Monday, March 11, 2019

αληθειες λιφο

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html
κυνηγι θησαυρου στο δασος

Ο Κιμ παρέθεσε το βράδυ της Δευτέρας δείπνο σε δεκαμελή νοτιοκορεατική κυβερνητική αντιπροσωπεία, στην οποία συμμετείχε ο Τσανγκ Λι Ουνγκ, κορυφαίος σύμβουλος του Νοτιοκορεάτη προέδρου Μουν Τζε-ιν για θέματα εθνικής ασφάλειας, κι είχε μια «ανοιχτόκαρδη συζήτηση» με τα μέλη της, με σκοπό να υπάρξει «ουσιαστική βελτίωση» των διακορεατικών σχέσεων και να «διατηρηθεί η ειρήνη και η σταθερότητα στην κορεατική χερσόνησο», μετέδωσε το βορειοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.


αληθειες λιφο

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η πιθανή σύνοδος κορυφής, την οποία ο Κιμ «ενέκρινε», τρόποι να «αποκλιμακωθούν οι οξείες στρατιωτικές εντάσεις στην κορεατική χερσόνησο» και να συνεχιστεί ο διάλογος, σύμφωνα με το πρακτορείο.


Στο δείπνο αυτό ο Κιμ συναντήθηκε με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Νότιας Κορέας για πρώτη φορά αφότου ανέλαβε την εξουσία το 2011. Η συνάντηση έγινε λίγο καιρό μετά την επίσκεψη της αδελφής του Κιμ Γιο Γιονγκ, υπουργού της κυβέρνησής του, στη Νότια Κορέα τον Φεβρουάριο, με την ευκαιρία των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιοντσάν.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html



αληθειες λιφο
μαζευει δοντια σου

No comments:

Post a Comment