Sunday, March 3, 2019

βαθμολογικη εξελιξη υπαξιωματικων στρατου

«Καμιά παράδοση, καμιά θρησκεία, καμιά αντίληψη οικογένειας, δεν επιτάσσει να παραμένουν άνθρωποι στο περιθώριο, ή να πετιούνται σε ένα θεσμικό και κοινωνικό Καιάδα. Καμιά» πρόσθεσε.


«Έχουμε επιλέξει το δρόμο της υπεράσπισης και της διεύρυνσης των ατομικών ελευθεριών»


«Σήμερα στην Ελλάδα του 2017, σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, η συζήτηση για τη διεύρυνση των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων δεν μπορεί να γίνεται στο έδαφος των στρεβλώσεων ενός συντηρητισμού που καλεί όχι μόνο για τον μη σεβασμό στην διαφορετικότητα, αλλά και για την εκούσια τιμωρία των συνεπειών της διαφορετικότητας» υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός και σημείωσε πως όσοι καλούν αυτό το διάστημα την κυβέρνηση να αποσύρει το νόμο, της ζητούν ουσιαστικά «όχι μόνο να μη γίνει σεβαστός ο αυτοπροσδιορισμός ενός ατόμου ως προς το του, αλλά να αφήσουμε να συνεχίζεται ενσυνείδητα η περιθωριοποίηση, το bullying και ο εξευτελισμός της προσωπικότητας μερίδας συμπολιτών μας, που βρίσκονται απροστάτευτοι απέναντι στον κοινωνικό συντηρητισμό και τα στερεότυπα».


«Εμείς σήμερα τους απαντάμε καθαρά με ευθύτητα. Ότι η ελληνική κυβέρνηση, έχει επιλέξει έναν άλλο δρόμο. Σεβαστές όλες οι απόψεις αλλά έχουμε επιλέξει έναν άλλον δρόμο, της υπεράσπισης και της διεύρυνσης των ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος δικαίου» επεσήμανε.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_6.html

βαθμολογικη εξελιξη υπαξιωματικων στρατου




βαθμολογικη εξελιξη υπαξιωματικων στρατου
υνια αροτρων θεσσαλονικη
ερωτευμενο νικηφορος στιχοι
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html

No comments:

Post a Comment