Wednesday, June 26, 2019

ενωση γονεων κορδελιου ευοσμου

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html

Λόγω της σθεναρής ανάπτυξης της γερμανικής οικονομίας και της υψηλότερης της αναμενομένης μετανάστευσης, το Βερολίνο εκτιμά ότι δεν θα επιτύχει τους στόχους που είχε ορίσει για το 2020 αν δεν ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα.


λίπος κάνοντας διαλειμματική προπόνηση

Διαπραγματευτές της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) της Μέρκελ και του κεντροαριστερού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) είπαν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι στις συνομιλίες για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού συμφωνήθηκε ότι ο καθορισμένος στόχος για τη μείωση των εκπομπών δεν μπορεί να επιτευχθεί το 2020. Αντ' αυτού, θα επιδιωχθεί ο στόχος για τη μείωση κατά 40% να επιτευχθεί μέσα στη δεκαετία του 2020, εξήγησαν οι πηγές και διευκρίνισαν πως και τα δύο στρατόπεδα επιμένουν στον στόχο της επίτευξης μιας μείωσης των εκπομπών κατά 55% από τα επίπεδα του 1990 μέχρι το 2030.


ενωση γονεων κορδελιου ευοσμου

Εάν η συμφωνία αυτή επιβεβαιωθεί, θα σημάνει μια στροφή σχεδόν 180 μοιρών για τη Μέρκελ, η οποία εδώ και χρόνια αυτοπροβάλλεται ως μια σθεναρή υπερασπίστρια των πολιτικών για την περιβαλλοντική προστασία στη διεθνή σκηνή.


Ο Μίχαελ Γκρόσε-Μπρέμερ από το στρατόπεδο της Χριστιανικής Ένωσης διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους χθες το απόγευμα ότι επιτεύχθηκε σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, αλλά, πρόσθεσε, απομένει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει πριν οι ηγέτες των κομμάτων να είναι σε θέση να συζητήσουν επί ενός κοινού, συνεκτικού εγγράφου για τις πολιτικές της επόμενης κυβέρνησης, μεθαύριο Πέμπτη.


αλη μαμα χαμαμ

Ο Γκρόσε-Μπρέμερ απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.


Κατά τις πηγές του Ρόιτερς οι διαπραγματευτές συμφώνησαν επίσης ότι το ποσοστό των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο ενεργειακό μίγμα της Γερμανίας πρέπει να αυξηθεί και να φθάσει το 65% μέχρι το 2030, από το περίπου ένα τρίτο του μίγματος που κάλυπτε πέρυσι.


Σήμερα, η κυβέρνηση σχεδιάζει να αυξήσει το ποσοστό της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές σε ένα επίπεδο μεταξύ του 45% και του 55% μέχρι το 2025.



ενωση γονεων κορδελιου ευοσμου

No comments:

Post a Comment