Τραμπ στο Twitter και ανέφερε ότι τα δισεκατομμύρια δολάρια που ζητά για την κατασκευή του τείχους μπορεί να προέλθουν από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Άμυνας.


Την Κυριακή ο Τραμπ έγραφε ότι χάρη στα 700 δισεκ. δολάρια που εγκρίθηκαν για το υπουργείο Άμυνας για το 2019 και τα 716 δισεκ. δολάρια για το 2020 «ο στρατός μας είναι και πάλι πλούσιος». Πρόσθεσε ότι το χτίσιμο του τείχους «ενώ τα ναρκωτικά και οι εχθρικοί μαχητές κατακλύζουν τη χώρα μας είναι ζήτημα Εθνικής Άμυνας».


Η εκπρόσωπος, που ρωτήθηκε κατ' επανάληψη αν το Πεντάγωνο σκοπεύει να αποδεσμεύσει πόρους για το τείχος, απάντησε αόριστα. «Μην ξεχνάτε ότι η ασφάλεια των Αμερικανών και της χώρας είναι πρωταρχικής σημασίας για το υπουργείο Άμυνας», είπε.


Την περασμένη Παρασκευή ο Τραμπ επικύρωσε τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό, εκφράζοντας ωστόσο έντονα τη δυσαρέσκειά του γιατί η συμβιβαστική πρόταση που πέρασε από το Κογκρέσο δεν προβλέπει τη χρηματοδότηση του τείχους. Από τα 25 δισεκατομμύρια δολάρια που ζητούσε, εγκρίθηκαν μόνο 1,6 δισεκ. για την κατασκευή ενός τμήματος μήκους μόνο μερικών χιλιομέτρων.


οριακη συναισθηματικη διαταραχη

σπιτογατος ενοικιασεις κορυδαλλος


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

η σημασια της ορθης επιλογης επαγγελματος

μαστοι ανδρων
με επιασαν χωρις εισιτηριο
η σημασια της ορθης επιλογης επαγγελματος

Πρόκειται για έναν 23χρονο και δύο 20χρονους, οι οποίοι κατά τον διαπληκτισμό με δύο Έλληνες 30 και 35 ετών, τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.


Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας/Τμήμα SIRENE, προέκυψε ότι οι τρεις Γάλλοι ήταν αυτοί που είχαν διαπράξει τις σωματικές βλάβες.


Η Αστυνομία υπέβαλε τη σχετική δικογραφία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.


η σημασια της ορθης επιλογης επαγγελματος


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html

θεατρο κεφαλος προγραμμα 2016

Πέραν της δωρεάν χορήγησης φαρμάκων σε ογκολογικούς ασθενείς, που χορηγούνται για τη θεραπεία της κύριας νόσου, στο εξής θα χορηγούνται με μηδενική συμμετοχή και φάρμακα που σχετίζονται με τις επιπλοκές της ασθένειας ή με τις παρενέργειες της θεραπευτικής αγωγής (π. χ φάρμακα υποστηρικτικά της χημειοθεραπείας ή ακτινοθεραπείας, αντιεμετικά, αντιθρομβωτικά, αναλγητικά, κορτιζονούχα σκευάσματα, αντιβιοτικά για λοιμώξεις που συνδέονται με τη χημειοθεραπεία κτλ.).


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html

προγραμμα κινηματογραφου αγρινιο

θεατρο κεφαλος προγραμμα 2016

Το υπουργείο Υγείας επισημαίνει ότι με την αλλαγή αυτή προκύπτει μια σημαντική οικονομική ανακούφιση της ευαίσθητης και ιδιαίτερα ευάλωτης ομάδας των ασθενών με ογκολογικά προβλήματα, υλοποιώντας τη βασική πολιτική επιλογή της εγγυημένης και ισότιμης πρόσβασης όλων των πολιτών στα αναγκαία φάρμακα, με σταδιακή μείωση της συμμετοχής τους στο κόστος.



θεατρο κεφαλος προγραμμα 2016
spa therapist σπουδες θεσσαλονικη
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html

καιρός λάρισα τακούδης

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html

Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά από τη φορολογική διοίκηση και τον ΕΦΚΑ η ρύθμιση των 120 δόσεων θα περιλαμβάνει μείωση μόνο των προσαυξήσεων και θα επιτρέπεται κούρεμα στο «κεφάλαιο» σε εξαιρετικές μόνον περιπτώσεις.


καιρός λάρισα τακούδης

Δεδομένου ότι οι θεσμοί είναι επιφυλακτικοί σε οποιαδήποτε ρύθμιση δεν σχετίζεται με εκείνη του εξωδικαστικού συμβιβασμού η υπουργική απόφαση για το θέμα των 120 δόσεων θα ξεκινήσει εφόσον πρώτα εκδοθεί η υπουργική απόφαση του υπουργείου Οικονομίας για την εξωδικαστική επίλυση των οφειλών από 20.000 έως 50.000 ευρώ.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html

Στο τομέα αυτό διαπιστώθηκε χθες πρόοδος στον καθορισμό των κριτηρίων υπαγωγής στον εξωδικαστικό μηχανισμό των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών που χρωστούν από 20.000 έως 50.000 ευρώ, καθώς υπήρξε συμφωνία «επί της αρχής» για τη μεθοδολογία της αυτοματοποιημένης ανάλυσης βιωσιμότητας για τους εν λόγω οφειλέτες.


Η αυτοματοποιημένη ανάλυση βιωσιμότητας θα λαμβάνει υπόψη όχι μόνο τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης, αλλά και τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής μέρους των οφειλών της, που κατά κύριο λόγο έχουν προκύψει από πρόστιμα και προσαυξήσεις. Το υπόλοιπο της οφειλής εξετάζεται να αποπληρώνεται σε βάθος δεκαετίας (έως και 120 δόσεις).



καιρός λάρισα τακούδης
μη μου στελνεις γραμματα γιατι γραμματα δεν ξερω
κατασκευη παρθενωνα στο νηπιαγωγειο

τρυφερος λεξικο

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html
τρυφερος λεξικο

Το Ι. Χ. που οδηγούσε ο άγνωστος συγκρούστηκε με μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί, στα φανάρια της περιοχής Περίγυρος στο Λέχαιο Κορινθίας. Αν και είδε τους επιβάτες του δίκυκλου να πέφτουν αιμόφυρτοι στο οδόστρωμα, δεν σταμάτησε για να τους βοηθήσει ή να καλέσει ασθενοφόρο.


νιωθω καψιμο στα ποδια

Το ΕΚΑΒ μετέφερε τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου έδωσαν κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι διερευνούν το ατύχημα και αναζητούν τον οδηγό.


Σύμφωνα με πληροφορίες είναι κάτοικος της περιοχής.



τρυφερος λεξικο
ιντερνετ χωρις γραμμη τηλεφωνου
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html

γουέντγουορθ μίλλερ

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html
τσαρλς μπραντον

Η Ημέρα της Γης αποτελεί μια ημερομηνία κατά την οποία διοργανώνονται εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα. Συντονίζεται παγκοσμίως από το Δίκτυο Ημέρας της Γης (Earth Day Network) και εορτάζεται σε περισσότερες από 175 χώρες κάθε χρόνο. To 2009, τα Ηνωμένα Έθνη όρισαν τις 22 Απριλίου ως «Διεθνή Ημέρα της Μητέρας Γης».


Η έμπνευση του θεσμού αποδίδεται στον ακτιβιστή Τζον ΜακΚόννελλ το 1969 σε ένα Συνέδριο της UNESCO στο Σαν Φρανσίσκο. Εκδηλώσεις έλαβαν χώρα για πρώτη φορά στο Σαν Φρανσίσκο και άλλες πόλεις στις 21 Μαρτίου 1970, ημέρα της εαρινής ισημερίας στο Βόρειο Ημισφαίριο.


Πώς καθιερώθηκε η Ημέρα της Γης


Η Ημέρα της Γης καθιερώθηκε το 1970, στις ΗΠΑ, με πρωτοβουλία του γερουσιαστή Γκέιλορντ Νέλσον και σηματοδοτεί τη γένεση του σύγχρονου περιβαλλοντικού κινήματος. Σύντομα, εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και σήμερα, γιορτάζεται σε περισσότερες από 190 χώρες σε όλο τον πλανήτη. Το Δίκτυο Ημέρας της Γης συντονίζει τις προσπάθειες.


γουέντγουορθ μίλλερ

Στα τέλη της δεκαετίας του '60 και στις αρχές εκείνης του '70, όταν ο γερουσιαστής Νέλσον πρότεινε την ιδέα για την Ημέρα της Γης, ο πλανήτης δεν είχε ακόμα, συνειδητοποιήσει τις συνέπειες της επέμβασης του ανθρώπου στο περιβάλλον. Ωστόσο, κάποιες συνειδήσεις είχαν αρχίσει να ξυπνούν.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html

Μετά τον Ιανουάριο του 1969, παρακολουθώντας τις τραγικές συνέπειες της μεγαλύτερης πετρελαιοκηλίδας που είχε δημιουργηθεί ποτέ στις ΗΠΑ μέχρι εκείνη την ημέρα, στο κανάλι της Σάντα Μπάρμπαρα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνουν περισσότερα από 3,500 θαλάσσια πουλιά, καθώς και δελφίνια, φώκιες και θαλάσσιοι λέοντες, ο Νέλσον ανέλαβε δράση.





γουέντγουορθ μίλλερ
αστρικο ταξιδι βιβλιο

απαλλαγη φπα μη κερδοσκοπικων σωματειων

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
δωματιο στην σαντορινη
καιρο οσλο
απαλλαγη φπα μη κερδοσκοπικων σωματειων

Συγκεκριμένα επιδόθηκε σήμερα στην εταιρεία, από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, η αίτηση του ελληνικού Δημοσίου για προσφυγή σε Διαιτησία.
Με την κοινοποίηση αυτή ξεκινά επίσημα η διαδικασία της Διαιτησίας, αναφέρει το ΥΠΕΝ.


Η Διαιτησία σύμφωνα με τον υπουργό Γιώργο Σταθάκη αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τρεις μήνες. Το επίμαχο ζήτημα είναι η μεταλλουργική μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί στις Σκουριές, και ειδικότερα η επιτόπου δοκιμή σε ημιβιομηχανική κλίμακα της μεθόδου της ακαριαίας τήξης (flash smelting) που προβλέπεται στη σύμβαση.


Δεν περιλαμβάνεται στο αντικείμενο της Διαιτησίας η εγκατάσταση της Ολυμπιάδας, η αδειοδότηση της οποίας έχει ολοκληρωθεί σε ποσοστό 100%.


Η εταιρία Eldorado Gold επιβεβαίωσε σήμερα πως έλαβε επίσημη ειδοποίηση από το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος για την έναρξη της διαιτησίας. Σε σχετική δε ανακοίνωση σημειώνει πως η διαιτησία είναι σύμφωνη με τις διατάξεις της Σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ελληνικός Χρυσός και σε αυτήν κατονομάζει το Υπουργείο τον εκπρόσωπό του στο τριμελές Διαιτητικό Δικαστήριο.


Η ειδοποίηση της διαιτησίας αναφέρει ότι η Τεχνική Μελέτη Μονάδας Μεταλλουργίας στην περιοχή του Μαδέμ Λάκκου Στρατωνίου, για την επεξεργασία των συμπυκνωμάτων της Ολυμπιάδας και των Σκουριών, που υποβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, είναι μη πλήρης και συνεπώς παραβιάζει τη Σύμβαση Μεταβίβασης και τους περιβαλλοντικούς όρους του έργου. Η Εταιρεία είναι απολύτως πεπεισμένη ότι η εν λόγω Τεχνική Μελέτη είναι πλήρως τεκμηριωμένη και σύμφωνη με τη Σύμβαση Μεταβίβασης, το Επιχειρηματικό Σχέδιο και τους εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους του έργου.


Ο Τζώρτζ Μπερνς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Eldorado Gold, δήλωσε: «Η Eldorado πάντοτε επιδίωκε μια εποικοδομητική σχέση και διάλογο με όλα τα επίπεδα της Ελληνικής Κυβέρνησης. Παρά την άρνηση της Ελληνικής Κυβέρνησης να συνεργαστεί με την Eldorado, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι το θέμα θα μπορούσε να επιλυθεί μέσω εποικοδομητικών διαπραγματεύσεων. Καλούμε για άλλη μια φορά το Υπουργείο να συνεργαστεί μαζί μας προς αυτήν την κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση, θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα νόμιμα μέσα. Είμαστε απολύτως βέβαιοι για την πληρότητα των προσπάθειών μας στην Ελλάδα, την απόλυτη συμβατότητα του σχεδιασμού μας και το τεράστιο εν δυνάμει όφελος αυτών των έργων σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.


Αναπτύσσουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα βάσει των υψηλότερων διεθνών προδιαγραφών σε όλο το φάσμα των έργων μας και της δραστηριότητάς μας και επιδιώκουμε την υιοθέτηση των βέλτιστων διαθέσιμων πρακτικών και τεχνολογιών προς την επίτευξη των εμπορικών και των περιβαλλοντικών μας στόχων. Αυτό έχει αναγνωριστεί απόλυτα στις αρχικές μας συμφωνίες και πρόκειται να ενισχυθεί μέσω της επίλυσης του εν λόγω θέματος. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τους 2.400 εργαζόμενους που απασχολούνται στα έργα μας στην Ελλάδα κατασκευάζοντας μεταλλεία πολύ υψηλών προδιαγραφών, καθώς και τη σημαντική συνεισφορά της επένδυσης στην Ελληνική οικονομία. Αμέσως μετά την έγκριση και παραλαβή όλων των απαιτούμενων αδειών και την οικοδόμηση μίας καλής σχέσης συνεργασίας με την Ελληνική Κυβέρνηση, η εταιρεία θα είναι σε θέση να επανεκτιμήσει εκ νέου τις επενδυτικές επιλογές της στην Ελλάδα».



απαλλαγη φπα μη κερδοσκοπικων σωματειων
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

κυκλαμινο λουλουδι φροντιδα

νομισματα 2 ευρω ολων των χωρων
κυκλαμινο λουλουδι φροντιδα

Οι Ryker Gamble, Alexey Lyakh και Megan Scraper βρέθηκαν από την αστυνομία μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από την υπόλοιπη παρέα.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Meghan γλίστρησε και ο Ryker και Alexey στην προσπάθειά τους να τη σώσουν, παρασύρθηκαν από το ρεύμα.


Οι τρεις τους ήταν μέρος της ομάδας πίσω από το κανάλι «High On Life» και σύμφωνα με τα υπόλοιπα μέλη «ήταν από τους πιο θερμούς, ευγενικούς και φιλικούς ανθρώπους που έχουν γνωρίσει σ’ όλη τους τη ζωή».


αντίπαλος συνωνυμα

Μάλιστα, η ομάδα ανέβασε βίντεο, αφιερωμένο στα τρία μέλη της που σκοτώθηκαν.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html

κυκλαμινο λουλουδι φροντιδα




https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html

εργασια στη λιβαδεια 2016

παραλια γυμνιστων αθηνα

Ο γενικός εισαγγελέας της Σαουδικής Αραβίας ζήτησε χθες την επιβολή της θανατικής ποινής σε πέντε από τους κατηγορούμενους για τον ρόλο τους στην δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι, λέγοντας ότι ο δημοσιογράφος «ναρκώθηκε, δολοφονήθηκε και διαμελίσθηκε» εντός του σαουδαραβικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Οκτωβρίου, όμως οι αρχές του Ριάντ φρόντισαν στην εκδοχή αυτή να απαλλάξουν τελείως τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, τον επονομαζόμενο MBS.


Σύμφωνα με τον Σαουδάραβα εισαγγελέα, μία ομάδα εστάλη στην Κωνσταντινούπολη με αποστολή να μεταφέρει δια της βίας ή μη τον δημοσιογράφο στο Ριάντ, αλλά ο επικεφαλής της ομάδας έλαβε επί τόπου, με δική του πρωτοβουλία, την απόφαση να τον σκοτώσει χωρίς να συμβουλευθεί τους ανωτέρους του.


Σύμφωνα με το νέο σενάριο, ο δημοσιογράφος «ναρκώθηκε και διαμελίσθηκε» εντός του προξενείου και το κατακρεουργημένο πτώμα του παραδόθηκε σε έναν «συνεργάτη» εκτός της διπλωματικής αποστολής.


Όμως, ο αρθρογράφος Αμπντουλκαντίρ Σελβί, προσκείμενος στην τουρκική ηγεσία, γράφει στην εφημερίδα ότι μία ηχητική καταγραφή της δολοφονίας που έχουν στην κατοχή τους οι τουρκικές αρχές δείχνει ότι δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση με τον Τζαμάλ Κασόγκι για να πεισθεί να επιστρέψει στην Σαουδική Αραβία.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

Σύμφωνα με τον Σελβί, ο δημοσιογράφος δεν ναρκώθηκε, αλλά στραγγαλίσθηκε με σκοινί ή τού προκλήθηκε ασφυξία με μία σακούλα στο κεφάλι.




εργασια στη λιβαδεια 2016
εργασια στη λιβαδεια 2016
μαρινοπουλοσ αε αλιμοσ
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html

διατυπωση νομου περιοδικοτητας

διατυπωση νομου περιοδικοτητας

Σύμφωνα με το Associated Press, στο πλοιάριο που βυθίστηκε επέβαιναν 35 μετανάστες, όπως δήλωσε μια Ιρακινή που κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι την ακτή και να ζητήσει βοήθεια από τις τουρκικές Αρχές.


Όπως έγινε γνωστό, η 30χρονη γυναίκα ήταν μέσα στο νερό για περίπου 28 ώρες πριν καταφέρει να φτάσει στην ακτή.


Τα παιδιά της, που φορούσαν σωσίβια, εξαφανίστηκαν όταν το πλοιάριο ανετράπη και η γυναίκα άρχισε να κολυμπά με τον σύζυγό της προς τα τουρκικά παράλια.


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

Μετά από αρκετές ώρες στο νερό, ο εξουθενωμένος σύζυγός της πνίγηκε.


φρασεις λαικες

ζωντανη συνδεση με καναλια τηλεορασης


διατυπωση νομου περιοδικοτητας
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

ραδιοφωνο ρανια κωστακη

χιονοδρομικο καρπενησιου live
ραδιοφωνο ρανια κωστακη

Όπως τονίζεται η WSJ, ο Έλληνας πρωθυπουργός, αφού είδε τις ελπίδες του για μια συμβιβαστική λύση να ξεθωριάζουν αυτό το μήνα, εξετάζει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Αποδίδει μάλιστα την πληροφορία σε Έλληνες αξιωματούχους τους οποίους, όμως, δεν κατονομάζει.


Οι ίδιοι αξιωματούχοι, αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση και αναμένεται να επανεξετάασει την κατάσταση των διαπραγματεύσεων τον Ιανουάριο.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

loreal χρωματολογιο ξανθα

"Εάν ο Α. Τσίπρας προκηρύξει εκλογές, το πιθανότερο αποτέλεσμα θα ήταν το τέλος του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ μετά από δύο ταραχώδη χρόνια στην κυβέρνηση".


ραδιοφωνο ρανια κωστακη


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html

υποψηφιοι στη ζακυνθο

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html
υποψηφιοι στη ζακυνθο

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, σημείωσε πως με βάση το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα οι αγρότες θα ζητήσουν άμεση συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη, ώστε να καταθέσουν τα αιτήματα τους, αλλά και πως θα υπάρξει συμμετοχή των αγροτών στις κινητοποιήσεις για τον προϋπολογισμό στις 18 Δεκεμβρίου.


Μεταξύ άλλων οι αγρότες που συντάσσονται με την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων, αποφάσισαν πως θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων με επίκεντρο τα αιτήματα τους για την καλλιέργεια του βαμβακιού, ενώ αναμένονται να γίνουν νέες συσκέψεις τις επόμενες ημέρες, ώστε να γενικευτούν και να συντονιστούν οι κινητοποιήσεις τους προς το τέλος του Ιανουαρίου.


Σημειώνεται πως με βάση την ανακοίνωση της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων τα αιτήματα που προβάλλουν οι αγρότες αφορούν, μεταξύ άλλων, τις εισφορές τους στον ΕΦΚΑ, το κόστος της παραγωγής, τα ζητήματα των αποζημιώσεων, την επιστροφή του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα από το 2016, την κατάργηση του φόρου στο κρασί, αλλά και το ζήτημα που αφορά το ακατάσχετο των λογαριασμών των αγροτών.



υποψηφιοι στη ζακυνθο
αδιαβροχο υφασμα για κουρτινα μπανιου με το μετρο
αντιθετα του ενισχυω
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html

Saturday, April 27, 2019

χρηματα αγγλικα

προτασεις κπολδ
χρηματα αγγλικα

Στο σημείο βρίσκονται 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ αναμένονται ενισχύσεις από τη κεντρική Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού και ενδέχεται να μεταβούν και άλλα οχήματα από την Κυλλήνη Ηλείας.


χρηματα αγγλικα

Ο άνεμος δεν είναι σύμμαχος, καθώς είναι πολύ ισχυρός, ενώ το γεγονός ότι η φωτιά ξέσπασε νύχτα καθιστά αδύνατη τη συνδρομή των πυροσβεστικών αεροσκαφών.


Η φωτιά έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και έχει περάσει το κεντρικό δρόμο, καίγοντας πλέον και προς την περιοχή του Λουρδά.


Πληροφορίες αναφέρουν πως οι κάτοικοι από Βλαχάτα και Σιμωτάτα εγκαταλείπουν τα σπίτια τους με ελάχιστα απαραίτητα και κατευθύνονται προς Πόρο. Την ίδια στιγμή υπάρχουν αναφορές διακοπές ρεύματος σε όλα τα χωριά από Περατάτα έως Πλατιές.


Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι κοντά σε σπίτια και πρόκειται για μία «δύσκολη στιγμή» σύμφωνα με δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Δρακουλόγκωνα, ο οποίος βρίσκεται στις εστίες των πυρκαγιών.


Δείτε τις πρώτες εικόνες από το inkefalonia.gr.






σταθμοσ λιοσιων πωσ θα παω
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html