Tuesday, June 25, 2019

υλικα τυπογραφειου

κλαδεμα ελιας θεσσαλονικη
υλικα τυπογραφειου
υλικα τυπογραφειου
Ποιες είναι οι 20 προφητείες που έχουν βγει αληθινές

Δείτε 20 προφητείες που έχουν βγει αληθινές. Από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, τη δολοφονια του ΑβρααμΛινκολν, το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως και τη χολέρα στην Κούβα.


Στο βιβλίο της «Μηνύματα, σημάδια, επισκέψεις και προαισθήματα από τους αγαπημένους μας που χάθηκαν την 11η Σεπτεμβρίου», μια χήρα θύματος των επιθέσεων αναφέρει ότι πολλά θύματα είχαν κακό προαίσθημα την ημέρα εκείνη. Ο άντρας της είχε ίλιγγο εκείνο το πρωί καθώς έφυγε για τη δουλειά. Και πολύ πριν τις επιθέσεις, μιλούσε συχνά για την πιθανότητα επίθεσης στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και πρότεινε τρόπους διαφυγής κι εκκένωσης στην περίπτωση αυτή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο Τιτανικός


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html

Το 1898, ο συγγραφέας MorganRobertson εξέδωσε μια νουβέλα με τίτλο «Το ναυάγιο του Τιτάνα» στην οποία μας αφηγείται τη βύθιση ενός κρουαζιερόπλοιου. Περιέγραψε την έλλειψη σωστικών λέμβων και την αδυναμία να σωθούν ένας μεγάλος αριθμός από τους επιβάτες. Η περιγραφή μοιάζει πολύ με τα γεγονότα που συνέβησαν κατά τη βύθιση του Τιτανικού στις 15 Απριλίου του 1912, 14 χρόνια μετά την έκδοση της νουβέλας. Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο ο Τιτανικός δεν υπήρχε καν.

Διαβάστε περισσότερα στο iEllada.gr



από την πόλη έρχομαι
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_29.html

No comments:

Post a Comment