Friday, May 31, 2019

χερουλια για βανες

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_139.html
χερουλια για βανες

Η εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, με τα κύρια χαρακτηριστικά της «Νεφέλης», όπως ονομάστηκε η κακοκαιρία από την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών) να είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα.


Ήδη από το πρωί της Τρίτης βρέχει σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής, αλλά και σε περιοχές της Πελοποννήσου. Η ισχυρή βροχόπτωση έχει προκαλέσει κυκλοφοριακά προβλήματα, με τους οδηγούς να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και μεγάλη προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων.


Χαμηλές ταχύτητες επικρατούν στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στη Μεσογείων, στην Κηφισίας, στη λεωφόρο Αθηνών, στην Ιερά οδό, στη Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, στη Βασ. Σοφίας, στη Βασ. Κωνσταντίνου και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.


ιταλικα μαθηματα ιδιαιτερα

Στο έλεος της κακοκαιρίας και ο νομός Αργολίδας, με τους δρόμους στο Πόρτο Χέλι να θυμίζουν… λίμνη, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.


Η πρόβλεψη των μετεωρολόγων





χερουλια για βανες
σωματειο οδηγων ταξι τηλεφωνο
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html

επιτοιχος λεβητας θερμανσης

Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά στο μεγαλύτερο μέρος του. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν περισσότερο στο γκολ όταν το φάουλ του Αμρ Ουάρντα στο πρώτο μέρος κόντραρε στο τείχος και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της ΑΕΚ.


ελληνες αυστραλιας πληθυσμος

επιτοιχος λεβητας θερμανσης

Στο 68' έπειτα από λάθος στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ, η μπάλα έφτασε στον Σέρχιο Αραούχο κι εκείνος εκμεταλλεύτηκε την άσχημη έξοδο του Γιαννιώτη κι άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Μανόλο Χιμένεθ.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι Περιστεριώτες ανέβασαν την απόδοσή τους. Στο 80', ο Ουάρντα με υπέροχη κίνηση έφερε την μπάλα στο αριστερό του πόδι και με μία «φωτοβολίδα»... εκτέλεσε τον Τσιντώτα για το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.


Πλέον η ΑΕΚ είναι δεύτερη, έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε στην τέταρτη θέση με συγκομιδή 43 πόντων.


Άπαντες περιμένουν την εξέλιξη της υπόθεσης για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ το βράδυ της Κυριακής (26/2).


Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (78' Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα (90+1' Καρασαλίδης), Ντιγκινί (53' λ. τρ. Μπρούνο), Ντάουντα


ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες (53' λ. τρ. Μοράν), Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Γκάλο, Χριστοδουλόπουλος (76' Μασούντ), Αραούχο (81' Μπακασέτας)


Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην 23η αγωνιστική της Super League:


ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 0-0


Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0


Παναθηναϊκός-Λαμία 2-0


(48΄ Μουνιέ, 64΄ Ινσούα)


Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης 2-0


(55΄ Λισγάρας, 78΄αυτ. Αλμπάνης)


ΑΕΛ-Πλατανιάς 1-0


(69΄ Ντέλετιτς)


Παναιτωλικός-Κέρκυρα 1-0


(45΄+ Γουίλιαν)


ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός αναβλήθηκε


Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-1


(80' Ουάρντα - 68' Αραούχο)


Η βαθμολογία μετά από 23 αγωνιστικές (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν 22 αγώνες):


1 Π. Α.Ο. Κ. 52


2 A. E.K. 51


3 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 46


4 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 43


5 Α. Ο. ΞΑΝΘΗ 32


6 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 32


7 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 30


8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 29


9 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 29


10 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 29


11 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 26


12 Α. Ε.Λ. 25


13 ΛΑΜΙΑ 20


14 Α. Ο.Κ. 18


15 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 23


16 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 23



επιτοιχος λεβητας θερμανσης
αρτα γενικη ταχυδρομικη

προσκλησεις εσπα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html
σινγκλς 2 5

Μιλώντας στον ρ/σ του Alpha, ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε πως υπάρχει πλήρης ασυνεννοησία στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθώς «διαφωνούν ο υπουργός με τον αναπληρωτή υπουργό, αποδοκιμάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον υπουργό Άμυνας και ο κ. Τσίπρας τρέχει να μαζέψει τα σπασμένα».


Συνεχίζοντας, ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως «επικοινωνιακά χτίζεται ένα σκηνικό με φημολογία στον Τύπο περί συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου για να τα βρουν, και έντονη διαφωνία τους με ανακοίνωση για συνάντηση μεταξύ τους αύριο, με συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ. Η συγκολλητική ουσία της εξουσίας είναι πολύ ισχυρή και έκανε και τους δύο να απεμπολήσουν την ιδεολογία τους και τα πιστεύω τους. Έτσι πορεύτηκαν τρία χρόνια, διαφωνώντας σε πολλά».


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

προσκλησεις εσπα

Αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, ο κ. Κικίλιας δήλωσε πως οι ευχές όλης της ελληνικής κοινωνίας, η αγωνία των οικογενειών τους, η ανησυχία του στρατεύματος, η κοινή γνώμη, έχουν πέσει πάνω σε αυτό και δικαίως. Όπως τόνισε, όμως, παρατηρεί την κλιμάκωση της επιθετικότητας, του αναθεωρητισμού και της αστάθειας στην Τουρκία.


«Απόρροια όλων αυτών είναι η προκλητικότητα στο Αιγαίο, η επιθετικότητα στην κυπριακή ΑΟΖ, το θέμα του Έβρου. Οφείλουμε να είμαστε σε επαγρύπνηση και οι Ένοπλες Δυνάμεις σε ετοιμότητα, για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών, αλλά και την εθνική κυριαρχία και τα κεκτημένα μας. Σε δύσκολους καιρούς, θα έπρεπε να υπάρχει μια ομονοούσα κυβέρνηση με τους δύο κυβερνητικούς εταίρους να συμφωνούν στα βασικά, με στιβαρή διπλωματία, στρατηγική, στόχευση. Και αυτά δεν τα βλέπουμε σήμερα. Είναι πραγματικότητα ότι σε μια αποσταθεροποιημένη χώρα, όπως είναι η Τουρκία, με πολεμικές επιχειρήσεις στα ανατολικά της, ο Πρόεδρος Ερντογάν έχει στόχο τη νίκη στις εκλογές του 2019 και αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για όλες τις αποφάσεις του» δήλωσε, προσθέτοντας πως όταν βλέπει κανείς αυτή την προκλητικότητα, οφείλει να είναι οργανωμένος, με στρατηγική, να έχει οικοδομήσει τις μέγιστες δυνατές συμμαχίες στο εσωτερικό και να πιέζει στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ, σε όλα τα fora, ώστε να επιτύχει τα μέγιστα για τη χώρα του.



προσκλησεις εσπα
probe μεταφραση

αγιος παντελεημονας λακαταμεια

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html
ενεργειακό κέντρο στο βασιλικό

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί στα πελάγη τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.


αγιος παντελεημονας λακαταμεια

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι, το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων 5 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: στη Θράκη γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένοι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Στη Μακεδονία νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις απογευματινές κυρίως ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στη δυτική και πιθανώς από το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



αγιος παντελεημονας λακαταμεια
ατομικα πακετα εξωτερικου
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html

ιδεαλισμος χεγκελ

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ότι υπόσχεται «στελεχιακή αποψίλωση των δομών του κοινωνικού κράτους, την υποστελέχωση φορέων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και την αντικατάσταση τους με στρατιές υποαμειβόμενων και ανασφάλιστων εργαζομένων, από ιδιωτικούς φορείς» και «φοροασυλία στο μεγάλο πλούτο και στα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων», μιλώντας στην εφημερίδα "ThessNews".


Εξάντληση της τετραετίας


Αναφορικά με τον χρόνο των εκλογών, ο κ. Τζανακόπουλος σημειώνει ότι:


συντηρηση ηλιακου θερμοσιφωνα nobel


Η κυβέρνηση θα οδηγήσει τη χώρα έξω από το καθεστώς της μνημονιακής επιτροπείας και θα επαναφέρει την ελληνική οικονομία στην κανονικότητα ως το τέλος της τετραετίας.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html

ιδεαλισμος χεγκελ


Επισημαίνει ότι η εξάντληση της κυβερνητικής θητείας για πρώτη φορά μετά από μια εικοσαετία σχεδόν «θα είναι και ένα σήμα αποκατάστασης της πολιτικής σταθερότητας τόσο προς τους πολίτες όσο και διεθνώς».


«Δεν περνάει εξετάσεις η Πολιτεία, αλλά οι ΠΑΕ»


Με αφορμή τον σημερινό τελικό κυπέλλου Ελλάδας, ξεκαθαρίζει ότι «δεν είναι η ελληνική Πολιτεία που περνάει εξετάσεις, σε σχέση με τα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου», αλλά οι ΠΑΕ. Σημειώνει ότι η «παρούσα κυβέρνηση είναι αυτή που απευθύνθηκε στη FIFA και την UEFA, με τις οποίες συνεργαζόμαστε στενά τα τελευταία χρόνια, ώστε να μπει ένα τέλος σε ένα σαθρό οικοδόμημα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο». Προσθέτει ότι όσο υπάρχουν συμπεριφορές και ενέργειες, που βρίσκονται εκτός αυτού του πλαισίου σεβασμού του αθλήματος, των φιλάθλων και της νομιμότητας, «το ενδεχόμενο του Grexit θα είναι πιθανό».


«Η ελληνική κυβέρνηση ούτε απειλείται, ούτε απειλεί»


Ερωτηθείς για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζει ότι «η ελληνική κυβέρνηση ούτε απειλείται, ούτε απειλεί» και ότι έχει «τη συνταγματική υποχρέωση και τη λαϊκή νομιμοποίηση ώστε να κάνει όσα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, απαιτούνται για να τηρείται η νομιμότητα και να εκλείψουν φαινόμενα γενικευμένης διαφθοράς και διαπλοκής».


Σημειώνει ότι η ΝΔ και η ηγεσία της:



Eχουν αυτοανακηρυχθεί σε συνήγορο του κ. Μαρινάκη καθώς είναι γνωστές στο πανελλήνιο οι προνομιακές σχέσεις τους με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία που καθοδηγεί την καθημερινή εκστρατεία λάσπης και προπαγάνδας στην οποία επιδίδονται τα ΜΜΕ που του ανήκουν.



Τονίζει ότι όσα γίνονται «είναι μια μάχη ανάμεσα σε δυνάμεις που υπερασπίζονται την απόδοση δικαιοσύνης και την ανεξαρτησία της πολιτικής έναντι οικονομικών συμφερόντων και σε αυτές που εξαρτούν την πολιτική τους επιβίωση από τη διαιώνιση ενός καθεστώτος διαπλοκής, που έφερε εν τέλει τη χώρα σε οριακό σημείο».


Για τις αντιδράσεις δημάρχων και περιφερειαρχών για την απλή αναλογική, αναφέρει ότι με αυτήν έρχεται ξανά στο προσκήνιο η δυνατότητα ο χώρος της ΤΑ να είναι χώρος συνθέσεων και συγκλίσεων ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις και ότι «αποτελεί και το μοναδικό εκλογικό σύστημα αυθεντικής θεσμικής αποτύπωσης της λαϊκής ψήφου». «Αυτό που κάποιοι ονομάζουν κίνδυνο ακυβερνησίας, επιτρέψτε μου να το θεωρώ εγγύηση για την πλουραλιστική διακυβέρνηση σε επίπεδο δήμων και περιφερειών», συμπληρώνει.


Για πΓΔΜ: Αναμένουμε σύντομα θετικές εξελίξεις


Σχετικά με τη διαπραγμάτευση για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρει ότι «όσο προχωρούν οι συζητήσεις με την πΓΔΜ, είναι εμφανές ότι οι αρχές της γείτονος αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο την ανάγκη για την εξεύρεση λύσης». Επισημαίνει ότι η θέση της κυβέρνησης είναι γνωστή όπως και η βούληση της για την επίλυση αυτού του ζητήματος «που θα ευνοήσει σημαντικά τη θέση και των δύο χωρών». «Επομένως, ο υπουργός Εξωτερικών και η ελληνική διπλωματία, θα συνεχίσουν να εργάζονται σε αυτό το πλαίσιο και αναμένουμε σύντομα, θετικές εξελίξεις», τονίζει.


Αναφορικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, σχολιάζει ότι η Τουρκία συνεχίζει να συμπεριφέρεται με τρόπο απολύτως αντίθετο στους κανόνες και τις αρχές του διεθνούς δικαίου και της καλής γειτονίας, για να υπογραμμίσει ότι «συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας σε όλα τα επίπεδα και με τη στήριξη μάλιστα του συνόλου της ευρωπαϊκής οικογένειας».



ιδεαλισμος χεγκελ
τραπεζι τραπεζαριας οβαλ

τζιάνι ινφαντίνο

Συνολικά, στο 24ωρο από ώρα 06:00 της 10-08-2017 έως 06:00 της 11-08-2017, εκδηλώθηκαν 54 δασικές πυρκαγιές, οι περισσότερες από τις οποίες τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό τους στάδιο.


τζιάνι ινφαντίνο

Η πυρκαγιά στα Κύθηρα παραμένει υπό την επιτήρηση ισχυρών δυνάμεων πυρόσβεσης, παρά το γεγονός ότι αποδεσμεύτηκαν και άλλες δυνάμεις χτες. Υπάρχουν μόνο μικροεστίες στα καμένα, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 20 οχήματα και 29 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 οχήματα ΟΤΑ και 3 ιδιωτικά βυτιοφόρα.


«Ανοιχτές», αλλά χωρίς να εμπνέουν ανησυχία, παραμένουν μέχρι στιγμής οι πυρκαγιές στο Τσεκούρι Πάργας, στις Μαριές - Στενίτης Ζακύνθου, στο Νεοχώρι Γορτυνίας, στο Βροντερό Φλώρινας και στο Δίλοφο Φαρσάλων.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

Η πυρκαγιά στην Καισαριανή είναι ουσιαστικά υπό έλεγχο, αλλά παραμένουν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 5 άτομα πεζοπόρο τμήμα για να σβήνουν τυχόν αναζωπυρώσεις. Υπό μερικό έλεγχο έχουν τεθεί οι πυρκαγιές στα Αμπέλια Αγρινίου, στην Πρέβεζα και στο Μαζαράκι Ηλείας.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html

mega μοντερνα οικογενεια επεισοδιο 25

Σε ό, τι αφορά την επικινδυνότητα για εκδήλωση πυρκαγιάς σήμερα, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 3) για τους νομούς Αττικής, Εύβοιας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Κορινθίας, Αργολίδος, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτία, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, και στα νησιά Κρήτη, Σκύρο, Λήμνο, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Ζάκυνθο και Κύθηρα.



Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς pic.twitter.com/t3ms982Sv4

— Civil Protection GR (@GSCP_GR) 10 Αυγούστου 2017


τζιάνι ινφαντίνο
διαγωνισμός ααδε

κωστασ σαφετησ προαστιο 2014

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html
μονή λογγοβάρδας πάρου

Η Ριέκα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα Κροατίας στην ιστορία της και το τέταρτό της Κύπελλο την περασμένη σεζόν. Ιδρύθηκε το 1946, χρώματά της είναι το άσπρο και το γαλάζιο, ενώ έδρα της το «Στάντιον Ρουγέβιτσα» (8.300 θεατές). Ήταν η έκπληξη του θεσμού στην παρθενική της συμμετοχή στο Champions League: στον δεύτερο προκριματικό γύρο απέκλεισε με δύο νίκες τη Νιου Σέιντς από την Ουαλία (2-0, 1-5) αλλά στο γ γύρο κατάφερε να αποκλείσει τη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ με δύο ισοπαλίες (1-1 στην Αυστρία και 0-0 εντός) στα εκτός έδρας γκολ.


18280676
(Συγχαρητήρια από τους παίκτες της Ριέκα στον Γκαβράνοβιτς για το γκολ στην Αυστρία - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ANDREAS SCHAAD)


Στον πάγκο της έχει τον Σλοβένο Ματίας Κεκ. Ο Κροάτης διεθνής μέσος Φίλιπ Μπράνταριτς είναι μάλλον ο κορυφαίος της παίκτης, αφού ο φορ Αντριάσεβιτς (30 γκολ πέρυσι) μεταγράφηκε στην Γάνδη (4,3 εκ. €). Υπάρχει όμως στην επίθεση ο Ελβετός διεθνής φορ Μάριο Γκαβράνοβιτς. Το 1978 και το 1979 είχε αντιμετωπίσει τον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Βαλκανικό Κύπελλο.


18280768
(Ο Σλοβένος τεχνικός της Ριέκα Ματίας Κεκ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ANDREAS SCHAAD)


Μέχρι τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό η Κροατική ομάδα θα έχει ήδη 9 επίσημα ματς στα πόδια της, ενώ για τους ερυθρόλευκους θα είναι μόλις το 3ο.


Η κλήρωση των play-off


Ο δρόμος των πρωταθλητών


Καραμπάγκ-Κοπεγχάγη
ΑΠΟΕΛ-Σλάβια Πρ.
Ολυμπιακός-Ριέκα
Σέλτικ-Αστάνα
Χαποέλ Μπερ Σεβά-Μάριμπορ


18310523
(Η κλήρωση του Champions League - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SALVATORE DI NOLFI)


Ο δρόμος των "μη πρωταθλητών"


Μπασάκσεχίρ-Σεβίλλη
Γιουνγκ Μπόις-ΤΣΣΚΑ Μ.
Νάπολι-Νις
Χοφενχάιμ-Λίβερπουλ
Σπόρτινγκ-Στεάουα Βουκ.


Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν το διήμερο 15-16 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 22-23/8 (δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα και τις ημερομηνίες)




κωστασ σαφετησ προαστιο 2014
κωστασ σαφετησ προαστιο 2014
ανανας παχαινει
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html

τουλινη φουστα μακρια

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html
τουλινη φουστα μακρια
Νίκος Χατζηπαύλου: Έτσι πέθανε ο φοιτητής στην Κάλυμνο - Σοκάρει το τελικό πόρισμα του εισαγγελέα

Ο Νίκος Χατζηπαύλου εξαφανίστηκε στην Κάλυμνο στις 19 Νοεμβρίου 2017 και βρέθηκε νεκρός 6 ημέρες αργότερα.


Οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του είναι ραγδαίες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr.


το κλιμα στην δανια


τουλινη φουστα μακρια
κόρφος κορινθίας φωτο
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html

Thursday, May 30, 2019

αυτοκινητα matchbox

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html
θεατρο αθηνων παραστασεισ

Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές.


O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 631,85 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 1,12%.


αυτοκινητα matchbox

αυτοκινητα matchbox

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 628,32 μονάδες (-1,67%).


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 42,393 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν συνολικά 75.078.124 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,99%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 2,01%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Viohalco (+2,42% στα 1,27 ευρώ), της ΕΧΑΕ (+2,39% στα 4,71 ευρώ), της Grivalia Properties (+1,61% στα 7,56 ευρώ) και του ΟΤΕ (+1,50% στα 8,78 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Πειραιώς (-4,31% στα 0,200 ευρώ), της Alpha Bank (-4,17% στα 1,84 ευρώ), της Eurobank (-3,13% στα 0,620 ευρώ) και της Εθνικής (-2,86% στα 0,238 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (+1,50%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+1,36%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-3,85%) και του Πετρελαίου (-1,57%).




μπουκετα λουλουδια ψευτικα
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

συναισθημα ειναι

παραίτηση διαχειριστή πολυκατοικίας
κινηματογραφος αβανα

Ο άνδρας από το Μπαγκλαντές θα απελαθεί από τη χώρα καθώς, όπως προέκυψε, δεν έχει χαρτιά παραμονής. Όμως εκείνο που θορύβησε περισσότερο την ΕΛ. ΑΣ. ήταν το γεγονός ότι εξέφραζε ακραίες θέσεις για τον δυτικό πολιτισμό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή πέντε ατόμων που είχαν μετατρέψει μία αποθήκη σε χώρο λατρείας. Η πληροφορία που είχε μάλιστα η διεύθυνση πληροφοριών της ΕΛ. ΑΣ. και διαβιβάστηκε στις αρμόδιες αρχές, ήταν ότι ενδεχομένως τα συγκεκριμένα άτομα να έφταναν στο σημείο να κάνουν και παρατηρήσεις σε γυναίκες που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα χωρίς τους ισλαμικούς αυστηρούς κώδικες ντυσίματος και συμπεριφοράς.


Όπως προέκυψε τα άλλα τέσσερα άτομα - επίσης από το Μπαγκλαντές – εξετάστηκαν από τις αρχές και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθερα.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html

συναισθημα ειναι

Οι αστυνομικοί που εδώ και καιρό έχουν χαρτογραφήσει και παρακολουθούν τους χώρους λατρείας των μουσουλμάνων, γνώριζαν ότι ο άντρας από το Μπαγκλαντές ήταν παράνομα στη χώρα μας και ότι λειτουργούσε αυτόνομα και μεμονωμένα ενώ στις επαφές του και τις συνομιλίες του ήταν πολύ ακραίος για τον δυτικό πολιτισμό αλλά εξέφραζε και ανησυχητικές απόψεις για τα εμπόλεμα μέρη στη Συρία.


Το συγκεκριμένο άτομο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και ως παράνομος αλλοδαπός θα απελαθεί από τη χώρα.




συναισθημα ειναι
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html

μοντερνα κοντα φορεματα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

Whitney Museum of American Art


2 copy copy copy copy copy


Το επιβλητικό κτήριο από μπετόν, ατσάλι και γυαλί θα σας εντυπωσιάσει με την αρχιτεκτονική του πριν ακόμη περιηγηθείτε στις συλλογές του. Σχεδιάστηκε από τον διακεκριμένο Ιταλό αρχιτέκτονα Renzo Piano, που έχει σχεδιάσει επίσης το κτήριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την Εθνική Βιβλιοθήκη στην Αθήνα και στεγάζεται από το 2015 στις νέες φουτουριστικές εγκαταστάσεις του, ανάμεσα στον ποταμό Hudson και το πάρκο - πεζόδρομο High Line.


σογια ελλας ηρακλειο

Η μόνιμη συλλογή καθώς και οι περιοδικές εκθέσεις, φιλοξενούν πίνακες, κολάζ, φωτογραφίες και άλλα έργα σημαντικών μεταμοντέρνων καλλιτεχνών, καθώς και νεότερων λιγότερο γνωστών εικαστικών. Από εκεί ξεκίνησαν καλλιτέχνες όπως ο Jasper Johns, ο Cy Twombly, η Cindy Sherman καθώς και πολλοί ακόμη πριν γίνουν ευρέως γνωστοί.


μοντερνα κοντα φορεματα

Άλλωστε, το Whitney είναι γνωστό για τη στήριξή του στους ανερχόμενους Αμερικανούς, καθώς η ιδρύτριά του Gertrude Vanderbilt Whitney, αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία του ως «απάντηση» στο Μητροπολιτικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης που επικεντρώνονταν στον Ευρωπαϊκό μοντερνισμό και παραμελούσε την εγχώρια καλλιτεχνική σκηνή. Όταν το MET αρνήθηκε μία δωρεά της με έργα Αμερικανών καλλιτεχνών, που θεωρούνταν «κατώτερα» σε σχέση με αυτά των Ευρωπαίων.


Ακόμα και αν δεν αγαπάτε ιδιαίτερα τη μεταμοντέρνα τέχνη, αξίζει να το επισκεφτείτε για να θαυμάσετε την αρχιτεκτονική του αλλά και να απολαύσετε την εντυπωσιακή θέα της Νέας Υόρκης από τον τελευταίο του όροφο.


Guggenheim


3 copy copy copy


Ένα εξίσου εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό αριστούργημα που καταφέρνει να κερδίσει το ενδιαφέρον του επισκέπτη πριν ακόμη εισέλθει στο εσωτερικό του. Σχεδιάστηκε από τον από τον Αμερικανό Frank Lloyd Wright και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα του 20ού αιώνα.


Εσωτερικά, τα έργα εκτίθενται κυκλικά από το κεντρικό επίπεδο μέχρι την κορυφή του κτηρίου, προσφέροντας μία διαφορετική εμπειρία θέασης στους επισκέπτες. Η διαμόρφωση του χώρου τους κάνει να αισθάνονται ότι το μέρος αλλάζει διαρκώς και να παρατηρούν τα έργα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, από κοντά αλλά και από απόσταση, έχοντας έτσι μία σφαιρική και ολοκληρωμένη εικόνα. Έτσι, το μουσείο επιλέγει μία μοναδική παρουσίαση των έργων μοντέρνας τέχνης, επιτρέποντας στους επισκέπτες να κινούνται διαρκώς στον χώρο.


Τα τελευταία χρόνια, οι καλλιτέχνες και οι designers προσθέτουν τη δική τους σφραγίδα στο αρχιτεκτονικό επίτευγμα του Wright, καθώς έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να πειραματιστούν, προτείνοντας και υλοποιώντας τις δικές τους ιδέες να μεταμορφώσουν τη ροτόντα. Έτσι, συχνά αποτελεί τη βάση για εντυπωσιακές εικαστικές εγκαταστάσεις.




μοντερνα κοντα φορεματα
φραγκισκοσ λελουδασ

pe ppapig

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_74.html
γλωσσα γ δημοτικου φωτοτυπιες

Για το 2017 η Επιτροπή διαπιστώνει ανάπτυξη ύψους 1,4% του ΑΕΠ, σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά από το 2007 ξεπερνά το 1%.


Για το 2019 η πρόβλεψη της Επιτροπής φτάνει στο 2,3% του ΑΕΠ.


Πάντως, οι προβλέψεις της εαρινής έκθεσης της Επιτροπής για την ανάπτυξη είναι ελαφρώς αναθεωρημένες προς τα κάτω, σε σχέση με τον περασμένο χειμώνα οπότε εκτιμούσε ότι η ελληνική οικονομία θα αναπτυχθεί με ρυθμό 2,5%, τόσο το 2018 όσο και το 2019.


Καλύτερες του αναμενομένου είναι οι προβλέψεις για την ανεργία, η οποία θα συνεχίσει να αποκλιμακώνεται και θα πέσει κάτω από το 20% του χρόνου. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Επιτροπής, το 2018 η ανεργία θα μειωθεί στο 20,1% (20,4% στις φθινοπωρινές προβλέψεις) και στο 18,4% το 2019 (18,7% στις φθινοπωρινές). Το 2017 η ανεργία ήταν στο 21,5%. Η απασχόληση αναμένεται να αυξηθεί κατά 1,7% το 2018 και κατά 1,8% το 2019.


Το δημοσιονομικό πλεόνασμα αναμένεται να διαμορφωθεί στο 0,4% του ΑΕΠ το 2018 και στο 0,2% το 2019. Στις προηγούμενες προβλέψεις της τον περασμένο Νοέμβριο, η Επιτροπή έκανε λόγο για δημοσιονομικό έλλειμμα 0,9% το 2018 και 0,8% το 2019. Ωστόσο, σημειώνεται ότι για το 2017 η Ελλάδα πέτυχε δημοσιονομικό πλεόνασμα 0,8%, σε σχέση με την πρόβλεψη για έλλειμμα 1,2%.


Σταθερές παραμένουν οι προβλέψεις της Επιτροπής για τη μείωση του δημόσιου χρέους σε σχέση με τον περασμένο Νοέμβριο. Εκτιμάται ότι θα μειωθεί στο 177,8% το 2018 (σε σχέση με 178,6% το 2017). Για το 2019 προβλέπεται ότι θα μειωθεί στο 170,3%.


Ο πληθωρισμός αναμένεται να είναι 0,5% το 2018 και 1,2% το 2019, σε σχέση με 1,1 το 2017.


Τέλος, οι εκτιμήσεις για την αύξηση των επενδύσεων είναι ελαφρώς πιο συντηρητικές για το 2018 καθώς προβλέπεται να αυξηθούν κατά 10,3% (σε σχέση με 11,5% στις φθινοπωρινές προβλέψεις). Για το 2019, ωστόσο, η πρόβλεψη παραμένει σταθερή στο 12,1%.




pe ppapig
pe ppapig
ιατρικο κεντρο χαρτης
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html

απαλος συνώνυμα

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html
γουβες ηρακλειο κρητης
απαλος συνώνυμα

Ο τρομοκράτης προχθές βράδυ στάθηκε στα 40 μέτρα από τον αστυνομικό που ήταν σκοπός της διμοιρίας και στόχευε στο κεφάλι του αστυνομικού, με ένα καλάσνικοφ η βλητικότητα του οποίου φτάνει το ένα χιλιόμετρο. Αν ο αστυνομικός δεν έπεφτε στο έδαφος, θα είχε δεχτεί στο μέτωπο ένα από τα τέσσερα φυσίγγια που έριξε ο δράστης.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html

Είναι η δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη οργάνωση χτυπά μέσα σε έναν χρόνο με τον ίδιο τρόπο τη διμοιρία και τους αστυνομικούς στη Χαριλάου Τρικούπη. Και υπάρχει ένα πολύ σοβαρό και κομβικό σημείο και στα δυο χτυπήματα. Το πρώτο είχε γίνει τέσσερις ημέρες μετά την σύλληψη της αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα Πόλας Ρούπα και το δεύτερο οκτώ ημέρες μετά τη σύλληψη του 29χρονου κατασκευαστή των τρομοπακέτων.


«Δίνουν με αυτόν τον τρόπο μια ένδειξη αλληλεγγύης στους συλληφθέντες τρομοκράτες και στοχεύουν δολοφονικά την αστυνομία που τους συνέλαβε» λέει στο CNN Greece στέλεχος της ΕΛΑΣ και συμπληρώνει «υπάρχουν προκηρύξεις και του Επαναστατικού Αγώνα και της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, που μιλούν ξεκάθαρα για την κατάργηση της αστυνομίας και για το πως πρέπει να πάρουν οι πολίτες στα χέρια τους τη φύλαξη της κοινωνίας. Όλο αυτό μας δείχνει και τη διασύνδεση των ενεργών τρομοκρατικών οργανώσεων».


Πάντως στην αντιτρομοκρατική δεν αποκλείουν πολύ γρήγορα να υπάρξει επανεμφάνιση και της οργάνωσης Ο. Λ.Α που τελευταία φορά εμφανίστηκε όταν με βόμβα χτύπησε γραφεία της Eurobank στην οδό Σανταρόζα. Στόχος τους θα είναι να δείξουν ότι παραμένουν ενεργή οργάνωση με αυξημένη επιχειρησιακή ικανότητα.



απαλος συνώνυμα
μεα κουλπα

ω ελατο ταινια

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html
εγω μπορω και μονη μπλε στιχοι
ω ελατο ταινια

Πρόκειται για τον τρίτο γύρο σύσφιγξης της νομισματικής πολιτικής εντός του 2018, έπειτα από τον οποίο κύριο επιτόκιο διαμορφώνεται στο εύρος 2% - 2,25%.


Τα επιτόκια βρίσκονται πλέον στο υψηλότερο σημείο μετά τη χρεοκοπία της Lehman Brothers το φθινόπωρο του 2008.


oral b ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα

Η απόφαση της Fed, έπειτα από διήμερη συνεδρίαση, ήταν ομόφωνη.


Επιπλέον το σκεπτικό της κεντρικής τράπεζας αφήνει να εννοηθεί ότι αναμένεται μία νεά αύξηση επιτοκίων το Δεκέμβριο.


Συγκεκριμένα, τα μέλη της Επιτροπής Νομισματικής Πολιτικής της Fed (FOMC) προβλέπουν μια ακόμα αύξηση το 2018, τρεις το 2019 και μια ακόμα το 2020.


Ακόμη θεωρεί ότι η οικονομία των ΗΠΑ αναπτύσσεται με ταχύτερο από το αναμενόμενο 3,1% φέτος και θα συνεχίσει να αυξάνεται με μέτριο ρυθμό για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια, λόγω της σταθερής χαμηλής ανεργίας και του σταθερού πληθωρισμού κοντά στο στόχο του 2%.


«Η αγορά εργασίας συνέχισε να ενισχύεται (...) η οικονομική δραστηριότητα αυξάνεται με ισχυρό ρυθμό», αναφέρει η Fed στη δήλωσή της.


Η Fed αφαίρεσε την έκφραση ότι «η στάση της νομισματικής πολιτικής παραμένει διευκολυντική».


Ορισμένοι οικονομολόγοι εκτίμησαν ότι η κίνηση αυτή σημαίνει ότι η κεντρική τράπεζα ότι μπορεί να κινηθεί πιο ελεύθερα από τον τριμηνιαίο ρυθμό των αυξήσεων. Άλλοι θεωρούν ότι είναι μήνυμα ότι μπορεί να υπάρξουν λιγότερες αυξήσεις από ό, τι αναμενόταν.




ω ελατο ταινια

διοικηση επιχειρησεων λευκαδα μορια 2017

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_70.html
κρουαζιερα τρομου
διοικηση επιχειρησεων λευκαδα μορια 2017
διοικηση επιχειρησεων λευκαδα μορια 2017

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες εμφανίζεται η «ομάδα κρούσης» της συμμορίας την ώρα που αδειάζει τις τσάντες των πολιτών μέσα στο πλήθος και τον συνωστισμό, και μετά εξαφανίζει τα χρήματα αλλά και τα κινητά τηλέφωνα των πολιτών.


Η ΕΛ. ΑΣ. παρακολουθούσε πάνω από έξι μήνες τη σπείρα ενώ άκουγε και τα κινητά τους τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν και την ώρα που ήταν στους συρμούς και τα λεωφορεία, για να συνεννοούνται καλύτερα τα μέλη μεταξύ τους.


Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικός ο διάλογος που υπάρχει ανάμεσα σε δυο μέλη, όταν την προηγούμενη ημέρα μια Βουλγάρα είχε γίνει αντιληπτή από θύμα από το οποίο είχε αρπάξει πορτοφόλι και υπήρξε επεισόδιο στο σταθμό του μετρό, που κατέληξε σε ξυλοδαρμό. Το ένα μέλος της σπείρας συμβουλεύει το άλλο τι να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις.


ντακότα φάνινγκ imdb

Κατηγορούμενη Α: «Καλημέρα, τι κάνεις;»


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

Κατηγορούμενος Β: «Καλά, εσύ; Έμαθες τι έπαθε η Βουλγάρα χθες; Έφαγε ξύλο από το θύμα».


Κατηγορούμενη Α: «Ναι, το έμαθα»


Κατηγορούμενος Β: «Ευτυχώς που δεν ανακατεύτηκες εσύ. Σε κάτι τέτοια θα κάνεις ότι είσαι και εσύ με το θύμα. Θα λες: ‘ντροπή ρε’ και κάτι τέτοια θα λες.... Χθες ήταν 10 άτομα εκεί μαζί με το θύμα. Θα σε έπιαναν και σένα και θα πήγαινες μέσα...»


μυκηνες μυθολογια

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html

Από τις 9 το βράδυ επίκεντρο της έντασης ήταν η περιοχή γύρω απ' τον σιδηροδρομικό σταθμό Μενιδίου, καθώς ομάδα νεαρών έριχνε βόμβες μολότοφ και πέτρες σε δυνάμεις των ΜΑΤ, τα οποία απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και κροτίδων.


ενοικιαση σπιτιων αμπελοκηποι

βιβλιοθήκη εαπ πάτρα

Κάτοικοι και φορείς της περιοχής, με επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης, Χρήστο Κασσαβό, πραγματοποίησαν πορεία από το κέντρο του Μενιδίου με κατεύθυνση τον τοπικό σταθμό του προαστιακού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκληματικότητα στην πόλη. Οι διαδηλωτές προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του σταθμού.


Ένταση επικράτησε και στη Λ. Λιοσίων και Αριστοτέλους, όπου κουκουλοφόροι είχαν κόψει με οδοφράγματα τη διασταύρωση. Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και κρότου λάμψης και τους απομάκρυναν.




μυκηνες μυθολογια
μυκηνες μυθολογια
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

απθ χριστουγεννιατικη συναυλια 2017

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html
απθ χριστουγεννιατικη συναυλια 2017

Ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Γυφτάκης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι λόγω της χιονόπτωσης στο δρόμο που συνδέει το Διακοπτό με τα Καλάβρυτα, μέσω του Μεγάλου Σπηλαίου, ακινητοποιούνται για λίγη ώρα αυτοκίνητα, μέχρι να φθάσει το εκχιονιστικό μηχάνημα, να καθαρίσει το οδόστρωμα και να το ακολουθήσουν με ασφάλεια μέχρι τον προορισμό τους.


Όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες, ο Νίκος Γυφτάκης δήλωσε, ότι επικρατεί πυκνή χιονόπτωση και τα μηχανήματα επιχειρούν συνεχώς, ώστε να μείνουν ανοικτοί οι δρόμοι από Πούντα προς Καλάβρυτα και από Χαλανδρίτσα προς Καλάβρυτα.


Επίσης ανέφερε, ότι «όλο το προσωπικό είναι επί ποδός, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες, πέρα από την όποια, ενδεχομένως, καθυστέρηση που σημειώνεται και η οποία είναι δικαιολογημένη».


μπανια επιπλα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την αστυνομία, απαγορεύθηκε μέχρι τις 10:00 αύριο το πρωί, η κυκλοφορία όλων των βαρέων οχημάτων, με μικτό βάρος άνω των 3,5 τόνων και στις δύο κατευθύνσεις της επαρχιακής οδού Διακοπτού-Καλαβρύτων μέσω Μεγάλου Σπηλαίου, ενώ η κίνηση των επιβατηγών αυτοκινήτων θα επιτρέπεται μόνο με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html


απθ χριστουγεννιατικη συναυλια 2017
ηλεκτρικη κουβερτα μονη topcom bw-4753

ρένια λουιζίδου γιος

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html
bowling ηρακλειο τιμες
ρένια λουιζίδου γιος

Η Μπιούτι, 31 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη εβδομάδα σε νοσοκομείο του Τορίνου. Το μωρό της, που γεννήθηκε με καισαρική λίγο πριν τον θάνατο της μητέρας, μολονότι ήταν πολύ πρόωρο, παίρνει βάρος και φαίνεται ότι πηγαίνει καλά.


Η γυναίκα ζούσε με τον σύζυγό της κοντά στη Νάπολη. Όταν έμαθε ότι έπασχε από λέμφωμα, αποφάσισε να φύγει για τη Γαλλία, ώστε να γεννήσει έχοντας στο πλευρό της την αδελφή της, αναφέρει το Γαλλικό πρακτορείο. Όμως, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης και ιταλικές μη κυβερνητικές οργανώσεις, στις 9 Φεβρουαρίου οι Γάλλοι αστυνομικοί μπλόκαραν το ζευγάρι των μεταναστών στα σύνορα. Μολονότι η Μπιούτι ήταν έγκυος 6 μηνών και ανέπνεε με δυσκολία λόγω της βαριάς ασθένειάς της, οι χωροφύλακες απλώς την άφησαν, μέσα στη νύχτα, έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπαρντονέκια, σύμφωνα με την οργάνωση Rainbow4Africa.


«Οι ταχυδρόμοι συμπεριφέρονται καλύτερα στα δέματα που μεταφέρουν» τόνισε ο Πάολο Ναρκίζι, ένα στέλεχος της οργάνωσης αυτής που βοηθά τους μετανάστες στην Ιταλία.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_76.html

ανοιξη αρχαια

Ωστόσο, ο σύζυγος της Μπιούτι είπε αργότερα σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης ότι οι γαλλικές Αρχές απαγόρευσαν σε εκείνον και όχι στη γυναίκα του να περάσει στη Γαλλία. Η Μπιούτι επέλεξε τότε να παραμείνει μαζί του στην Ιταλία. Εισήχθη για νοσηλεία στο Ρίβολι και κατόπιν σε εξειδικευμένη κλινική στο Τορίνο αλλά έζησε μόνο μερικές εβδομάδες.


Το μωρό της, Ο Ισραέλ, γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου και ζύγιζε μόλις 700 γραμμάρια. Μέσα σε μια εβδομάδα πάντως, την οποία πέρασε ουσιαστικά στην αγκαλιά του πατέρα του, έφτασε το 1 κιλό.


Η ιστορία της Μπιούτι έχει συγκινήσει τους Ιταλούς και τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης που υπενθύμισαν την πρόσφατη περιπέτεια ενός εθελοντή ο οποίος κατηγορείται στη Γαλλία επειδή βοήθησε μια οικογένεια Νιγηριανών, μεταξύ των οποίων και μια έγκυο γυναίκα. Σύμφωνα με τον εθελοντή αυτόν, τον Μπενουά Ντικρός, οι Γάλλοι τελωνειακοί καθυστέρησαν να καλέσουν την υπηρεσία πρώτων βοηθειών για να βοηθήσει τη γυναίκα ενώ κάποια στιγμή σκέφτονταν σοβαρά να στείλουν τον πατέρα και τα δύο άλλα παιδιά της οικογένειας, 2 και 4 ετών, πίσω στην Ιταλία.



ρένια λουιζίδου γιος

βιολογικοσ φουρνοσ επε

ψυγειο hyundai elantra
να ακουσω την καρδια η το μυαλο
βιολογικοσ φουρνοσ επε
Λάρισα: Θρήνος για τον 26χρονο ντελιβερά πατέρα ενός παιδιού

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός 26χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά με το μηχανάκι του ύστερα από σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο, την περασμένη Παρασκευή (27/4) στην οδό Βόλου στο ύψος τους Ι. Ν. του Αγίου Γεωργίου στη Λάρισα.


Ο νεαρός ντελιβεράς όλες αυτές τις ημέρες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας) με αιμάτωμα στο κεφάλι, ενώ είχε υποβληθεί σε εγχείριση.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι γιατροί έκαναν τα πάντα να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ο νεαρός που ήταν παντρεμένος με έναν μικρό γιο, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει το μεσημέρι της Τετάρτης (2/5/2018).

Πηγή: onlarissa.gr



βιολογικοσ φουρνοσ επε
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html

νοηματικη μαθηματα δωρεαν

νοηματικη μαθηματα δωρεαν

Πρόκειται για το δεύτερο αίτημα της εταιρείας «FALIRO HOUSE PRODUCTIONS - Παραγωγές Κινηματογράφου - Τηλεόρασης ΑΕ», με το οποίο ζητούσε το χώρο για την πραγματοποίηση γυρισμάτων στο πλαίσιο τηλεοπτικής σειράς του BBC, βασισμένης στο έργο του Τζον Λε Καρέ, σε σκηνοθεσία του διάσημου Παρκ Τσαν Γουκ από τις 7:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι - και όχι έως τις 7:00 το απόγευμα, όπως ήταν το αρχικό αίτημα, το οποίο προκάλεσε το «όχι» του ΚΑΣ, αλλά και την έντονη κριτική εναντίον του Συμβουλίου.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html

ηλιακη μαλλια

Τα μέλη του ΚΑΣ έδωσαν τη θετική γνωμοδότησή τους κατά πλειοψηφία, με τα δύο μέλη που μειοψήφησαν να τάσσονται υπέρ της πρότασης, αλλά τα γυρίσματα να γίνουν εκτός ωραρίου λειτουργίας του χώρου.


Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, χαρακτήρισε ως θετική εξέλιξη την απόφαση του ΚΑΣ. «Η ανάπτυξη και ο σεβασμός στην πολιτιστική κληρονομία δεν αποτελούν ασύμβατες έννοιες», δήλωσε.


νοηματικη μαθηματα δωρεαν


τελη μηχανης 2014

μισθος ιατρων στην νορβηγια

αθήνας ηλία ηλιού 23
μισθος ιατρων στην νορβηγια
μισθος ιατρων στην νορβηγια

Πρόκειται για ένα ελληνιστικό γυμναστήριο όπου οι νέοι της Αιγύπτου στην περιοχή κοντά στην όαση της σημερινής πόλης Φαγιούμ, εκπαιδεύονταν στον αθλητισμό, την ελληνική λογοτεχνία και τη φιλοσοφία, και το οποίο έφεραν στο φως η Γερμανοί και Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι, με επικεφαλής την αρχαιολόγο Κορνέλια Ρόμερ.


εφημεριδα κυβερνησης νεο λυκειο

Σύμφωνα εξάλλου με τον επικεφαλής της αιγυπτιακής ομάδας των ανασκαφών Άιμαν Ασμάουι, το στάδιο-γυμναστήριο περιελάμβανε στο κεντρικό του κτίριο ένα χώρο υποδοχής, που κάποτε ήταν περικοσμημένος με αγάλματα, ένα μεγάλο χώρο συνεδριάσεων και συναντήσεων και έναν αύλειο χώρο.


Υπήρχε επίσης και ο χώρος για την κούρσα των αθλητών, ένας διάδρομος μήκους 200 μέτρων, ενώ ο χώρος περιβάλλονταν από κήπους, χώρος ιδανικός για την εκμάθηση των νέων, όπως γράφει στο σχετικό της ρεπορτάζ η αγγλόφωνη έκδοση της «Αλ Αχράμ».


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html

Το γυμναστήριο είχε κατασκευαστεί από εύπορους κατοίκους της περιοχής, που ήθελαν να δώσουν στους νέους της ανώτερης τάξης της εποχής μία καθαρά ελληνική εκπαίδευση, μέσω της οποίας να αθλούνται, να γράφουν και να διαβάζουν ελληνικά και να διδάσκονται τις μεγάλες φιλοσοφικές ελληνικές ιδέες.


Η αιγυπτιακή εφημερίδα επισημαίνει ότι τέτοιοι χώροι εκπαίδευσης των νέων υπήρχαν σε όλες τις μεγάλες πόλεις του ελληνιστικού κόσμου, αναφέροντας ενδεικτικά την Αθήνα και τη Μίλητο στη Μικρά Ασία.


Και μέσω αυτής της μεγάλης ανακάλυψης, η επικεφαλής αρχαιολόγος κ. Ρόμερ αναδεικνύει το γεγονός της μεγάλης επίδρασης του ελληνικού πολιτισμού στην Αίγυπτο, όχι μόνο στην Αλεξάνδρεια, όπως είναι ευρέως γνωστό, αλλά και στην περιφέρεια-επαρχία της χώρας, κατά την εποχή που ο Μέγας Αλέξανδρος μετέτρεψε την Αίγυπτο σε ένα κομμάτι του ελληνιστικού κόσμου, δημιουργώντας ελληνικές πόλεις με ναούς, δημόσια λουτρά και άλλα κτίρια, όπου συμβίωναν οι ντόπιοι με τους Έλληνες που κατά χιλιάδες ταξίδεψαν τότε στην Αίγυπτο, προσδοκώντας να ζήσουν σε ένα κόσμο με ευημερία και ειρήνη.



https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html

ποσες θερμιδες εχει ενα κομματι μουσακα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html
αντιαλλεργικα καλλυντικα
κρυφες τελευταιες δημοσκοπησεις
ποσες θερμιδες εχει ενα κομματι μουσακα

Σε σχετική ανακοίνωση το υπουργείο αναφέρει πως στη ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το Δομημένο Περιβάλλον, περισσότερες από 250 θετικές ψήφους συγκέντρωσε η τροπολογία, με την οποία ρυθμίζονται κρίσιμοι παράμετροι για την ανάπτυξη των ΑΠΕ σε νησιά που δεν είναι συνδεδεμένα με το ηπειρωτικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα με αυτή:



  • Καθορίζεται η αδειοδοτική διαδικασία και το πλαίσιο λειτουργικής ενίσχυσης του έργου Πράσινο Νησί, που αφορά τον Άη Στράτη. Το έργο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2014-20 και υλοποιείται από το ΚΑΠΕ σε συνεργασία με το Δήμο Αγίου Ευστρατίου.

  • Γίνεται δυνατή η έναρξη λειτουργίας των ιδιαιτέρως ώριμων και κατασκευασμένων υβριδικών έργων της Τήλου και της Ικαρίας. Οι σταθμοί αυτοί περιλαμβάνουν μονάδες ΑΠΕ και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας και συμβάλουν στην ενεργειακή αυτονομία των δύο νησιών, μεγαλύτερη διείσδυση ΑΠΕ και άρα μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα. Τα δύο αυτά έργα είχαν σημαντική ωριμότητα στις 31.12.2015 (ημερομηνία λήξης ισχύος του παλιού καθεστώτος ΑΠΕ), ώστε να τεκμηριώνεται ότι μπορούν να συνάψουν σύμβαση πώλησης με το παλιό καθεστώτος. Η πρωτοβουλία της Κυβέρνησης προβλέπεται από τις Κατευθυντήριες Γραμμές 2014-20 της ΕΕ και τα αρμόδια κοινοτικά όργανα δεν έχουν εκφράσει αντίθετη άποψη.

  • Με την τεχνική υποστήριξη του ΔΕΔΔΗΕ και αποκλειστικά μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας που θα διενεργηθεί από τη ΡΑΕ (δηλαδή στη βάση του νόμου 4414/2016 και όχι με τον παλαιότερο 3468/2006) δίνεται η δυνατότητα υλοποίησης δύο Ειδικών Πιλοτικών Έργων σε ισάριθμα νησιά, για τη διερεύνηση της δυνατότητας επίτευξης υψηλότερης διείσδυσης των ΑΠΕ. Το πλαίσιο λειτουργικής ενίσχυσης των έργων αυτών θα βασίζεται στο νέο καθεστώς ενισχύσεων, θα χορηγείται κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή και στη συνέχεια θα ακολουθεί η υπογραφή της σχετικής σύμβασης λειτουργικής ενίσχυσης. Δεδομένου ότι η ΡΑΕ έχει κεντρικό ρόλο στη διαδικασία, είναι προφανές ότι αυτή δεν γίνεται να προχωρήσει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της.


«Είναι εξαιρετικά θετικό να υπάρχει τόσο ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία για ένα ζήτημα που αφορά τα μικρότερα νησιά της χώρας και την στροφή προς καθαρές μορφές ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, αρνητική εντύπωση προκαλούν δημοσιεύματα που διαστρεβλώνουν πλήρως την εικόνα, κάνοντας λόγο για φωτογραφική διάταξη, εξαιτίας της οποίας «…όλα τα υβριδικά έργα στο εξής στα μη διασυνδεδεμένα νησιά θα αναπτυχθούν βάσει του νόμου του 2006 κατά παρέκκλιση του θεσμικού πλαισίου που έχει εγκρίνει η ΕΕ και οι Θεσμοί». Κάτι τέτοιο προφανώς και δεν ισχύει. Θα το είχαμε εξηγήσει στους συντάκτες των δημοσιευμάτων, εάν είχαν επιχειρήσει να διασταυρώσουν τις πληροφορίες που έχουν «από την αγορά», αναφέρει το υπουργείο.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_50.html

ποσες θερμιδες εχει ενα κομματι μουσακα

πρηξιματα πριν την περιοδο

κομμενες διαφημισεις
Σκηνές Φαρ Ουέστ στη Θεσσαλονίκη - «Άγρια» συμπλοκή με πυροβολισμούς

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, όταν, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, σημειώθηκαν πυροβολισμοί που φαίνεται να συνδέονται με μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και στην οποία συμμετέχει και ελικόπτερο.


ελληνικα ρετρο λογοτυπα

Προς το παρόν δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία, ωστόσο, περίοικοι ανέφεραν ότι άτομα που βρίσκονταν υπό παρακολούθηση, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών άνοιξαν πυρ εναντίον τους, ενώ οι αστυνομικοί με τη σειρά τους ανταπέδωσαν τα πυρά.


πρηξιματα πριν την περιοδο

πρηξιματα πριν την περιοδο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κατά πληροφορίες, σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ έγιναν συλλήψεις. Από δικαστικές πηγές προκύπτει ότι η επιχείρηση συνδέεται με τη δράση υπόπτων του κοινού ποινικού δικαίου. Κατά τις ίδιες πηγές, ανάμεσα σ' αυτούς που αναζητούνται για να συλληφθούν φέρεται άνδρας, γεωργιανής καταγωγής, που κρατείτο κατά το παρελθόν στις φυλακές Διαβατών, ενώ έχει χαρακτηριστεί από τις διωκτικές Αρχές ως ηγετικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης με διεθνή δράση.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται τις επόμενες ώρες από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.



https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html

Wednesday, May 29, 2019

μπουφαν ψαρεματος

Ο Ζακαρία Αλ-Καφάμεχ, 24 ετών, πυροβολήθηκε στο στήθος από Ισραηλινούς κοντά στην Τζαμπαλίγια, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, στη διάρκεια συγκρούσεων κατά μήκος του φράχτη που χωρίζει το Ισραήλ από τον παλαιστινιακό θύλακα, διευκρίνισε το υπουργείο.


Το υπουργείο Υγείας των Παλαιστινίων ανακοίνωσε στη συνέχεια τον θάνατο και ενός δεύτερου Παλαιστινίου από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών στη Λωρίδα της Γάζας στη διάρκεια συγκρούσεων κατά μήκος του φράχτη που χωρίζει το Ισραήλ από τον παλαιστινιακό θύλακα.


Ο Παλαιστίνιος, ο οποίος πυροβολήθηκε στο στήθος στο ανατολικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html

μπουφαν ψαρεματος

Ήταν ο ένατος και ο δέκατος Παλαιστίνιος που σκοτώθηκαν στα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν μετά την ανακοίνωση της αμερικανικής απόφασης στις 6 Δεκεμβρίου.


Έξι Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από πραγματικές σφαίρες στη διάρκεια των συγκρούσεων αυτών στις οποίες συμμετείχαν εκατοντάδες άνθρωποι, εκτοξεύοντας πέτρες προς την κατεύθυνση Ισραηλινών στρατιωτών από την άλλη πλευρά του φράχτη σε διαφορετικά σημεία της περιοχής, σύμφωνα με το υπουργείο.


Οι στρατιώτες ανταπέδωσαν εκτοξεύοντας καπνογόνα και πραγματικές σφαίρες ή σφαίρες από καουτσούκ, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου.


Η Χαμάς, που διοικεί την απομονωμένη περιοχή, είχε καλέσει εκ νέου σε μια «ημέρα οργής» την τρίτη από την 6η Δεκεμβρίου, μετά την προσευχή. Εξάλλου, εκατοντάδες Παλαιστίνιοι συγκρούστηκαν με τις ισραηλινές δυνάμεις εντός ή κοντά σε μεγάλες πόλεις της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.


Τουλάχιστον πέντε Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από πραγματικές σφαίρες, σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό, που δήλωσε επίσης ότι περιέθαλψε δεκάδες ανθρώπους.




μπουφαν ψαρεματος
γιακαραντα φυτο
λουκία νικολαίδου
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html

μεταβιβαση εταιρικων μεριδιων επε με ακινητο

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html
οπελ κορσα πετρελαιο 2011

Η δήλωσή του πως δεν βρίσκει το λόγο εμπλοκής των Ρώσων στις εκλογές του 2016 τις οποίες και κέρδισε - δήλωση με την οποία άφηνε εκτεθειμένες τις μυστικές υπηρεσίες της ίδιας της χώρας του - εξόργισε όχι μόνο την αμερικανική κοινή γνώμη και την αμερικανική αντιπολίτευση αλλά και μερίδα των υποστηρικτών και του ρεπουμπλικανικού κόμματος.


Με ένα tweet του, ο ίδιος διεκδικούσε εύσημα για το ότι «εξασφάλισε καλύτερη χρηματοδότηση» για την αμυντική δαπάνη – κάτι που αμφισβητείται από τους εταίρους του ΝΑΤΟ: «Ενώ είχα μία εκπληκτική σύνοδο με το ΝΑΤΟ, συγκεντρώνοντας τεράστια ποσά, είχα και μία ακόμα καλύτερη συνάντηση με το Βλαντιμίρ Πούτιν. Δυστυχώς, αυτό δεν μεταδόθηκε έτσι – τα Fake News έχουν ξεφύγει…», έγραψε χαρακτηριστικά.


μεταβιβαση εταιρικων μεριδιων επε με ακινητο


While I had a great meeting with NATO, raising vast amounts of money, I had an even better meeting with Vladimir Putin of Russia. Sadly, it is not being reported that way - the Fake News is going Crazy!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 17 Ιουλίου 2018


μεταβιβαση εταιρικων μεριδιων επε με ακινητο
σαμος δορυφορικος χαρτης
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

dual sim πως λειτουργει

dual sim πως λειτουργει

Με τα σημερινά δεδομένα η σχετική διαδικασία είναι καταδικασμένη να αποτύχει, όχι διότι συμπίπτει με τον εκλογικό κύκλο, αλλά κυρίως διότι την ναρκοθετούν τα χρέη της ELFE.


Και οι λόγοι είναι προφανείς: Βάσει του σχεδιασμού του υπουργείου Περιβάλλοντος, που έχει εγκριθεί από τους θεσμούς, η Δημόσια Επιχείρηση Παροχής Αερίου θα «σπάσει» σε δύο εταιρείες. Στην πρώτη, τη ΔΕΠΑ Εμπορίας, θα περάσουν οι δραστηριότητες στην παροχή φυσικού αερίου (ΕΠΑ Αττικής) και τη χονδρεμπορική αγορά, αλλά και οι διεθνείς συμβάσεις προμήθειας. Στη δεύτερη, τη ΔΕΠΑ Υποδομών, θα περάσουν τα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου, δηλαδή η θυγατρική ΕΔΑ Αττικής, το ποσοστό συμμετοχής στην ΕΔΑ Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας και η θυγατρική ΔΕΔΑ.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html

Στόχος της κυβέρνησης είναι να πουλήσει το 50,1% των μετοχών της ΔΕΠΑ Εμπορίας, διατηρώντας ωστόσο δικαιώματα βέτο σε μια σειρά θεμάτων στρατηγικής σημασίας, όπως τα διακρατικά συμβόλαια προμήθειας αερίου (με SOCAR, SONATRAC, BOTAS κ. λπ.). Στη ΔΕΠΑ Υποδομών το Δημόσιο θα κρατήσει αρχικά το 65%, ενώ σε κάθε περίπτωση το ποσοστό του Δημοσίου δεν θα υποχωρήσει χαμηλότερα του 51%.


σκυλος ρομποτ teksta

Αυτό που δεν έχει αναδειχθεί έως σήμερα είναι πως στη ΔΕΠΑ Εμπορίας θα περάσει αναγκαστικά και το χρέος που έχει σήμερα η ELFE προς την επιχείρηση αερίου. Και εδώ εγείρεται το ερώτημα, ποιος επενδυτής θα τοποθετηθεί σε μια εταιρεία που έχει ανείσπρακτες απαιτήσεις 126 εκατ. ευρώ από έναν και μόνον οφειλέτη, τις οποίες δεν μπορεί να εισπράξει, λόγω διαρκών μεθοδεύσεων και χρόνιων δικαστικών διενέξεων; Και κυρίως ποιο τίμημα θα διεκδικήσουν για τη ΔΕΠΑ Εμπορίας από τον υποψήφιο επενδυτή η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, από τη στιγμή που η εταιρεία έχει μια τόσο μεγάλη εκκρεμότητα;


dual sim πως λειτουργει

Η λογική λέει πως οι επενδυτές θα θέλουν να εισέλθουν στη ΔΕΠΑ Εμπορίας χωρίς να έχει βαρίδια και κυρίως απαλλαγμένη από τη σκιά της ELFE και του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Και αυτό είναι κάτι που σύμφωνα με υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Περιβάλλοντος, κυβέρνηση, ΤΑΙΠΕΔ και θεσμοί το κατανοούν πολύ καλά.



πρωτο βραδυ σπιτι του
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html

εισαγγελια εφετων καλαματας

χαροσ παγανια
alfa hotel σκαραμαγκα τιμες

«Είναι ένα τοπίο το οποίο δεν έχει ρυθμιστεί ποτέ. Προσπαθούμε να το ρυθμίσουμε μέσω ΕΣΡ, αλλά η ΝΔ δεν θέλει να φτιαχτεί ΕΣΡ. Ελπίζω, έστω την τελευταία στιγμή, να ανακρούσει πρύμναν και το απόγευμα στη διάσκεψη των προέδρων και να προχωρήσει το θέμα», τόνισε στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ο κ. Μπαλτάς.


Παράλληλα, ανέφερε ότι η τηλεόραση είναι αγαθό δημόσιο, οφείλει να έχει πλουραλισμό, πολιτιστικές ζώνες, να βοηθήσει στην ανάπτυξη ιδεών, προτάσεων, σκέψεων κλπ, που - όπως υπογράμμισε - αφορούν όλες τις πτυχές της ζωής μας γενικότερα.


«Και ένα σωστά ρυθμισμένο και σαφές, ως προς τις λειτουργίες του και τις αρμοδιότητές του, ΕΣΡ θα μπορούσε να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό θέλουμε, αυτό θέλαμε από την αρχή, αλλά προσκρούουμε σε τοίχους μικροπολιτικής», πρόσθεσε ο κ. Μπαλτάς.


Σε ερώτηση για την εξέλιξη των έργων στο μετρό της Θεσσαλονίκης, ο κ. Μπαλτάς χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τη συμμετοχή συναρμόδιων υπουργών και άλλων παραγόντων, οι οποίοι εμπλέκονται στην κατασκευή και τόνισε ότι αντιμετωπίστηκαν προβλήματα και δόθηκαν λύσεις που αφορούν την επιτάχυνση του έργου.


«Νομίζω ότι είμαστε σε συντονισμό, ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία, όπου πλευρές που θεωρητικά τις αντιλαμβάνονται πολλοί ως αντίπαλες, να μπορούν να συνεργαστούν» επισήμανε ο κ. Μπαλτάς, κάνοντας γνωστό ότι αν χρειαστεί θα γίνουν και ορισμένες νομοθετικές παρεμβάσεις.



εισαγγελια εφετων καλαματας
εισαγγελια εφετων καλαματας
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html

εφτασα σπιτι στα αγγλικα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html
τζονι χαλιντει
εφτασα σπιτι στα αγγλικα
εφτασα σπιτι στα αγγλικα

Η αλλαγή στο φορμάτ της διοργάνωσης θα ξεκινήσει να έχει ισχύ από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 και θα επιφέρει αλλαγές και στον τρόπο διεξαγωγής της τελικής φάσης.


2017 01 10T095645Z 918865870 RC1D2FDB36E0 RTRMADP 3 SOCCER FIFA WORLDCUP
(Το αρχηγείο της FIFA στ Ζυρίχη - Πηγή: Reuters / Arnd Wiegmann)


Το τουρνουά θα διεξάγεται με 16 γκρουπ των 3 ομάδων. Ο αριθμός των αγώνων θα φτάσει στους 80, από τους 64 με την σημερινή μορφή. Τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων που θα λήγουν ισόπαλα, θα κρίνονται απευθείας στα πέναλτι, καθώς δεν θα υπάρχει παράταση.


17478307
(Ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Ennio Leanza)


σιδερα με το κιλο

Οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου θα περνάνε στους 32, ενώ δεν θα υπάρξει καμμία αλλαγή στην διάρκεια του μουντιάλ, που θα συνεχίσει να διαρκεί 32 ημέρες, δίχως μείωση των ημερών ξεκούρασης των παικτών, ή επιβάρυνσης των εθνικών πρωταθλημάτων να ξεκινούν νωρίτερα.



FIFA Council unanimously decides on expansion of the FIFA World Cup to a 48-team competition as of 2026. https://t.co/zPRIt5lU0w

— FIFA Media (@fifamedia) January 10, 2017

πρωθυπουργοσ παρα πεντε

Συνολικά, 43 ενήλικες παραμένουν για νοσηλεία ενώ μόλις ένα παιδί παραμένει στο «Παίδων».


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html

πρωθυπουργοσ παρα πεντε

πρωθυπουργοσ παρα πεντε

Η κατάσταση της Υγείας του ανήλικου δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες.


θεσεις εργασιας νοσηλευτων λαρισα

Ο δραματικός απολογισμός από την πυρκαγιά ανέρχεται σε 88 άτομα, με σωστικά συνεργεία και πυροσβέστες να συνεχίζουν τον αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό αγνοούμενων στην ευρύτερη περιοχή.





το παιδι μου δεν πλενει τα δοντια του
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html

talk is cheap lyrics y traduccion

κοτοπουλο πανε με ντοριτος
talk is cheap lyrics y traduccion
talk is cheap lyrics y traduccion

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την έρευνα, ο τζίρος των επιχειρήσεων μειώθηκε σε ποσοστό 27%, κατά μέσο όρο, σε σχέση με πέρυσι. Το 21% των επιχειρήσεων δεν είχαν μεταβολή στον τζίρο τους, ενώ μόνο το 5% «είδαν» αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

Καλύτερη περίοδος κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, ήταν το διάστημα από 9 έως 31 Ιανουαρίου, για το 26% των ερωτηθέντων. Το 38% απάντησαν ότι καμία χρονική περίοδος δεν έκανε τη διαφορά στην αγοραστική κίνηση, παρόλο που υπήρχαν γενναία ποσοστά εκπτώσεων (το 62% των καταστημάτων έκαναν εκπτώσεις από 21% έως 50%, το 32% των καταστημάτων προχώρησαν σε εκπτώσεις πάνω από 50% και το 6% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι οι εκπτώσεις τους κυμάνθηκαν σε ποσοστό έως 20%).


Σε ερώτηση αν το χρονικό διάστημα των εκπτώσεων ήταν επαρκές, το 82% δήλωσε ότι ήταν επαρκές, το 16% ότι ήταν μεγάλο, ενώ το 2% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι το χρονικό διάστημα ήταν μικρό, κυρίως λόγω της αναδουλειάς που υπήρχε τις ημέρες που επικράτησαν άσχημες καιρικές συνθήκες.


αναδρομικα εφαπαξ ενστολων


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

φυσικοθεραπεια σταυρουπολη

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html

Το σκάφος εντοπίστηκε από αέρος στις 06:30 το πρωί σε ακτή κοντά στο Σεφέρ Χισάρ της Σμύρνης στην Τουρκία και πιθανώς απέπλεε προς την Χίο.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τουρκικής Ακτοφυλακής, δύο σκάφη της σταμάτησαν το ιστιοπλοϊκό μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html

παραστασεις στο λονδινο 2014

Από του πρόσφυγες και μετανάστες οι 157 ήταν από το Πακιστάν, οι 37 από τη Συρία, τρεις από τη Σρι Λάνκα και δύο από το Ιράν. Οι 175 ήταν άνδρες, οι οκτώ γυναίκες, ενώ επέβαιναν και 16 παιδιά.


Επί του σκάφους συνελήφθησαν και δυο Τούρκοι που κατηγορήθηκαν ως διακινητές. Το σκάφος με όλους τους επιβαίνοντες, οδηγήθηκε στο λιμάνι του Σιτζαλίκ.


μπεργκ συνεντευξη

φυσικοθεραπεια σταυρουπολη


φυσικοθεραπεια σταυρουπολη

βαρκεσ μεταχειρισμενεσ απο ιδιωτεσ

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html
βαρκεσ μεταχειρισμενεσ απο ιδιωτεσ

Ο κ. Δούκας, σε συνέντευξή του στο αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων υποστηρίζει ότι «οι όλες οι αρνητικές εξελίξεις και οι διαπραγματεύσεις ήταν απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης» και ως εκ τούτου διερωτάται γιατί «η ΝΔ να υποστεί το πολιτικό κόστος για κάτι στο οποίο ποτέ δεν ζητήθηκε η άποψή της και η ουσιαστική συνδρομή της». Ωστόσο, επισημαίνει ότι «η ΝΔ έχει ήδη δεσμευθεί προς "τους θεσμούς" και τους Ευρωπαίους εταίρους ότι θα σεβαστεί τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα».


βαρκεσ μεταχειρισμενεσ απο ιδιωτεσ

Κατά τα λοιπά, ο Πέτρος Δούκας εκτιμά ότι η αξιολόγηση «θα κλείσει πολύ γρήγορα έστω και καθυστερημένα» και εκφράζει την άποψη ότι «η κυβέρνηση έχει αντιληφθεί ότι η μέχρι τώρα καθυστέρηση είχε και έχει φοβερά αρνητικές συνέπειες».


Ερωτηθείς αν θεωρεί «παράλογες» τις απαιτήσεις των δανειστών απαντά «ναι», σε ότι αφορά στην απαίτηση για τα πρωτογενή πλεονάσματα.


Αναφερόμενος στην πρόσφατη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση του Βατοπεδίου ο Πέτρος Δούκας εκφράζει τη χαρά του για την αθώωση άξιων και έντιμων, όπως λέει, λειτουργών του κράτους που για «9 χρόνια διασύρθηκαν από κάποιους αδίστακτους» και αναρωτιέται αν «θα έχει κανείς τον ανδρισμό να τους ζητήσει συγνώμη».




ημιαπασχοληση ανηλικων
τουρκικα νομισματα αξια
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html

κλιμακα λαουτου

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html

O Σταύρος Θεοδωράκης προσερχόμενος, έκανε λόγο για έλλειμμα ενημέρωσης. Πριν την κατ' ιδίαν ενημέρωση, ο ανέφερε στον πρωθυπουργό ότι τον Σεπτέμβριο χάθηκε μια ευκαιρία, καθώς ο ίδιος είχε ζητήσει από το βήμα της Βουλής επίσημη ενημέρωση ώστε «να μην λέει ο καθένας τα δικά του».


alpha bank διεύθυνση κεντρικά

φυτρο μπροκολου

Σημειώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη ενημερώσει τους: Κυριάκο Μητσοτάκη, Φώφη Γεννηματά και Δημήτρη Κουτσούμπα για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα και μετά την συνάντηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, στις 17:30, θα υποδεχτεί τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.



κλιμακα λαουτου
κλιμακα λαουτου
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

ιντερνετ για φοιτητες vodafone

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html
φιλαδελφεια γλυκο
ιντερνετ για φοιτητες vodafone
ιντερνετ για φοιτητες vodafone

Η στρατιωτική παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 ενώ προηγήθηκε η κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.


Η τροχαία ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της παρέλασης, που πραγματοποιείται στη λεωφόρο Αμαλίας, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.


Δείτε τις φωτογραφίες από τις προετοιμασίες:


1


καρτέλες πρώτης ανάγνωσης

(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)


3


(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)


4


(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)


5


(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)


6


(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)



7


(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)


2


(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)


9


(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)


10


(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)


11


(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)


12


(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)


13


(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)



https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html

πετρος λαγουτης αληθινοι ερωτες

πετρος λαγουτης αληθινοι ερωτες

Μια τέτοια οδηγία είναι «ζωτικής σημασίας για την ελευθερία του Τύπου και την ερευνητική δημοσιογραφία στην Ευρωπαϊκή Ένωση» αναφέρουν οι ευρωβουλευτές Στέλιος Κούλογλου (GUE), David Casa (EPP), Ana Gomes (S&D), Monica Macovei (ECR), Maite Pagazaurtundúa (ALDE) και Benedek Jávor (Greens).


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην επιστολή τους προς τον Φ. Τίμμερμανς, «που δεν είναι η πρώτη», οι ευρωβουλευτές τονίζουν μεταξύ άλλων:


«Η μέθοδος φίμωσης των δημοσιογράφων με τέτοιες αγωγές χρησιμοποιήθηκε εκτενώς στην Μάλτα από την διαβόητη Pilatus Bank και την Henley & Partners προκειμένου οι ερευνητές δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ να σταματήσουν να ερευνούν το σκάνδαλο των "πωλήσεων" υπηκοότητας. Η πρακτική είχε χρησιμοποιηθεί και εναντίον της δολοφονημένης ερευνήτριας δημοσιογράφου Δάφνης Καρουάνα Γκαλίθια, με την συνενοχή του Μαλτέζου πρωθυπουργού Τζόζεφ Μουσκάτ, του επιτελάρχη του, Κίθ Σκέμπρι, και του υπουργού Δικαιοσύνης και Πολιτισμού, Όουεν Μπονίτσι».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, οι ευρωβουλευτές σημειώνουν στην επιστολή τους ότι νομοσχέδιο για την προστασία των δημοσιογράφων είχε πρόσφατα κατατεθεί στο Κοινοβούλιο της Μάλτας αλλά καταψηφίστηκε από την κυβέρνηση, που επιχειρηματολόγησε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι συμβατό με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.


τιμονιερα για xbox 360 τιμη

«Η συνενοχή της κυβέρνησης της Μάλτας στην χρήση αυτών των πρακτικών καθιστά την δήλωση αναμενόμενη αν όχι απογοητευτική. Και μπορεί η αιτιολόγηση που δόθηκε είναι φτωχή και ατεκμηρίωτη, όμως υπερθεματίζει την ανάγκη για την θέσπιση ευρωπαϊκής νομοθεσίας για αυτό το μείζον ζήτημα», υπογραμμίζουν οι ευρωβουλευτές.


Υπενθυμίζεται ότι με την πρώτη επιστολή τους τον Ιανουάριο, οι ευρωβουλευτές είχαν καλέσει τον Ευρωπαίο Επίτροπο να προτείνει μια ευρωπαϊκή οδηγία, εναντίον αυτών των αγωγών, που θα περιλαμβάνει τα εξής:



πετρος λαγουτης αληθινοι ερωτες
δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα

βιολογια β λυκειου ερωτησεις

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html
παραδοσιακος λαγος στιφαδο

Όπως σημειώνει ο κ. Λαφαζάνης, ανεξαρτήτως πώς και γιατί ήρθε στο προσκήνιο, η συγκεκριμένη υπόθεση «αποτελεί βόμβα μεγατόνων για το κυρίαρχο αμαρτωλό πολιτικό σύστημα και μέγα σκάνδαλο, για το οποίο έχουν βαρύτατες πολιτικές και ποινικές ευθύνες πολιτικά πρόσωπα από όλες τις μνημονιακές παρατάξεις».


«Η κυβέρνηση, όμως, έφερε στο προσκήνιο το σκάνδαλο Novartis, όχι για να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση και για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι πολιτικοί αλλά μόνο για να πολώσει, να αποπροσανατολίσει και να κερδοσκοπήσει πολιτικά, ενώ την ίδια ώρα παραγράφει και κουκουλώνει τα κακουργηματικά αδικήματα που όφειλε να εξετάσει η Βουλή» τονίζει.


Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο Αλεξης Τσίπρας και η ομάδα του, με την πρότασή τους για σύσταση ειδικής επιτροπής και στη βάση του κατάπτυστου άρθρου 86 του Συντάγματος και του απαράδεκτου νόμου περί ευθύνης υπουργών, τα οποία σκόπιμα άφησαν στο απυρόβλητο όλες από κοινού οι μνημονιακές κυβερνήσεις, ζητούν την παραγραφή όλων των κακουργημάτων που θα μπορούσαν να εξεταστούν στη Βουλή από την υπό σύσταση επιτροπή. Από την άλλη, η ένοχη μνημονιακή αντιπολίτευση όχι μόνο, ως ήταν αναμενόμενο, δεν επιδιώκει την διαλεύκανση του σκανδάλου για το οποίο έχει ευθύνη αλλά και μετέρχεται θεμιτών και αθέμιτων μέσων για να βγάλει πάση θυσία λάδι όλους τους υπουργούς που ανήκαν και ανήκουν στις τάξεις της, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι με αυτήν την τακτική της γίνεται ακόμα περισσότερο καταγέλαστη».


βιολογια β λυκειου ερωτησεις

Τέλος, ο γραμματέας της ΛΑΕ επισημαίνει πως «οι εξελίξεις με την υπόθεση Novartis και η επικίνδυνη στάση των συνένοχων πολιτικών παρατάξεων επιβεβαιώνει γιατί δεν μπορεί να γίνει στοιχειώδης πάταξη της διαφθοράς, των πελατειακών δομών με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και των πολιτικών υπευθύνων γι' αυτές τις νοσηρές καταστάσεις, χωρίς να γκρεμιστεί η παλιά πολιτική τάξη πραγμάτων και χωρίς μια μεγάλη προοδευτική ανατροπή αρχών, αξιών και πολιτικής στη ζωή της χώρας».



βιολογια β λυκειου ερωτησεις
σακακι καταδυσης 7mm
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html

Tuesday, May 28, 2019

το ονειρο ξενοδοχειο ζακυνθος

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html
το ονειρο ξενοδοχειο ζακυνθος

Η Λαγκάρντ απέρριψε τις ανησυχίες κάποιων επενδυτών ότι οι αποκλίνουσες πορείες νομισματικής πολιτικής των βασικών κεντρικών τραπεζών μπορούν να επηρεάσουν τις ροές κεφαλαίων στην Ασία, τονίζοντας ότι οι αξιωματούχοι έχουν τα εργαλεία και τα μέσα επικοινωνίας που απαιτούνται για να αποτραπεί η αναταραχή στην αγορά.


το ονειρο ξενοδοχειο ζακυνθος

Φορείς χάραξης της πολιτικής σε όλο τον κόσμο έχουν εκφράσει ανησυχίες για την ατζέντα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που βάζει «Πρώτα την Αμερική» και έχει στόχο να μειώσει τα εμπορικά ελλείμματα των ΗΠΑ, μέσω της οποίας η Ουάσινγκτον φαίνεται να απομακρύνεται ή να επαναδιαπραγματεύεται εκτενέστατα τις πολυμερείς εμπορικές συμφωνίες προς όφελος διμερών συμφωνιών.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html

Η Λαγκάρντ δήλωσε ότι ενώ ο προστατευτισμός δεν έχει μέχρι στιγμής γίνει αισθητός «παρά μόνο στα λόγια», οι εμπορικές συμφωνίες πρέπει να βελτιωθούν με ένα τρόπο που να περιλαμβάνει όσους νιώθουν ότι περιθωριοποιούνται λόγω της παγκοσμιοποίησης.


«Εάν υπήρχε προστατευτισμός, θα έπληττε τις οικονομίες που είναι πολύ ανοικτές και βασίζονται στην ελεύθερη και θεμιτή μετακίνηση αγαθών και υπηρεσιών», δήλωσε η Λαγκάρντ στο Reuters κατά τη διάρκεια επίσκεψης για την 20η επέτειο του περιφερειακού γραφείου του ΔΝΤ στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού στο Τόκιο.
«Για να συνεχίσει το εμπόριο να είναι μια παγκόσμια μηχανή ανάπτυξης, οι εμπορικές συμφωνίες πρέπει να βελτιωθούν», δήλωσε, προσθέτοντας ότι οι εμπορικές συμφωνίες πρέπει να περιλαμβάνουν κανόνες για τις εργασιακές πρακτικές και την πνευματική ιδιοκτησία.


φαρμακεια αγ θεοδωροι

Η Λαγκάρντ δήλωσε ότι οι εμπορικές συμφωνίες πρέπει «να βασίζονται σε κανόνες» και να αξιοποιούν τους υφιστάμενους μηχανισμούς μεσολάβησης, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, αν και δεν θέλησε να πει εάν οι εμπορικές πολιτικές του Τραμπ συμμορφώνονται με αυτούς τους κανόνες.


Η επικεφαλής του ΔΝΤ δήλωσε ότι δεν υπήρχαν μαζικές εκροές κεφαλαίων από την Ασία χάρη στην επιφυλακτική προσέγγιση των κεντρικών τραπεζιτών και τον σαφή τρόπο με τον οποίο γνωστοποίησαν τις αλλαγές στην πολιτική τους.
«Πιστεύουμε ότι αυτές οι συνθήκες μπορεί να βοηθήσουν να διασφαλιστεί ότι οι αλλαγές νομισματικής πολιτικής δεν θα προκαλέσουν περιττές κινήσεις στη ροή κεφαλαίων», δήλωσε η Λαγκάρντ.


Η Λαγκάρντ δήλωσε ότι κάνει «ένα μικρό διαχωρισμό» στον ρυθμό με τον οποίο υιοθετούν τις αλλαγές πολιτικής η αμερικανική κεντρική τράπεζα (Fed) και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σημείωσε ότι η Fed αναμένεται να αυξήσει τα επιτόκια με σταθερό ρυθμό τους επόμενους μήνες ενώ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει τονίσει ότι η ποσοτική χαλάρωση θα συνεχιστεί και τα επιτόκια θα παραμείνουν χαμηλά για μεγάλη περίοδο. «Δεν μπορείς να βάλεις αυτά τα δύο – την Fed και την ΕΚΤ – στο ίδιο καλάθι», δήλωσε η Λαγκάρντ.



γεννημενοι 19 φεβρουαριου

σκουλαρικι νυχιου

υποτροφίες για μεταπτυχιακά στη γαλλία

Οι άνεμοι στο Αιγαίο 7 με 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ ευνοείται και η μεταφορά σκόνης.


Ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια με βαθμιαία εξασθένηση.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
θερμοκρασία: από 10 έως 1Θ βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες μέχρι το πρωί κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


σκουλαρικι νυχιου

Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι το πρωί στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, μέχρι το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και κατά διαστήματα στη Θράκη. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και πιθανόν και στις υπόλοιπες περιοχές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



σκουλαρικι νυχιου
προγραμα του αντενα σημερα
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html

anytime online μικτη

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html
κρασια κοκκινα βιβλια χωρα

«Πάμε τώρα Καστελλόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης και εσύ μας φορτώσατε άλλα πέντε χρόνια Οδύσσειας», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αντιδρώντας έτσι σε όσα ανέφερε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας.



anytime online μικτη

anytime online μικτη





Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης & εσύ μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσειας!

— George A. Papandreou (@GPapandreou) 20 Ιουνίου 2017


αγια τριαδα γλυφαδα χαρτης
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html

διακοσμηση γαμου κομοτηνη

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html
προωρη συνταξη αγροτων πληρωμη 2016
διακοσμηση γαμου κομοτηνη
διακοσμηση γαμου κομοτηνη

Αρχικά ο αρμόδιος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί θα ανακοινώσει τις φθινοπωρινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ευρωπαϊκή Ένωση, την ευρωζώνη και την Ελλάδα.


Ο Επίτροπος αναμένεται να αναθεωρήσει επί τα χείρω τις εκτιμήσεις για την ανάπτυξη στην Ελλάδα σε σχέση με τις προβλέψεις του Μαΐου, κάτι το οποίο οφείλεται κυρίως στην καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος. Συγκεκριμένα, η Κομισιόν εκτιμά πως εφέτος η Ελλάδα θα αναπτυχθεί κατά 1,6% περίπου, όταν το Μάιο έβλεπε ανάπτυξη 2,1%.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html

Ο κ. Μοσκοβισί αναμένεται να επιβεβαιώσει ότι η Ελλάδα θα πετύχει τους στόχους του προγράμματος για το πρωτογενές πλεόνασμα φέτος και του χρόνου (1,75% του ΑΕΠ το 2017) και να τονίσει την ανάγκη επίτευξης τεχνικής συμφωνίας ανάμεσα σε Ελλάδα και θεσμούς έως το τέλος Δεκεμβρίου.


κοκκινο κουμπι γραμμη ζωης

Παράλληλα, με την συνέντευξη Τύπου του Επίτροπου Μοσκοβισί θα λάβει χώρα ενημέρωση στις Βρυξέλλες από τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ σε ευρωβουλευτές μέλη της Επιτροπής Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα το ελληνικό πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής και τις σχετικές μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας. Το ζήτημα είναι εξαιρετικά επίκαιρο καθώς ένα μεγάλο κομμάτι των ανοικτών θεμάτων της τρίτης αξιολόγησης σχετίζεται με τις απεργίες και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα.


Πληροφορίες του CNN Greece αναφέρουν πως οι διατάξεις για την απαρτία που θα απαιτείται για να ληφθεί απόφαση για απεργία στα πρωτοβάθμια σωματεία είναι ήδη έτοιμες. Σήμερα, προβλέπεται ότι σε μία γενική συνέλευση πρέπει να παρίσταται το 1/3 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, πλέον με τις προωθούμενες αλλαγές θα απαιτείται μόλις το 1/2. Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι το εάν θα ζητήσουν οι θεσμοί αλλαγές στους χρόνους προκήρυξης των απεργιών, στο συνδικαλιστικό νόμο και στους λόγους απόλυσης των συνδικαλιστικών στελεχών.


Τέλος, το απόγευμα θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου το ΔΝΤ, με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο του Ταμείου Γούλιαμ Μάρει να αναμένεται να δώσει πληροφορίες για το πως αξιολογεί ο οργανισμός την τρέχουσα διαπραγμάτευση με την ελληνική κυβέρνηση.


στιχοι για αυτο σαγαπω

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html
σπανουλης βαλερια
στιχοι για αυτο σαγαπω

11 φορές άλλαξε η πρώτη θέση στις 23 ειδικές διαδρομές του 74ου ράλυ Πολωνίας. Η βροχή που έπεφτε έκανε δύσκολη τη ζωή των οδηγών και οι λασπωμένοι δρόμοι προκάλεσαν αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθορίζοντας ουσιαστικά και την τελική κατάταξη.


πωσ γινεται να ψηλωσεισ

18182491
(Ο Τάνακ ήταν το "θύμα" του απαιτητικού αγώνα στην Πολωνία - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TOMASZ WASZCZUK POLAND OUT)


στιχοι για αυτο σαγαπω

Τα πρώτα προβλήματα άρχισαν στις τελευταίες ειδικές του Σαββάτου, με τον Οζιέ να είναι ο πρώτος που έσκασε το λάστιχο στο Ford Fiesta και στη συνέχεια πέφτοντας πάνω σε ένα φράχτη, χάνοντας ουσιαστικά τις πιθανότητες του για τη νίκη. Όμως και ο Νεβίλ με το Hyundai i20 έσκασε το δικό του λάστιχο και άφησε τον Οττ Τάνακ να τερματίζει πρώτος με το 2ο Ford Fiesta.





https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html

απεργια αυριο 23 δεκεμβριου

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_24.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, ενώ θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.


γεωλογια θεσσαλιας

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: αίθριος.


κοκκαρι σαμου τ κ

άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 24 έως 35 πιθανώς τοπικά έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια κυρίως ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε στα γύρω ορεινά είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.


άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.


θερμοκρασία: από 16 έως 35 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία έως 36 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά οπότε στα ορεινά της ηπείρου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά βορειοδυτικοί.


θερμοκρασία: από 18 έως 37 βαθμούς Κέλσιου. Στα νησιά του ιονίου από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά οπότε στα ορεινά της Θεσσαλίας θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.


άνεμοι: στα δυτικά και βόρεια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



απεργια αυριο 23 δεκεμβριου
απεργια αυριο 23 δεκεμβριου

οι μεγαλες λιμνες της γης

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html
ονειρο ηταν επεισοδιο 53 datemule
γλωσσα σωματος στομα
οι μεγαλες λιμνες της γης
οι μεγαλες λιμνες της γης

Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν για την Πιονγιάνγκ, αλλά και για το μέτρο επιβολής δασμών εισαγωγής στον χάλυβα και το αλουμίνιο για την αγορά ΗΠΑ.


Ο Αμερικανός πρόεδρος επικοινώνησε σήμερα, Σάββατο και με τον πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.


Για το πρόβλημα με τη Βόρεια Κορέα ο πρόεδρος Τραμπ έγραψε στο Twitter: “Ο πρόεδρος Σι εκτιμά την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ΗΠΑ για την διπλωματική επίλυση του προβλήματος κι όχι την επιλογή της δυσοίωνης εναλλακτικής λύσης.”





Chinese President XI XINPING and I spoke at length about the meeting with KIM JONG UN of North Korea. President XI told me he appreciates that the U. S. is working to solve the problem diplomatically rather than going with the ominous alternative. China continues to be helpful!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 10 Μαρτίου 2018


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html

σοφια ψωμιαδου facebook

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_30.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html
επώνυμοι γκέι
τσουρεκι με ξηρη μαγια

Ο 21 ετών ομογενής τενίστας από την Αυστραλία, ο οποίος είναι Νο 175 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε του Ελβετού με 3-6, 6-3, 7-6(4) και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, την ώρα που ο Φέντερερ γνώρισε την δεύτερη ήττα του μέσα σε έξι ημέρες, καθώς είχε προηγηθεί αυτή από τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στον τελικό του Indian Wells.


Μετά την εξέλιξη αυτή, ο 36χρονος Φέντερερ θα «πέσει» από το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και στην κορυφή θα «σκαρφαλώσει» ο Ράφα Ναδάλ, μολονότι ο Ισπανός δεν αγωνίζεται στο τουρνουά του Μαϊάμι.


Αξίζει να σημειωθεί πως, μετά την ήττα του από τον Κοκκινάκη, ο Φέντερερ δήλωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στα προσεχή χωμάτινα τουρνουά της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένου του Ρολάν Γκαρός. «Αποφάσισα να μην παίξω» τόνισε χαρακτηριστικά για την απόφασή του ο πολύπειρος Ελβετός, ο οποίος ακολουθεί το περυσινό... παράδειγμά του, όταν απείχε για δύο μήνες μετά το Όπεν του Μαϊάμι, προτού επιστρέψει στη συνέχεια και κατακτήσει τον τίτλο στο Γουίμπλεντον.



σοφια ψωμιαδου facebook
σοφια ψωμιαδου facebook

μιλα μου βρωμικα 2 κυκλος

Η κυβέρνηση έχει «ήδη μετρήσει 3.061 οικογένειες ή 12.044 άτομα που έχουν μεταφερθεί μακριά από την περιοχή λόγω της επαπειλούμενης έκρηξης του ηφαιστείου Μαγιόν», δήλωσε σε ενημέρωση των δημοσιογράφων η Ρομίνα Μαρασιγκάν, εκπρόσωπος της επιτροπής διαχείρισης κρίσεων NDRRMC των Φιλιππίνων.


Το Ινστιτούτο Ηφαιστειολογίας και Σεισμολογίας των Φιλιππίνων (Phivolcs) αναβάθμισε το επίπεδο συναγερμού γύρω από το ηφαίστειο στην επαρχία Αλμπάι αφού από το Σάββατο εκτοξεύει συνεχώς γκρίζα τέφρα και λαχάρ, όπως είναι γνωστές οι λασπορροές ηφαιστειακών υλικών.


Το ινστιτούτο προειδοποίησε ότι «είναι πιθανή μια καταστροφική έκρηξη εντός εβδομάδων ή ακόμα ημερών». Αρχικά καθόρισε μια ζώνη ακτίνας 6 χιλιομέτρων γύρω από το ηφαίστειο ως επικίνδυνη περιοχή. Χθες, διεύρυνε την ακτίνα στα 7 χιλιόμετρα, προειδοποιώντας ότι μια μεγαλύτερη έκρηξη είναι πιθανή . Το ινστιτούτο ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να ισχύει το επίπεδο συναγερμού 3 για το ηφαίστειο Μαγιόν, το οποίο σημαίνει ότι «επί του παρόντος είναι σε ένα σχετικά υψηλό επίπεδο δραστηριότητας».


Το ηφαίστειο Μαγιόν βρίσκεται στο νότιο άκρο του κεντρικού νησιού των Φιλιππίνων Λουζόν. Πρόκειται για ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην περιοχή Μπικόλ. Είναι γνωστό για το σχεδόν τέλειο κωνικό του σχήμα και έχει μακρά ιστορία φονικών εκρήξεων.


μιλα μου βρωμικα 2 κυκλος

Τα τελευταία 400 χρόνια έχει εκραγεί 51 φορές. Η έκρηξη του 1814 είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πάνω από 1.200 άτομα και τρεις πόλεις να θαφτούν κάτω από τόνους λάσπης και βράχων. Οι τουρίστες συχνά επισκέπτονται την επαρχία Αλμπάι για να δουν τη λάβα που ρέει από τον κρατήρα του ηφαιστείου.



μιλα μου βρωμικα 2 κυκλος
πτωματα φωτογραφιεσ
κλουβια για μινι χαμστερ
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html

διδυμοι πυργοι βικι

παιχνιδια με τανγκραμ
διδυμοι πυργοι βικι

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε τόσο με τον χρυσό Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση όσο και με νεότερους αθλητές της Εθνικής.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

Παρακολούθησε την προπόνηση των αθλητών και τόνισε την ανάγκη η χώρα να κάνει περισσότερα για τις ανάγκες αυτών των ταλέντων.


κεικ μπανανας με νουτελα

Μέσω twitter ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Η δυναμική υπάρχει, το ταλέντο περισσεύει. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα για αυτούς που την κάνουν περήφανη».


διδυμοι πυργοι βικι



Ο Λ. Πετρούνιας, η Β. Μιλλούση & πολλοί νέοι αθλητές της ενόργανης & της ρυθμικής γυμναστικής με ξενάγησαν στο προπονητικό κέντρο του Αγ. Κοσμά pic.twitter.com/XbHeD9KL2i

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) May 12, 2017


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html

διαγραμμα μονοπωλιου

σπιτόφιδο

Ερωτηθείς για το πότε τα κλιμάκια των ΔΝΤ, της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ESM θα έρθουν στην Αθήνα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ είπε πως αυτό θα το αποφασίσουν τα ίδια κα θα εξαρτηθεί από το χρόνο που θα χρειαστούν για να προετοιμαστούν.


«Υποθέτω τις επόμενες ημέρες, αλλά πρώτα πρέπει να προετοιμαστούν», είπε, ενώ χαριτολογώντας προσέθεσε: «Δεν είμαι το αφεντικό των θεσμών».


Ερωτηθείς εάν υπάρχει προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της αξιολόγησης ο επικεφαλής του Eurogroup είπε πως δεν υπάρχει και επανέλαβε ότι πρέπει να γίνει «πολύ δουλειά» σχετικά με παρεμβάσεις στο φορολογικό σύστημα, στο ασφαλιστικό σύστημα και στην αγορά εργασίας.


«Αυτές είναι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και είμαι σίγουρος πως θα απαιτηθεί πολύ τεχνική εργασία στην Αθήνα», είπε. Ωστόσο προσέθεσε πως θα ήταν καλό να ολοκληρωθεί να υπάρξει συμφωνία το «συντομότερο δυνατόν», παρότι όπως διευκρίνισε δεν υπάρχει μέση ανάγκη ή πρόβλημα ρευστότητας. «Η εμπιστοσύνη είναι σημαντική», είπε ο Ντάισελμπλουμ.


διαγραμμα μονοπωλιου

Ερωτηθείς για το πώς θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο δημοσιονομικός χώρος του προγράμματος, ο Ντάισελμπλουμ ανέφερε πως αυτό άπτεται της ελληνικής πλευράς να το αποφασίσει.


Διαβάστε επίσης


Παππάς: Μαζί θα ψηφιστούν μέτρα και αντίμετρα


Αυτά είναι τα αντισταθμιστικά μέτρα που θα προτείνει η κυβέρνηση


Ευφορία στην αγορά ομολόγων από την απόφαση του Eurogroup



διαγραμμα μονοπωλιου
το θελω μονο εκει
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_56.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

παραλια καλογριας μανη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εκκένωσε και ερευνά μία κατοικία στο Σάνμπερι του Σάρεϊ, κοντά στο Λονδίνο. Τα γειτονικά σπίτια έχουν επίσης εκκενωθεί, για προληπτικούς λόγους.


Η περιοχή έχει αποκλειστεί, σε ακτίνα 100 μέτρων, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.


παραλια καλογριας μανη

Οι βρετανικές Αρχές έχουν ήδη συλλάβει έναν 18χρονο, ο οποίος φαίνεται πως σχετίζεται με την επίθεση. Η υπουργός Εσωτερικών Άμπερ Ραντ, σχολιάζοντας το νέο έκανε λόγο για μία «πολύ σημαντική» σύλληψη, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Press Association.


δημοκριτος ιεκ θεσσαλονικης ειδικοτητες 2015

ytong εσωτερικη τοιχοποιια

Ο ύποπτος, ένας 18χρονος, συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς του Κεντ «στη ζώνη του λιμένος του Ντόβερ» – απ' όπου αναχωρούν τα φεριμπότ για τη Γαλλία – και οι αρχές θεωρούν ότι σχετίζεται με την τρομοκρατική επίθεση.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html

παραλια καλογριας μανη

«Κάναμε μια σημαντική σύλληψη στο πλαίσιο των ερευνών μας σήμερα το πρωί. Μολονότι είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο που έχει επιτευχθεί, η έρευνα συνεχίζεται και το επίπεδο της (τρομοκρατικής) απειλής παραμένει στο κρίσιμο», ανέφερε ο Νιλ Μπάσου, ένας εκπρόσωπος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.


Ο συλληφθείς κρατείται σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα και πρόκειται να μεταφερθεί σε άλλο τμήμα, στο νότιο Λονδίνο.



Detectives investigating the terrorist attack at Parsons Green have made an arrest https://t.co/dr2s5fajVv pic.twitter.com/eowH6zaX79

— Metropolitan Police (@metpoliceuk) 16 Σεπτεμβρίου 2017