Friday, June 28, 2019

δανεικοι παοκ 2015

Οι κυβερνητικές προσδοκίες δεν θα διαψευστούν διότι μαζικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλείνουν τα βιβλία τους και τα μπλοκάκια τους στην εφορία και τον ΟΑΕΕ, αλλά λόγω των κακών υπολογισμών που έχουν κάνει στην κυβέρνηση.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html

παναθηναικο σταδιο βικιπαιδεια

Όπως υποστηρίζουν ειδικοί στην κοινωνική ασφάλιση το νέο σύστημα όχι μόνο δεν θα αυξήσει τα έσοδα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης το 2017, αλλά θα επιφέρει και μείωση 25%. Δηλαδή θα χαθούν έσοδα περίπου 480 εκατ. ευρώ ετησίως με δεδομένο ότι η εισπραξιμότητα σήμερα δεν υπερβαίνει το 50%.


Αυτό θα συμβεί διότι το 75% των ασφαλισμένων στα πρώην Ταμεία ΕΤΑΑ και ΟΑΕΕ θα έχει μείωση στις εισφορές 40% κατά μέσο όρο. Αντίθετα, για το υπόλοιπο 25% η μέση αύξηση αναμένεται να κυμανθεί κοντά στο 30%, ενώ στα υψηλότερα εισοδήματα οι εισφορές θα είναι υπερδιπλάσιες ή ακόμα και τριπλάσιες.


νεκροταφειο καισαριανης λεωφορεια

δανεικοι παοκ 2015

Η απώλεια θα είναι μεγαλύτερη αν συνυπολογιστεί η διαρροή από το σύστημα ασφαλισμένων οι οποίοι έκλεισαν τα βιβλία τους, διέκοψαν τη δραστηριότητά τους και πέρασαν στη μαύρη οικονομία, μεταβίβασαν τις επιχειρήσεις τους, μετέφεραν την έδρα τους στο εξωτερικό ή μετέτρεψαν τις εταιρείες τους σε ΙΚΕ.



δανεικοι παοκ 2015
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

No comments:

Post a Comment