Tuesday, March 19, 2019

τόκοι περιόδου πιστωτική κάρτα

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html
οπαδος της αεκ σκοτωθηκε

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, τα οποία παρουσίασαν ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, μαζί με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τους αρμόδιους επιτελικούς αξιωματικούς, στο παραπάνω διάστημα συνελήφθησαν συνολικά και στις τέσσερις «αμαρτωλές» περιοχές, 1.196 άτομα.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όμως τα ευρήματα και οι υποθέσεις που απασχόλησαν τις αρχές.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_11.html

Κορυφαία θέση σε αυτές κατέχει υπόθεση λαθραίων τσιγάρων, μιας από τις μεγαλύτερες στα ευρωπαϊκά αστυνομικά χρονικά και ο εντοπισμός δύο εργοστασίων στον Ασπρόπυργο, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, η οποία θα κάνει και σχετικές ανακοινώσεις αύριο.


τόκοι περιόδου πιστωτική κάρτα

Στα δύο κτίρια - εργοστάσια ήταν εγκατεστημένες ολοκληρωμένες «γραμμές» παραγωγής, παρασκευής, τυποποίησης και συσκευασίας λαθραίων τσιγάρων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9.000.000 πακέτα, που αντιστοιχούν σε 180.000.000 τσιγάρα, καθώς και υλικό για την παραγωγή περισσότερων από 25.000.000 πακέτων τσιγάρων.


Σημαντική επιτυχία θεωρείται και η πρόσφατη εξάρθρωση του δικτύου διακίνησης λαθραίων ποτών που διοχέτευε «μπόμπες» στη Ζάκυνθο, στην Κρήτη και στην Αττική, με τον εντοπισμό δύο παράνομων παρασκευαστηρίων στη Δυτική Αττική.


Από τους 1.196 συλληφθέντες, οι 651 ήταν στη Δυτική Αττική, 257 στον Λαγανά Ζακύνθου, 189 στη Χερσόνησο Ηρακλείου και 99 στον Κάβο Κέρκυρας, για διάφορα αδικήματα και κυρίως για ναρκωτικά, ληστείες, κλοπές, διαρρήξεις και λαθρεμπόριο, ενώ δεν υπολογίζονται οι παραβάσεις του ΚΟΚ, που βεβαιώθηκαν.


Αξιοσημείωτες είναι οι κατασχέσεις ναρκωτικών στο Λαγανά Ζακύνθου και στον Κάβο Κέρκυρας, αλλά κυρίως του αερίου γέλιου, που είναι η νέα μόδα στις παραπάνω τουριστικές περιοχές.


Στον Λαγανά κατασχέθηκαν 7.092 αμπούλες αερίου γέλιου, με 2.771 μπαλόνια και 32 συσκευές για την χρήση του, ενώ στην Κέρκυρα κατασχέθηκαν 3.077 αμπούλες.




τόκοι περιόδου πιστωτική κάρτα
σπιραλ μπανιου χρυσο

No comments:

Post a Comment