Wednesday, June 26, 2019

διαβολακος του λεκε μελανι

δεξιότητες στο βιογραφικό
διαβολακος του λεκε μελανι

Την ίδια ώρα σύγχυση φαίνεται να επικρατεί στους κόλπους της αντιπολίτευσης για τη στάση που θα κρατήσει το VMRO-DPMNE στο δημοψήφισμα. Την περασμένη εβδομάδα, ο αρχηγός του κόμματος Hristijan Mickoski είπε ότι η απόφαση θα ληφθεί μετά από συζητήσεις με πολίτες και στελέχη του κόμματος.


Έτσι, δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν η αξιωματική αντιπολίτευση θα ζητήσει από τους υποστηρικτές της να μποϊκοτάρουν τη διαδικασία ή να ψηφίσουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.


σεφερλη η μεγαλη του γελιου σχολη

«Δεν θα λάβουμε αυθαίρετες αποφάσεις μόνο και μόνο για να σώσουμε τις καριέρες μας» δήλωσε ο Mickoski, που έχει πολλάκις ξεκαθαρίσει πως διαφωνεί με την υιοθέτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Το κυβερνών κόμμα, στο «τιμόνι» του οποίου βρίσκεται ο Ζόραν Ζάεφ, έχει ζητήσει από την αξιωματική αντιπολίτευση να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της. «Η πλειοψηφία των ανθρώπων και των προοδευτικών δυνάμεων έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για το μέλλον της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Ο Hristijan Mickoski είναι ο μοναδικός που δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τη θέση του κόμματός αναφορικά με το δημοψήφισμα» τόνισε σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html




διαβολακος του λεκε μελανι
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html

No comments:

Post a Comment