Friday, February 15, 2019

ενοικιαζομενα δωματια ροδακινο ρεθυμνο

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html
παρατηρητήριο σχολικού εκφοβισμού
ενοικιαζομενα δωματια ροδακινο ρεθυμνο
ενοικιαζομενα δωματια ροδακινο ρεθυμνο

Αρχής γενομένης από σήμερα, όπου το υπουργείο Οικονομικών καταθέτει το Προσχέδιο του Προϋπολογισμού για το 2017, η κυβέρνηση καλείται εντός του μήνα να αντεπεξέλθει σε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα στο οποίο δεσπόζουν οι συζητήσεις για το μέλλον του ελληνικού προγράμματος, η Σύνοδος του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον (7-9 Οκτωβρίου), η έναρξη των διαπραγματεύσεων Αθήνας – δανειστών για τον δεύτερο έλεγχο και τέλος, οι εκτιμήσεις ΕΛΣΤΑΤ και Eurostat για ην πορεία του περσινού προϋπολογισμού. Τέλος, ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον του προσφυγικού θεωρείται η Σύνοδος Κορυφής των Βρυξελλών στις 20 Οκτωβρίου.


Παράλληλα, μεταξύ 13 και 16 Οκτωβρίου περίπου 3000 σύνεδροι θα κληθούν να συζητήσουν και να επαναπροσδιορίσουν το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ στο δεύτερο Συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος και πρώτο μετά τη διάσπαση του καλοκαιριού του 2015.


Αν και η διαδικασία του Προσυνεδριακού Διαλόγου χαρακτηρίζεται από στελέχη του κόμματος ως «υποτονική» το τριήμερο του Συνεδρίου αναμένεται να είναι αρκετά έντονο καθώς αφενός ο ένας χρόνος που πέρασε από την διάσπαση του κόμματος θα πρέπει να αποτιμηθεί, αφετέρου οι τάσεις και οι ομαδοποιήσεις της Κουμουνδούρου επιθυμούν να ισχυροποιήσουν τη θέση τους εντός των κομματικών μηχανισμών ενώ και τα στελέχη θέλουν μέσω της διαδικασίας του Συνεδρίου να ενισχύσουν πιθανές υποψηφιότητές τους για τον επερχόμενο ανασχηματισμό.


Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δει πώς θα κυλήσει το Συνέδριο αλλά και τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος προκειμένου να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο Υπουργικό Συμβούλιο. Επιπλέον, σημαντικός παράγοντας θα είναι και η «υποδοχή» των προτάσεών του για ενεργοποίηση στελεχών που τοποθετούνται στον παραδοσιακό χώρο της Κεντροαριστεράς, όπως ο Φώτης Κουβέλης αλλά και άλλα ονόματα όπως η Μαρία Ρεπούση και η Μαρία Γιαννακάκη.




λαζαριδης χημικος
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html

No comments:

Post a Comment