Saturday, March 16, 2019

παοκια παιζουν ξυλο

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html
πληθυσμος δημου φλωρινας
παοκια παιζουν ξυλο

Τσίπρας και Μέρκελ θα έχουν γεύμα εργασίας στην Καγκελαρία κατά τη διάρκεια του οποίου ο έλληνας πρωθυπουργός θα επιδιώξει να πείσει πως η αξιολόγηση θα πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατό, χωρίς να τίθενται εκβιαστικά διλήμματα από την πλευρά των εταίρων.


Επί της ουσίας, ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει μέσω της συνάντησης με τη Μέρκελ να υπερπηδήσει τα εμπόδια του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που όπως φαίνεται βρίσκεται σε σύμπλευση με το ΔΝΤ. Το Ταμείο ζητά πρόσθετα μέτρα ύψους 4,5 δισ. ευρώ και ο γερμανός υπουργός Οικονομικών δεν αντιστέκεται παρότι επιμένει σε υψηλά πλεονάσματα ύψους 3,5% για την περίοδο μετά το 2018.


Ένα από τα όπλα που θα χρησιμοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας στη συζήτηση που θα έχει με την Καγκελάριο θα είναι και το γεγονός πως η Ελλάδα σχεδόν μόνη της σηκώνει το βάρος της προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη.


Παράλληλα, θα επισημάνει στην συνομιλήτριά του ότι η κυβέρνηση έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της επομένως η συμφωνία θα πρέπει να τηρείται και από τις δύο πλευρές, δηλαδή τους δανειστές.


γενικο νοσοκομειο ανδρεασ συγγροσ

Ο πρωθυπουργός πιθανότατα θα πει στην Άνγκελα Μέρκελ η κυβέρνησή του δεν νοείται να προχωρήσει στην λήψη πρόσθετων μέτρων για την περίοδο μετά την λήξη του προγράμματος.


Αποτελεί ερωτηματικό, όμως, το κατά πόσο θα προχωρήσει την σκέψη του υπαινισσόμενος ότι εάν οι δανειστές υψώνουν εμπόδια και επιμένουν στις «παράλογες αξιώσεις», τους ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν θα διστάσουν να συγκρουστούν. Με ό, τι αυτό συνεπάγεται.


Πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα, πάντως, είναι να πείσει και όχι να απειλήσει. Θα εξηγήσει επομένως στην Καγκελάριο ότι είναι προς όφελος της Ελλάδας να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση το αργότερο μέσα στον Ιανουάριο, ούτως ώστε τον Φεβρουάριο να διεκδικήσει την ένταξή της στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.




παοκια παιζουν ξυλο
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html

No comments:

Post a Comment