Saturday, June 29, 2019

βολου πανεπιστημιο

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html
υποθετικοί λόγοι νέα ελληνικά
αμερικάνα όμορφη

Δύο ερωτευμένοι κύκνοι, αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ, οι Grebes, δείχνουν την πραγματική δύναμη της αγάπης πάνω στον πάγο.


βολου πανεπιστημιο

Προπονούνται μαζί από μωρά, αλλά σήμερα έφτασαν στο όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς, γεγονός που κάνει τον αγώνα τους ακόμη πιο σημαντικό.


Σήμερα είναι η έκτη μέρα διεξαγωγής των Αγώνων, που ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή και ολοκληρώνονται στις 25 Φεβρουαρίου.


Capture copy




βολου πανεπιστημιο
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

κτελ καμένα βούρλα

αιματουρια και πυρετοσ
κτελ καμένα βούρλα
κτελ καμένα βούρλα

Ο Χε Τζιανκούι αποκάλυψε ότι βοήθησε να έλθουν στον κόσμο τα πρώτα στον κόσμο γενετικά τροποποιημένα μωρά, δίδυμα κορίτσια που γεννήθηκαν αυτό το μήνα και των οποίων το DNA ο ίδιος είχε προηγουμένως τροποποιήσει στο στάδιο του εμβρύου.


Η ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο, στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου γενετικής στο Χονγκ Κονγκ, μία μέρα πριν από την επίσημη έναρξή του, καθώς και σε αποκλειστική συνέντευξή του στο πρακτορείο Associated Press.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html

Προς το παρόν πάντως, δεν υπάρχει ανεξάρτητη επιβεβαίωση των ισχυρισμών του, ούτε σχετική επιστημονική δημοσίευση, συνεπώς είναι δύσκολο να υπάρξει επαλήθευση των ισχυρισμών του. Αν όμως είναι αληθινοί, τότε θα πρόκειται για σημαντική επιστημονική εξέλιξη, με «παρενέργειες» στο πεδίο της βιοηθικής.


σεμιναριο για λογιστικα προτυπα

Η διεθνής επιστημονική κοινότητα μέχρι σήμερα θεωρεί πρόωρη μια τέτοια τροποποίηση σε ανθρώπους, γι' αυτό περιορίζεται σε πειραματόζωα, καθώς υπάρχει κίνδυνος η γενετική τροποποίηση να περάσει σε μελλοντικές γενιές και να έχει αρνητική επίδραση σε άλλα γονίδια.


kinezos


(Πηγή photo YouTube)


Ο Κινέζος ερευνητής Χε Τζιανκούι, ο οποίος έχει σπουδάσει σε αμερικανικά πανεπιστήμια και σήμερα είναι ερευνητής στο Νότιο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας στη Σεντσέν, καθώς επίσης ιδρυτής δύο εταιρειών γενετικής, δήλωσε ότι, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο ακριβείας CRISPR-Cas9, τροποποίησε γενετικά τα έμβρυα επτά ζευγαριών που είχαν κάνει εξωσωματική σε κλινική γονιμότητας. Μέχρι σήμερα, έχει γεννήσει ένα από αυτά τα ζευγάρια (τα δίδυμα κορίτσια).


Στόχος της γενετικής τροποποίησης δεν ήταν η πρόληψη ή η θεραπεία κάποιας γενετικής πάθησης, αλλά η επέμβαση στο γονιδίωμα του εμβρύου, ώστε να αποκτήσει ένα χαρακτηριστικό που ελάχιστοι άνθρωποι έχουν: τη φυσική ικανότητα να αναπτύσσουν αντίσταση σε μια πιθανή μελλοντική μόλυνση από τον ιό HIV του AIDS.


Ο Χε ανέφερε ότι οι γονείς των τροποποιημένων εμβρύων αρνήθηκαν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους ή να παραχωρήσουν συνέντευξη, ενώ δεν αποκάλυψε ούτε πού ζουν, ούτε πού έγινε η γενετική τροποποίηση. Όπως είπε, «νιώθω μεγάλη ευθύνη», ενώ τόνισε ότι «η κοινωνία θα αποφασίσει τι θα κάνει από δω και πέρα», κατά πόσο δηλαδή θα επιτρέψει ή όχι τέτοιες επεμβάσεις στο εμβρυικό DNA.





https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html

συλλογος αριστοτελης

ολοκληρωμενο αντωνυμο
συλλογος αριστοτελης

«Έκκληση προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Εκμεταλλευτείτε τις ασφαλιστικές δικλείδες του συμβολαίου που έχετε υπογράψει με το Δημόσιο. Μην τους αφήνετε ελεύθερους, θα τα καταστρέψουν όλα», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.


«Όταν οι επιλογές για σημαντικές διευθυντικές θέσεις γίνονται με κριτήρια μη αξιοκρατικά, αλλά κομματικά ή πρωθυπουργικής παρέας, το αποτέλεσμα είναι το μπάχαλο», τονίζει το Ποτάμι και επισημαίνει:


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html


Κάποιες φορές το μείγμα των ανθρώπων είναι τέτοιο που δεν μπορούν να κρατηθούν ούτε τα προσχήματα. Το μεγαλύτερο έργο πολιτισμού της χώρας, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, έχοντας περάσει στα χέρια του βαριά νοσούντος ελληνικού Δημοσίου, με τα αρρωστημένα εσωκομματικά μαγειρέματα καθρεφτίζει με τον πλέον καθαρό τρόπο την ανεπάρκεια, τον κακό επαρχιωτισμό, την παλαιοκομματική νοοτροπία και τον άθλιο παραγοντισμό της αριστερής, με ακροδεξιά συμπληρώματα, κυβέρνησης.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html



συλλογος αριστοτελης
συζυγος βουτσα

Friday, June 28, 2019

δανεικοι παοκ 2015

Οι κυβερνητικές προσδοκίες δεν θα διαψευστούν διότι μαζικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες κλείνουν τα βιβλία τους και τα μπλοκάκια τους στην εφορία και τον ΟΑΕΕ, αλλά λόγω των κακών υπολογισμών που έχουν κάνει στην κυβέρνηση.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html

παναθηναικο σταδιο βικιπαιδεια

Όπως υποστηρίζουν ειδικοί στην κοινωνική ασφάλιση το νέο σύστημα όχι μόνο δεν θα αυξήσει τα έσοδα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης το 2017, αλλά θα επιφέρει και μείωση 25%. Δηλαδή θα χαθούν έσοδα περίπου 480 εκατ. ευρώ ετησίως με δεδομένο ότι η εισπραξιμότητα σήμερα δεν υπερβαίνει το 50%.


Αυτό θα συμβεί διότι το 75% των ασφαλισμένων στα πρώην Ταμεία ΕΤΑΑ και ΟΑΕΕ θα έχει μείωση στις εισφορές 40% κατά μέσο όρο. Αντίθετα, για το υπόλοιπο 25% η μέση αύξηση αναμένεται να κυμανθεί κοντά στο 30%, ενώ στα υψηλότερα εισοδήματα οι εισφορές θα είναι υπερδιπλάσιες ή ακόμα και τριπλάσιες.


νεκροταφειο καισαριανης λεωφορεια

δανεικοι παοκ 2015

Η απώλεια θα είναι μεγαλύτερη αν συνυπολογιστεί η διαρροή από το σύστημα ασφαλισμένων οι οποίοι έκλεισαν τα βιβλία τους, διέκοψαν τη δραστηριότητά τους και πέρασαν στη μαύρη οικονομία, μεταβίβασαν τις επιχειρήσεις τους, μετέφεραν την έδρα τους στο εξωτερικό ή μετέτρεψαν τις εταιρείες τους σε ΙΚΕ.



δανεικοι παοκ 2015
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

πως συνδεω εκτυπωτη με laptop

«Στην Ελλάδα η νομοθεσία επιτρέπει στις εφορίες να συμπεριλαμβάνουν στον υπολογισμό του φόρου, ό, τι σχετίζεται με την πολυτελή διαβίωση, όπως είναι για παράδειγμα οι πισίνες», γράφει σε δημοσίευμα της η Süddeutsche Zeitung και αναφέρει χαρακτηριστικά παραδείγματα τεκμηρίων που κρύφτηκαν ποικιλοτρόπως.


υπουργειο ναυτιλιασ ελλαδασ

Οι εφοριακοί, με την χρήση δορυφόρων, κατάφεραν να εντοπίσουν πισίνες που οι ιδιοκτήτες του σκέπαζαν με τέντες σε χρώματα παραλλαγής για να γλιτώσουν τους φόρους.


πως συνδεω εκτυπωτη με laptop

«Μια ιδιωτική πισίνα 25 τετραγωνικών θεωρείται τεκμήριο. Πριν από μερικά χρόνια οι ελληνικές αρχές ξεκίνησαν να εντοπίζουν πισίνες με τη βοήθεια δορυφόρων. Όταν όμως η τακτική μαθεύτηκε οι εφοριακοί αντίκρισαν στις πολυτελείς κατοικίες πισίνες σκεπασμένες με τέντες σε χρώματα παραλλαγής» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.


σπυροπουλοσ συνεργειο μαρουσι

Όπως αναφέρει η εφημερίδα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες τα μέσα για τον εντοπισμό των φοροφυγάδων είναι περισσότερα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Ισπανία που εκεός από δορυφορικές φωτογραφίες έχει στην διάθεσή της και βίντεο από μη επανδρωμένα για να γίνονται ακριβείς αξιολογήσεις των ακινήτων.



πως συνδεω εκτυπωτη με laptop
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html

σπηλια κερκυρα

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html
αγία παρασκευή μετρό

Ο μικρός Μπεν ήταν 21 μηνών όταν εξαφανίστηκε και οι Αρχές συνεχίζουν να προσπαθούν να "συναρμολογήσουν" όλα τα κομμάτια του παζλ που θα ξεδιαλύνουν την υπόθεση. Τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στις έρευνες στο νησί μεταφέρθηκαν σε ειδικά εργαστήρια στη Βρετανία ώστε να γίνει ανάλυση τους.


σπηλια κερκυρα

Οι έρευνες που έλαβαν χώρα στην Κω τον Οκτώβριο ξεκίνησαν ύστερα από πληροφορίες που ήθελαν τον Μπεν να έχει χάσει τη ζωή του σε κάποιο δυστύχημα. Περί τα 60 αντικείμενα εντοπίστηκαν στις έρευνες. Όλα μεταφέρθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία για ανάλυση, όπως αναφέρει το BBC.


φλεβικα αερια αιματος

Η καθηγήτρια Lorna Dawson, υπεύθυνη των εργαστηριακών ελέγχων, τόνισε πως εντοπίστηκαν ίχνη ανθρώπινου αίματος σε μέρος του σανδαλιού του παιδιού ενώ ευρύματα βρέθηκαν και στο αμαξάκι του Μπεν.


ben


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

(Οι έρευνες στην Κω/EUROKINISSI)


«Είναι σημαντικό (εύρημα) για να αναγνωριστεί πως υπήρχε ένας άνθρωπος που αιμορραγούσε κατά την διάρκεια της επαφής του με τα αντικείμενα», τόνισε η Dawson και προσέθεσε:



«Ο βιολόγος πρέπει πλέον να ξεκαθαρίσει σε ποιον ανήκει το αίμα, αναλύοντας το DNA».



Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ τόνισε πως οι Αρχές επιχειρούν να εντοπίσουν DNA στα αντικείμενα του Μπεν. Ο υποδιοικητής Jon Cousins εξέφρασε την προσωπική του πεποίθηση πως ο μικρός είχε χάσει την ζωή του σε κάποιο ατύχημα στη φάρμα, απ’ όπου χάθηκε.


17141301


(ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΑΡΗΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ)



σπηλια κερκυρα

γαμπες που καινε

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html
τι χρειαζεται για να καταθεσω πινακιδες 2015
γαμπες που καινε
γαμπες που καινε

Η αυτονόμηση από την κεντρική θέρμανση θα μπορεί να γίνει χωρίς να υπάρχει απόφαση της γενικής συνέλευσης, ακόμη και αν η απόφαση είναι αρνητική.


Συγκεκριμένα σε διάταξη που υπάρχει στο νομοσχέδιο «Έλεγχος και προστασία δομημένου περιβάλλοντος» ορίζει ότι όποιοι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων θέλουν να αυτονομηθούν από την κεντρική θέρμανση μπορούν να το κάνουν με συγκεκριμένες διαδικασίες.


Τι πρέπει να ξέρουν όσοι θέλουν να βάλουν αυτόνομη θέρμανση:


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html

natalia oreiro εχει παιδι

- Θα συμμετέχουν μόνο σε έκτακτες δαπάνες για τη συντήρηση του κεντρικού καυστήρα.


- Σε περίπτωση που η γενική συνέλευση πάρει αρνητική απόφαση τότε ο ιδιοκτήτης μπορεί να αυτονομηθεί με δική του δαπάνη.


- Αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη και την επιμέλεια της αποσύνδεσης.


- Πρέπει να μονώσει τους σωλήνες της κεντρικής θέρμανσης που περνούν από το διαμέρισμά του, χωρίς να θίγει τη θέρμανση των υπολοίπων.


- Για την εγκατάσταση του νέου συστήματος χρειάζεται πολεοδομική άδεια και ο εξοπλισμός μπαίνει σε χώρο που ανήκει στην ιδιοκτησία του.


- Είναι υποχρεωμένος να γνωστοποιήσει στους υπόλοιπους ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας, την αποσύνδεση, τον τρόπο που θα περάσουν οι σωλήνες, πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες και πόσο χρόνο θα διαρκέσουν.


- Απαλλάσσεται από το σύνολο των δαπανών καυσίμου κεντρικής θέρμανσης, αλλά πληρώνει για τη συντήρηση του κεντρικού συστήματος και για την ενδεχόμενη αντικατάστασή του.


Το νομοσχέδιο βρίσκεται στη Βουλή και αναμένεται να πάρει ΦΕΚ σε 15 μέρες.


κωστας φορτουνης κοπελα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html
χαροσ παγανια
κωστας φορτουνης κοπελα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά με σποραδικές βροχές ή πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα ανατολικά ηπειρωτικά.


κωστας φορτουνης κοπελα

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού την Τετάρτη σύμφωνα με την ΕΜΥ:


Αττική


ταμτα γεννηθηκα για σενα στιχοι

ΚΑΙΡΟΣ: Αρχικά αίθριος και βαθμιαία από το απόγευμα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές.


ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 μποφόρ εξασθενούντες.


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


ΚΑΙΡΟΣ: Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνές.


ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με σποραδικούς όμβρους ή πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία.


ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιουνίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος


ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.


ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ.


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


ΚΑΙΡΟΣ: Αρχικά αίθριος και βαθμιαία από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνές. Πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στην Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία τις απογευματινές ώρες.


ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 μποφόρ εξασθενούντες,


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



αποτελεσματα δημοτικων συμβουλων σερρων 2014

κουδουνι προβατων
αποτελεσματα δημοτικων συμβουλων σερρων 2014

Στο αεροδρόμιο Χανίων συνελήφθη ο 31χρονος διότι επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο Αρχών Συρίας προκειμένου να αναχωρήσει για την Ιρλανδία.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου συνελήφθη ο 22χρονος διότι επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο Αρχών Γαλλίας προκειμένου να αναχωρήσει για την Ελβετία.


Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων και Ηρακλείου αντίστοιχα.



αποτελεσματα δημοτικων συμβουλων σερρων 2014
π.φαληρο εφημερευοντα φαρμακεια
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_125.html

σκρατς ευρεση επιτυχιων

tus θωδη
κολπικα υγρα γυναικας
σκρατς ευρεση επιτυχιων
Αυτή είναι η 36χρονη που αποπλάνησε 13χρονο αγόρι στην Κέρκυρα - Δείτε φωτογραφίες

Η υπόθεση της 36χρονης και του 43χρονου συντρόφου της από την Κέρκυρα, που ήθελαν να εμπλέξουν ένα ανήλικο αγόρι σε ερωτικό τρίγωνο έχει σοκάρει το Πανελλήνιο - Διαβάστε πώς έφτασε η αστυνομία στη σύλληψη του διεστραμμένου ζευγαριού μετά τις καταγγελίες του 13χρονου - Δείτε φωτογραφίες της διεστραμμένης γυναίκας


Η μητέρα του 13χρονου αγοριού ξεσπά και αναφέρει πως έγινε η επιχείρηση από την αστυνομία, για την σύλληψη του ζευγαριού.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Αυτή η γυναίκα είναι τέρας», λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Real News», περιγράφοντας πώς το παιδί της της αποκάλυψε ότι τον παρενοχλούσαν ενώ την ίδια στιγμή η εφημερίδα δημοσιεύει και φωτογραφίες από την 36χρονη αλλά και το 13χρονο αγόρι.

Όλα άρχισαν από την ημέρα που η 36χρονη κατηγορούμενη άρχισε να προσκαλεί το μικρό αγόρι στο σπίτι της. Η πίεση που του ασκούσε ήταν αφόρητη. Μια μέρα ο 13χρονος δεν άντεξε και αποκάλυψε στη μητέρα του τις ανήθικες προτάσεις που δεχόταν.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_70.html

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ 36ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.gr

Tο σχέδιο της 36χρονης και του συζύγου της να κάνουν «τρίο» με τον 13χρονο εφαρμόστηκε με μεθοδικότητα. Προσέγγισαν αρχικά την μητέρα του στο χώρο εργασίας της παριστάνοντας τους πελάτες.

«Το ζευγάρι δεν το γνώριζα καλά, δεν είχαμε στενές σχέσεις. Ερχόταν στο μαγαζί που εργάζομαι ως πελάτισσα η κυρία. Δεν έδωσε κάποιο δικαίωμα ούτε μου είπε για το παιδί. Μέχρι που ένα βράδυ ήρθε το παιδί και μου είπε τι του πρότεινε. Εγώ με αυτή την κυρία δεν είχα καμία σχέση», είπε η μητέρα του 13χρονου.

Ο 13χρονος ήταν θαρραλέος γιατί σύμφωνα με το σχέδιο της ΕΛ. ΑΣ. θα έπρεπε στην επόμενη ανήθικη πρόταση να πει «ναι». Από νωρίς είχαν λάβει θέση έξω από το σπίτι δέκα αστυνομικοί, παρακολουθώντας τον νεαρό σε κάθε του βήμα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

«Αυτή η γυναίκα είναι τέρας. Αυτοί οι άνθρωποι να σαπίσουν στη φυλακή και να μην βγουν ποτέ έξω», λέει η μητέρα.

Τόσο η 36χρονη, όσο και ο 43χρονος σύζυγός της κρίθηκαν προφυλακιστέοι με την κατηγορία αποπλάνησης ανηλίκου και τη σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Το ζευγάρι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς ύστερα από καταγγελίες κατοίκων ασκήθηκε σε βάρος τους δίωξη για κακοποίηση και αμέλεια έναντι των παιδιών τους.

Διαβάστε επίσης:

Τι αλλάζει από σήμερα στα Capital Controls


Αυτή είναι η 36χρονη που αποπλάνησε 13χρονο αγόρι στην Κέρκυρα
01
Αυτή είναι η 36χρονη που αποπλάνησε 13χρονο αγόρι στην Κέρκυρα









σκρατς ευρεση επιτυχιων
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html

αργυροσ αντωνησ συνεργειο

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html

«Όταν συλλαμβάνουμε (ένα πραξικοπηματία), η Γερμανία αρχίζει να αγανακτεί. Μα τι σας νοιάζει;», είπε ο Τσαβούσογλου σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

εύρημα στα γαλλικά

«Είναι και τούρκος πολίτης, αλλά (η Γερμανία) ρωτάει: 'Γιατί συλλαμβάνετε τον πολίτη μου;'»


αργυροσ αντωνησ συνεργειο

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών κατήγγειλε χθες, Παρασκευή τη σύλληψη στην Τουρκία για «πολιτικούς λόγους» δύο Γερμανών πολιτών. Μ' αυτή τη σύλληψη αυξήθηκε σε δώδεκα ο αριθμός των Γερμανών που το Βερολίνο θεωρεί πολιτικούς κρατουμένους στη χώρα αυτή.


Σύμφωνα με το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan, πρόκειται για δύο τουρκικής καταγωγής Γερμανούς, οι οποίοι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Αττάλειας (νοτιοδυτική Τουρκία) ως ύποπτοι για σχέσεις με το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016. Το Dogan δεν διευκρίνισε αν έχουν την τουρκική υπηκοότητα, όπως άφησε να εννοηθεί ο Τσαβούσογλου.


λογια για μαμα

«Αν είναι αναμιγμένος στο αποτυχημένο πραξικόπημα, αν το υποστήριξε, γιατί τον προστατεύετε;», συνέχισε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, μιλώντας στη νότια Τουρκία στη διάρκεια των εορτασμών της μουσουλμανικής γιορτής της θυσίας (Άιντ αλ-Άντχα).


Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε χθες, Παρασκευή πως οι συλλήψεις αυτές είναι «στις περισσότερες περιπτώσεις αβάσιμες» και «δεν έχουν καμιά σχέση με τις αρχές μας του κράτους δικαίου».



αργυροσ αντωνησ συνεργειο

gopro hero d

gopro hero d

«Με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι απ’ έξω και εκείνη την ώρα πέρασε από δίπλα μου ο Σκουρολιάκος. Με κοίταξε με ένα υφάκι περίεργο και είπα ότι σε λίγο θα είναι και ο κ. Σκουρολιάκος που θα πετάει χαρτάκια από πάνω, γιατί αυτά κάνουν κύκλο. Έγινε ένα επεισόδιο, τέλος πάντων, μου μίλησε άσχημα, απρεπέστατα. Εγώ απλώς του είπα "γλύφε τώρα εκεί που έφτυνες"», ανέφερε ο κ. Ψαριανός μιλώντας στο Βήμα FM.


Το χθεσινό επεισόδιο


Μόνον στα χέρια δεν πιάστηκαν οι Πάνος Σκουρολιάκος και Γρηγόρης Ψαριανός αργά το βράδυ της Τρίτης στο καφενείο της Βουλής.


«Ρούφα τώρα ένα - ένα τα π@@@@@ια», φέρεται, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, να είπε ο βουλευτής του Ποταμιού στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνον να τον αποκαλεί ξεφτίλα. «Άντε ρε ξεφτίλα μιλάς και συ», του είπε, με τον Γρηγόρη Ψαριανό να συνεχίζει στο ίδιο ύφος: «Ρούφα τώρα ένα, ένα τα π@@@@@ια».


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html

«Αυτός είσαι», του απάντησε ο Πάνος Σκουρολιάκος.


«Ρούφα τη π@@@@α και χόρεψε κι ένα τσάμικο» συνέχισε ο Γρηγόρης Ψαριανός κι αν δεν παρενέβαινε ο Μάριος Γεωργιάδης από την Ένωση Κεντρώων, ουδείς γνωρίζει πως θα είχε εξελιχθεί το επεισόδιο.




gopro hero d
παιχνιδια με τζαγκουαρ
αγγελιες ενοικιαζομενα διαμερισματα κερκυρα
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

λυσαρια α λυκειου εγχειριδιο γλωσσικης διδασκαλιας

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html
πεδιλα γυναικεια με ασπρη σολα

«Ο Βασίλης Κόκκαλης παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης προκειμένου να απομακρυνθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων».


αλεξανδρεια ελληνικη κοινοτητα

Αυτό αναφέρει σε νέα του ανάρτηση στο twitter ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.


λυσαρια α λυκειου εγχειριδιο γλωσσικης διδασκαλιας




Ο Βασίλης Κόκκαλης παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης προκειμένου να απομακρυνθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) January 14, 2019


λυσαρια α λυκειου εγχειριδιο γλωσσικης διδασκαλιας

αρνιεμαι παρτιτουρα πιανο

Η άσκηση αποτελεί την πρώτη προγραμματισμένη δραστηριότητα μεταξύ των δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας και Αεροναυτικών Δυνάμεων της Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, στο πλαίσιο διεθνών ή εθνικών αποστολών.


Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κυπριακού υπουργείου Άμυνας, η άσκηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τη συμμετοχή ελικοπτέρου της 460 Μοίρας Έρευνας και Διάσωσης του ΓΕΕΦ και της φρεγάτας Λήμνος, του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, η οποία είχε καταπλεύσει στο λιμένα Λεμεσού.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

βαπτιστικα ρουχα λαπεν

λευκο πανι θηβαιος στιχοι

Τον συντονισμό και τον επιχειρησιακό έλεγχο των αεροναυαγοσωστικών μέσων που έλαβαν μέρος στην άσκηση, είχε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ), σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού της Ελλάδος.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το σενάριο της άσκησης αφορούσε σε «Ναυτικό Ατύχημα στην Ανοιχτή Θάλασσα» σε πλοία και πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και ως εκ τούτου, τέθηκε σε εφαρμογή από το ΚΣΕΔ το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ «ΝΕΑΡΧΟΣ» για την αντιμετώπιση του περιστατικού.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html


αρνιεμαι παρτιτουρα πιανο
αρνιεμαι παρτιτουρα πιανο

γιατί γελάμε

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html
αυτο θα πει πολεμος ταινια online
γιατί γελάμε

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο του συνεδρίου του Ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου «Η ώρα της ελληνικής οικονομίας», ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ήταν κατηγορηματικός σε ότι αφορά την αύξηση του ορίου αναλήψεων στις 2.000 ευρώ, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, ούτε μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.


σηκω ηρθε η ωρα

γιατί γελάμε

Η αύξηση του ορίου αναλήψεων στια 2.000 ευρώ περιλαμβάνεται στο σχέδιο για την περαιτέρω χαλάρωση των capital controls που κατέθεσε στο υπουργείο Οικονομικών η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

Ωστόσο, ο Γιάννης Στουρνάρας επιβεβαίωσε ότι θα δοθούν επιπλέον κίνητρα για τη διεύρυνση της χρήσης του «πλαστικού» χρήματος με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής.


Το σχετικό νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που προέκυψε έπειτα από διαβούλευση με τους δανειστές, βρίσκεται πλέον προ των πυλών της Βουλής, προκειμένου να ψηφιστεί στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της δεύτερης αξιολόγησης, με στόχο τον περιορισμό της φοροδιαφυγής και της διακίνησης «µαύρου» χρήµατος.


Η χρήση μετρητών ευνοεί τη φοροδιαφυγή και ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για τον περιορισμό της, είναι η δραστική μείωση των μετρητών στην οικονομία, σημείωναν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα επιτελικά στελέχη τραπεζών.


αξεσουαρ τζακιου χαλανδρι

αξεσουαρ τζακιου χαλανδρι

Από τα όσα είπε ο αξιωματικός είναι ξεκάθαρο, ότι οι αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή λειτουργούσαν «στα τυφλά», χωρίς καμία ενημέρωση από το συντονιστικό κέντρο της πυροσβεστικής ή από τις κατά τόπους δυνάμεις της, για την εξέλιξη της πυρκαγιάς. Ο αξιωματικός ξεκαθάρισε ότι δεν βρέθηκε κανένας από την πυροσβεστική την ώρα της κατάσβεσης, που να τον ενημερώσει για το πόσο είχε ξεφύγει η πυρκαγιά, αλλά και για το γεγονός ότι είχε κατεύθυνση το Μάτι.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε, ότι επειδή γνωρίζει την περιοχή, καθώς είναι χρόνια κάτοικός της, από μόνος του έβλεπε την πορεία της φωτιάς και άρχισε να ανησυχεί, ενώ χωρίς κανένας από την πυροσβεστική να του το πει, εκκένωσε τις παιδικές κατασκηνώσεις.


Ο δικαστικός λειτουργός φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες, να θεωρεί κομβικό σημείο της έρευνάς του, τη διαδικασία με την οποία η κάθε πληροφορία για την πορεία και την εξέλιξη της πυρκαγιάς, έφτανε στους αρμόδιους που έπρεπε να πάρουν αποφάσεις για την εκκένωση της περιοχής και τη διάσωση των κατοίκων.


Το «δαιδαλώδες σύστημα των επιχειρησιακών κέντρων» αποτελεί, όπως όλα δείχνουν, ένα μπερδεμένο «κουβάρι» που είχε ως αποτέλεσμα τον ανύπαρκτο συντονισμό, με αποτέλεσμα σημαντικές πληροφορίες να χάνονται και να απουσιάζει ο κεντρικός συντονισμός.


Ο αξιωματικός επίσης ξεκαθάρισε ότι με βάση την έλλειψη της πληροφόρησης από την πυροσβεστική, η ΕΛΑΣ το μόνο που μπορούσε να κάνει, μόλις είδαν οι αστυνομικοί με τα μάτια τους να φτάνουν οι φλόγες στη Μαραθώνος, ήταν να την κλείσουν στα σημεία εισόδου της, δηλαδή από το ύψος της Ραφήνας και από το ύψος του Διονύσου, για να μην εγκλωβιστούν εκατοντάδες οχήματα, ενώ άφησαν ανοιχτούς τους κάθετους δρόμους που βγάζουν στην Μαραθώνος για να μπορούν οι οδηγοί να βγουν στην κεντρική λεωφόρο.


gossip on tv shows


αξεσουαρ τζακιου χαλανδρι
εκανε βουτια απο βραχο
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html

συνταγες με πεταλιδες

βικιπαιδεια επανασταση 1821
συνταγες με πεταλιδες

Τουλάχιστον 500 εξ αυτών, μεταξύ τους γυναίκες και παιδιά, που συμμετείχαν σε μια ειρηνική διαδήλωση κοντά στα σύνορα, κατευθύνθηκαν προς τον μεταλλικό φράκτη και άρχισαν να σκαρφαλώνουν επιχειρώντας να εισέλθουν στις ΗΠΑ.


Πολλές εκατοντάδες μετανάστες κατάφεραν να περάσουν από μια πρώτη περίφραξη προτού δεχθούν δακρυγόνα, μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου, την ώρα που ελικόπτερα του αμερικανικού στρατού πετούσαν πάνω από την περιοχή σε χαμηλό ύψος.


Ορισμένοι εξ αυτών προτίμησαν να γυρίσουν πίσω, ενώ άλλοι συνέχιζαν την πορεία τους προς το αμερικανικό έδαφος.



#BREAKING: U. S. agents fire tear gas at migrants after some try to breach fence separating U. S. and Mexico pic.twitter.com/Lw5PDCqipp

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) 25 Νοεμβρίου 2018


συνταγες με πεταλιδες
προκλητικη συνώνυμα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html

υπουργείο παιδείας λυσεις πανελληνιων 2017

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html
υπουργείο παιδείας λυσεις πανελληνιων 2017

Οι έρευνες που διενεργούνται είναι σε πλήρη εξέλιξη». Αυτά τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, την Παρασκευή το πρωί, κύκλοι αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας, με αγριότητα, της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που εργαζόταν στην Α΄ ΔΟΥ Πειραιά.


Ενδεικτικό στοιχείο του μένους του δράστη είναι ότι της κατάφερε δεκατέσσερις μαχαιριές σχεδόν σε όλο της το σώμα, ενώ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε αμυντικά τραύματα, που δείχνουν ότι προσπάθησε να προφυλαχθεί.


βελτιωσεις μοτοσυκλετας

Η 32χρονη είχε πάει στο νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο στενού της φίλου, που έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, πριν από λίγους μήνες. Η άτυχη γυναίκα, μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από το δράστη, αλλά εκείνος την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι. Την Δώρα Ζέμπερη είδε ιερέας του Κοιμητηρίου την ώρα που ξεψυχούσε πάνω σε ένα τάφο.



υπουργείο παιδείας λυσεις πανελληνιων 2017
ανηκω σε μενα στιχοι

εμμηνοπαυση πονοσ στο στηθοσ

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html
φυσικο αεριο ρεβυθουσα

«Η Μισέλ και εγώ με μεγάλη χαρά συγχαίρουμε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για τον αρραβώνα τους. Σας ευχόμαστε μια κοινή ζωή γεμάτη ευτυχία και χαρά», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα, και την είδηση που έγινε viral σε λίγα μόλις λεπτά.







Michelle and I are delighted to congratulate Prince Harry and Meghan Markle on their engagement. We wish you a lifetime of joy and happiness together.

— Barack Obama (@BarackObama) 27 Νοεμβρίου 2017


εμμηνοπαυση πονοσ στο στηθοσ
εμμηνοπαυση πονοσ στο στηθοσ
αιμοροιδεσ συμπτωμα εγκυμοσυνησ
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html

προφορικα εξεταζομενοι μαθητες

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html
προφορικα εξεταζομενοι μαθητες

Δεύτερη εστία φωτιάς ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου (28/07), στη Ζάκυνθο - Κινδυνεύει εξοχική κατοικία


Δεύτερη εστία πυρκαγιάς εκδηλώθηκε απόψε στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στο χωριό Λιθακιά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


fwtia zakintos4

Από την πυρκαγιά κινδυνεύει εξοχική κατοικία που βρίσκεται μέσα στο δάσος. Αυτή τη στιγμή όλη η πυροσβεστική δύναμη του νησιού σπεύδει στο σημείο.

Είναι η δεύτερη πυρκαγιά μέσα σε τρεις ώρες στη Ζάκυνθο.

Διαβάστε ΕΔΩ για τη φωτιά στο Καλαμάκι Ζακύνθου

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Το εντυπωσιακό φαινόμενο πριν την καταιγίδα που καταγράφηκε στην Πιερία

Νεκρός ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος - Ταυτοποιήθηκε η σορός του



προφορικα εξεταζομενοι μαθητες
φροντιστηρια ξενων γλωσσων στο κεντρο της αθηνας
ψυγεια πιτσος ανταλλακτικα
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_85.html

στεφανα νυφικα

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html
ελληνικες ρατσες γουρουνιων
στεφανα νυφικα

Στη διαδικασία των πέναλτι εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσίου Κυπέλλου η Ρωσία, με 4-3, μετά το 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση.


Άστοχοι για την Ισπανία ήταν πρώτα ο Κόκε και στη συνέχεια ο Άσπας στο Στάδιο «Λουζνίκι» της Μόσχας.


παρτιτουρες κιθαρας ελληνικων τραγουδιων

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2010 Ισπανία, είχε προηγηθεί με αυτογκόλ του Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς στο 12ο λεπτό), αλλά το χέρι του Πικέ στο 40ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Αρτέμ Τζιούμπα να ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι.


Αντίπαλος της Ρωσίας το Σάββατο (7/7), η νικήτρια του Κροατία-Δανία, με φόντο την τετράδα.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html

Ο αγώνας


Με αλλαγές παρέταξε την ομάδα εν συγκρίσει με τα προηγούμενα ματς ο Φερνάντο Ιέρο: Ασένσιο (πρώτη φορά στο Μουντιάλ) και Νάτσο ξεκίνησαν βασικοί αντί των Ινιέστα και Καρβαχάλ. Στον αντίποδα, ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ παρέταξε τη Ρωσία με 5 παίκτες στην άμυνα (3 στόπερ και 2 μπακ). Η Ισπανία είχε την κατοχή και προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 12 λεπτό, με αυτογκόλ του Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς, υπό την πίεση του Σέρχιο Ράμος.


Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά για την «Φούρια Ρόχα» με τον Ασένσιο, η λαβή που θύμιζε ελληνορωμαϊκή πάλη ανάμεσα σε Σέρχιο Ράμος και Σεργκέι Ιγκνασέβιτς είχε ως αποτέλεσμα να βρει η μπάλα στο πόδι του Ρώσου στόπερ και να καταλήξει στα δίχτυα του Ίγκορ Ακινφέεβ. Ήταν το 10ο αυτογκόλ σε αυτό το Μουντιάλ. Η οικοδέσποινα, Ρωσία, ισοφάρισε από το σημείο του πέναλτι! Στο 40ο λεπτό, η μπάλα βρήκε τον αγκώνα του Πικέ στην κεφαλιά του Αρτέμ Τζιούμπα. Μετά την κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε ο Πικέ, ο Τζιούμπα έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία, κι ενώ ο Ντε Χέα έπεσε από την άλλη πλευρά, 1-1.


Χλιαρό το β΄ μέρος στη Μόσχα, με τους Ισπανούς να επιδίδονται σε φλύρη κατοχή της μπάλας και να παρουσιάζονται ακίνδυνοι μπροστά. Συγκρατημένη η Ρωσία πίσω, προσπαθούσε να βγει με αντεπιθέσεις, αλλά δεν τα κατάφερνε ούτε αυτή. Ο Τσερσέσοφ απέσυρε στον πάγκο τους Σαμέντοφ και Τζιούμπα (στη θέση τους μπήκαν οι Τσερίσεφ και Σμολόφ), ενώ και ο Ιέρο αναγκάστηκε να περάσει μέσα τους Ινιέστα, Καρβαχάλ, για να δώσει ζωντάνια στους Ίβηρες.



Summary of the knockout match #ESP vs #RUS penalties.#ESPRUS #URUPOR #FRAARG #Worldcup pic.twitter.com/Edma2yQePL


— Millionaire Business Man (@tboss_guy) July 1, 2018

Ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, μέχρι το 85ο λεπτό που χρειάστηκε να κάνει διπλή επέμβαση ο Ακινφέεφ: Ο Ινιέστα έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με τον Ρώσο γκολκίπερ να πέφτει και να αποκρούει στη δεξιά του γωνία, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Άσπας έκανε το κοντινό διαγώνιο σουτ, αλλά και πάλι είπε «όχι» ο Ακινφέεφ. Στο 82ο λεπτό, ο Ολλανδός διαιτητής Μπιορν Κάιπερς έκανε χρήση VAR όταν οι Ισπανοί διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Ιγκνάσεβιτς, αλλά δεν υπύρχε κάτι το επιλήψιμο. Η Ισπανία κέρδισε αλλεπάλληλα κόρνερ στο 90ο λεπτό, ψάχνοντας το γκολ στο τέλος, αλλά μάταια.


Στην παράταση, η Ρωσία είχε κλειστεί και δεν άφηνε χώρο στους Ισπανούς, με τους Ίβηρες να επιχειρούν με μακρινά σουτ να απειλήσουν την εστία του Ντε Χέα. Καλή στιγμή για την Ισπανία υπήρξε στο 92ο λεπτό, όταν ο Άσπας έκανε το γύρισμα, ο Καρβαχάλ δεν κατάφερε να πλασάρει από κοντά και απομάκρυνε η ρωσική άμυνα. Για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πραγματοποιήθηκε μια 4η αλλαγή, όταν στο 97ο λεπτό, ο Αλεξάντερ Ερόκιν πέρασε αντί του Κουζιάεβ για τη Ρωσία, βάσει του νέου κανονισμού. Σε 4η αλλαγή προχώρησε και ο Ιέρο, ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ροντρίγκο, στο 104ο λεπτό στη θέση του Ασένσιο. Οι Ίβηρες έψαχναν απεγνωσμένα το δεύτερο γκολ, αλλά η ρωσική άμυνα αποδεικνυόταν... γρανίτης.



#ESPRUS #RUS who doesn't have a Super star players , make #ESP One of the best teams suffer , Russia is already a winner ! BRAVO #Rusia2018 #WorldCup pic.twitter.com/9ub2MxnwiY


— RUBEN ? (@CaminanteRegio) July 1, 2018


στεφανα νυφικα

τι σημαινει η λεξη ανεξαρτησια

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
ζω για τα ονειρα στιχοι
τι σημαινει η λεξη ανεξαρτησια
Θρίλερ στη θάλασσα: Εξαφανίστηκε επιβάτης του πλοίου «Νήσος Ρόδος»

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό 23χρονου επιβάτη του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε το δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά.


τι σημαινει η λεξη ανεξαρτησια

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Χίου στις 23:20 το βράδυ της Τετάρτης (27/06/2018) και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με συνεπιβάτη του αγνοούμενου, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 2:15, ενώ κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.


μενω δικο σου βιντεο κλιπ

Στις έρευνες συμμετέχουν τέσσερα πλωτά και ένα ελικόπτερο του ΛΣ.

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αυτή είναι η αιτία της κακοκαιρίας στη χώρα μας - Πόσο θα κρατήσει το σπάνιο φαινόμενο

Εξέλιξη - σοκ στην τραγωδία με το στρατιώτη στη Ρω: Τι αποκαλύπτει η μητέρα του (pic)

Survivor - Spoiler: Μόλις έσκασε η διαρροή και έχουμε τον παίκτη που αποχωρεί απόψε (28/06)



https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html

Thursday, June 27, 2019

μηκη κυματος ορατου φωτος

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html
καλλιστεια πεταξε τα παπουτσια

Σε πλήρη αντίθεση με την προηγούμενη εισαγγελική πρόταση, που ζητούσε την παραπομπή του σε δίκη, το δικαστικό συμβούλιο, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε, αποφάνθηκε ότι δεν στοιχειοθετούνται κατηγορίες εναντίον του δημάρχου, θέτοντας στην ουσία την υπόθεση στο αρχείο.


Με το ίδιο βούλευμα απαλλάσσονται και οι τρεις συγκατηγορούμενοι του Σίμου Δανιηλίδη - ένας πρώην αντιδήμαρχος, η προϊσταμένη τεχνικών υπηρεσιών του δήμου κι ένας τοπογράφος/μηχανικός - οι οποίοι περιλαμβάνονταν στην ίδια δικογραφία.


Υπενθυμίζεται ότι η κατασκευή του πολυθέσιου ολοήμερου νηπιαγωγείου είχε ενταχθεί στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας το 2010 με συγχρηματοδότηση Ε. Ε. και ελληνικού Δημοσίου, όμως, στη συνέχεια το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 3,1 εκατ. ευρώ, απεντάχθηκε διότι το δημοτικό οικόπεδο που είχε χωροθετηθεί για την ανέγερσή του ήταν - σύμφωνα με καταγγελία του εργολάβου - καταπατημένο από αυθαίρετα ιδιωτών.


μηκη κυματος ορατου φωτος

Η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό και σε βάρος των εμπλεκόμενων προσώπων είχαν απαγγελθεί κατηγορίες - κατά περίπτωση - για απιστία, ψευδή βεβαίωση, απάτη σε βάρος της Ε. Ε. και του Δημοσίου, και απλή συνέργεια στις δύο προηγούμενες πράξεις.



μηκη κυματος ορατου φωτος
φυσιογνωμικα χαρακτηριστικα ζωδιων

zumba μελισσια

πληρωμες συνταξεων μαιου 2015 οαεε
zumba μελισσια

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον κ. Πούτιν για τις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης με στόχο την προώθηση του ελληνοτουρκικού διαλόγου και ο Ρώσος πρόεδρος επισήμανε ότι έχει γνώση και αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή του Έλληνα πρωθυπουργού σε αυτόν τον τομέα.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η τηλεφωνική επικοινωνία κράτησε περισσότερο από μισή ώρα και σε αυτή επιβεβαιώθηκε η "καλή χημεία" μεταξύ των δύο ηγετών, ενώ ο κ. Τσίπρας τον συνεχάρη για την επανεκλογή του.


Ο κ. Πούτιν προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα να επισκεφθεί τη Ρωσία το δεύτερο εξάμηνο του 2018, τόνισε τη σημασία των στενών σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας, αναφέρθηκε στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, που είναι προγραμματισμένη για το φθινόπωρο και τόνισε πως η Ρωσία αποδίδει μεγάλη σημασία στο έργο της μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας, η οποία αναμένεται να συγκληθεί σύντομα.


αξελ τσαντες 2017

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις συνομιλίες ΗΠΑ-Ρωσίας και τις περιφερειακές εξελίξεις.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html

Ως προς το θέμα με τη δηλητηρίαση του πρώην διπλού πράκτορα Σκριπάλ και της κόρης του ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας επανέλαβε τις θέσεις του.


Ο κ. Τσίπρας από την πλευρά του τόνισε ότι αυτή η υπόθεση έχει επιβαρύνει πολύ τις σχέσεις Ε. Ε.-Ρωσίας, σημείωσε ότι πρέπει να διαλευκανθεί άμεσα και - όπου αυτό χρειάζεται - σε συνεργασία και με τη Ρωσία. Επισήμανε ότι αποδίδει ιδιαίτερη σημασία σε έρευνα του opcw (Organisation for Prohibition of Chemical Weapons).


Σε ότι αφορά τη στάση της Ελλάδας είπε ότι τηρεί σαφώς τις δεσμεύσεις της, ως χώρα μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, αλλά υποστηρίζει σταθερά το διάλογο και τη συνεργασία ΕΕ/ΝΑΤΟ με τη Ρωσία για την αντιμετώπιση διεθνών και περιφερειακών προκλήσεων. Πρόσθεσε πως δεν βοηθά κανέναν η επιστροφή σε λογικές ψυχρού πολέμου.



zumba μελισσια
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html

ο θάνατος του συγγραφέα barthes

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html
πατμος αποκαλυψη
ο θάνατος του συγγραφέα barthes
ο θάνατος του συγγραφέα barthes

Όπως αναφέρει το sinidisi,.gr, 33χρονος άντρας εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Μεσολογγίου για να δηλώσει την εξαφάνιση του 60χρονου πατέρα του.


Ο άντρας έφυγε από το σπίτι του στις 11:30 το πρωί με το αυτοκίνητο του και δεν έχει δώσει σημεία ζωής έκτοτε.


Την ίδια ώρα και μέρα εξαφανίστηκε και ο 91χρονος κύριος από το Αγρίνιο.


Την εξαφάνισή του, σύμφωνα με το tempo.24, δήλωσε λίγο μετά τις δέκα το βράδυ στην τοπική αστυνομία ο 57χρονος γαμπρός του.


Ο πεθερός του, σύμφωνα με τα όσα είπε στις αρχές, έφυγε μόνος από το σπίτι και δεν έχει επιστρέψει.



αξιος σεβασμου 7 λεξεις

θεραπεια σακχαρωδη διαβητη με βοτανα

«Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης επαναλαμβάνουν τη δέσμευσή τους ότι με την πολιτική αλλαγή στη χώρα, ο νόμος, η τάξη και η ασφάλεια των πολιτών θα αποκατασταθούν άμεσα», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html

«Έρμαιο στις διαθέσεις των γνωστών - αγνώστων έγινε, για άλλη μια φορά, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, το κέντρο της Αθήνας. Φαίνεται ότι για την κυβέρνηση, το υπουργείο Προστασίας αναφέρεται στο ιδιότυπο άβατο των Εξαρχείων, παρά στο σύνολο των πολιτών» καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσης.


θεραπεια σακχαρωδη διαβητη με βοτανα


θεραπεια σακχαρωδη διαβητη με βοτανα
ελιες λευκαδα
μπερδεύω στα αγγλικά

παγωνη νικη

τρολευ για ψωνια

Μιλώντας στην ΕΤ3, ο ίδιος επισήμανε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει δώσει δείγμα γραφής με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που προκάλεσε «δημοσιονομική καταιγίδα», και σημείωσε πως «η σημερινή ΝΔ του κ. Μητσοτάκη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίου νεοφιλελευθερισμού».


παγωνη νικη

«Μόνο για την ολιγαρχία και την οικονομική ελίτ της χώρας μπορεί να δημιουργήσει ασφάλεια η πολιτική την οποία ευαγγελίζεται ο κ. Μητσοτάκης», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη χθεσινοβραδινή συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.


Η «σάρωση» των πάντων από την ιδιωτική πρωτοβουλία αφορά τις δημόσιες υπηρεσίες και το ασφαλιστικό σύστημα, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, παρατήρησε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ μιλάει για μια διαρκή πολιτική ελάφρυνσης των ανώτερων οικονομικών στρωμάτων, της οικονομικής ελίτ και συνέχισε: «Τίποτα από όσα λέει ο κ. Μητσοτάκης για την ελληνική οικονομία δεν μπορεί να δημιουργήσει ασφάλεια στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Αυτά τα οποία έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η ελληνική οικονομία είναι ακριβώς τα αντίθετα από όλα αυτά τα οποία ευαγγελίζεται, υπόσχεται ή δεσμεύεται ο κ. Μητσοτάκης.


Ας μην ξεχνάμε ότι έχει δώσει και δείγμα γραφής, από το 2012 μέχρι το 2015, όταν υπήρξε υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, στη διάρκεια της οποίας είχαμε την ανεργία να εκτοξεύεται στο υψηλότερο ποσοστό που έχουμε δει ποτέ στην ιστορία αυτής της χώρας (κοντά στο 28,5% το 2013), όταν δημιουργήθηκαν συνθήκες βαθύτατης ύφεσης, όταν έγιναν εκατοντάδες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, σε κοινωνικά επιδόματα. Υπήρξε μια κυριολεκτική δημοσιονομική καταιγίδα και είναι λίγο ειρωνικό να έρχεται σήμερα ο κ. Μητσοτάκης και να εμφανίζεται εγγυητής της οικονομικής ασφάλειας του ελληνικού λαού».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html

Όλα τα παραπάνω, είπε ο κ. Τζανακόπουλος, «αποτυπώνουν και τον πολιτικό χαρακτήρα της σημερινής ΝΔ».



παγωνη νικη
τι προκαλει η ελλειψη υπνου στις γυναικες
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_13.html

led πλαφονιερες

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

«Τελικά η κυβέρνηση δεν έχει την αντιπολίτευση που τις ταιριάζει. Αδυνατεί να αρθρώσει σοβαρό πολιτικό λόγο, περιορίζεται στο να ζητά συνεχώς εκλογές, ενώ σήμερα προσπαθεί να μειώσει την αξία της επίσκεψης Ομπάμα», σχολιάζουν σχετικά. Τονίζουν ότι η ηγεσία της ΝΔ, «εγκλωβισμένη στη γραμμή των Σαμαρά / Βενιζέλου για το χρέος, που το θεωρούσαν βιώσιμο, δεν μπορεί να καταλάβει ότι “το χρέος είναι το κλειδί της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας”, όπως είπε και ο Αμερικανός Πρόεδρος».


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

ετησιες απολαβες ροναλντο

Στο ίδιο πλαίσιο, οι κυβερνητικές πηγές παρατηρούν ότι «ακόμα δεν έφυγε από τη χώρα μας ο Πρόεδρος Ομπάμα και η ΝΔ σπεύδει να μιλήσει απαξιωτικά για τις πρωτοβουλίες Ομπάμα για το χρέος», παραπέμποντας ως προς αυτό σε χαρακτηριστική αποστροφή στελέχους της ΝΔ ότι «και οι Δημοκρατικοί να κέρδιζαν στις εκλογές, ο Ομπάμα δεν πρόκειται να ρυθμίσει και να λύσει το χρέος».



led πλαφονιερες
led πλαφονιερες
πλατφορμες αγροτικες μεταχειρισμενεσ

ηβη αδαμου μιχαλης διαφορα ηλικιας

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html
ηβη αδαμου μιχαλης διαφορα ηλικιας

Μιλώντας στην «De Volkskrant», ο κ. Βίζερ εκτίμησε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2015 «δεν κόστισε στην Ελλάδα μόνο 100 δισ. ευρώ αλλά τα διπλάσια».


Σε συνέντευξή του στην ολλανδική εφημερίδα De Volkskrant, o Βίζερ εκτιμά ότι το πρώτο εξάμηνο του 2015, οπότε και εξελέγη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, δεν κόστισε μόνον 100 δισ. Ευρώ, όπως υπολογίζει ο επικεφαλής του ESM, αλλά «τα διπλά».


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html

Όπως ισχυρίστηκε «η οικονομική συρρίκνωση, η δυσπιστία των επενδυτών, τα πλήγματα που δέχτηκαν οι ελληνικές τράπεζες. Αλλά δεν ήταν μόνον ο Βαρουφάκης: ολόκληρη η ελληνική κυβέρνηση φέρει την ευθύνη αυτή».


Ερωτηθείς για την κατηγορία που εξαπέλυσε εναντίον του ο Γιάνης Βαρουφάκης, ότι δηλαδή λειτούργησε ως «μυστικός πράκτορας της Μέρκελ», ο κ. Βίζερ είπε: «Πρόκειται περί πραγματικής ανοησίας, πλήρους ανοησίας. Σίγουρα δεν αποτελεί κομπλιμέντο να ακούς κάτι τέτοιο. Κι εγώ μπορώ να πω ότι εσύ, ο Peepercorn είσαι ένας ολυμπιονίκης του σκι. Κάτι τέτοιο ηχεί ωραίο, έτσι δεν είναι; Έλα όμως που κάποιοι θα αρχίσουν να αμφιβάλλουν για τις διανοητικές μου ικανότητες».


βραδυνο φαγητο για γραμμωση

γορανιτης ροδος

Ο ίδιος τόνισε ότι η Ελλάδα «βρέθηκε μόνη της με την πλάτη στον τοίχο» εξαιτίας «της πολιτικής και των παραλείψεων διαδοχικών ελληνικών κυβερνήσεων, σίγουρα όχι μόνο αυτών του ΣΥΡΙΖΑ και του Βαρουφάκη».


«Χάρη σε πολλές προσπάθειες, η Ελλάδα στέκεται τώρα στα γόνατά της και εάν συνεχίσει με τη σωστή στρατηγική θα μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της. ‘Standing tall” που λένε και οι Αμερικανοί αλλά σε μας εδώ στις Βρυξέλλες δεν αρέσουν και πολύ τα αμερικανικά ρητά».


Την ίδια ώρα, είπε ότι «η πιθανότητα να συμβεί ένα Grexit το 2015 ήταν μεγαλύτερη από ό, τι το 2012». «Αλλά οι συνέπειες το 2012 θα ήταν πολύ πιο δραματικές. Ο κόσμος τότε ήταν πιο ασταθής, δεν υπήρχε μια ευρωπαϊκή εποπτική αρχή για τις τράπεζες, o Draghi δεν είχε υποσχεθεί ακόμα ότι θα κάνει το παν για να σώσει το ευρώ. Δεν υπήρχε τίποτα, εξ’ ού και το σχέδιό μου. Ας αλλάξουμε όμως αντικείμενο» είπε χαρακτηριστικά.


«Οι υπουργοί ήταν αναστατωμένοι με αυτά που είχαν βιώσει επί έξι μήνες με το Βαρουφάκη»


Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Βίζερ ερωτήθηκε εάν το Eurogroup ήταν προετοιμασμένο για το ενδεχόμενο μιας προσωρινής αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.


«Οι υπουργοί ήταν αναστατωμένοι με αυτά που είχαν βιώσει επί έξι μήνες με το Βαρουφάκη, όλα αυτά τα μεγάλα λόγια και οι δημαγωγίες. Ένα μεγάλο μέρος από αυτούς είχαν την άποψη ότι ‘εάν θέλουν να φύγουν, ας πάνε στο καλό!’ Μόνο ένα μικρό κομμάτι ήταν εναντίον: ο Γάλλος δηλαδή υπουργός, ο Ιταλός και ο Κύπριος. Στον Ντάισελμπλουμ χρωστάμε ότι τότε το Eurogroup δεν έφτασε να τα ‘τινάξει όλα στον αέρα’. Ο Ντάισελμπλουμ κατάφερε να συγκεράσει τις αντικρουόμενες απόψεις, με αποτέλεσμα να επιτευχθεί ένας συμβιβασμός επί του οποίου μπόρεσαν να συμφωνήσουν και οι ευρωπαίοι ηγέτες».


Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα ήταν αυτή που τελικώς «έσωσε την Ελλάδα». «Εναπόκειτο στον Τσίπρα τότε κατά πόσο θα αποδεχόταν την πρόταση ή όχι. Αλλά χωρίς τον Ντάισελμπλουμ δεν θα είχε υπάρξει ποτέ μια πρόταση».


Ο κ. Βίζερ, ερωτηθείς για το εάν η εκτίμηση του επικεφαλής του ESM ότι το εξάμηνο Βαρουφάκη «κόστισε 100 δισ. ευρώ» απάντησε: «Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι μάλλον στοίχισε τα διπλά: η οικονομική συρρίκνωση, η δυσπιστία των επενδυτών, τα πλήγματα που δέχτηκαν οι ελληνικές τράπεζες. Αλλά δεν ήταν μόνον ο Βαρουφάκης: ολόκληρη η ελληνική κυβέρνηση φέρει την ευθύνη αυτή».




ηβη αδαμου μιχαλης διαφορα ηλικιας

ανταρσυα γιαννενα

ανταρσυα γιαννενα

Επιπλέον, δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και ακόμη τρία τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής, όπως τη χαρακτήρισε ο γάλλος πρωθυπουργός, επίθεσης που έλαβε χώρα σε σούπερ-μάρκετ της πόλης Τρεμπ, στα νότια της Γαλλίας, όπου εισέλαβε ενόπλος κρατώντας ομήρους.


υπόδειγμα για αντίγραφα

Πηγή του υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας επιβεβαίωσε τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών, τονίζοντας πως ο ένας εξ' αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ο απολογισμός αυτός είναι προσωρινός και οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το Reuters, ο δράστης φέρεται να ζήτησε την απελευθέρωση του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του τρομοκράτη που αιματοκύλησε τη Γαλλία το Νοέμβριο του 2015.


Ο ένοπλος, αφού πυροβόλησε κατά τεσσάρων αστυνομικών, τραυματίζοντας τον έναν, στη συνέχεια, όπως τοπικά μέσα, εισέβαλε - γύρω στις 11:15π. μ. (τοπική ώρα) - σε ένα σούπερ-μάρκετ, άνοιξε πυρ και κράτησε οκτώ άτομα ομήρους.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

2018 03 23T113719Z 1333227939 RC132A7340D0 RTRMADP 3 FRANCE SECURITY


LA VIE A TREBES/via REUTERS


Περίπου μία ώρα μετά την εισβολή του, άφησε ελεύθερους τους ομήρους, κρατώντας μόνο έναν αστυνομικό.


Πηγή που πρόσκειται στην έρευνα, δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο πως δράστης είναι ένας Μαροκινός ηλικίας περίπου 30 ετών, που παρακολουθείτο από τις Αρχές για τη μεταστροφή του στον ριζοσπαστικό ισλαμισμό.


Για τρομοκρατία κάνουν λόγο Μακρόν και Φιλίπ


«Όλες οι πληροφορίες που έχουμε έως τώρα μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για πράξη τρομοκρατίας», είπε ο Γάλλος πρωθυπουργός, Εντουάρ Φιλίπ, επιβεβαιώνοντας πως έχει τραυματιστεί τουλάχιστον ένας αστυνομικός.


Με τη σειρά του και ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε από τις Βρυξέλλες, μετά το τέλος των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, πως «όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση».


Σημείωσε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν συντονισμένα και εξαιρετικά γρήγορα μετά την αρχική επίθεση στην πόλη Καρκασόν που είχε θύμα ένα αστυνομικό του σώματος των CRS (ανάλογο των ΜΑΤ).


Ο πρόεδρος υπογράμμισε την υποστήριξή του προς όλους όσους «αντιμετώπισαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αυτήν την κατάσταση», δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν θα κάνει για την ώρα «κανέναν επίσημο απολογισμό» της κατάστασης, η οποία, την ώρα που μιλούσε, δεν είχε ακόμα επιλυθεί στο εσωτερικό του σουπερμάρκετ.


Η υπόθεση έχει ήδη ανατεθεί στην αρμόδια αντιτρομοκρατική υπηρεσία της οποίας οι πρώτοι ανακριτές πρόκειται να φθάσουν επί τόπου.


Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν αργότερα από τον Εισαγγελέα Παρισίων.


Ολοκληρώνοντας ο Εμανουέλ Μακρόν απευθύνθηκε στους κατοίκους της πόλης Τρεμπ, διαβεβαιώνοντάς τους για την πλήρη κινητοποίηση της κυβέρνησης και ιδιαίτερα των αστυνομικών δυνάμεων, για την ασφάλεια της περιοχής όπου ο τρομοκράτης έχει καταφύγει.


Τοπικά μέσα, σύμφωνα με το RT, αναφέρουν πως ο δράστης της επίθεσης δηλώνει πίστη στο αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος. Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε στο Europe 1, πως φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ», μπαίνοντας στον χώρο.


Ο δήμαρχος της πόλης επιβεβαίωσε ότι ο ένοπλος φώναζε «ο θεός είναι μεγάλος» (στα αραβικά) και συμπλήρωσε πως απείλησε ότι «θα σας σκοτώσω όλους».



France supermarket hostage situation:
- One person killed and others taken hostage at supermarket in Trebes, according to local media
- Local prosecutor reportedly says the attack appears to be "ISIS-inspired"
- Security cordon now established in the areahttps://t.co/QcGEJfvWAx pic.twitter.com/esYp3pO9Ux

— CNN (@CNN) 23 Μαρτίου 2018


ανταρσυα γιαννενα
τηλεφωνο καταμετρησης δεη

χρωματα κιμωλιας σκρουτζ

μεταπτυχιακο οινολογια εξωτερικο
χρωματα κιμωλιας σκρουτζ

Αναφερόμενος στη θέση του Βερολίνου για το θέμα, επανέλαβε ότι «δεν θέλουμε να δράσουμε μονομερώς, χωρίς συνεννόηση και σε βάρος τρίτων» και σε αυτό το πνεύμα πραγματοποιείται και η συνάντηση.


Σύμφωνα με τον Γερμανό εκπρόσωπο, η συνάντηση αφορά την προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της επόμενης εβδομάδας και θα προετοιμάσει τη βάση της συζήτησης, βολιδοσκοπώντας τι είναι εφικτό να γίνει σε ό, τι αφορά τα συγκεκριμένα θέματα.


χρωματα κιμωλιας σκρουτζ

Διευκρίνισε δε ότι και οι διμερείς δυνατότητες, αλλά και οι πολυμερείς συμφωνίες αποτελούν ευρωπαϊκό δρόμο, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν ανακοίνωσε διμερείς συμφωνίες, ενώ εξήγησε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι η συμφωνία της Ε. Ε. με την Τουρκία δεν μπορεί να λειτουργήσει ως πρότυπο, καθώς είναι συμφωνία όλων των κρατών-μελών με ένα τρίτο κράτος, αλλά τώρα συζητούμε για διακυβερνητική συνεργασία εντός Ε. Ε.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

«Αυτή η συμφωνία είναι από πολλές απόψεις μια καλή συμφωνία και συνεισέφερε πάρα πολύ ώστε η κατάσταση στο Αιγαίο και στην Ελλάδα να βελτιωθεί, ιδιαίτερα στο να μην πνίγονται πλέον τόσοι πολλοί άνθρωποι στο Αιγαίο. Υπό αυτή την έννοια είναι μια συμφωνία την οποία θα μπορούσε κανείς, όχι πανομοιότυπα αλλά αναλογικά να την επιδιώξει και με άλλα κράτη εκτός της Ε. Ε.», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζάιμπερτ.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html

Αναφερόμενος στην περίπτωση της Λιβύης, η οποία, όπως είπε, έχει κεντρικό ρόλο στο μεταναστευτικό ζήτημα, τόνισε ότι «είναι και για μας αποφασιστικής σημασίας να συμβάλουμε στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών και των προσφύγων εκεί».


Αρνήθηκε ωστόσο να απαντήσει αν υπάρχουν σχέδια για δημιουργία κέντρων υποδοχής στην συγκεκριμένη χώρα ή στην Αλβανία.



ειδησεις σαλονικα

Wednesday, June 26, 2019

tour tips pga

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html

Η κεντροδεξιά κυβέρνηση του Περού τόνισε αυτή την εβδομάδα ότι ο Μαδούρο δεν θα είναι ευπρόσδεκτος στη σύνοδο κορυφής της αμερικανικής ηπείρου τον Απρίλιο, εντείνοντας τη διπλωματική του απομόνωση.


tour tips pga

«Με φοβάστε; Δεν θέλετε να με δείτε στη Λίμα; Θα με δείτε. Επειδή, βρέξει χιονίσει, διά αερός, διά ξηράς ή διά θαλάσσης, θα παρευρεθώ στη σύνοδο κορυφής της αμερικανικής ηπείρου», δήλωσε ο πρόεδρος της λατινοαμερικάνικης χώρας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε ξένους δημοσιογράφους.


Πρόσθεσε πως η αργεντίνικη κεντροδεξιά κυβέρνηση του Μαουρίσιο Μάκρι θα πρέπει να καλέσει μια συνεδρίαση της Ένωσης των Χωρών της Νότιας Αμερικής (Unasur) στην οποία θα είναι παρών.


tour tips pga

«Συγκαλέστε μια συνεδρίαση, τολμήστε, δεν με φοβίζετε πρόεδρε Μάκρι», είπε χαρακτηριστικά ο Μαδούρο. «Αν θέλετε να μιλήσουμε για τη Βενεζουέλα, ας μιλήσουμε για τη Βενεζουέλα».


50-50 η ναταλια ειναι εγκυος

καιρος λαμια σαββατοκυριακο

Οι κυβερνήσεις των χωρών της Λατινικής Αμερικής που επικρίνουν τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, τον κατηγορούν ότι αρνείται επί χρόνια να ακούσει συμβουλές ότι πρέπει να προβεί σε μεταρρυθμίσεις της καταρρέουσας οικονομίας που έχει προκαλέσει ελλείψεις προϊόντων, υπερπληθωρισμό, υποσιτισμό και την επιστροφή ασθενειών, που είχαν τεθεί υπό έλεγχο. Επίσης τονίζουν ότι αρνείται να αναγνωρίσει το μέγεθος των δεινών που έχουν προκληθεί στον ανθρωπιστικό τομέα της Βενεζουέλας, οπότε υποστηρίζουν ότι είναι μάταιη η συνάντηση μαζί του.


Ο Μαδούρο τονίζει ότι οι συντηρητικές κυβερνήσεις χωρών της Λατινικής Αμερικής είναι μέρος μιας διεθνούς σκευωρίας που έχουν στήσει οι ΗΠΑ για να τον ανατρέψουν και να πάρουν τον έλεγχο των πετρελαϊκών πόρων της χώρας.


«Είναι οι πιο αντιδημοφιλείς κυβερνήσεις στον πλανήτη», δήλωσε, ονοματίζοντας την Αργεντινή, την Κολομβία και το Περού.


νεμεα διαμονη

νεμεα διαμονη

Αυτό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο Παρίσι, όταν μια γυναίκα γέννησε μέσα σε ένα βαγόνι τρένου γεμάτο κόσμο. Όταν τα νερά της γυναίκας έσπασαν, αμέσως σήμανε συναγερμός. Το τρένο ακινητοποιήθηκε στο σταθμό Auber, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία των τρένων και στις δύο κατευθύνσεις για περίπου 45 λεπτά.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html

Το βαγόνι όπου βρισκόταν η γυναίκα εκκενώθηκε – αν και σύμφωνα με αναφορές, γύρω στα 15 άτομα παρέμειναν εκεί.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html

Το αγοράκι ήρθε στον κόσμο με τη βοήθεια επιβατών, του προσωπικού του τρένου, καθώς και του προσωπικού ασφαλείας, λίγο μετά τις 11 το πρωί.


Οι επιβάτες ενημερώθηκαν για το λόγο των καθυστερήσεων με ένα μήνυμα στις αποβάθρες που έγραφε: «απρόσμενη γέννα στο σταθμό Auber».


Εκπρόσωπος της δημόσιας συγκοινωνίας της Γαλλίας με ανάρτησή της στο twitter του δικτύου, επιβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά.



La ligne A est heureuse de vous annoncer que le qui vient de naître bénéficiera de la gratuité des transports sur l'ensemble du réseau #RATP jusqu'à ses 25 ans. #RERA #Cestungarçon pic.twitter.com/aW6mSEO2Bi

— RER A (@RER_A) June 18, 2018


νεμεα διαμονη
denver map of recreational dispensaries
ορεκτικό πένες

μηχανικο ναυπλιο διευθυνση

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

Συνολικά στα 18,4 δισ. ευρώ θα ανέλθουν οι δόσεις που θα λάβει η Ελλάδα κατά την τρίτη και τέταρτη αξιολόγηση, σύμφωνα με ενημέρωση που παρέσχε Ευρωπαίος αξιωματούχος σήμερα από την Αθήνα. Ο ίδιος είπε πως στα τέλη Μαΐου αρχές - Ιουνίου θα αποφασιστεί το πως θα αξιοποιηθούν τα χρήματα που θα παραμείνουν αδιάθετα (περίπου 27,4 δισ. ευρώ) από το δάνειο των 86 δισ. ευρώ του ESM.


Για την τέταρτη αξιολόγηση ο αξιωματούχος ανέφερε πως θα περιλαμβάνει 82 προαπαιτούμενα και πως θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο εως τις αρχές Μαΐου.


Για το θεμα των πλειστηριασμών υπογράμμισε πως θα πρέπει να αυξηθούν, τόσο οι φυσικοί όσο και οι ηλεκτρονικοί, ενώ εστίασε την προσοχή στην υλοποίηση των ιδιωτικοποιήσεων και ειδικά στην περίπτωση του Ελληνικού που ζήτησε να ξεκινήσουν να δουλεύουν οι μπουλντόζες.


μηχανικο ναυπλιο διευθυνση

Για το θέμα της αναστολής αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου ξεκαθάρισε πως δεν είναι δυνατή και επεσήμανε πως υπάρχουν πολλοί τρόποι στήριξης των νησιωτών πέραν της διατήρησης του μειωμένου ΦΠΑ.


Για το αν θα εφαρμοστούν τα μέτρα μείωσης των συντάξεων το 2019 και του αφορολόγητου το 2020 σημείωσε είπε ότι τον Μάιο θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι με το ΔΝΤ για το αν προβλέπεται η επίτευξη του στόχου το 2018. «Είναι θέμα του ΔΝΤ να αποφασίσει αν θα είναι μέρος του προγράμματος. Δεν θέλω να κάνω υποθέσεις», είπε.


Ο ίδιος ανέφερε πως ο στόχος για την ανάπτυξη το 2017 δεν θα αποκλίνει σημαντικά από την αρχική πρόβλεψη και εξήρε την δημοσιονομική πορεία της Ελλάδος κατά το τρέχον έτος.


Τέλος, έκανε εγκωμιαστική αναφορά στην επιτυχημένη ανταλλαγή χρέους ύψους 25,5 δισ. ευρώ χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντική την όλη διαδικασία και τον τρόπο που αυτή έτρεξε από τον ΟΔΔΗΧ.



μηχανικο ναυπλιο διευθυνση
υπνος αριστερη πλευρα
πουθενα δε θα υπαρχω

ιούνιος εικόνες

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης υποστήριξε ότι η μη μετάδοση της είδησης ισοδυναμεί με απόκρυψη και πρότεινε να αποσταλεί και νέα επιστολή προς το ΕΣΡ στην οποία θα κατονομάζονται ΜΜΕ.


εν μέρει ελληνίζων

ανατομικο παιδικο μαξιλαρι

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξέφρασαν ενστάσεις, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει παρέμβαση στη μετάδοση των ειδήσεων. «Ποια είδηση βγάλαμε από τις συνεδριάσεις;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Βλάχος από τη ΝΔ, ενώ η Εύη Χριστοφιλοπούλου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ανέφερε πως είναι στην ευχέρεια του δημοσιογράφου να αξιολογεί τις ειδήσεις. «Κάποιοι εδώ μέσα θέλουν να υπάρχει η Πράβδα...», είπε και πρόσθεσε απευθυνόμενη προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Να την χαίρεστε τη Σοβιετική Δημοκρατία, δεν την θέλουμε».


Από το Ποτάμι ο Γιώργος Μαυρωτάς χαρακτήρισε «υπερβολικό» να ζητηθεί από το ΕΣΡ να ελέγξει πως αξιολογούν τα κανάλια τις ειδήσεις κι αν αυτό που μεταδίδεται είναι σημαντικό ή όχι. «Υπάρχουν ΜΜΕ που έχουν πάρει χορηγίες από το ΚΕΕΛΠΝΟ και είναι φυσικό να μην προβάλλουν ειδήσεις που δεν τους συμφέρουν», είπε από τους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Να καταγγελθεί το ΕΣΡ, ζήτησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.


Στη συνεδρίαση τέθηκε από τον βουλευτής της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη και θέμα σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του «Noor 1» που ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας στη Βουλή, ένα 24ωρο νωρίτερα, αλλά απέρριψε ο Αλέξης Τσίπρας. «Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι όσες υποθέσεις ερευνώνται στην Δικαιοσύνη δεν μπορούν να αποτελούν αντικείμενο εξεταστικής, εδώ υπάρχει υποκρισία...», είπε και έφερε ως παράδειγμα την Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία. «Αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό και δεν μπορεί να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή», σχολίασε ο Σπύρος Λάππας από τον ΣΥΡΙΖΑ.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

ιούνιος εικόνες

Στη σημερινή συνεδρίαση καταθέτει ο Αλέξανδρος Πανεθυμιτάκης που το 2014 ανέλαβε προσωρινός αντιπρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν». Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών, είπε ότι βρήκε χρέος 300 εκατ. ευρώ και το νοσοκομείο έτοιμο να κλείσει. Εξέφρασε ακόμη, την ικανοποίησή του για την πώληση του νοσοκομείου, καθώς – όπως είπε - σώθηκε.



ιούνιος εικόνες

ετοιμασιες για το ταξιδι β ταξη

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html
ετοιμασιες για το ταξιδι β ταξη

«Σε αυτή τη φάση δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν έχει διαπραχθεί κάποιο αδίκημα» είπε ο Πολ Μιλς, ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Γουίλτσιρ.


«Θα εξακολουθήσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τους συναδέλφους μας ώστε να σημειωθεί πρόοδος στις έρευνές μας» πρόσθεσε.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

πως αποκαλειτε το αγορι σας

ζακ και κουακ ελληνικα νεα επεισοδια

Ο άνδρας είναι ηλικίας 45 ετών και η γυναίκα 44. Και οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί εικάζουν ότι εκτέθηκαν σε κάποια άγνωστη ουσία.


ετοιμασιες για το ταξιδι β ταξη

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, στις έρευνες συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική, ενώ οι Αρχές έχουν συλλέξει δείγματα τα οποία έχουν στείλει σε στρατιωτικό κέντρο ερευνών στο Porton Down για έλεγχο.


Νωρίτερα, εκπρόσωπος της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζα Μέι είπε ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα αυτό "με τη μέγιστη σοβαρότητα" και ότι "ενημερώνεται τακτικά" για τις εξελίξεις.



bial χιος

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html
bial χιος

Το εντυπωσιακό και μοναδικό φαινόμενο της Σούπερ - Μπλε - Ματωμένης - Σελήνης εμφανίζεται απόψε για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, καθώς είχε προηγηθεί αυτή της Πρωτοχρονιάς.


Το μοναδικό αυτό υπερθέαμα δημιουργείται όταν η Σελήνη βρίσκεται στην μικρότερη απόσταση από τη Γη. Σήμερα, μάλιστα, το φεγγάρι θα βρεθεί στη δεύτερη κοντινότερη απόστασή του από τη Γη για όλο το 2018, μετά την κοντινότερη που είχε συμβεί την 1η Ιανουαρίου.


Επειδή η τροχιά της Σελήνης δεν είναι τέλειος κύκλος γύρω από τη Γη, η απόσταση ανάμεσα στο κέντρο του φεγγαριού και στο κέντρο της Γης αυξομειώνεται από τα περίπου 363.400 χιλιόμετρα (περίγειο) έως τα 405.550 χιλιόμετρα (απόγειο). Έτσι σε μια πανσέληνο που θα συμβεί στο περίγειο (υπερ-Σελήνη), το φεγγάρι φαίνεται περίπου 14% μεγαλύτερο και 30% φωτεινότερο από μια πανσέληνο που θα συμβεί στο απόγειο. Ο μη επιστημονικός όρος «υπερ-Σελήνη» ή «σούπερ-Σελήνη» είναι δημιούργημα του αστρολόγου Ρίτσαρντ Νόλαν από το 1979.


Μάλιστα, επειδή ο Ιανουάριος έχει δύο πανσελήνους, ο Φεβρουάριος δεν θα έχει καμία, κάτι που έχει να συμβεί από το 1999.


πάρκο στρουθοκαμήλων κύπρος

Σήμερα υπήρξε επίσης ολική έκλειψη υπερ-Σελήνης, στη διάρκεια της οποίας τρία φαινόμενα σχεδόν συνέπεσαν: η πανσέληνος, το κοντινό πλησίασμα του δορυφόρου μας στη Γη και η ολική έκλειψη της Σελήνης.


Η έκλειψη διήρκησε περίπου τρεισήμισι ώρες, ήταν ορατή κυρίως από την κεντρική και ανατολική Ασία, την Ινδονησία και την Αυστραλία.


Στην Ελλάδα η έκλειψη έφθασε στο αποκορύφωμά της, δηλαδή η Σελήνη βρέθηκε στο σημείο πιο κοντά στο κέντρο της σκιάς της Γης, περίπου στις 15:30, όταν το φεγγάρι ήταν ακόμη κάτω από τη γραμμή του ορίζοντα, καθώς θα ανέτειλε λίγο πριν από τις 18:00. Αυτό είχε ως συνέπεια το φαινόμενο να μην είναι άμεσα ορατό στη χώρα μας.




bial χιος
ιδεες για παρτυ συνταγες
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html

ελληνικα τραγουδια αλφαβητικα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html
ξυλινο καβαλετο ζωγραφικης

Συγκεκριμένα, μπορούν να προχωρήσουν σε άρση της ακινησίας του οχήματός τους για έναν μήνα ή για τρεις μήνες ή αν θέλουν μέχρι το τέλος του έτους.


Ανάλογα με το διάστημα που θέλουν να θέσουν ξανά σε κυκλοφορία το αυτοκίνητό τους θα πρέπει να καταβάλουν, πριν από την άρση της ακινησίας, τα τέλη κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο διάστημα, με τους εξής όρους:


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html


  • Για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας 1 μηνός, καταβάλλονται τα 2/12 των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας. Δηλαδή πληρώνονται τέλη κυκλοφορίας για 2 μήνες.

  • Για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας 3 μηνών, καταβάλλονται τα 4/12 του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας. Για τους 3 μήνες θα πρέπει να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε 4 μήνες.

  • Για άρση ακινησίας για το υπόλοιπο διάστημα του έτους και μέχρι το τέλος του έτους (31.12.2018), καταβάλλονται τα δωδέκατα του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας που απομένουν από την ημερομηνία της άρσης μέχρι και το τέλος του έτους συν 2/12 των αναλογούντων ετήσιων τελών. Δηλαδή καταβάλλεται η αναλογία των τελών για κάθε μήνα, συν τα τέλη δύο μηνών ακόμη.


Πρέπει να σημειωθεί πως για τον υπολογισμό του ποσού των τελών κυκλοφορίας, ο μήνας που γίνεται η άρση της ακινησίας λογίζεται ως ολόκληρος μήνας, ανεξάρτητα από την ημερομηνία της άρσης, εάν δηλαδή αυτή γίνεται στην αρχή ή στο τέλος του μήνα.


ελληνικα τραγουδια αλφαβητικα


ελληνικα τραγουδια αλφαβητικα
δουλεια για ανηλικους θεσσαλονικη

διαβολακος του λεκε μελανι

δεξιότητες στο βιογραφικό
διαβολακος του λεκε μελανι

Την ίδια ώρα σύγχυση φαίνεται να επικρατεί στους κόλπους της αντιπολίτευσης για τη στάση που θα κρατήσει το VMRO-DPMNE στο δημοψήφισμα. Την περασμένη εβδομάδα, ο αρχηγός του κόμματος Hristijan Mickoski είπε ότι η απόφαση θα ληφθεί μετά από συζητήσεις με πολίτες και στελέχη του κόμματος.


Έτσι, δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν η αξιωματική αντιπολίτευση θα ζητήσει από τους υποστηρικτές της να μποϊκοτάρουν τη διαδικασία ή να ψηφίσουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.


σεφερλη η μεγαλη του γελιου σχολη

«Δεν θα λάβουμε αυθαίρετες αποφάσεις μόνο και μόνο για να σώσουμε τις καριέρες μας» δήλωσε ο Mickoski, που έχει πολλάκις ξεκαθαρίσει πως διαφωνεί με την υιοθέτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Το κυβερνών κόμμα, στο «τιμόνι» του οποίου βρίσκεται ο Ζόραν Ζάεφ, έχει ζητήσει από την αξιωματική αντιπολίτευση να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της. «Η πλειοψηφία των ανθρώπων και των προοδευτικών δυνάμεων έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για το μέλλον της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Ο Hristijan Mickoski είναι ο μοναδικός που δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τη θέση του κόμματός αναφορικά με το δημοψήφισμα» τόνισε σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html




διαβολακος του λεκε μελανι
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html

ενωση γονεων κορδελιου ευοσμου

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html

Λόγω της σθεναρής ανάπτυξης της γερμανικής οικονομίας και της υψηλότερης της αναμενομένης μετανάστευσης, το Βερολίνο εκτιμά ότι δεν θα επιτύχει τους στόχους που είχε ορίσει για το 2020 αν δεν ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα.


λίπος κάνοντας διαλειμματική προπόνηση

Διαπραγματευτές της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) της Μέρκελ και του κεντροαριστερού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) είπαν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι στις συνομιλίες για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού συμφωνήθηκε ότι ο καθορισμένος στόχος για τη μείωση των εκπομπών δεν μπορεί να επιτευχθεί το 2020. Αντ' αυτού, θα επιδιωχθεί ο στόχος για τη μείωση κατά 40% να επιτευχθεί μέσα στη δεκαετία του 2020, εξήγησαν οι πηγές και διευκρίνισαν πως και τα δύο στρατόπεδα επιμένουν στον στόχο της επίτευξης μιας μείωσης των εκπομπών κατά 55% από τα επίπεδα του 1990 μέχρι το 2030.


ενωση γονεων κορδελιου ευοσμου

Εάν η συμφωνία αυτή επιβεβαιωθεί, θα σημάνει μια στροφή σχεδόν 180 μοιρών για τη Μέρκελ, η οποία εδώ και χρόνια αυτοπροβάλλεται ως μια σθεναρή υπερασπίστρια των πολιτικών για την περιβαλλοντική προστασία στη διεθνή σκηνή.


Ο Μίχαελ Γκρόσε-Μπρέμερ από το στρατόπεδο της Χριστιανικής Ένωσης διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους χθες το απόγευμα ότι επιτεύχθηκε σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, αλλά, πρόσθεσε, απομένει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει πριν οι ηγέτες των κομμάτων να είναι σε θέση να συζητήσουν επί ενός κοινού, συνεκτικού εγγράφου για τις πολιτικές της επόμενης κυβέρνησης, μεθαύριο Πέμπτη.


αλη μαμα χαμαμ

Ο Γκρόσε-Μπρέμερ απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.


Κατά τις πηγές του Ρόιτερς οι διαπραγματευτές συμφώνησαν επίσης ότι το ποσοστό των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο ενεργειακό μίγμα της Γερμανίας πρέπει να αυξηθεί και να φθάσει το 65% μέχρι το 2030, από το περίπου ένα τρίτο του μίγματος που κάλυπτε πέρυσι.


Σήμερα, η κυβέρνηση σχεδιάζει να αυξήσει το ποσοστό της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές σε ένα επίπεδο μεταξύ του 45% και του 55% μέχρι το 2025.



ενωση γονεων κορδελιου ευοσμου

χαντρα θαλασσια - γιαννησ κοτσιρασ

μαθηματικα α δημοτικου λυσεις ασκησεων
χαντρα θαλασσια - γιαννησ κοτσιρασ

Συγκεκριμένα, μεταξύ των 20 συλληφθέντων είναι ένας αστυνομικός, ένας δικηγόρος, δύο συμβολαιογράφοι και τρεις δημόσιοι υπάλληλοι.


Το σχέδιο του κυκλώματος ήταν απλό. Γυναίκες ρομά προχωρούσαν στη σύναψη εικονικού-λευκού γάμου ή συμφώνου συμβίωσης με τους μετανάστες που δεν διέθεταν τα απαραίτητα χαρτιά για να μείνουν στην Ελλάδα, πάντα, έναντι αδράς αμοιβής.


Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το κύκλωμα δεν σταμάτησε στους γάμους. Τα «ζευγάρια» προχωρούσαν και σε υιοθεσίες παιδιών. Συγκεκριμένα, υιοθετούσαν παιδιά ρομά ακόμα και μεγάλης ηλικίας προκειμένου να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια. Μάλιστα, μέχρι τώρα, έχουν εντοπιστεί περισσότερες από 200 τέτοιες περιπτώσεις.


χαντρα θαλασσια - γιαννησ κοτσιρασ

Μέχρι και αυτή την ώρα έχουν γίνει έρευνες σε σπίτια και έχει βρεθεί πλήθος από δημόσια έγγραφα καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html


υπαρχουν σημερα πειρατεσ
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html

βανα μπαρμπα καλλιστεια 1984

βανα μπαρμπα καλλιστεια 1984

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην αραβική χώρα, ο Πάνος Καμμένος, συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Πρωθυπουργό και υπουργό Άμυνας του Κατάρ Dr. Khaled bin Mohammad Al-Attiyah.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας, καθώς και για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.


Επίσης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συμμετείχε στο διεθνές forum με θέμα «Ασφάλεια και προσφυγικό», το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Ντόχα.





βανα μπαρμπα καλλιστεια 1984
war of 2018
δημοσια υγεια και μεταναστες
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html

δημοσια ιεκ δευτερο εξαμηνο

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html
επεκταση μνημησ σε iphone

«Ο κόσμος μπορεί να κρίνει. Όταν τρέχει η διαπραγμάτευση όλοι πρέπει να είμαστε φειδωλοί και όχι να κάνουμε δηλώσεις...» ανέφερε ο πρώην υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:


«Μόνο τρεις είναι οι γνώστες των θεμάτων και άρα μόνο αυτοί που ξέρουν μπορεί να αναφέρονται στην πορεία της διαπραγμάτευσης».


Παράλληλα ο κ. Μάρδας τάχθηκε κατά των εκλογών ή δημοψηφίσματος υπογράμμισε ωστόσο ότι «αν υπάρξει σχετική εισήγηση τότε δεν θα πρέπει να αφορίσουμε τις συνεργασίες με τα άλλα κόμματα στο πλαίσιο και του εκλογικού συστήματος».


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html


δημοσια ιεκ δευτερο εξαμηνο
δημοσια ιεκ δευτερο εξαμηνο
εφημεριδα θεμα σημερα

αντιμετωπιση αϋπνιας

υπολογισμος διαμετρου τροχου
hondos center ωραριο ηρακλειο
αντιμετωπιση αϋπνιας

Φέτος περίπου 100.000 υποψήφιοι όλων των κατηγοριών (Γενικό Λύκειο, ΕΠΑΛ, κατηγορία 10%) θα πάρουν μέρος στη «μάχη» για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, με το υπουργείο Παιδείας να ανακοινώνει το επόμενο χρονικό διάστημα τον αριθμό και την κατανομή των εισακτέων ανά Τμήμα και Σχολή.


Σημαντικές είναι οι αλλαγές στο μηχανογραφικό δελτίο που θα κληθούν να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι, γεγονός που τροποποιεί σημαντικά και τις ευκαιρίες εισόδου στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.


Πρώτο επιστημονικό πεδίο


Στο πρώτο επιστημονικό πεδίο περιλαμβάνονται συνολικά 112 τμήματα, εκ των οποίων 88 ΑΕΙ, 12 ΤΕΙ, 2 εκκλησιαστικές ακαδημίες, 2 στρατιωτικές και 2 πυροσβεστικές σχολές και φέτος αλλάζουν τα εξής:


-Στα Τμήματα των ΑΕΙ εντάσσεται το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης (Αθήνα) Πάντειο


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

-Στα τμήματα των ΤΕΙ εντάσσονται τα τμήματα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριά) και Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι).


-Προστίθεται το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα).


Δεύτερο επιστημονικό πεδίο


Οι υποψήφιοι του συγκεκριμένου πεδίου είναι οι πιο τυχεροί των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς μπορούν να διεκδικήσουν μία θέση σε 234 τμήματα, που επιμερίζονται σε 121 ΑΕΙ, 92 ΤΕΙ, 13 στρατιωτικές σχολές, 2 σχολές εμπορικού ναυτικού, 2 εκκλησιαστικές σχολές, 2 αστυνομικές και 2 πυροσβεστικές σχολές.


Οι αλλαγές είναι:


-Στα τμήματα των Πανεπιστημίων εντάσσονται τμήματα Πληροφορικής, Θεάτρου και Βιολογίας και συγκεκριμένα: Πληροφορικής Θεσσαλονίκης ΑΠΘ, Πληροφορικής Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Κέρκυρα), Πληροφορικής Οικονομικό Πανεπιστήμιο (Αθήνα), Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Λαμία), Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πληροφορικής και Τηλεματικής Χαροκόπειο πανεπιστήμιο (Αθήνα), Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 9Θεσσαλονίκη), Στατιστικής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης Πανεπιστήμιο Πειραιά, Ψηφιακών Συστημάτων Πανεπιστήμιο Πειραιά, Θεάτρου ΑΠΘ, Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής ΔΠΔ και Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας Πανεπιστήμιο Πειραιά.



αντιμετωπιση αϋπνιας
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html

θεσσαλονικη πολυθρονα κρεβατι

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html
Αγνοούνται τρία μικρά παιδιά και η μητέρα τους στον ποταμό Έβρο

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν στον ποταμό Έβρο οι έρευνες από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές, για τον εντοπισμό μίας 36χρονης μητέρας και των τριών μικρών γιών της, ηλικίας κάτω των έξι ετών, που αγνοούνται από τα μεσάνυχτα, όταν ανατράπηκε η βάρκα στην οποία επέβαιναν με πέντε ακόμα άτομα, ανάμεσά τους και ο σύζυγος και πατέρας των παιδιών.


Φόβοι για νέα τραγωδία στον Έβρο


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όλοι είναι Τούρκοι πολίτες. Οι πέντε κατάφεραν να σωθούν, κολυμπώντας μέχρι την ελληνική όχθη, και ειδοποίησαν γύρω στη 1 τα ξημερώματα τις ελληνικές αρχές για το περιστατικό, που συνέβη στο ύψος του Θουρίου Ορεστιάδας.


βαλιτσα ραπτικης

Πρόκειται, όπως όλα δείχνουν, για μία ακόμα περίπτωση διωκόμενων Τούρκων, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους για να ξεφύγουν το καθεστώς Ερντογάν.


θεσσαλονικη πολυθρονα κρεβατι

Οι πέντε διασωθέντες συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στην χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τρεις άνδρες, μία γυναίκα και ένα παιδί. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της μάνας και των τριών παιδιών της συνεχίζονται κατά μήκος της παρέβριας ζώνης.


θεσσαλονικη πολυθρονα κρεβατι

Πηγή: ΕΡΤ


Αγνοούνται τρία μικρά παιδιά και η μητέρα τους στον ποταμό Έβρο
01
Αγνοούνται τρία μικρά παιδιά και η μητέρα τους στον ποταμό Έβρο

διατροφη κατιας δανδουλακη
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

stop over los angeles airport

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html
stop over los angeles airport

Οι δυο πλευρές συζήτησαν τα επόμενα βήματα για την προετοιμασία του διεθνούς διαγωνισμού πώλησης των τεσσάρων μονάδων της Μελίτης και της Μεγαλόπολης, με τον κ. Σταθάκη να γνωστοποίει πως εντός του Μαρτίου θα είναι έτοιμο το νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει τις αναγκαίες διατάξεις για την απόσχιση των μονάδων και θα ρυθμίζει και τα εργασιακά θέματα.


Ο υπουργός Ενέργειας και οι εκπρόσωποι των θεσμών συζήτησαν και το θέμα της ΔΕΠΑ και ιδίως του νέου ρόλου της στη λιανική αγορά φυσικού αερίου. Στη βάση αυτή ο κ. Σταθάκης ενημέρωσε τους δανειστές πως έως το τέλος του Μαρτίου θα έχουν ολοκληρωθεί και αποτιμήσεις για την εξαγορά του μεριδίου της Shell στην ΕΠΑ Αττικής.


stop over los angeles airport

Σε ότι αφορά τη ΔΕΠΑ και τις τρεις Εταιρείες Παροχής Αερίου η εικόνα που προκύπτει είναι πως σύντομα θα υπάρξει συμφωνία για την αποχώρηση της μητρικής εταιρείας από τη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία και την ενίσχυση της παρουσίας της στην Αττική.


προστιμο απωλειασ στοιχειων

Για το άνοιγμα της λιανικής αγοράς και τις δημοπρασίες ρεύματος (ΝΟΜΕ) ο υπουργός είπε πως υπάρχει σε εξέλιξη η αποτίμηση της μέχρι τώρα προόδου και στο πλαίσιο των αλλαγών που συζητούνται θα υπάρξει μείωση των ποσοστών της ΔΕΗ.


εκτυπωση συνταξεων δημοσιου gsis

Τέλος, για το θέμα των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας ο υπουργός ανέφερε ότι δεν τίθεται θέμα αυξήσεων.



https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

ποιοι περνανε λυβ

ποιοι περνανε λυβ
ποιοι περνανε λυβ
Σεισμός: Αντέχει η Ελλάδα 7 Ρίχτερ; (vid)

Σεισμός: Στον απόηχο της τραγωδίας στη Μάνδρα, τα ολέθρια αποτελέσματα της οποίας ισοδυναμούν μ' εκείνα ενός σεισμού, σ' αυτό το βίντεο ακτινογραφείται - σε σχέση μ' αυτόν τον δεύτερο κίνδυνο από φυσική καταστροφή - ο ελληνικός χώρος, ο οποίος συγκεντρώνει το 90% της σεισμικής ενέργειας του ευρωπαϊκού.


Ζητούμενο - αφενός πόσο αντέχει η χώρα, η έκτη πιο σεισμογενής σε παγκόσμιο επίπεδο, σε περίπτωση μεγάλου σεισμού, αφετέρου ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις μιας ισχυρής δόνησης στην πιο πυκνοκατοικημένη Περιφέρεια της Ελλάδας, δηλαδή την Αττική.


γαριδες γιουβετσι με κριθαρακι λαζαρου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Αστοχίες, ολιγωρίες, τρωτότητα κατασκευών, κίνδυνοι από δημόσια και άλλα κτήρια συνάθροισης κοινού που δεν έχουν ακόμη ελεγχθεί παρότι έχουν περάσει 16 χρόνια από τη σχετική υπουργική απόφαση, αλλά και η κρυμμένη, σε υποθαλάσσια ρήγματα, απειλή για την Αττική, μπαίνουν στο μικροσκόπιο τεσσάρων Πανεπιστημιακών.


βινα σοδη

Πρόκειται για τους: Κωνσταντίνο Σπυράκο, καθηγητή στο Μετσόβιο και διευθυντή του εργαστηρίου αντισεισμικής τεχνολογίας του ΕΜΠ, Άκη Τσελέντη, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Ευθύμιου Λέκκα, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και προέδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), και η Εύη Νομικού, επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της επιστημονικής ομάδας που χαρτογράφησε τα πέντε μεγάλα ρήγματα, στο βυθό του Αιγαίου, ανάμεσα στη Σαντορίνη και την Αμοργό, που μπορούν να δώσουν σεισμούς μέχρι και 7,3 Ρίχτερ.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html

ηπια επιπεφυκιτιδα

O 20χρονος τενίστας αποκάλυψε πρόσφατα πως το αγαπημένο του εστιατόριο στη Μελβούρνη είναι το Stalactites και ο ιδιοκτήτης του, για να του ανταποδώσει την τιμή, γνωστοποίησε πως θα τον συμπεριλάβει στο μενού αν περάσει στον γύρο των 16.


Ο Τσιτσιπάς δεν θα είναι ο πρώτος που θα τιμηθεί κατ΄αυτόν τον τρόπο, καθώς το ίδιο εστιατόριο είχε δώσει το όνομα του Κύπριου Μάρκου Παγδατή σε ένα από τα εδέσματα που σερβίρει μετά την πορεία του τενίστα στην διοργάνωση το 2006.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_23.html

ηπια επιπεφυκιτιδα

«Ο Στέφανος προκαλεί μεγάλη αίσθηση και αν τα πάει καλά, θα θέλαμε πάρα πολύ να δώσουμε το όνομά του σε ένα σουβλάκι», σημείωσε η διευθύντρια του Stalactites, Νικόλ Παπασάββα.


«Σε όλους αρέσει το σουβλάκι κατά κάποιον συγκεκριμένο τρόπο, έτσι θα τον ρωτήσουμε τι του αρέσει και θα το φτιάξουμε ανάλογα με τα γούστα του».


Ο τενίστας, που κατάφερε με την ονειρική πορεία που διέγραψε το 2018 να σκαρφαλώσει στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης – η υψηλότερη που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας – έχει κερδίσει την υποστήριξη της ελληνικής κοινότητας στη Μελβούρνη. Όπως, άλλωστε, και η Μαρία Σάκκαρη, που έχει περάσει, επίσης, στον τρίτο γύρο του Open.



ηπια επιπεφυκιτιδα
αρης ζαμπικος εργα
9 μήνες εγκυμοσύνης
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html

διοικηση επιχειρησεων κοζανη μορια

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
διοικηση επιχειρησεων κοζανη μορια

«Δυστυχώς 42 χρόνια μετά την κατάρρευση της δικτατορίας, τα μεγάλα λόγια περί δημοκρατίας, που λένε οι εκάστοτε κυβερνήσεις και η σημερινή, μένουν έξω απ’ τους τόπους δουλειάς, καταρρέουν στις Συνόδους του ΝΑΤΟ, που ετοιμάζουν νέες πολεμικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή και βεβαίως δεν τις θυμούνται καθόλου όταν φέρνουν Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και fast track διαδικασίες στη Βουλή, για να περάσουν νέα αντιλαϊκά μέτρα, που ευνοούν τους λίγους και βέβαια ματώνουν, γονατίζουν τον ελληνικό λαό».


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

»Να είμαστε καλά, καλή δύναμη σε όλους», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.


ικαριακή ραδιοφωνία 92.8 fm


διοικηση επιχειρησεων κοζανη μορια
ηλεκτρονικη δημοπρασια τραπεζα πειραιως

τα νεα η ελλαδα των φωτογραφων

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html
Έλληνες στρατιωτικοί: Στις φυλακές της Αδριανούπολης με τους γονείς τους τη Μεγάλη Παρασκευή

Έλληνες στρατιωτικοί | Ειδήσεις: Για πέμπτη φορά θα δουν τους γονείς τους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου, μετά τη σύλληψή τους στις Καστανιές Έβρου.


πρωτεινες κυτταρικης μεμβρανης

τα νεα η ελλαδα των φωτογραφων

Το επισκεπτήριο θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 τo μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (6/4) και όπως είναι αναμενόμενο, το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, λόγω των ημερών του Πάσχα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μια σημαντική διαφορά, σε σχέση με τα προηγούμενα επισκεπτήρια είναι πως οι γονείς των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη ίσως δουν τα παιδιά τους, χωρίς να τους χωρίζει το τζάμι.

Σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών της Αδριανούπολης, υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια φορά τον μήνα. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει συμβεί.

Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, πριν το επισκεπτήριο θα έχουν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.



τα νεα η ελλαδα των φωτογραφων
ĎࠏN؎ԎϏ χανίων
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html