Thursday, February 14, 2019

τσουρεκι πετρετζικης βιντεο

δειγμα κολπικου υγρου
παε ηρακλης επικοινωνια
τσουρεκι πετρετζικης βιντεο

«Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στοχοθέτησαν την στρατιωτική ακαδημία στην Καμπούλ κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης αυτοκτονίας», έγραψε το πρακτορείο του ΙΚ.


Η επίθεση, που παρέμενε σε εξέλιξη πολλές ώρες αφότου ξεκίνησε, περί τις 05:00 τοπική ώρα (02:30 ώρα Ελλάδας), στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 11 στρατιώτες και είχε αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι περίπου 15, με φόντο την κλιμάκωση της δράσης των τζιχαντιστών και των ισλαμιστών ανταρτών, οι οποίοι πολλαπλασιάζουν τις ενέργειές τους (και) στην Καμπούλ.


τσουρεκι πετρετζικης βιντεο

Κατά τον μέχρι τώρα απολογισμό των αρχών, στην επίθεση και τη μάχη που ακολούθησε υπήρξαν «11 νεκροί και 15 τραυματίες μεταξύ των στρατιωτών», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Νταουλάτ Ουαζίρι.


Κατά τον ίδιο, πέντε άνδρες συμμετείχαν στην επίθεση. «Δύο καμικάζι ανατινάχθηκαν, δύο (τζιχαντιστές) σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις μας κι ένας συνελήφθη ζωντανός», δήλωσε ο στρατηγός Ουαζίρι στο Γαλλικό Πρακτορείο. Οι αφγανικές δυνάμεις «κατέσχεσαν έναν εκτοξευτήρα ρουκετών, δύο (τουφέκια εφόδου) Καλάσνικοφ κι ένα γιλέκο με εκρηκτικά», πρόσθεσε ο στρατηγός Νταουλάτ Ουαζίρι.


Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων αναπτύχθηκαν στην Ακαδημία, που καλύπτει μια τεράστια έκταση 400 στρεμμάτων στο δυτικό τμήμα της Καμπούλ και έχει περικυκλωθεί από μεγάλη δύναμη του στρατού και της αστυνομίας.



https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

No comments:

Post a Comment