Sunday, February 24, 2019

μαγαζι με βοτανα νικαια

μαγαζι με βοτανα νικαια

«Μηδέν συλλήψεις μηδέν προσαγωγές για τους αλήτες του Ρουβίκωνα που ήρθαν και έσπασαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Αφήνετε τους παρακρατικούς να κάνουν παρέλαση με όπλα στα Εξάρχεια» είπε ο βουλευτής της ΧΑ ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Μάκη Μπαλαούρα για το Άγιο Φως:


«Ποιος είναι αυτός ο άθεος ο Μπαλαούρας, ο αστείος που θα μιλήσει για το Άγιο Φώς; Οσο με ψηφίζουν θα είμαι μέσα και θα σας τα λέω. Ποιος καταδίκασε την απόπειρα στη Marfin; Βγάζετε έξω παρακρατικούς για να φοβίζουν τον κόσμο».


εχω νευριασει μαζωνακης στιχοι

Έντονη ήταν η αντίδραση των περισσότερων βουλευτών που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, με μερικούς να κάνουν λόγο για «φασιστικό παραλήρημα». Μάλιστα ορισμένοι εγκάλεσαν τον προεδρεύων, Δημήτρη Κρεμαστινό που δεν παρενέβη και άφησε τον Χρυσαυγίτη βουλευτή να είναι προκλητικός.


βρωσιμη αλοη

μαγαζι με βοτανα νικαια

«Καταδικάζω όλη αυτή τη λεκτική βία και τη φασιστική επίθεση. Θα έπρεπε να έχετε να ανακαλέσει στην τάξη τους απογόνους των ναζιστών» ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη.


«Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε δύσκολη θέση επειδή ο λαός τους πήρε χαμπάρι ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση» , σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώνης.




https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

No comments:

Post a Comment