Tuesday, March 19, 2019

μοτο λεβ βολος

μοτο λεβ βολος

Μέλη της Επιτροπής για την Πρόληψη των Βασανιστηρίων (CPT), ειδικευμένου οργάνου του διεθνούς οργανισμού που εδρεύει στο Στρασβούργο, μετέβησαν τον Οκτώβριο του 2017 στην Ουγγαρία, σε δύο ζώνες τράνζιτ όπου συγκεντρώνονται μετανάστες, ενώ υπέβαλαν επίσης ερωτήματα σε αλλοδαπούς που επαναπροωθήθηκαν από την Ουγγαρία στη Σερβία.


Βασιζόμενη στις μαρτυρίες και τα στοιχεία που συγκέντρωσε, η επιτροπή αναγνώρισε πως οι αρχές στην Ουγγαρία καταβάλλουν προσπάθειες να προσφέρουν «αξιοπρεπείς υλικές συνθήκες» στα κέντρα κράτησης, αλλά αυτές οι συνθήκες παραπέμπουν «υπερβολικά» σε εκείνες του εγκλεισμού σε «φυλακές», ιδίως για τις οικογένειες με παιδιά. Δεν υποβλήθηκε καμιά καταγγελία για κακομεταχείριση στις ζώνες τράνζιτ που επισκέφθηκαν τα μέλη της CPT στην Ουγγαρία, σημειώνεται.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html

Απεναντίας, οι συλλήψεις και οι επιχειρήσεις για την επαναπροώθηση μεταναστών στην άλλη πλευρά των συνόρων - στη Σερβία - σημαδεύονται συχνά από βιαιότητες. Το σύστημα που εφαρμόζεται για να προλαμβάνονται οι καταχρήσεις από μέρους αστυνομικών είναι «πολύ αναποτελεσματικό», ενώ η Σερβία δεν θεωρείται ασφαλής χώρα ώστε να επαναπροωθούνται σε αυτή μετανάστες, σημειώνεται στην έκθεση της επιτροπής.




μοτο λεβ βολος
αδηλος αντωνυμο
καιρος γιαννιτσα ανα ωρα
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

No comments:

Post a Comment