Sunday, March 31, 2019

αικατερινη προελευση ονοματοσ

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html
μεθεξις μενου
αικατερινη προελευση ονοματοσ

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών. Ειδικότερα, στην περιοχή επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το πυροσβεστικό έργο συνδράμουν οχήματα του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, καθώς και ιδιωτικό βυτιοφόρο. Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα, οι δυνάμεις πυρόσβεσης δεν αποκλείεται να ενισχυθούν περαιτέρω, μέσα στις επόμενες ώρες.


xartis


Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Ανδριτσαίνας - Κρετστένων Διονύσης Μπαλιούκος, «τα μέτωπα της φωτιάς καίνε στις περιοχές Φρίξα, Σκυλλουντία και Καλυβάκια, που βρίσκεται απέναντι από την Αρχαία Ολυμπία».


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html

αγια θεοδωρα βαστα χιλιομετρα

Όπως πρόσθεσε, «πριν από λίγο οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σταματήσουν την φωτιά λίγο έξω από τον οικισμό της Σκυλλουντίας, ενώ στη Φρίξα έχει σταματήσει εκεί που υπάρχει η ζώνη προστασίας από την Πυροσβεστική».


Όμως, όπως λέει ο κ. Μπαλιούκος, «αυτό που μας ανησυχεί είναι το γεγονός ότι εξακολουθούν να πνέουν ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι αλλάζουν συνεχώς κατευθύνσεις».


ilia fotia copy





αικατερινη προελευση ονοματοσ

No comments:

Post a Comment