Monday, June 24, 2019

καταλληλη γλαστρα για λεμονια

πλακακια μπανιου πρακτικερ
φυσικο κεφαλαιο βικιπαιδεια

Ουδείς αμφισβήτησε την ηγεσία, ελάχιστοι έψεξαν την συνολική κυβερνητική πολιτική και ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να αναδειχθεί για μία ακόμη φορά πρόεδρος συγκεντρώνοντας ποσοστό 93,54%. Ακόμη και ο κεντρικός εκφραστής της ομάδας των 53 που σήμερα θεωρητικώς αποτελεί την φωνή κριτικής στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, συντάχθηκε απολύτως με την ασκούμενη πολιτική και μάλιστα κάλεσε τους συντρόφους του να την εφαρμόσουν λέγοντας ότι δεν υπάρχουν οι καλοί αριστεροί που παρακολουθούν και οι κακοί δεξιοί του κόμματος που υλοποιούν δυσάρεστες αποφάσεις.


Λίγες, όμως, ημέρες μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος που δεινοπάθησε από την εσωκομματική αντιπολίτευση που ασκούσε η μειοψηφία της Αριστερής Πλατφόρμας (Λαφαζάνης) κάποιοι στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου αποφάσισαν να στείλουν πολλαπλά μηνύματα στο Μαξίμου και στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html

Η διάσταση απόψεων Τσίπρα και Σκουρλέτη αποτέλεσε την ιδανική αφορμή για ένα τμήμα της ομάδας των 53 να δείξουν και πάλι τα αντιπολιτευτικά τους δόντια στον πρωθυπουργό. Αμφισβητώντας ουσιαστικά την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων του κόμματος που αποτελεί ωστόσο αναπόσπαστο μέρος της συμφωνίας του Ιουλίου του 2015. Εν μέσω διαπραγμάτευσης και ενώ ο πρωθυπουργός ποντάρει στην έγκαιρη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης για να πετύχει μία απόφαση για το χρέος κι ενώ η κυβέρνηση περιμένει με κομμένη την ανάσα την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, οι 53 με αρθρογραφία τους στο επίσημο site της τάσης συντάσσονται με την πλευρά του Πάνου Σκουρλέτη και ζητούν αναθεώρηση της κυβερνητικής γραμμής για τις ιδιωτικοποιήσεις.


Οι κινήσεις των 53 που όλα δείχνουν πως δεν φέρουν την σφραγίδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου που θεωρεί ότι εν όψει ανασχηματισμού κάποιοι εσωκομματικοί αντίπαλοι θα επιχειρήσουν να επιβάλουν πρόσωπα και καταστάσεις στο νέο κυβερνητικό σχήμα.


καταλληλη γλαστρα για λεμονια


καταλληλη γλαστρα για λεμονια
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

No comments:

Post a Comment