Wednesday, March 27, 2019

πολιτικη παιδεια β λυκειου απαντησεις ασκησεων

μαθηματα νοηματικης γλωσσας ηρακλειο
αρχαιος γλυπτης απο την παρο
πολιτικη παιδεια β λυκειου απαντησεις ασκησεων

«Τα όνειρά μας θα γίνουν εφιάλτες σας. Τίποτα δεν τέλειωσε, όλα τώρα αρχίζουν» συνέχιζε ο νεαρός, ο οποίος σήμερα είναι ένα από τα εννέα άτομα με εμπλοκή στην «Συνομωσία», που «εκμεταλλεύτηκε» στο έπακρο τη δυνατότητα που του δίνει το νομικό σύστημα και παίρνει κανονικά εκπαιδευτικές άδειες, για να φεύγει από τις φυλακές κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 09.00 το πρωί.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html

Οι Αρχές έχουν βρεθεί μπροστά σε μια πραγματικότητα που προκαλεί ανησυχία, καθώς όλο και περισσότερα άτομα με συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις βρίσκονται εκτός φυλακών, καθώς έχουν εντοπίσει τη δυνατότητα που τους δίνει ο νόμος, μέσω φοίτησης σε πανεπιστήμια ή ακόμα και μέσω τακτικών αδειών, χωρίς καν τα άτομα αυτά να έχουν αποκηρύξει τις αρχές τις τρομοκρατίας.


Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση της νεαρής που συνελήφθη ως μέλος της «Συνωμοσίας» μετά το σχέδιο «Γοργοπόταμος» που προέβλεπε την ανατίναξη των φυλακών για να δραπετεύσουν τρομοκράτες. Τότε, η νεαρή κατηγορούμενη είχε συμμαχήσει με τον Χριστόδουλο Ξηρό και εξασφάλιζε οπλισμό και κατασκεύαζε βόμβες, ενώ είχε σχεδόν καθημερινές κωδικοποιημένες συνομιλίες με τα έγκλειστα στον Κορυδαλλό, μέλη της οργάνωσης.


Η νεαρή αυτή κοπέλα παίρνει κανονικά τη εκπαιδευτική της άδεια κάθε Πέμπτη από τις 15.00 ως και τις 21.30 το βράδυ. Παρ’ όλα αυτά όταν συνελήφθη, σε επιστολή της δήλωνε περήφανο μέλος της οργάνωσης και ανέφερε: «Όσες φορές και να γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έκανα ξανά και ξανά την ίδια επιλογή».


Ένα από τα μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», της πρώτης μάλιστα γενιάς, και στη βασική ηγετική ομάδα, σε κείμενό του στο γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, κατέληγε με τη φράση «ούτε ένα χιλιοστό πίσω, εννιά χιλιοστά στα κεφάλια των δικαστών... υπερήφανο μέλος Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτάς». Λίγα χρόνια μετά την επιστολή αυτή, το συγκεκριμένο άτομο παίρνει άδειες φοιτητικές κάθε Τρίτη 12.30 ως 18.30 για να παρακολουθεί στο Πάντειο σεμινάριο από τις 14.00 ως τις 17.00.


Μαζί του, ένα άλλο μέλος της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», που είχε μάλιστα συλληφθεί στην πρώτη γιάφκα της οργάνωσης στο Χαλάνδρι, δήλωνε ευθαρσώς όταν έπεσε στα χέρια της αντιτρομοκρατικής ότι: «Τίποτα δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται. Επανάσταση πρώτα και πάντα».



πολιτικη παιδεια β λυκειου απαντησεις ασκησεων
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html

No comments:

Post a Comment