Wednesday, March 6, 2019

λιμενικο προκηρυξη λιμενοφυλακων 2014

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html
γεμισμα φιαλων ιατρικου οξυγονου
και δε φταις

Ο μικρός Ayham δέχεται να μιλάει μόνο αγγλικά και θέλει να εξελιχθεί σε έναν «Αμερικανό άνδρα». Όλα αυτά όμως ξεκίνησαν από ένα ατυχές, θα έλεγε κανείς συμβάν, καθώς το μικρό αγόρι μεγάλωσε, παρά τη θέλησή του, στην οικογένεια ενός πολεμιστή του ISIS και της Αμερικανίδας συζύγου του.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html

«Μου αρέσει η Αμερική. Εκεί θέλω να πάω. Σε αυτήν την οικογένεια» αναφέρει ο Ayham στο CNNi σχετικά με τη γυναίκα που τον μεγάλωσε. «Ήμουν συνέχεια δίπλα της όταν έμενα στη Ράκα. Το όνομά της ήταν Um Yousuf». Η Um Yousuf ονομάζεται Sam και είναι μία Αμερικανίδα, μέλος του ISIS. Ο οκτάχρονος υποστηρίζει πως την αγαπάει πολύ.


λιμενικο προκηρυξη λιμενοφυλακων 2014

Όμως, ήταν και αυτή που τον κρατούσε αιχμάλωτο…


180123063709 captive isis american wife 1 exlarge 169
Πηγή: CNNi/Adam Dobby


Τον Αύγουστο του 2014, ο ISIS λεηλάτησε την επαρχία Σιντζάρ του Ιράκ, στην οποία ζούσε ο Ayham. Οικογένειες χωρίστηκαν, γυναίκες και κορίτσια απήχθησαν ως δούλες, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άντρες σκοτώθηκαν και τα αγόρια απήχθησαν για να γίνουν στρατιώτες. Μέσα σε όλο αυτό το χάος, ο Ayham ήταν στο πλευρό της βιολογικής μητέρας του, η οποία ήταν έγκυος. Μέχρι τη στιγμή που γέννησε, οι τρεις τους ήταν παγιδευμένοι και μακριά από την υπόλοιπη οικογένεια.


Δυστυχώς, δεν έμειναν για πολύ ακόμη μαζί και ο Ayham όταν ήταν τεσσάρων ετών, απήχθη από τον ISIS.


Πουλήθηκε σε διάφορους ανθρώπους, συνολικά τρεις φορές, ώσπου κατέληξε στην οικογένεια της Sam και του συζύγου της, ενός τζιχαντιστή με μαροκινή καταγωγή. Έζησαν στην πρώην έδρα του Ισλαμικού Κράτους, τη Ράκα.


Όσο βρίσκονταν υπό την κηδεμονία τους, ξέχασε τα πάντα: την ταυτότητά του, την οικογένειά του, ακόμη και το όνομά του! Το ζευγάρι τον φώναζε Abdullah.


180123070911 captive isis american wife 4 exlarge 169
Πηγή: CNNi/Adam Dobby


Αφού το οκτάχρονο αγόρι αποκάλυψε στο CNNi πως ο ISIS του είχε πει να σκοτώνει μέλη της ίδιας του της κοινότητας, σιγά σιγά ξεκίνησε να θυμάται τα άτομα που έχει συναντήσει:


«Έλεγαν πως πρέπει να σκοτώνεις. Πρέπει να σκοτώσεις κάθε Γιαζίντι. Δεν έλεγα σε κανέναν πως είμαι κι εγώ ένας Γιαζίντι, γιατί θα με σκότωναν».



λιμενικο προκηρυξη λιμενοφυλακων 2014

No comments:

Post a Comment