Sunday, March 31, 2019

μεταπτυχιακες διπλωματικες εργασιες απθ

οργανωσεις κατα της πεινας

Αυτό ενισχύει την πεποίθηση ότι κάτω από την παγωμένη επιφάνεια της Ευρώπης βρίσκεται ένας εξίσου τεράστιος ωκεανός και ότι σε αυτόν υπάρχουν συνθήκες φιλικές για την ανάπτυξη κάποιων μορφών ζωής. Οι επιστήμονες υποψιάζονται εδώ και χρόνια ότι ένας αλμυρός ωκεανός βρίσκεται κάτω από ένα στρώμα πάγου πάχους 15 έως 25 χιλιομέτρων.


Κατά καιρούς, όπως αποδεδειγμένα συμβαίνει στο δορυφόρο Εγκέλαδο του Κρόνου, φαίνεται πως και η Ευρώπη εκτοξεύει πίδακες αυτού του παγιδευμένου νερού στο διάστημα. Σύμφωνα με μια εκτίμηση, ο ωκεανός της Ευρώπης, βάθους 60 έως 150 χιλιομέτρων, διαθέτει διπλάσιο όγκο νερού από όλους μαζί τους ωκεανούς της Γης.


μεταπτυχιακες διπλωματικες εργασιες απθ

Όταν τον Δεκέμβριο του 1997 το Galileo είχε κάνει το κοντινότερο πέρασμά του από την Ευρώπη, πετώντας σε απόσταση μόνο 400 χιλιομέτρων από την επιφάνειά της, τα όργανά του κατέγραψαν επί πέντε λεπτά στην ατμόσφαιρά της ασυνήθιστες ενδείξεις τόσο στο μαγνητικό πεδίο, όσο και στην πυκνότητα του πλάσματος σωματιδίων, οι οποίες εκτιμάται ότι προέρχονταν από ένα τέτοιο πίδακα υδρατμών που έφθασε σε ύψος εκατοντάδων χιλιομέτρων, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Οι ερευνητές, με επικεφαλής την ομότιμη καθηγήτρια διαστημικής φυσικής Μάργκαρετ Κίβελσον του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος 'Αντζελες (UCLA), έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό αστρονομίας "Nature Astronomy".


μεταπτυχιακες διπλωματικες εργασιες απθ

Η επόμενη αποστολή Europa Clipper της NASA, που προγραμματίζεται να εκτοξευθεί το 2022 με προορισμό την Ευρώπη, θα διαθέτει τα κατάλληλα όργανα για να μελετήσει τους πίδακες, πράγμα που θα δώσει στους επιστήμονες μια καλύτερη εικόνα για τη σύσταση του υπόγειου ωκεανού της. Περίπου την ίδια εποχή, αναμένεται να εκτοξευθεί και η αποστολή JUICE (Jupiter Icy Moons Explorer) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) με προορισμό τα παγωμένα φεγγάρια του Δία Ευρώπη, Γανυμήδη και Καλλιστώ.


Το μεγάλο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί, είναι αν όντως η Ευρώπη, που είχε ανακαλύψει πρώτος ο Γαλιλαίος το 1610 και η οποία έχει το μέγεθος περίπου της Σελήνης, με θερμοκρασίες που ποτέ δεν ξεπερνούν τους μείον 160 βαθμούς Κελσίου, είναι φιλόξενη για ζωή.



επισκευες πλυντηριων ρουχων γλυφαδα
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html

χριστουγεννιατικες ταινιες

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html
χριστουγεννιατικες ταινιες
χριστουγεννιατικες ταινιες

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, σχημάτισε δικογραφία κατά των 17 ανηλίκων, ηλικίας από 13 μέχρι και 17 ετών, για διατάραξη οικιακής ειρήνης και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.


Οι ανήλικοι, ενεργώντας σε ομάδες των τριών, έριχναν ναφθαλίνη σε σχολικά συγκροτήματα. Από τις 21 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου «χτύπησαν» σε εννέα σχολεία.


Δύο μαθητές, ηλικίας 13 και 14 ετών, αλλά και μία καθαρίστρια είχαν οδηγηθεί στο νοσοκομείο λόγω της έκθεσής τους στη ναφθαλίνη.


ενδοσκοπηση λεπτου εντερου

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου εντόπισαν, κρυμμένη σε ένα φρεάτιο, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ναφθαλίνης.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html

Την υπόθεση θα αναλάβει η εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.



πυργος ευβοιας χαρτης

προσκλητηρια βαπτισης κοριτσι λουλουδι

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html
χριστινα ντολτσε βιτα
επωνυμια υπουργειου παιδειασ
προσκλητηρια βαπτισης κοριτσι λουλουδι

Μιλώντας σήμερα στην «Πρωινή ζώνη» της ΕΡΤ, ο κ. Δρίτσας αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.


Ο ίδιος επανέλαβε ότι η μόνη του παρέμβαση ήταν οι οδηγίες που έδωσε προς το Λιμενικό να μην μείνει καμία πτυχή της υπόθεσης χωρίς διερεύνηση, αλλά και πως – βάσει στοιχείων – ο 77χρονος κατηγορούμενος είχε πολλά χρόνια δίπλωμα. Σημείωσε, ωστόσο, ότι είναι προς εξέταση το θέμα της ηλικιακής του επάρκειας.


Επίσης, έθιξε για ακόμη μια φορά το θέμα της αμέλειας στην οδήγηση των θαλασσίων σκαφών, σημειώνοντας ότι ήδη εδώ και πέντε μήνες έχει ανοίξει στο υπουργείο ο φάκελος για την αξιολόγηση στη χορήγηση των αδειών και τους κανόνες πλεύσης.


Τέλος, είπε ότι αναμένεται το πόρισμα της επιτροπής ναυτικών δυστυχημάτων για την τραγωδία στην Αίγινα.



προσκλητηρια βαπτισης κοριτσι λουλουδι
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html

μουσειο δηλου συναυλια

ποτε βγαζω βιβλιαριο ικα
μουσειο δηλου συναυλια

Η Βρετανία ελπίζει να σφραγίσει τον επόμενο μήνα μια μεταβατική συμφωνία για να εξομαλύνει την έξοδό της από την ΕΕ, καθώς και να συμφωνήσει αργότερα φέτος μια μακροπρόθεσμη εμπορική συμφωνία. Ωστόσο οι Βρυξέλλες ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα πως η μεταβατική συμφωνία δεν είναι βέβαιο ότι τελικά θα συναφθεί και πως το Λονδίνο πρέπει να αποσαφηνίσει τι θέλει από την ΕΕ.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html

έφηβοι διασκεδαζουν

Η κυβέρνηση της Μέι θα απαντήσει σ' αυτό σε μια σειρά ομιλιών που αποκαλέστηκαν από το γραφείο της «ο δρόμος προς το Brexit» και πρόκειται να γίνουν από κορυφαίους υπουργούς και την Μέι μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες, μετέδωσε το BBC.


Στην ομιλία της θα παρουσιάσει τη σχέση ασφαλείας που η Βρετανία θέλει να έχει με την ΕΕ, ενώ άλλοι θα θίξουν τα θέματα των εργατικών δικαιωμάτων, του εμπορίου και της αποκέντρωσης της εξουσίας μέσα στη Βρετανία, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. Όπως μεταδίδει το Reuters, το γραφείο της Μέι δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο για να σχολιάσει.




μουσειο δηλου συναυλια
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_89.html

διαμεσολάβηση στην αγορά χρήματος

διαμεσολάβηση στην αγορά χρήματος

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να σηκώσει το τρόπαιο για 13η φορά και τρίτη σεζόν στην σειρά, ενώ η Λίβερπουλ θα επιχειρήσει την… υπέρβαση σε έναν πρώτο τελικό μετά 11 χρόνια αναζητώντας συνολικά το έκτο κορυφαίο Ευρωπαϊκό της Κύπελλο.


Η νίκη στο Κίεβο θα κάνει την Ρεάλ Μαδρίτης την τέταρτη ομάδα με τρεις διαδοχικές ευρωπαϊκές...κορώνες, ενώ θα γίνει η πρώτη που θα το κάνει δύο φορές, μετά τις νίκες της στους πρώτους πέντε τελικούς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών μεταξύ 1956 και 1960. Άγιαξ (1971-73), Μπάγερν (1974-76) είναι οι άλλοι σύλλογοι που έχουν σηκώσει το τρόπαιο τρία χρόνια στη σειρά.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html

διαμεσολάβηση στην αγορά χρήματος

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα μπορούσε επίσης να γίνει ο πρώτος προπονητής που θα κερδίσει τρία κορυφαία Ευρωπαϊκά τρόπαια στη σειρά, έχοντας γίνει ο πρώτος που έχει κερδίσει το Champions League σε διαδοχικές σεζόν το 2017.




σπανακοπιτα συνταγη της παρεας
ραφιερα βιβλιοθηκη ικεα
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html

θεατρικη σκηνη θεσσαλονικη

ηλιακος θερμοσιφωνας μποιλερ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko. minedu. gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ, για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Taxisnet. Σημειώνεται πως το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προχώρησε για πρώτη φορά φέτος, από το 2004 που χορηγείται το στεγαστικό επίδομα, στη δημιουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής αιτήσεων.


Σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τα οικονομικά στοιχεία που αποτελούν προϋπόθεση για τη χορήγηση του επιδόματος αντλούνται με διαλειτουργικότητα από την ΑΑΔΕ.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html

λαστιχα κυριαζης


θεατρικη σκηνη θεσσαλονικη


θεατρικη σκηνη θεσσαλονικη

πανελληνιες 2012 εκθεση μεθοδικο

ισλαμικη επανασταση στο ιραν
πανελληνιες 2012 εκθεση μεθοδικο

Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε απολύτως δικαιωμένος για τα όσα έλεγε περί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και των πεπραγμένων της, περιγράφοντας με τα μελανότερα χρώματα τα αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής της και τονίζοντας ότι «η αγορά πληρώνει τα αχρείαστα μέτρα λιτότητας που έκανε η χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών».



«Η Αριστερά έχει ηττηθεί παντού στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί να γίνει κράτος τύπου Μαδούρο. Βασικό δείκτης ανάπτυξης στα σύγχρονα οικονομικά είναι το πόσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις καταφέρνουν να μεγαλώσουν. Ο Τσίπρας είπε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και έφερε το τρίτο και χειρότερο και ετοιμάζεται για το τέταρτο. Η οικονομία σέρνεται σε μια ταπεινωτική ήττα».



Έκανε μια αναδρομή στην δική του διακυβέρνηση τονίζοντας πως «το 2012 μειώσαμε το ελληνικό χρέος κατά 105 δισ. Και στο τέλος του 2012 μαζί με την επαναγορά ομολόγων είχαμε κόψει χρέος συνολικά 125 δισ. Είναι η μεγαλύτερη μείωση χρέους που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία. Φωνάζουν συνεχώς για τη μείωση του χρέους και δεν έχουν κόψει ούτε ένα ευρώ».


Ο κ. Σαμαράς έστρεψε όμως τα βέλη του και κατά της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση στο φλέγον θέμα του προσφυγικού σημειώνοντας ότι κατά την διάρκεια της δικής του θητείας είχε σχεδόν εκμηδενιστεί η είσοδος λαθραίων και παρανόμων μεταναστών.




πανελληνιες 2012 εκθεση μεθοδικο
στεφανι μπετονιερας
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html

αικατερινη προελευση ονοματοσ

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html
μεθεξις μενου
αικατερινη προελευση ονοματοσ

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών. Ειδικότερα, στην περιοχή επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το πυροσβεστικό έργο συνδράμουν οχήματα του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, καθώς και ιδιωτικό βυτιοφόρο. Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα, οι δυνάμεις πυρόσβεσης δεν αποκλείεται να ενισχυθούν περαιτέρω, μέσα στις επόμενες ώρες.


xartis


Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Ανδριτσαίνας - Κρετστένων Διονύσης Μπαλιούκος, «τα μέτωπα της φωτιάς καίνε στις περιοχές Φρίξα, Σκυλλουντία και Καλυβάκια, που βρίσκεται απέναντι από την Αρχαία Ολυμπία».


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html

αγια θεοδωρα βαστα χιλιομετρα

Όπως πρόσθεσε, «πριν από λίγο οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σταματήσουν την φωτιά λίγο έξω από τον οικισμό της Σκυλλουντίας, ενώ στη Φρίξα έχει σταματήσει εκεί που υπάρχει η ζώνη προστασίας από την Πυροσβεστική».


Όμως, όπως λέει ο κ. Μπαλιούκος, «αυτό που μας ανησυχεί είναι το γεγονός ότι εξακολουθούν να πνέουν ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι αλλάζουν συνεχώς κατευθύνσεις».


ilia fotia copy





αικατερινη προελευση ονοματοσ

υποβρυχια στολη 7 λεξεις

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html
stereo nova εξωστης lyrics
ηλεκτρικα χορτοκοπτικα stihl

«Μόνο ο κ. Μητσοτάκης είναι τόσο ασόβαρος, που θα μπορουσε να συνδέσει ακόμα και τον Κουφοντίνα με τις φονικές πυρκαγιές» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter.


υποβρυχια στολη 7 λεξεις





Μονο ο κ. Μητσοτακης ειναι τόσο ασόβαρος που θα μπορουσε να συνδεσει ακομα και τον Κουφοντινα με τις φονικές πυρκαγιες.

— Ράνια Σβίγκου (@rania_sv) August 3, 2018


υποβρυχια στολη 7 λεξεις
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html

πατατες φουρνου με σιμιγδαλι

5ο νηπιαγωγειο πανοραματος
πατατες φουρνου με σιμιγδαλι

Η οργάνωση ζητάει από την ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στη συμφωνία που «προτάσσει τα συμφέροντα των πολυεθνικών έναντι βασικότατων κεκτημένων της κοινωνίας των πολιτών».


κεραμεικος δεξιωση

«Ελπίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας θα παραδειγματιστεί από τα μαθήματα πολιτικού ήθους και ακεραιότητας που παρέδωσε στην Ευρώπη ο κ. Μανιέ με τη στάση του, αν θέλει πραγματικά να υπερασπιστεί τη δημοκρατία, τα δικαιώματα των πολιτών και τελικά την ίδια την Ευρώπη», δήλωσε ο Δημήτρης Ιμπραήμ, υπεύθυνος εκστρατειών στο ελληνικό γραφείο της Greenpeace. «Η κρίση στην οποία θα οδηγήσει την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη η επικύρωση της CETA, θα έχει ανεξίτηλο την υπογραφή του κ. Τσίπρα, αν δεν ακούσει έστω και την τελευταία στιγμή την κοινωνία των πολιτών, την επιστημονική κοινότητα, καθώς και το ίδιο το εσωτερικό του κόμματός του», συνέχισε ο Δημήτρης Ιμπραήμ.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ στα γραφεία του #Syriza: Ζητάμε από την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα να πουν ΟΧΙ στην #CETA! https://t.co/xISQaPtn1t #stopCETA pic.twitter.com/5wQQcUIgtu

— Greenpeace Greece (@greenpeace_gr) October 26, 2016


πατατες φουρνου με σιμιγδαλι

θωμας θωμαιδης τραγουδιστης

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html
ποσο αργει η περιοδος

Άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.


θωμας θωμαιδης τραγουδιστης

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

Αττική


Καιρός: Γενικά αίθριος.


Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα γύρω ορεινά.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.


Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 10 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά της Ηπείρου.


Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.




θωμας θωμαιδης τραγουδιστης
πιτσα βικιπαιδεια

δημοσ χαλκηδονασ

τυρι εμενταλ συνταγες
δημοσ χαλκηδονασ

Όπως ανακοίνωσε το ίδιο το Πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια εργασιών που γίνονταν στην οροφή της επιστημονικής βιβλιοθήκης του Ιδρύματος ξέσπασε φωτιά, που είχε ως αποτέλεσμα να εκραγεί μία φιάλη υγραερίου.


Η έκρηξη ήταν ιδιαιτέρως ισχυρή, όπως φάνηκε και από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, και ένα πυκνό, μαύρο σύννεφο καπνού «σκέπασε» το κτήριο.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html

Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο και εκκένωσαν το Πανεπιστήμιο έως ότου να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά που έκαιγε στην οροφή της βιβλιοθήκης.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html


προπονηση με βαρη για δυναμη

δημοσ χαλκηδονασ


Explosion sur le campus de la Doua à Lyon (bâtiment Mendes) pic.twitter.com/btbeEiG2KJ

— eliote. pk (@eliote_sama) 17 Ιανουαρίου 2019

ερμης μεγεθος

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html
εσυ αλλου κι εγω εδω

Το άρθρο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει ως εξής:


«Η παγκοσμιοποίηση είναι αποδέκτης κακής δημοσιότητας σήμερα στη Δύση. Τα λαϊκιστικά κινήματα διατείνονται ότι δεν βοηθάει πολύ τον μέσο πολίτη, ή και καθόλου. Αντίθετα, προκρίνουν τον προστατευτισμό και τη μονομέρεια. Οι εθνικές πολιτικές, αντιμετωπίζονται ως ο πιο σίγουρος τρόπος για την επαναφορά του εθνικού μεγαλείου. Αλλά αυτή η λαϊκιστική ατζέντα βασίζεται σε μία βαθιά λανθασμένη υπόθεση, ότι η συνεργασία και το διεθνές εμπόριο είναι παιχνίδια μηδενικού αθροίσματος, που παράγουν μόνο νικητές ή χαμένους. Στην πραγματικότητα, η συνεργασία και το εμπόριο μπορούν να παράγουν οφέλη για όλες τις χώρες. Επί πολλά χρόνια τώρα, έχουν αυξήσει την παγκόσμια ευημερία, με εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους να βγαίνουν από τη φτώχεια, τόσο στον ανεπτυγμένο όσο και στον αναπτυσσόμενο κόσμο.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html

Σίγουρα η παγκοσμιοποίηση χρειάζεται κανόνες και ένα αναγνωρισμένο πλαίσιο λειτουργίας ώστε να διασφαλίζεται ότι ωφελεί τους πάντες και ότι επιφέρει μία βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη που θα τους περιλαμβάνει όλους. Οπως και με τις εθνικές νομοθεσίες, είναι ένα πλαίσιο που χρειάζεται συνεχείς προσαρμογές. Αλλά το να το εγκαταλείψουμε στο σύνολό του και να αποσυρθούμε από την παγκοσμιοποίηση είναι η λάθος απάντηση. Αντίθετα, πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους να εμβαθύνουμε και να διευρύνουμε τη διεθνή οικονομική συνεργασία. Κατά την άποψή μου, η ομάδα των G20 είναι το κατάλληλο φόρουμ για μία αυξημένη συνεργασία που θα τους περιλαμβάνει όλους. Φυσικά, η G20 δεν είναι τέλεια, αλλά είναι ο καλύτερος θεσμός που διαθέτουμε προκειμένου να επιτύχουμε μία μορφή παγκοσμιοποίησης που λειτουργεί για όλους.


Η G20 συνιστά την πολιτική ραχοκοκαλιά του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού οικοδομήματος που διασφαλίζει τις ανοιχτές αγορές, τη μεθοδική κίνηση των κεφαλαίων και ένα δίχτυ ασφαλείας για τις χώρες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Η G20 έχει καταφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του αποτελεσματικότερου συντονισμού της ρύθμισης της οικονομίας και της διεθνούς φορολόγησης. Και, ως η χώρα που ανέλαβε την προεδρία της G20 αυτόν τον χρόνο, η Γερμανία έχει δεσμευθεί να συνεχίσει τη σημαντική δουλειά που ξεκίνησαν οι προκάτοχοί της, η Κίνα και η Τουρκία. Για παράδειγμα, χρειάζεται να γίνουν περισσότερα προκειμένου να ενισχύσουμε την ανθεκτικότητα της παγκόσμιας οικονομίας στα ξαφνικά σοκ. Έτσι, μία από τις πρώτες προτεραιότητες αυτόν τον χρόνο θα είναι η προσπάθεια να αποφευχθεί μία επανάληψη της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης του 2008-2009, που πήγασε από ένα μυωπικό, βασισμένο στο χρέος, μοντέλο ανάπτυξης.


Αλλά, προκειμένου να μειώσουμε το χάσμα μεταξύ των πλουσιότερων και των φτωχότερων κρατών, πρέπει να κινηθούμε πέρα από την G20. Συγκεκριμένα, η G20 – και ολόκληρος ο κόσμος – πρέπει να προσεγγίσει την Αφρική, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την ανάπτυξη της ηπείρου. Πέρα από το ηθικό ερώτημα της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των Αφρικανών, η ανάπτυξη της ηπείρου είναι καίριας σημασίας για τον περιορισμό των γεωπολιτικών ρίσκων. Αλλά οι επενδύσεις στην Αφρική κινούνται ακόμη σε χαμηλά επίπεδα, αποστερώντας από τους ανθρώπους στα αφρικανικά κράτη τις ευκαιρίες να βελτιώσουν τη ζωή τους.


ερμης μεγεθος

ερμης μεγεθος



χηρασ γ. & υιοι α ε

υγειονομικο ελδυκ

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html
μποτακια με χοντρο τακουνι και τρακτερωτη σολα

Ο καθηγητής που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση ονομάζεται Κλεάνθης Κωνσταντινούδης του Νικολάου και της Ελένης, γεννηθείς την 11-11-58 στη Θεσσαλονίκη.


υγειονομικο ελδυκ

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, οι άλλοι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση είναι οι:


υγειονομικο ελδυκ

ΜΟΚΚΑΣ Γεώργιος του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.


μαύρα χρήματα

ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διερευνώμενων αδικημάτων, καθώς και στην αναζήτηση και ενημέρωση και άλλων πολιτών (φοιτητών κ. λπ.), οι οποίοι για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, παρακαλούνται να επικοινωνούν:


Mε την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος στο τηλέφωνο 2310-531884 (Ταχυδρομική διεύθυνση: Μοναστηριού 241, Θεσσαλονίκη Τ. Κ.: 54121),
Mε τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στο τηλέφωνο 10301 (Ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 23, Μαρούσι, Τ. Κ.: 15123) ή
Mέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dey1@otenet.gr .


Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.



https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

αστερας παοκ στιγμιοτυπα

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html
Θρίλερ στον Έβρο: Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνες στρατιωτικούς

Θρίλερ στον Έβρο με περίπολο που έχασε τον προσανατολισμό της λόγω κακοκαιρίας. Οι Έλληνες στρατιωτικοί πέρασαν σε τουρκικό έδαφος και συνελήφθησαν.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν υπολοχαγό και έναν οπλίτη 5ετούς υποχρεώσεως (ΕΠΟΠ).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

«Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, στρατιωτική περίπολος αποτελούμενη από δύο Στελέχη του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος.


αστερας παοκ στιγμιοτυπα

Για το περιστατικό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές.


νεκροσυλία

αστερας παοκ στιγμιοτυπα

Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις τουρκικές αρχές και είναι σε εξέλιξη διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα.

Είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται στην Αδριανούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες».

Πηγή: militaire.gr

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφίες που σοκάρουν: Η Ειρήνη Λαγούδη νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της



adana otelleri ve fiyatları

υλικα για σουσι αθηνα

Στόχος της Συνόδου των Μεσογειακών Χωρών της Ε. Ε. που συγκαλεί ο Έλληνας πρωθυπουργός, είναι, όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές: «η ενίσχυση της συνεργασίας και του συντονισμού ώστε οι ευρωμεσογειακές χώρες να ενδυναμώσουν την παρέμβαση τους στην ευρωπαϊκή ατζέντα και να ενισχύσουν το αποτύπωμά τους σε αυτήν».


γιαννακος εστιατοριο

π.κ.ε - ματούλα ζαμάνη στιχοι

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ, τρεις είναι οι βασικοί άξονες που θα αποτελέσουν την θεματολογία της συζήτησης που θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, της Μάλτας, Τζόζεφ Μουσκάτ, και υψηλόβαθμο στέλεχος της Ισπανικής κυβέρνησης (σ. σ. αφού η παρουσία του Μαριάνο Ραχόι στην Αθήνα δεν είναι εφικτή, καθώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ισπανικό κοινοβούλιο, ο χαρακτήρας της κυβέρνησής του παραμένει υπηρεσιακός):


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

α) Ζητήματα εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, με έμφαση στην περιφερειακή ασφάλεια και την ειρήνη.


β) Ανάπτυξη με έμφαση στην αντιμετώπιση της ανεργίας, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την προσέλκυση επενδύσεων.


γ) Ευρωπαϊκή πολιτική για το μεταναστευτικό-προσφυγικό.




υλικα για σουσι αθηνα
υλικα για σουσι αθηνα
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html

Saturday, March 30, 2019

πειραιως κυπρου αργυρουπολη

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ξεκίνησε την Τετάρτη και ήδη, σε μόλις μία μέρα, έχουν υποβληθεί 80.000 αιτήσεις δικαιούχων και ταυτόχρονα 150.000 αιτήσεις παρόχων.


θεσσαλονικη κερκυρα κτελ

πειραιως κυπρου αργυρουπολη

Ο κ. Μπουγιακλής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΠ-ΜΠΕ δήλωσε πως «τις επόμενες δέκα ημέρες, οπότε ολοκληρώνεται η διαδικασία (στις 17 Ιουνίου), θεωρούμε ο αριθμός αιτήσεων θα ξεπεράσει τις 250.000».


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html

Αναφορικά με το πρόγραμμα, το οποίο θα υλοποιηθεί για έκτη χρονιά, από τις 11 Ιουλίου 2018 έως τις 10 Ιουλίου 2019, ο κ. Μπουγιακλής υπογράμμισε ότι «όσοι από τους δικαιούχους επιλέξουν τουριστικές μονάδες που βρίσκονται σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διπλάσιες διανυκτερεύσεις δηλαδή έως δέκα, σε σχέση με τους υπόλοιπους προορισμός που είναι μέχρι πέντε διανυκτερεύσεις».


ενοικιαζομενα δωματια στο καμαρι σαντορινησ

Μάλιστα τόνισε ότι «ενώ στην υπόλοιπη χώρα, υπάρχει μια μικρή ιδιωτική συμμετοχή των τουριστών, στα συγκεκριμένα νησιά δεν υπάρχει καμία συμμετοχή, απλά έχει αυξηθεί η επιδότηση στα καταλύματα».


Σχετικά με τους κωδικούς πρόσβασης, καθώς οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, ο γενικός διευθυντής Εργατικού Δυναμικού του ΟΑΕΔ, διευκρίνισε ότι οι μόνοι που χρειάζεται να επισκεφθούν την υπηρεσία, προκειμένου να τους εκδώσει κωδικούς, είναι αυτοί που δεν είχαν ποτέ σχέση με τον ΟΑΕΔ.


Η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων είναι αυτοματοποιημένη, επισήμανε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει ανθρώπινο χέρι, υπάρχει μοριοδότηση στο εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ, στον αριθμό των ανήλικων τέκνων, στον αριθμό των ημερών ασφάλισης της τριετίας 2015-2017 και στην εγγεγραμμένη ανεργία».


Ποιοι είναι οι δικαιούχοι


Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι του προγράμματος είναι εργαζόμενοι/ες και άνεργοι/ες, οι οποίοι/ες κατά το έτος 2017:



  • Είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) (με κρατήσεις υπέρ Εργατικής Εστίας) ή

  • Έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή

  • Έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή

  • Συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο ειδικό μητρώο ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων.


Η επιδότηση θα γίνει με τη χορήγηση επιταγής κοινωνικού τουρισμού, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού.


Πάροχοι του προγράμματος είναι τουριστικά καταλύματα, όπως αυτά περιγράφονται στη Δημόσια Πρόσκληση, που διαθέτουν σε ισχύ κατά την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος τα δικαιολογητικά λειτουργίας τους.


Σε όσες περιπτώσεις απαιτούνται δικαιολογητικά, αυτά επισυνάπτονται στις ηλεκτρονικές αιτήσεις. Συνεπώς, δεν υπάρχει υποχρέωση προσέλευσης στις Υπηρεσίες για την προσκόμιση δικαιολογητικών. Ωστόσο, αν κάποιοι δικαιούχοι αδυνατούν να επισυνάψουν τα δικαιολογητικά στην αίτησή τους, όταν αυτά απαιτούνται, μπορούν να προσέλθουν στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την προσκόμισή τους, μέχρι την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων, δηλαδή έως τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 13:00.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από το διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.



πειραιως κυπρου αργυρουπολη

μαριαννα ντουβλη κορη

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html
μαριαννα ντουβλη κορη

Σύμφωνα με άκρως μυστική έκθεση που δημοσιεύει η Cumhuriyet, στις 20 Ιουλίου του 2016 δόθηκε εντολή για εντοπισμό του υπόπτου από το σήμα του κινητού του τηλεφώνου.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

Την ίδια ημέρα ο Οκσούζ έκανε μία σειρά τηλεφωνημάτων από την περιοχή Ακγιαζί, η θέση του εντοπίστηκε αλλά οι διωκτικές Αρχές δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν καθώς απενεργοποίησε το κινητό του και δεν το ξανάνοιξε έκτοτε.


χαρακτηριστικα του δασκαλου

Η κυβερνητική Yeni Safak daily είχε αποκαλύψει στις 16 Αυγούστου του ίδιου έτους πως υπήρχε σειρά πληροφοριών για εμφάνιση του Οκσούζ σε γερμανικές πόλεις, καθώς ο ύποπτος είχε καταφέρει να το σκάσει στη Γερμανία.


Η είδηση είχε μεταδοθεί μέρες μετά τις δηλώσεις του ηγέτη της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου πως η Οκσούζ εργαζόταν για τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας.


σειρα mega στα διχτυα του πεπρωμενου



μαριαννα ντουβλη κορη

προγραμμα σχεδιασμου κουζινας 1992

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html
μάσκα εικονικής πραγματικότητας skroutz
ποτε πληρωνει το ικα τις παροχες

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται η στιγμή που η χιονοστιβάδα πλησιάζει σε δρόμο όπου βρίσκεται ένα συνεργείο καθαρισμού. Στη θέα του ορμητικού χιονιού οι εργαζόμενοι αρχίζουν να τρέχουν, ώστε να μην παρασυρθούν.


προγραμμα σχεδιασμου κουζινας 1992

Το βίντεο τραβήχτε από έναν από τους εργαζομένους, τον Yves Queffeulou, ο οποίος το ανήρτησε στον λογαριασμό του στο facebook.


Το συνεργείο βρισκόταν στο σημείο ώστε να καθαρίσει το δρόμο από προηγούμενη χιονοστιβάδα. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα από το περιστατικό.





προγραμμα σχεδιασμου κουζινας 1992
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html

πράσινο τσάι ιδιότητεσ

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html
ψυγειο λαδιου υδραυλικου μεταχειρισμενα
Απρόβλεπτη τροπή στις Πανελλήνιες: Γιατί μηδένισαν το γραπτό 18χρονου στην Κρήτη;

Ένα ακόμη κρούσμα αντιγραφής και μηδενισμού γραπτού στις Πανελλήνιες, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο 18χρονος μαθητής σε σχολείο της πόλης του Ηρακλείου έβγαλε φωτογραφία σελίδες από το βιβλίο της Ιστορίας και πήρε μαζί του το κινητό στην τάξη. Όμως, οι επιτηρητές τον αντιλήφθηκαν άμεσα, ο ίδιος κλήθηκε σε απολογία από τη λυκειακή επιτροπή και τελικά το γραπτό του μηδενίστηκε.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό αντιγραφής στο Ηράκλειο, καθώς την περασμένη Δευτέρα, συνέβη αντίστοιχο κρούσμα με κλασικό σκονάκι στο χαρτί, στο μάθημα των Μαθηματικών.

Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι την Τετάρτη στο νησί της Κω, μαθήτρια πιάστηκε στα πράσα με high tech ακουστικό και μηδενίστηκε αντίστοιχα το γραπτό της, ενώ η 24χρονη αδερφή της που της «ψιθύριζε» τα θέματα, οδηγήθηκε στο τμήμα.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html

πράσινο τσάι ιδιότητεσ

πράσινο τσάι ιδιότητεσ

Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννης Παπαδομαρκάκης, το περιστατικό έγινε αντιληπτό χάρη στην παρατηρητικότητα των καθηγητών που επέβλεπαν τις εξετάσεις.

Πιο αναλυτικά, η μαθήτρια είχε κρύψει πάνω της το κινητό τηλέφωνο, ενώ στο αυτί της είχε τοποθετήσει μία ασύρματη «ψείρα» - ακουστικό, μέσω του οποίου βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή με την αδερφή της που είχε αναλάβει να υπαγορεύει τις απαντήσεις των θεμάτων στην Ιστορία.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η συνεργός δεν πρόσεξε και μιλούσε ιδιαιτέρως δυνατά, με αποτέλεσμα εκτός από τη μαθήτρια να ακούσουν τη συνομιλία και οι επιτηρητές καθηγητές, οι οποίοι έπραξαν τα δέοντα.



λεωφορεια για mega outlet

χτυπημα στη μυτη παγοσ

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html
αυξησεις δημοσιων υπαλληλων
σπορ ντιρεκτ
χτυπημα στη μυτη παγοσ

«Δάνεια σε κόμματα, σε φίλους εργολάβους, σε παθητικά ΜΜΕ και σε όσους έχουν μπάρμπα στο κομματικό σύστημα εξουσίας, αποκαλύπτει το πόρισμα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης.



https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_85.html




Δάνεια σε κόμματα, σε φίλους εργολάβους, σε παθητικά ΜΜΕ και σε όσους έχουν μπάρμπα στο κομματικό σύστημα εξουσίας, αποκαλύπτει το πόρισμα.

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) September 23, 2016


χτυπημα στη μυτη παγοσ

διαταραχη πανικου σε παιδια

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_96.html

Νωρίτερα ήρθαν εφέτος τα Χριστούγεννα σε Λάρισα και Γιαννιτσά με τα κέρδη που μοιράζουν τα νέα εορταστικά ΣΚΡΑΤΣ. Συγκεκριμένα, ένας μεγάλος τυχερός από τη Λάρισα κέρδισε 250.000 ευρώ στο «Ρόδι είναι και κερδίζει», ενώ ένας τυχερός από τα Γιαννιτσά κέρδισε 50.000 ευρώ με ένα δελτίο «Χρυσό Φλουρί».


Τα εορταστικά ΣΚΡΑΤΣ έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες και ήδη ο κόσμος σπεύδει να δοκιμάσει την τύχη του, κυνηγώντας τα μεγάλα ποσά που μοιράζει το ΣΚΡΑΤΣ κάθε χρόνο την περίοδο τον εορτών με τις ειδικές εκδόσεις του. H ζήτηση στα πρακτορεία αυξάνεται όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, καθώς όλοι αναζητούν τα «χρυσά» δελτία των 250.000 ευρώ και 50.000 που έχουν απομείνει.


καταστημα κοσμοτε πειραιας

skrats


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html

διαταραχη πανικου σε παιδια


Κέρδη μέχρι λιποθυμίας


Επίσκεψη σε γιατρό χρειάστηκε ο μεγάλος τυχερός από τη Λάρισα για να συνέλθει από το ξαφνικό, αλλά ευχάριστο σοκ των 250.000 ευρώ. Ο Λαρισαίος τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ δεν άντεξε τη συγκίνηση και λιποθύμησε όταν συνειδητοποίησε ότι το δελτίο «Ρόδι είναι και κερδίζει» που είχε αγοράσει από πρακτορείο της πόλης έκρυβε το μεγάλο ποσό. Ευτυχώς, η λιποθυμία του ήταν μόνο αποτέλεσμα του ενθουσιασμού του και ο τυχερός παίκτης αναμένεται να περάσει τα Χριστούγεννα της ζωής του με την οικογένειά του.


skrats2



διαταραχη πανικου σε παιδια
τμήμα πολιτικήσ επιστήμησ και δημόσιασ διοίκησησ facebook

ζαχαρη και διαιτα

παικτεσ ολυμπιακου μπασκετ 2017

Σύμφωνα με πληροφορίες της ακύρωσης προηγήθηκαν τουρκικές Navtex για έρευνες στην ίδια περιοχή, που εκδόθηκαν έπειτα από σχετικό αίτημα του γερμανικού πλοίου.


ζαχαρη και διαιτα

Υπενθυμίζεται πως τα προβλήματα με τον πλου στο Αιγαίο του σκάφους που ανήκει στο πανεπιστήμιο του Αμβούργου, έχουν ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα, οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνές του στην περιοχή της Λήμνου.


Το πλήρωμα του Meteor είχε λάβει άδεια από τις ελληνικές Αρχές για έρευνες, όμως στις 29 Δεκεμβρίου, οι τουρκικές αρχές ζήτησαν από το πλοίο να αποχωρήσει, ισχυριζόμενες πως έπλεε σε τουρκικά χωρικά ύδατα χωρίς άδεια.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html

Μετά από αυτό το επεισόδιο οι υπεύθυνοι του γερμανικού πλοίου ζήτησαν άδεια για τη διεξαγωγή επιστημονικών ερευνών στο Αιγαίο και από τις τουρκικές αρχές, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα η Αθήνα να αντιδράσει ανακαλώντας την άδεια που είχε παραχωρήσει.



ζαχαρη και διαιτα
αισθητική οδοντιατρική θεσσαλονίκη
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html

ποιοι πληρωνουν τελοσ επιτηδευματοσ 2013

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες εισήλθαν σε οικία και δολοφόνησαν με μαχαίρι τους ιδιοκτήτες.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html

sar τηλεφωνων

Τα θύματα βρέθηκαν πνιγμένα στο αίμα στο δάπεδο του σπιτιού. Το ανήλικο υιοθετημένο παιδί του ζευγαριού, το οποίο φέρεται να είδε τις δολοφονίες των γονέων του, κατάφερε να διαφύγει.


Έτρεξε σε γειτονικό σπίτι και ανέφερε σε κατάσταση πανικού τι συνέβη. Οι δράστες φέρονται να είπαν στο παιδί να μην φοβάται και πως δεν θα το πείραζαν.


στρεφόμενο μαγνητικό πεδίο

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου απέκλεισαν την περιοχή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες μιλούσαν τη κυπριακή διάλεκτο και φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες.


ποιοι πληρωνουν τελοσ επιτηδευματοσ 2013

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν φαίνεται να υπάρχουν σημάδια ληστείας, ενώ η χρήση μαχαιριών για τη δολοφονία παραπέμπει σε προσωπικό μίσος των δραστών.




ποιοι πληρωνουν τελοσ επιτηδευματοσ 2013
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

χειροτερο φαγητο

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html
Βιασμός 6χρονης Πιερία: Αυτός είναι ο «πα-τέρας» και οι συνεργοί του (pics)

Με εντολή που εξέδωσε την Τετάρτη (07/03) η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης και η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τεσσάρων ανδρών, που συνελήφθησαν στην Πιερία στις 28 Φεβρουαρίου 2018 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, κατηγορούμενοι για το συστηματικό βιασμό ενός 16χρονου κοριτσιού για έξι ολόκληρα χρόνια. Μεταξύ των συλληφθέντων, ήταν και ο πατέρας του παιδιού.


εγω χορευω μονος γιατι ειμαι ο δολοφονος

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Είχαν προηγηθεί σχετικά εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Κατερίνης, για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

Πρόκειται για τους:

Α) ΚΑΡΑΛΙΑ Ιωάννη του Γεωργίου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα την 21-03-1968 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.


χειροτερο φαγητο
as 1as 2

Β) ΜΠΑΚΑΛΗ Νικόλαο του Γεωργίου και της Φανής, γεννηθέντα την 15-03-1958 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

as 3as 4

Γ) ΓΙΑΝΝΙΚΗ Δημήτριο του Αθανασίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 26-02-1966 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

as 5as 6

Δ) ΟΡΦΑΝΙΔΗ Βασίλειο του Ευσταθίου και της Όλγας, γεννηθέντα την 22-09-1960 στο Κιλκίς.

as 7as 8

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι παραπάνω κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

Διαβάστε σχετικά:

  • Προφυλακίστηκαν τα «τέρατα» που βίαζαν την ανήλικη στην Κατερίνη

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 6 Μαΐου 2018 και ώρα 18:00, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23510-46633 και 23510-46631 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η φρικτή αυτή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις αρχές του 2018, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη: Μια έφηβη ηλικίας 16 ετών αποκάλυψε ότι ο ίδιος της ο πατέρας, μαζί με άλλα τρία άτομα τη βίαζε συστηματικά από την ηλικία των 6 έως και την ηλικία των 12 ετών.

Το δράμα της είχε ξεκινήσει από το 2008 και συνεχίστηκε έως και το 2014.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε γίνει καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών (κατά περίπτωση 58 και 60 ετών).

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.

Παράλληλα, νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το κορίτσι που ζούσε τόσα χρόνια την φρίκη. Σύμφωνα με το δελτίο του ANT1, η 16χρονη πριν από έναν χρόνο φέρεται να έπεσε θύμα του διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα».

Τότε η 16χρονη είχε χαρακώσει το σώμα της με ξυράφι και είχε πάρει χάπια, κατόπιν οδηγιών που έπαιρνε από άγνωστους συνομιλητές, κατά τη διάρκεια αυτού του «παιχνιδιού», όπως αποκάλυψε στην Αστυνομία, σύμφωνα με τον ANT1.



χειροτερο φαγητο
εργα υποδομων στην ελλαδα

τοκυο ωρα

ποιος εφηύρε την πενικιλίνη
τοκυο ωρα

Απαντώντας σε συνέντευξη του υπουργού, ο Ανδρέας Λοβέρδος τον κατηγόρησε: «Ο υπουργός Επικρατείας στον παραληρηματικό του πανικό χαρακτήρισε πλήγμα για την δημοκρατία την κήρυξη του νόμου ως αντισυνταγματικού. Όμως πλήγμα για την δημοκρατία είναι η παραβίαση του Συντάγματος και όχι η εφαρμογή του και τελικός κριτής ως προς αυτό είναι η δικαιοσύνη. Τέλος κινείται μέσα στα όρια της θεσμικής εκτροπής στην οποία έχουν οδηγήσει τη χώρα να ταυτίζεται η διατύπωση γνώμης για το Σύνταγμα με την προεξόφληση των αποφάσεων της δικαιοσύνης ή με την απόπειρα καθορισμού του χρόνου έκδοσης της που δήλωσε σήμερα στο ‘Real' ότι θα εκπλαγεί αν βγει η απόφαση την Τετάρτη».


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

Απαντώντας, ο Νίκος Παππάς κατηγόρησε τον κ. Λοβέρδο και τους «συν αυτώ» ότι «θα θεωρήσουν ευχάριστη για τη δημοκρατία και την κοινωνία μας, μια ενδεχόμενη απόφαση που μεταφέρει 250 εκατομμύρια ευρώ από δράσεις υπέρ νοσοκομείων και παιδικών σταθμών στους λογαριασμούς ανθρώπων με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Τέτοια κυνική ομολογία δεν την περιμέναμε. Τους ευχαριστούμε για την αφοπλιστική ειλικρίνεια», καταλήγει δηκτικά ο υπουργός Επικρατείας.


Δήλωση που δεν άφησε αναπάντητη από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: «Κηρύγματα δημοκρατίας ο μόνος που δεν δικαιούται να κάνει είναι ο κ. Παππάς, ο επονομαζόμενος και Υπουργός προπαγάνδας. Οι φασιστικές μέθοδοι που μετέρχεται είναι πλέον καταγεγραμμένες. Σε ό, τι αφορά τα χρήματα του διαγωνισμού ας πάψει να τα μοιράζει ως άλλος ψευτορομπέν των δασών γιατί αφενός τα έχει περιλάβει το μνημόνιο στα δημοσιονομικά έσοδα κι αφετέρου διότι δεν πείθει κανέναν».



τοκυο ωρα
γιουβετσι βικι
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html

ανταλλακτικα οικ συσκευων αθηνα

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html
σταυρολεξα και λυσεις
ωραια μερη στην μεσσηνια
ανταλλακτικα οικ συσκευων αθηνα

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει έναν απολογισμό των δύο ετών διακυβέρνησης, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει έναν οδικό χάρτη για την έξοδο από την κρίση.


Επιπλέον, αναμένεται να εξαγγείλει φοροελαφρύνσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες, να δεσμευθεί για διανομή του υπερπλεονάσματος, ενώ θα παρουσιάσει τις αλλαγές στο Δημόσιο με την επίσπευση της κινητικότητας αλλά και την αξιολόγηση.


Ο πρωθυπουργός θα τονίσει τις πολιτικές που ξεφεύγουν από το ασφυκτικό πλαίσιο του μνημονίου, που έχουν κοινωνικό πρόσημο, όπως το επικείμενο νομοσχέδιο με τις αλλαγές στην Παιδεία, αλλά και μέτρα στήριξης των νέων, όπως και μέτρα για τις νεοφυείς επιχειρήσεις.


Όπως και να έχει, το βέβαιο είναι, σε σχέση με τις εξαγγελίες του, πως φέτος ο κ. Τσίπρας έχει έρθει με μικρό καλάθι στη ΔΕΘ.


«Αισθάνομαι τη Θεσσαλονίκη σαν δεύτερο σπίτι μου»


"Αισθάνομαι στη Θεσσαλονίκη σαν στο δεύτερο σπίτι μου" είπε ο Α. Τσίπρας λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη στις 10:00 το πρωί κατά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τάσο Τζήκα και τα μέλη της διοίκησης.


Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε για τον αριθμό των συμμετοχών στη φετινή ΔΕΘ και έδειξε ενδιαφέρον για τα κινέζικα φαναράκια με τα οποία έχει στολιστεί η έκθεση και το κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς η Κίνα είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση.


Η φετινή έκθεση, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, είναι η μεγαλύτερη της τελευταίας δεκαετίας, με 1.500 εκθέτες και 18 διεθνείς συμμετοχές.


11111111


(Twitter/PrimeMinister.gr)


Το μετρό της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ και το... ρομπότ.


Η βόλτα του πρωθυπουργού στα περίπτερα της ΔΕΘ... έκρυβε εκπλήξεις και αστεία σχόλια.


Στο περίπτερο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, ο κ. Τσίπρας είχε θερμό εναγκαλισμό με τον πρόεδρο, Στέλιο Παππά και τόνισε ότι "η νέα διοίκηση θα κριθεί από το έργο της". "Ο πήχης είναι χαμηλά αλλά πρέπει να ανέβει πιο ψηλά" τόνισε ο πρωθυπουργός.


Από την πλευρά του, ο κ. Παππάς είπε ότι πρωταρχικός στόχος είναι η οικοδόμηση σχέσης εμπιστοσύνης με το επιβατικό κοινό της πόλης.


22222 copy


Ο Πρωθυπουργός κατά την βόλτα του στα περίπτερα ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος ενώ όλοι ξέσπασαν σε γέλια όταν αναφέρθηκε στο μετρό Θεσσαλονίκης αλλά και στον ΠΑΟΚ.


"Είναι η πρώτη φορά που το μετρό δεν είναι ανέκδοτο" σχολίασε γελώντας ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: "Το μόνο που μένει είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα".


Λίγο αργότερα μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Πρωθυπουργό καθώς ένα... ρομπότ πετάχτηκε μπροστά του.


Ήταν το ρομποτάκι από το περίπτερο της Ακαδημίας ρομποτικής, την παρουσία του οποίου αντιμετώπισε αστειευόμενος ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια άκουσε την ενημέρωση του υπευθύνου.






ανταλλακτικα οικ συσκευων αθηνα
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html

σεφ στον αερα μανταρινοπιτα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html
παμε στο λογγο για ξυλα μωρ λενη
σεφ στον αερα μανταρινοπιτα

«Στο CDU επιτρέπεται τώρα να μιλάει κανείς ελεύθερα για το τέλος της εποχής Μέρκελ», είναι ο τίτλος άρθρου της εφημερίδας Welt, η οποία σημειώνει ότι οι εκλογές στην Έσση αποτελούν σημείο καμπής στο Βερολίνο: «Έπειτα από καμία άλλη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκατριών χρόνων, από τότε που η Άγγελα Μέρκελ είναι Καγκελάριος, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη πιθανότητα η κατάσταση να παραμείνει τόσο λίγο όπως ήταν πριν από την Κυριακή των εκλογών», σημειώνει η εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση και τονίζει ότι και στα δύο κόμματα του «μεγάλου» συνασπισμού πρέπει τώρα να ληφθούν αποφάσεις για την κατεύθυνσή τους.


Για «αναπληρωματικές ομοσπονδιακές εκλογές» κάνει λόγο στην Bild ο καθηγητής πολιτικών επιστημών Βέρνερ Βάιντενφελντ, επισημαίνοντας ότι οι χαμένοι των εκλογών είναι το Χριστιανοδημοκρατικό (CDU) και το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD), ενώ οι δύο νικητές οι Πράσινοι και η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD). Κατά τον ίδιο, οι άνθρωποι στην Έσση ήταν ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα συγκυβέρνηση CDU - Πρασίνων, αλλά δυσαρεστημένοι με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Ο Γιούργκεν Φάλτερ, επίσης καθηγητής Πολιτικών Επιστημών, σημειώνει ότι δεν εξεπλάγη από το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο είχε προβλεφθεί από τις δημοσκοπήσεις, ενώ προσθέτει ότι οι Φιλελεύθεροι (FDP) θα έχουν καθοριστικό ρόλο στον σχηματισμό κυβέρνησης. Θεωρεί μάλιστα πιθανό να σχηματιστεί στην Έσση κυβέρνηση «Τζαμάικα» (από τα χρώματα των CDU, των Πρασίνων και του FDP) και υπενθυμίζει ότι ο αρχηγός του FDP Κρίστιαν Λίντνερ δεν έχει αποκλείσει αντίστοιχο σχήμα και σε ομοσπονδιακό επίπεδο, έχει ωστόσο θέσει ως προϋπόθεση την παραίτηση της κυρίας Μέρκελ.


Σε άρθρο γνώμης στην ίδια εφημερίδα, χαρακτηρίζεται «συγκλονιστικό» το γεγονός ότι το υπερήφανο λαϊκό CDU είναι ικανοποιημένο παρά το διψήφιο ποσοστό που έχασε, επειδή το καταστροφικό ποσοστό που συγκέντρωσε είναι υψηλότερο από το ακόμη χειρότερο ποσοστό που εξασφάλισε η Μέρκελ στις τελευταίες ομοσπονδιακές εκλογές.


Υπό τον τίτλο «Τιμωρήθηκε για άλλη μια φορά», η Frankfurter Allgemeine Zeitung αναφέρεται στις ευθύνες της καγκελαρίου Μέρκελ και τονίζει ότι «θα ήταν λάθος αν ήταν εκ νέου υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος» στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο. «Ακούει όμως η Καγκελάριος τα μηνύματα;» διερωτάται ο αρθρογράφος και σημειώνει ότι δεν πρέπει κανείς να αγνοεί τα μηνύματα των πολιτών, ειδικά όταν υπάρχει μια σειρά από αυτά.


«Για την (Αντρέα) Νάλες η κατάσταση είναι πικρή, για την Μέρκελ σοβαρή», γράφει η Süddeutsche Zeitung και εξηγεί ότι «το πνεύμα της εποχής ώθησε προς τα πάνω το κόμμα των Πρασίνων και την AfD» και τονίζει ότι όταν η κεντρική πολιτική ασχολείται τόσο με μια τοπική εκλογή, είναι αναπόφευκτο το αποτέλεσμα να επηρεάζει την κεντρική πολιτική σκηνή. Σε ό, τι αφορά τα πρόσωπα, ο αρθρογράφος επιμένει ότι η κατάσταση για την Αντρέα Νάλες είναι σκοτεινή, πικρή και απειλητική, ενώ για την Άγγελα Μέρκελ σοβαρή.


Το περιοδικό Der Spiegel από την πλευρά του προειδοποιεί ότι το εκλογικό αποτέλεσμα στην Έσση «αποσταθεροποιεί την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τις αρχηγούς των δύο κομμάτων, Μέρκελ και Νάλες» και διερωτάται: «Θα θέσει πραγματικά η Καγκελάριος και πάλι υποψηφιότητα για αρχηγός του κόμματος;».


Το πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, σε κείμενό του αναρτημένο στην σελίδα του κεντρικού δελτίου ειδήσεών του επισημαίνει ότι «το Βερολίνο έχει παραλύσει παρακολουθώντας τα αποτελέσματα στην Έσση» και αναφέρει ότι η Μέρκελ παίρνει μια - μικρή - ανάσα με το αποτέλεσμα. Επιπλέον, επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός του κρατιδίου Φόλκερ Μπουφιέ κέρδισε, αν και με σημαντικές απώλειες, επειδή στήριξε την Καγκελάριο και δεν την επέκρινε, όπως έκανε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ.



σεφ στον αερα μανταρινοπιτα
βιβλία του δασκάλου
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_102.html

θερμιδικος δεικτης

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html
γυναικεια ρουχα αλεξανδρουπολη
βιβλια ανωνυμης εταιρειας

Οι διασώστες εργάζονται με φρενήρεις ρυθμούς για να εντοπίσουν επιζώντες και θύματα στο σεληνιακό τοπίο που δημιούργησαν η λάβα και η ηφαιστειακή τέφρα. Ωστόσο ο εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών Conred, Νταβίντ δε Λεόν, ανακοίνωσε σήμερα ότι σταματούν προσωρινά οι έρευνες και συνέστησε στους κατοίκους να αποφύγουν την περιοχή που παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνη.


θερμιδικος δεικτης

"Οι καιρικές συνθήκες και τα ακόμη πυρακτωμένα υπολείμματα στις πληγείσες περιοχές" θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των διασωστών, εξήγησε. "Υπενθυμίζουμε ότι μπορεί να σημειωθούν εκρήξεις στη ζώνη αυτή και η βροχή μπορεί να προκαλέσει κατολισθήσεις λάσπης και τέφρας", πρόσθεσε. Οι έρευνες μπορεί να ξαναρχίσουν εφόσον βελτιωθούν οι συνθήκες επί του πεδίου.




θερμιδικος δεικτης
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html

πινακες φροντιστηριου τιμες

πινακες φροντιστηριου τιμες
Τραγωδία στα Σφακιά: Εικόνες ντοκουμέντο από το σκάφος που «καρφώθηκε» στα βράχια - Τρεις οι νεκροί

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (19/05), στη θαλάσσια περιοχή του Φοίνικα Σφακίων.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html

Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι ένας ακόμα τραυματίστηκε σοβαρά, όταν το ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν «καρφώθηκε» σε βραχώδη ακτή στον Φοίνικα Σφακίων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Νεκροί είναι ένας 32χρονος, ένας 33χρονος κι ένας 35χρονος ενώ τραυματίας είναι ένας 30χρονος. Σύμφωνα με το flashnews.gr, πρόκειται για Χανιώτες, οι οποίοι διέμεναν στο Λουτρό κάνοντας διακοπές ενώ το cretapost.gr αναφέρει ότι ο 32χρονος και ο 33χρονος ήταν αδέρφια.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_32.html

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας στη gallery του Newsbomb.gr


ειρηνης ηλιουπολη

Ήταν μια και μισή μετά τα μεσάνυχτα, όταν το ταχύπλοο, στο οποίο επέβαιναν, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τέσσερις άνθρωποι, προσέκρουσε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στα βράχια. Σύμφωνα με μαρτυρίες ψαράδων που βρίσκονταν στην περιοχή, το σκάφος ανέπτυξε ταχύτητα πριν την πρόσκρουση.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο σορών που βρέθηκαν κάτω από τα συντρίμμια του σκάφους χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ, ενώ η τρίτη σορός, όπως και ο ένας σοβαρά τραυματίας, περισυνελέγησαν από αλιευτικά.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 12 πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με 4 πυροσβεστικά οχήματα.

Κατά νεότερες πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο τραυματίας, ο οποίος έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και στους σπόνδυλους, διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι τρεις σοροί στο κέντρο υγείας Σφακίων.

Οι αυτοψίες που θα πραγματοποιηθούν, η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής αλλά κυρίως η μαρτυρία του επιζώντα θα ρίξουν φως τα αίτια της τραγωδίας.

Διαβάστε επίσης:

Εξέλιξη - σοκ στην εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου: Τι αγόρασε πριν χαθούν τα ίχνη της

Σκοπιανό: «Η Μακεδονία του Ίλιντεν» βάζει φωτιά - Κύκλος ενημέρωσης από Τσίπρα


Τραγωδία στα Σφακιά: Εικόνες ντοκουμέντο από το σκάφος που καρφώθηκε στα βράχια - Τρεις οι νεκροί
01
Τραγωδία στα Σφακιά: Εικόνες ντοκουμέντο από το σκάφος που καρφώθηκε στα βράχια - Τρεις οι νεκροί









πινακες φροντιστηριου τιμες
παλτο γυναικειο ροζ

κεντρο θεσσαλονικη τκ

διωξη του ηλεκτρονικου εγκληματος

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να επικρατήσουν απέναντι στην ισπανική ομάδα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος σημείωσε 23 πόντους. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς πέτυχε τη βολή της νίκης με 15'' πριν το τέλος του αγώνα.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html

Στην τελευταία επίθεση ο Ντόντιτς καθυστέρησε και το φάουλ που έγινε στον Καμπάτσο ήταν εκπρόθεσμο. Οι Πειραιώτες ανέβηκαν στο 15-7 και παραμένουν στη δεύτερη θέση μαζί με τη Φενέρμπαχτσε. Αυτό το αποτέλεσμα βοήθησε και τον Παναθηναϊκό που έμεινε μόνος τέταρτος.


Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Φενέρμπαχτσε νίκησε 77-69 την Μπάμπεργκ, ενώ η Χίμκι πέτυχε επίσης σπουδαία νίκη μέσα στο γήπεδο της Ζαλγκίρις με 74-84. Σε βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο 100-89.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας:


νεο ελληνικο τραγουδι 2017

Παναθηναϊκός Superfoods (ΕΛΛΑΔΑ)-Μπασκόνια (Ισπανία) 80-76


Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 94-82


Βαλένθια (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 103-99


Μάλαγα (Ισπανία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία) 81-68


Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ) 9/2 79-80


Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία) 77-69


Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) 100-89


Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Χίμκι (Ρωσία) 74-84


Η Βαθμολογία:


1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 17-5


2. Φενέρμπαχτσε 15-7


3. Ολυμπιακός 15-7


4. Παναθηναϊκός Superfoods 14-8


5. Ρεάλ Μαδρίτης 13-9


6. Ζαλγκίρις 13-9


7. Χίμκι 13-9


8. Μακάμπι Τελ Αβίβ 12-10


9. Μπασκόνια 10-12


10. Μαλάγα 9-13


11. Ερυθρός Αστέρας 9-13


12. Βαλένθια 8-14


13. Μπάμπεργκ 8-14


14. Αρμάνι Μιλάνο 7-15


15. Μπαρτσελόνα 7-15


16. Εφές Αναντολού 6-16



κεντρο θεσσαλονικη τκ
κεντρο θεσσαλονικη τκ
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html

ομορφα ρουχα για παιδια

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_139.html
χοσε σιλβα
ομορφα ρουχα για παιδια
ομορφα ρουχα για παιδια

Ένας προηγούμενος απολογισμός, που είχε δημοσιοποιηθεί το Σάββατο, μετά την έκρηξη μιας μοτοσικλέτας παγιδευμένης με εκρηκτικές ύλες στο τέλος της προεκλογικής συγκέντρωσης μιας υποψήφιας ενόψει των εκλογών της 20ής Οκτωβρίου, έκανε λόγο για 15 θύματα.


Η βόμβα πυροδοτήθηκε ενώ οι υποστηρικτές της υποψήφιας έφευγαν από τον τόπο της συγκέντρωσης. Σύμφωνα με τον Μοχαμάντ Τζαουάντ Χέτζρι, εκπρόσωπο του κυβερνήτη της επαρχίας Ταχάρ, σχεδόν όλα τα θύματα ήταν πολίτες. Ο διευθυντής των υπηρεσιών υγείας της επαρχίας Ταχάρ έδωσε έναν ακόμη βαρύτερο απολογισμό, κάνοντας λόγο για 23 νεκρούς.


Μια ακόμη επίθεση διαπράχθηκε το Σάββατο στη Χεράτ, όπου δύο ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον των τοπικών γραφείων της εκστρατείας ενός υποψήφιου βουλευτή στην Ιντζίλ, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους, ένα παιδί εννιά χρονών κι έναν φύλακα, ανέφερε ο Τζαϊλάνι Φαρχάντ, εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας.


υγιεινες συνταγες πρωινου

Στις επιθέσεις που συνδέονται με την εκστρατεία ενόψει των βουλευτικών εκλογών έχουν σκοτωθεί και τραυματιστεί εκατοντάδες άνθρωποι σε όλη τη χώρα.


Τουλάχιστον εννέα υποψήφιοι έχουν σκοτωθεί, στην πλειονότητά τους σε στοχευμένες ενέργειες, σύμφωνα με την ανεξάρτητη εκλογική επιτροπή.


Πάνω από 2.500 υποψήφιοι, ανάμεσά τους 417 γυναίκες, διεκδικούν 249 έδρες του αφγανικού κοινοβουλίου.


Περίπου 54.000 στελέχη των σωμάτων ασφαλείας θα αναλάβουν τη φρούρηση περίπου 5.000 εκλογικών κέντρων. Για λόγους ασφαλείας, 2.000 εκλογικά κέντρα δεν θα ανοίξουν.


Δεν υπήρξε ανάληψη της ευθύνης για τις επιθέσεις. Η Ταχάρ, που γειτονεύει με το Τατζικιστάν, αποτελεί επί σειρά ετών εστία του ανταρτοπολέμου των Ταλιμπάν.


Ο πρόεδρος του Αφγανιστάν Άσραφ Γάνι καταδίκασε τις επιθέσεις με μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα, στην οποία διαβεβαίωσε ότι οι εχθροί της χώρας δεν θα καταφέρουν να αποδυναμώσουν τη βούληση του έθνους. Τις επιθέσεις καταδίκασε επίσης ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν Τζον Μπας, προτρέποντας τους Ταλιμπάν να κάνουν το ίδιο και να «τιμωρήσουν» αυτούς που ευθύνονται για τη διάπραξή τους.


Τουλάχιστον 18 στρατιώτες νεκροί σε επίθεση των Ταλιμπάν


Στο μεταξύ, τουλάχιστον 18 άνδρες των ένοπλων δυνάμεων του Αφγανιστάν σκοτώθηκαν σε επιθέσεις που εξαπέλυσαν ισλαμιστές αντάρτες εναντίον δύο στρατιωτικών θέσεων στο δυτικό τμήμα της χώρας, δήλωσαν αξιωματούχοι την Κυριακή.


Άλλοι δεκαπέντε στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν και πέντε τραυματίστηκαν στις νυχτερινές επιθέσεις, στις οποίες ενεπλάκη «μεγάλος αριθμός Ταλιμπάν» στην επαρχία Φαράχ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επικεφαλής του επαρχιακού συμβουλίου Φαρίντ Μπαχταουάρ.


Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Γαφούρ Άχμαντ Τζαουέντ δήλωσε ότι στάλθηκαν ενισχύσεις στην περιοχή.


«Οι Ταλιμπάν υπέστησαν επίσης τεράστιες απώλειες», πρόσθεσε.


Οι ισλαμιστές αντάρτες άρπαξαν οπλισμό και τεθωρακισμένα οχήματα στις επιθέσεις, ανέφερε ο Νταντουλά Κανέ, μέλος του επαρχιακού συμβουλίου.


Εδώ και δύο μήνες, η βία στο Αφγανιστάν έχει κλιμακωθεί, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές.


Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις, με τον εκπρόσωπό τους Ζαμπιουλάχ Μουτζάχιντ να ανακοινώνει ότι «οι μαχητές μας σκότωσαν 25 στρατιώτες και τον επικεφαλής της αστυνομίας σε δύο επαρχίες το βράδυ του Σαββάτου».


Την περασμένη εβδομάδα, οι Ταλιμπάν απηύθυναν προειδοποίηση στους Αφγανούς να απόσχουν από τις εκλογές της 20ής Οκτωβρίου, υποστηρίζοντας ότι τις οργανώνουν οι ΗΠΑ με μοναδικό σκοπό να νομιμοποιήσουν την εξουσία τους και την παρουσία τους στη χώρα.



https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html

ορεκτικο φαρμακο

υλη διαγωνισμου φυσικης
ορεκτικο φαρμακο

Με βάση την κοινή υπουργική απόφαση, το «χρονοδιάγραμμα» έναρξης του προγράμματος, ορίζεται για την 1η Ιανουαρίου 2019 ενώ πρόκειται να διατεθούν 600 εκατ. ευρώ για την κάλυψη ποσού ύψους 70 - 210 ευρώ σε οικογένειες με εισόδημα έως 24.000 ευρώ.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html

Αναλυτικά:


Δικαιούχοι είναι οικογένειες που είτε πληρώνουν ενοίκιο είτε δόση δανείου πρώτης κατοικίας (εξαιρούνται όσοι συμμετέχουν στον νόμο Κατσέλη ή Σταθάκη).


Αναλυτικά τα ποσά


Για μονοπρόσωπο νοικοκυριό στα 70 ευρώ τον μήνα, ενώ για κάθε επιπλέον μέλος προσαυξάνεται κατά 35 ευρώ


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html

Για μονογονεϊκές οικογένειες και νοικοκυριά με απροστάτευτα τέκνα (ορφανά και από τους δυο γονείς) για το πρώτο ανήλικο μέλος ορίζεται προσαύξηση 70 ευρώ τον μήνα. Ανώτατο όριο είναι τα 210 ευρώ μηνιαίως


Κριτήρια (και εισοδηματικά)


O δικαιούχος και τα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού πρέπει να διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην ελληνική επικράτεια τα τελευταία 5 έτη


Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια που πρέπει να πληρούνται είναι: Εισόδημα έως 8.000 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενο κατά 4.000 για κάθε επόμενος μέλος. Ειδικά για μονογονεϊκές οικογένειες, για το πρώτο ανήλικο μέλος προσαύξηση 8.000 ευρώ. Ανώτατο όριο εισοδήματος στα 24.000 ευρώ ετησίως.



ορεκτικο φαρμακο
οδηγος σπουδων φυσικο αθηνας

μανιταρια πορτομπελο γεμιστα με τυρια

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
κλεινω το ρημα διδασκω
Αμαλιάδα: Έπεσε σε φωταγωγό αλλά σώθηκε - Δείτε πώς

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν σε βοήθεια δεν πίστευαν στα μάτια τους!


Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (05/02), όταν η 85χρονη επιχείρησε να καθαρίσει το εσωτερικό του φωταγωγού, διαστάσεων 50x60 εκ. από το παράθυρο της τουαλέτας του σπιτιού της, στην Αμαλιάδα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η ηλικιωμένη έχασε την ισορροπία της κι έπεσε στο φωταγωγό με το κεφάλι. Όπως σημειώνει το patrisnews.gr, η γυναίκα σφήνωσε καθώς ο φωταγωγός ήταν στενός και δεν μπορούσε να κινηθεί. Τις φωνές της άκουσε η κόρη της, η οποία έσπευσε να καλέσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html

καταλυτικη σομπα υγραεριου

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με πέντε άνδρες με επικεφαλής τον διοικητή της Π. Υ. Αμαλιάδας.


μανιταρια πορτομπελο γεμιστα με τυρια

Λόγω της στενότητας του χώρου, της θέσης της παθούσης και του προχωρημένου της ηλικίας της, χρειάστηκαν ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις για τον απεγκλωβισμό της, με τους πυροσβέστες να είναι αντιμέτωποι και με τον χρόνο, καθώς κάθε λεπτό ήταν πολύτιμο λόγω του ότι το κεφάλι της γυναίκας ήταν σφηνωμένο προς τα κάτω.

Ωστόσο τα κατάφεραν, η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος και η ηλικιωμένη μετά τον απεγκλωβισμό της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένη.



μανιταρια πορτομπελο γεμιστα με τυρια

οι μεν και οι δεν δειξε μου το σωμα σου

οι μεν και οι δεν δειξε μου το σωμα σου

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο εκθεσιακό κέντρο, λίγα λεπτά πριν τις 9 το πρωί, για την προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO και στον εξωτερικό χώρο τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα συγκεντρωμένοι πολίτες. Κάποιοι θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ ένα αγοράκι του προσέφερε λουλούδια.


Αμέσως μετά, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ – HELEXPO, Τάσο Τζήκα, υπουργούς, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την περιοδεία με πρώτη στάση το περίπτερο του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του "Πρακτορείο 104,9 Fm", όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του πρακτορείου, Μιχάλης Ψύλος.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html


φαρμακειο νεα βυσσα


βρετανικα μουσικα βραβεια 2014





οι μεν και οι δεν δειξε μου το σωμα σου
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html

max's opera cafe menu

κάλοι στο πέλμα
ζωδια γυναικα κριος
max's opera cafe menu

Σήμερα καταλάβαμε γιατί η κυρία Γεννηματά ήταν απούσα από τη Βουλή στη συζήτηση για την παραπομπή Παπαντωνίου. Είχε δουλειές λόγω μεταγραφικής περιόδου. Στις Δημοκρατίες, την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων την καθορίζουν οι πολίτες στις εκλογές. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχει άλλη άποψη. Εξαγοράζει βουλευτές υποσχόμενη έδρες και θέσεις όταν «επιστρέψουμε στα πράγματα», αναφέρει το Ποτάμι και προσθέτει:


Όσο για αυτούς που προδίδουν τους ψηφοφόρους τους, να ξέρουν ότι η απάντηση θα είναι σκληρή. Ειδικά από αυτούς που έτρεχαν σαν τον Βέγγο για να τους βγάλουν βουλευτές.


Ειδικά από αυτούς που πίστεψαν ότι εκπροσωπούν το νέο ακούγοντάς τους να κατακεραυνώνουν «το παλιό, το ΠΑ. ΣΟ. Κ,τη Γεννήματα». Ειδικά από αυτούς που τους έλεγαν τον Σεπτέμβρη «όλοι για έναν και ένας για όλους» χωρίς να τους λένε ότι το ένας για όλους θα ίσχυε μέχρι να πάρουν μια καλή πρόταση μεταγραφής.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

Υ. Γ. Η τελευταία πρόταση είναι αποσπάσματα σημερινών αναρτήσεων Λαρισαίων. Ένας μακρύς κατάλογος απογοητευμένων πολιτών.



max's opera cafe menu
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html

δεν τελειωνει ετσι η αγαπη στιχοι

Ρέθυμνο: Η μαγική παραλία του νομού που θυμίζει… όαση! (pic)

Περίπου 40 χλμ. νοτίως του Ρεθύμνου υπάρχει μια σπάνια, μία ιδιαίτερη, μια μαγική παραλία που θυμίζει… όαση!


ανταλλακτικα αυτοκινητου καλλιθεα

Αν είσαι από την πόλη μας, λογικά θα έχεις ήδη καταλάβει για ποια μιλάμε, αν πάλι δεν είσαι, δώσε μας δύο λεπτά να σε ξεναγήσουμε σε αυτήν.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Daynight.gr.


δεν τελειωνει ετσι η αγαπη στιχοι

δεν τελειωνει ετσι η αγαπη στιχοι


ανδρέα γαρύφαλλου
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

πιτα με λαχανικα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html
φθηνα μεζεδοπωλεια στο κεντρο

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση, ο υπουργός Εθνικής, Άμυνας Πάνος Καμμένος ανέφερε πως «συμφωνία δεν υφίσταται», καθώς είχε παρέλθει το διάστημα των 10 ημερών για την προσκόμιση της ανέκκλητης πίστωσης με όλο το ποσό των 66 εκατ. ευρώ και το διάστημα των 30 ημερών για την υποβολή σχεδιαγράμματος παραλαβών, προϊδεάζοντας με αυτό τον τρόπο για την απόφαση που θα λάβει το ΚΥΣΕΑ. Η Επιτροπή άλλωστε, έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα.


Η ΝΔ επιμένει ότι η συμφωνία δεν ισχύει και αρνήθηκε να λάβει μέρος στη σχετική διαδικασία για την «αναίρεση γνώμης», χαρακτηρίζοντας «υποκριτική» και «προσχηματική» την επίκληση από πλευράς κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την επιβολή εμπάργκο στη Σαουδική Αραβία. Τη στάση της ΝΔ, στηλίτευσε ο Νίκος Φίλης που υποστήριξε ότι δεν ήθελε να αναιρεθεί η απόφαση.


πιτα με λαχανικα

«Η Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων αναίρεσε τη σύμφωνη γνώμη που είχε δώσει για την πώληση πυρομαχικού υλικού στη Σαουδική Αραβία. Με την αναίρεση συμφώνησαν όλα τα κόμματα πλην της ΝΔ η οποία απείχε από την διαδικασία αυτή, χαρακτηρίζοντας την “προσχηματική”. Είναι η πρώτη φορά που η Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής αναιρεί τη θετική γνώμη της για συμφωνία που έχει περάσει από το ΚΥΣΕΑ», ανέφεραν πηγές από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


«Υπήρξαν επιχειρήματα και ένταση», σχολίασε ο Νίκος Φίλης που ζητούσε επιτακτικά την ανάκληση της συμφωνίας και όπως ο ίδιος είπε, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους, υπήρξε αυτοκριτική και για τη στάση του κόμματος και της κυβέρνησης και προς την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που έχει αυξημένη ευθύνη. «Για εμάς το θέμα έκλεισε πολιτικά», συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός. «Τα βλήματα δίνονται σε παραστρατιωτικές οργανώσεις και σκοτώνουν αμάχους», είπε ο κ. Φίλης που κατήγγειλε ακόμη, ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, διέρρευσε σε μέσα ενημέρωσης σημεία της σημερινής απόρρητης συζήτησης και πως το θέμα θα τεθεί στην επόμενη συνεδρίαση, την προσεχή Τρίτη.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html

Για πολιτική ήττα της κυβέρνησης και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, έκανε λόγο από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, για όλα όσα έχουν αποδειχθεί – όπως είπε. «Είναι πολιτικά έκθετος ο κ. Καμμένος και οι ευθύνες των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υπάρχουν», είπε.


Με δεδομένο ότι η Επιτροπή Εξοπλισμών έχει γνωμοδοτικό χαρακτήρα, η τελική απόφαση ανήκει στο ΚΥΣΕΑ.






πιτα με λαχανικα
μια γαλαζια θαλασσα πλουταρχος

ν προκοσ και σια οε

μαυρη μαγεια και επιστημη

Στη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Μεταφορών διευκρινίζεται ότι το νέο καθεστώς επανελέγχου των διπλωμάτων οδήγησης ισχύει για ανανέωση άδειας οδήγησης όσων έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 74 ετών κατά την ημερομηνία λήξης της προηγούμενης άδειας οδήγησης, αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία».


Οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, με την κατάθεση της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης για την ανανέωση άδειας οδήγησης θα πρέπει να πληρώσουν τα εξής:


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

διαφραγματικές βαλβίδες


  • 50 ευρώ (e-παράβολο 23) για τις δαπάνες της ανανέωσης άδειας οδήγησης.

  • 10 ευρώ (e - παράβολο 23) για τις εξετάσεις οδήγησης.


Εφόσον ο «υποψήφιος» περάσει τις εξετάσεις θα πρέπει αν πληρώσει και τα εξής για να πάρει το δίπλωμά του:



  • 30 ευρώ (e – παράβολο 28) για την εκτύπωση της άδειας οδήγησης,

  • 18 ευρώ για την καταβολή παγίου τέλους χαρτόσημου και εισφοράς υπέρ ΤΣΑ.


Σχετικά με τις εξετάσεις


Το όχημα με το οποίο προσέρχεται στη δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς ο ενδιαφερόμενος οφείλει να διαθέτει ισχύον ασφαλιστήριο συμβόλαιο για την κάλυψη της έναντι τρίτων αστικής ευθύνης από ατύχημα κατά την κυκλοφορία του.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html

ν προκοσ και σια οε

Τα οχήματα με τα οποία θα διενεργείται η εξέταση θα πρέπει να είναι εσωτερικά και εξωτερικά καθαρά, διότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα διενεργείται η δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς.


Μετά την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών, η αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών εκδίδει Δελτίο Εκπαίδευσης και Εξέτασης, το οποίο μέχρι την προσαρμογή του πληροφοριακού συστήματος εκδίδεται χειρόγραφα.


Στο ΔΕΕ αναγράφονται τυχόν ιατρικοί περιορισμοί, με τη μορφή κωδικών αριθμών.


Σε περίπτωση που επιτροπή έχει βάσιμες ενδείξεις για πιθανούς περιορισμούς για την ικανότητα οδήγησης του ενδιαφερόμενου, δεν διενεργείται ή διακόπτεται η δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς. Η δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς ολοκληρώνεται στο σημείο εκκίνησης με ενημέρωση του ενδιαφερόμενου για το αποτέλεσμά της. Σε περίπτωση αποτυχίας, ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται από την επιτροπή για τη δυνατότητα επανεξέτασής του από Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια Επιτροπή.



ν προκοσ και σια οε

σατεν ρομπα ροζ

παρασταση σμυρνη μου

Συμμετέχοντας σε οργανωμένη αποστολή της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) για τον εντοπισμό μετεωριτών, ο Γ. Μπαζιώτης όχι μόνο βίωσε μια αξέχαστη εμπειρία, την οποία περιγράφει γλαφυρά σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αλλά έκανε και παραγωγική έρευνα, τόσο πεζοπόρα, όσο και με τη χρήση χιονο-οχημάτων (snowmobiles) σε δύσκολες συνθήκες, ακόμη και πάνω από επικίνδυνες ρωγμές πάγου.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

πλατεια δεγλερη καφε

Ο Έλληνας γεωλόγος, ο οποίος μόλις επέστρεψε στη χώρα μας, από όπου είχε φύγει το Νοέμβριο, συμμετείχε στην 41η αποστολή Antarctic Search for Meteorites (ANSMET), την οποία η NASA έχει καθιερώσει από το 1976. Οι αποστολές αυτές έχουν ανακαλύψει έως τώρα πάνω από 22.000 μετεωρίτες.


Ο Γ. Μπαζιώτης, ο πρώτος Έλληνας που συμμετείχε σε τέτοια αποστολή, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980, αποφοίτησε από το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2002, πήρε το διδακτορικό του από τη Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων και Μεταλλουργών του ΕΜΠ το 2008 και από το 2014 διδάσκει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Όπως λέει επιθυμεί να «δανειστεί» κάποιους μετεωρίτες για να τους φέρει στην Ελλάδα και να τους μελετήσει με τους φοιτητές του. Επίσης θέλει φέτος να δημιουργήσει την πρώτη Πλανητική Εταιρία στην Ελλάδα και να διοργανώσει στην Ημέρα των Αστεροειδών (30 Ιουνίου) μια έκθεση του μοναδικού μετεωρίτη με προέλευση την Ελλάδα, του Seres, κάτι για το οποίο αναζητά οικονομική υποστήριξη.


Μόνο ένας μετεωρίτης από τους περίπου 67.000 που έχουν καταγραφεί συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο, προέρχεται από την Ελλάδα και είναι ο μετεωρίτης Seres, ένας χονδρίτης που έπεσε στην περιοχή των Σερρών το 1818. Όπως λέει ο Γ. Μπαζιώτης, «θα ήταν κρίμα να χαθεί η ευκαιρία ενός τέτοιου γεγονότος μοναδικού για την Ελλάδα, καθώς την Ημέρα των Αστεροειδών συμπληρώνονται 200 χρόνια από την πτώση του Seres». Παράλληλα, έχει σχεδόν ολοκληρώσει τη συγγραφή ενός βιβλίου για την μοναδική εμπειρία του στην Ανταρκτική.




σατεν ρομπα ροζ
σατεν ρομπα ροζ

Friday, March 29, 2019

λύση αλλοδαπού γάμου στην ελλάδα

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html
παναγιωτησ αθανασιου facebook
λύση αλλοδαπού γάμου στην ελλάδα

Η σύντομη αλλά ηχηρή ανακοίνωση του 41ου και του 43ου προέδρου των ΗΠΑ εκδόθηκε λιγότερες από 24 ώρες μετά την κατακραυγή που προκάλεσε ο νυν επικεφαλής του αμερικανικού κράτους Ντόναλντ Τραμπ, όταν εξίσωσε τους οπαδούς της ανωτερότητας της λευκής φυλής – ένας υποστηρικτής των οποίων σκότωσε μια νέα γυναίκα το Σάββατο στο Σάρλοτσβιλ – και τους διαδηλωτές των αντιρατσιστικών οργανώσεων.


«Την ώρα που προσευχόμαστε για το Σάρλοτσβιλ, ανακαλούμε στη μνήμη μας αυτές τις θεμελιώδεις αλήθειες που αναγράφονται στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας από τον επιφανέστερο των πολιτών αυτής της πόλης (σ. σ. τον Τόμας Τζέφερσον): "όλοι οι άνθρωποι έχουν γεννηθεί ίσοι, έχουν προικιστεί από τον Δημιουργό με ορισμένα απαράγραπτα δικαιώματα"» γράφουν ο πατέρας και ο γιος Μπους.


primavera νυχτικα

λύση αλλοδαπού γάμου στην ελλάδα


Former Presidents H. W. and W. Bush denounce racism in wake of Charlottesville https://t.co/8ABHYzHRmN pic.twitter.com/5675z2covt


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html
— CNN International (@cnni) 16 Αυγούστου 2017

κεπ περιστεριου παναγη τσαλδαρη τηλεφωνο

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html
κεπ περιστεριου παναγη τσαλδαρη τηλεφωνο

Υποψήφιοι να τους διαδεχτούν είναι μέχρι τώρα για την θέση του κ. Έζντεμιρ, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος του Σλέσβιγκ Χολστάιν, Ρόμπερτ Χάμπεκ, ο οποίος περιγράφεται από τα γερμανικά ΜΜΕ ως «ο νέος Γιόσκα Φίσερ», και για την θέση της κυρίας Πέτερ, η ομοσπονδιακή βουλευτής από το Βρανδεμβούργο Ανναλένα Μπέρμποκ και η επικεφαλής των Πρασίνων στο Κοινοβούλιο της Κάτω Σαξονίας Άνια Πιλ. Οι υποψηφιότητες είναι ανοιχτές μέχρι την τελευταία στιγμή, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Προκειμένου ο κ. Χάμπεκ να παραμένει υπουργός στο κρατίδιο του Σλέσβιγκ-Χολστάιν, οι Πράσινοι χρειάστηκε να τροποποιήσουν τον κανονισμό τους, ο οποίος διαχώριζε μέχρι τώρα το κομματικό αξίωμα από το πολιτικό.


μεταφυτρωτικό ζιζανιοκτόνο

Με ευρεία πλειοψηφία, τα στελέχη του κόμματος αποφάσισαν να εγκρίνουν μια μεταβατική περίοδο τουλάχιστον οκτώ μηνών, κατά την οποία ο επικεφαλής του κόμματος και τα μέλη του προεδρείου μπορούν να διατηρούν δύο αξιώματα. Ο ίδιος ο υποψήφιος δήλωσε άλλωστε ότι εάν δεν γινόταν η τροποποίηση δεν θα έθετε αύριο υποψηφιότητα.


κεπ περιστεριου παναγη τσαλδαρη τηλεφωνο


mk lol download 2015
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html

συνεδριο κλινικης ψυχολογιας 2015

λογαριασμος νεοτητας οτε τηλεφωνα
συνεδριο κλινικης ψυχολογιας 2015

Ο πρώην διευθυντής είχε καταδικαστεί, πριν από περίπου ένα χρόνο, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση, σε 2 χρόνια φυλάκιση, με τριετή αναστολή.


Τότε, η συγκατηγορούμενη του πρώην διευθυντή, υπεύθυνη της εστίας, είχε αθωωθεί, όπως και ο πρώην υπουργός, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, που κατηγορούνταν για ηθική αυτουργία στην υπόθεση.


Ωστόσο, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής, κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη, σε βάρος του πατέρα του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη, αμέσως μετά τη λήξη της διαδικασίας στο Εφετείο.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html

Με τον δικηγόρο του, Σπύρο Μποροδήμο, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν ότι (ο διευθυντής) δέχθηκε ύβρεις και προπηλακισμούς από τον Ανδρέα Γιακουμάκη, σε μικρή απόσταση από το Εφετείο.


11ο εκλογικο διαμερισμα λαρισαιων 4ο δημ.διαμ


συνεδριο κλινικης ψυχολογιας 2015

τι ειναι εξερευνητης

Μόνο νίκη ήθελε η Σουηδία στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018, απέναντι στο Μεξικό. Η… παρέα του Μάρκους Μπεργκ χρειαζόταν να νικήσει και παράλληλα να μην νικήσει η Γερμανία για να περάσει και να μην μπει στη διαδικασία των ισοβαθμιών, των διαφορών τερμάτων ή ακόμα και των κίτρινων καρτών. Στον αγώνα με το Μεξικό η Σουηδία ήταν ιδιαίτερα αποφασισμένη να πάρει τη νίκη για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες πρόκρισης και τα κατάφερε περίφημα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html

Όσο παρέμενε το 0-0 και στα δυο παιχνίδια, η Σουηδία αναζητούσε το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Αυτό ήρθε στο 50’ με τον Λούντβιγκ Αουγκούστινσον ενώ στο 62’ ο Αντρέας Γκράνκβιστ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-0 για τους Σουηδούς. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Αλβάρεζ στο 74’ της αναμέτρησης.


τι ειναι εξερευνητης


Sweden score another! #MEX 0 - 2 #SWE #MEXSWE pic.twitter.com/9cQ62ygLE1


τι ειναι εξερευνητης

— World Cup Goals (@A1Futbol) June 27, 2018

Αυτό που είχε τεράστιο ενδιαφέρον ήταν η εικόνα των Μεξικανών στις κερκίδες, που παρακολουθούσαν από τα κινητά τους την εξέλιξη του αγώνα της Γερμανίας για να δουν αν τελικά θα περάσει στους «16» η ομάδα τους. Το Μεξικό, εν τέλει, παρά την ήττα προκρίθηκε μαζί με τους Σουηδούς στην επόμενη φάση. Η πρόκριση της Σουηδίας δίνει συνέχεια στο σερί της, το οποίο αφορά την παρουσία της στα νοκ-άουτ. Στις τέσσερις τελευταίες παρουσίες της σε Παγκόσμια Κύπελλα (2018, 2005, 2002, 1994) έχει καταφέρει να προκριθεί από τους ομίλους. Το Μεξικό από την πλευρά του, για έβδομη συνεχόμενη φορά προκρίνεται από τη φάση των ομίλων σε Μουντιάλ με τη Βραζιλία που έχει 12 σερί προκρίσεις από τους ομίλους να είναι η μοναδική με καλύτερο σερί.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

αγορά κατοικίας καβαλα

αρνι ρολο στο φουρνο


#SWE wins Group F and has now reached the knockout round in each of its last 4 #WorldCup appearances (2018, 2006, 2002, 1994). #MEX reaches the knockout round for the 7th straight #WorldCup; only #BRA (12 straight entering today) has a longer active streak. pic.twitter.com/dV5CeS3WtC


— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) June 27, 2018

φωτογραφίες διαβατηρίου μαρούσι

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html
φωτογραφίες διαβατηρίου μαρούσι

Ο σύνδεσμος αναφέρει ότι «η σειρά των καταιγιστικών μέτρων που ψηφίστηκαν, αλλά και τα επερχόμενα μέτρα, πλήττουν άμεσα και δραματικά την ανάπτυξη, την καινοτομία, τη βιωσιμότητα των εταιριών μελών μας και το κυριότερο την πρόσβαση των ασθενών σε σωτήριες θεραπείες, ενώ δεν εξασφαλίζουν στέρεα δημοσιονομικά οφέλη».


Συγκεκριμένα ο ΣΦΕΕ υποστηρίζει αναφερόμενος στο ενοποιημένο "rebate", ότι είναι ένα άδικο μέτρο που μεροληπτεί κατά συγκεκριμένων καινοτόμων σκευασμάτων και βαρύνει άνισα ορισμένα προϊόντα από 2 έως 5 φορές παραπάνω. Όπως υποστηρίζει ο Σύνδεσμος, ενώ είχε προβλεφθεί επιβάρυνση από 14% - 30%, τελικά το ανώτατο όριο σε κάποιες περιπτώσεις καινοτόμων φαρμάκων ανέρχεται στο 43,3%, ενώ η δημόσια φαρμακευτική δαπάνη παραμένει σταθερή. Αυτό επισημαίνει πως «όχι μόνο πλήττει δραματικά την καινοτομία, αλλά και οδηγεί σε άδικη αντιμετώπιση και διακριτική μεταχείριση κάποιων προϊόντων έναντι άλλων».


Για τα νέα κριτήρια για την αξιολόγηση των φαρμάκων, τονίζει ότι σε συνδυασμό με την επιβολή έκπτωσης 25% στα νέα φάρμακα μπλοκάρουν την καινοτομία και δυσχεραίνουν την πρόσβαση των ασθενών σε νέες θεραπείες. Όσον αφορά τα κίνητρα που δίνονται για τη διείσδυση των γενοσήμων, αυτά εκτιμά Ότο επιβαρύνουν όλες τις φαρμακευτικές εταιρίες και όχι τις εταιρίες που διακινούν γενόσημα. «Η αδικία ενισχύεται δε και από το γεγονός ότι αυτό εφαρμόζεται πάνω σε ένα στρεβλό σύστημα τιμολόγησης στο οποίο η διαφορά τιμής μεταξύ γενοσήμων και off patent είναι ελάχιστη, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας», αναφέρει.


Ο ΣΦΕΕ υποστηρίζει στην επιστολή του πως στο τελευταίο Δελτίο Τιμών Φαρμάκων, η στρέβλωση των τιμών παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς «η εφαρμογή καινοφανών ερμηνειών στην υλοποίηση της ισχύουσας Υπουργικής Απόφασης, καταδεικνύει την επιλεκτική προστασία σκευασμάτων, με αποτέλεσμα την ελάχιστη εξοικονόμηση του συστήματος (μόνο 1,5%) και την αύξηση του clawback, η οποία επιβαρύνει όλες τις εταιρίες και εξαντλεί περαιτέρω τις όποιες αντοχές του κλάδου».



φωτογραφίες διαβατηρίου μαρούσι
ο θερισμος και το αλωνισμα σημερα
τραπεζικοι υπαλληλοι κυπρου
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html

λογαριασμος καταθεσεων στο εξωτερικο

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html
πδε στερεα ελλαδα

Στα υπόλοιπα αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, την Κρήτη και τις Κυκλάδες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες.


Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα ορεινά. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αυξηθούν.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα υπόλοιπα μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



λογαριασμος καταθεσεων στο εξωτερικο
λογαριασμος καταθεσεων στο εξωτερικο
μακης ματσας καζαντζιδης

λητη κεντρο δεξιωσεων

Κατάληψη στα γραφεία της ΔΕΗ από συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης (2/5/2018) συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ με στόχο να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για την Πέμπτη (3/5) συνεδρίαση του ΔΣ της επιχείρησης με αντικείμενο μεταξύ άλλων την εκκίνηση της διαδικασίας πώλησης των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ.


Πηγές της επιχείρησης ανέφεραν ότι το ΔΣ μπορεί να αναβληθεί ή να πραγματοποιηθεί σε διαφορετικό χώρο, ενώ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης υποστήριξε, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξει προηγουμένως επίσημη πρόσκληση προς τα μέλη του ΔΣ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το ΔΣ της ΔΕΗ καλείται να ξεκινήσει τη διαδικασία απόσχισης των εταιριών στις οποίες θα εισφερθούν οι λιγνιτικές μονάδες και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των ορυχείων που προσφέρονται προς πώληση. Κατά της πώλησης των μονάδων έχουν ταχθεί οι δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΔΣ της επιχείρησης.


λητη κεντρο δεξιωσεων


λητη κεντρο δεξιωσεων
ποτε πληρωνεται ο φοροσ πολυτελειασ 2015
διάλεκτος μεταφραση
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html