Thursday, February 28, 2019

ειδη κιγκαλεριας κως

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html
πως να πηξει η σουπα
ειδη κιγκαλεριας κως

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.


προγραμματικες βαρουφακης

Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος.


Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.


ειδη κιγκαλεριας κως

Θερμοκρασία: από 18 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 16 έως 32 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Από το απόγευμα στα δυτικά τοπικές νεφώσεις.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά τις πρωινές ώρες ανατολικοί πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 14 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι στα βόρεια τοπικές νεφώσεις.


Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 16 έως 33 και κατά τόπους στα νότια 35 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.




https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html

συναυλια σακη ρουβα αξιον εστι

στιχοι σαββατο κι αποβραδο
συναυλια σακη ρουβα αξιον εστι

Το θέμα που κυριάρχησε στη διάρκεια της συνάντησης, ήταν αυτό της οικονομικής συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τις ΗΠΑ και ειδικότερα το θέμα των επενδύσεων, με στόχο την ανάπτυξη και την τόνωση της οικονομίας της περιοχής.


Μετά τη συνάντηση εργασίας, ο Αμερικανός πρέσβης και ο περιφερειάρχης, σε μια συμβολικού χαρακτήρα κίνηση, επισκέφθηκαν μαζί τον χώρο του Golf Αφάντου, όπου σχεδιάζεται επένδυση ελληνοαμερικανικών συμφερόντων, όπου τους υποδέχθηκε ο Μάικ Αγγελιάδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας που πρόκειται να υλοποιήσει την εν λόγω επένδυση για την αξιοποίηση του συγκεκριμένου ακινήτου.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και ο Αμερικανός πρέσβης προέβησαν σε δηλώσεις.


Ο κ. Χατζημάρκος, αφού εξέφρασε τη χαρά του που υποδέχθηκε στη Ρόδο «τον εκπρόσωπο μιας σπουδαίας και συμμάχου χώρας» αλλά και έναν άνθρωπο «που στο μικρό χρονικό διάστημα της παρουσίας του, έχει αποδείξει ότι είναι ένας μεγάλος υποστηρικτής της πατρίδας μας», αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών που «συνεχίζουν να σφυρηλατούνται και να ενδυναμώνονται και στις μέρες μας».


εργοστασια στη λεμεσο

«Μοιραζόμαστε κοινές αξίες για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία , το σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και την Ειρήνη. Σε μια γειτονιά στην οποία η Ελλάδα παραμένει πυλώνας σταθερότητας με ισχυρή γεωπολιτική σημασία» ανέφερε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και συμπλήρωσε:


«Παράλληλα, και αυτό αφορά και τα νησιά του Αιγαίου, η πατρίδα μας χρειάζεται να προσελκύσει εκείνες τις αναγκαίες επενδύσεις, που θα της επιτρέψουν να επιτελεί τον διεθνή της ρόλο, να μπει σε πορεία προόδου και να δημιουργήσει συνθήκες ευημερίας ξανά για τους πολίτες της».


Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρέσβης εξέφρασε επίσης χαρά που βρίσκεται για πρώτη φορά στο νησί, ενώ αναφέρθηκε και στη θερμή υποδοχή που επεφύλαξε ο περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του στην αποστολή της αμερικανικής πρεσβείας.


«Βρίσκομαι εδώ και με την ευκαιρία της άφιξης του αμερικανικού πλοίου Carter Hall που βρίσκεται στο λιμάνι της Ρόδου και το οποίο είναι ένα σύμβολο της συνεργασίας και της συμμαχίας των δύο χωρών μας και της δέσμευσής μας να διατηρήσουμε την ειρήνη και την ασφάλεια σε αυτήν την πάρα πολύ σημαντική περιοχή του κόσμου», σημείωσε ο Τζέφρι Πάιατ.




συναυλια σακη ρουβα αξιον εστι
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html

μετατροπη συνταγης γυαλιων σε φακους επαφης

στρες μαστερ
μετατροπη συνταγης γυαλιων σε φακους επαφης
μετατροπη συνταγης γυαλιων σε φακους επαφης

Το πλοίο θα οδηγηθεί στα ναυπηγεία Σπανόπουλου στη Σαλαμίνα.


Χθες στο λιμεναρχείο Πειραιά εμφανίστηκε εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ο οποίος ανέφερε ότι έχει γίνει σύμβαση με εταιρεία ρυμουλκών, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της απομάκρυνσης του πλοίου από το σημείο, ενώ κατατέθηκε και σχετικό πλάνο.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

ποια ειδη πολεμικων τεχνων υπαρχουν

Μιλώντας χθες, Παρασκευή, στον ΣΚΑΪ για το θέμα, ο υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «το 2013 επετράπη στο "Παναγιά Αγιάσου" να παραμείνει στο αγκυροβόλιο για 30 μέρες και αυτές οι μέρες έγιναν χρόνια, χωρίς μέσα στο διάστημα αυτό να έχει γίνει καμία ενέργεια για την απομάκρυνσή του».


«Η πρώτη ενέργεια όχλησης του ιδιοκτήτη και όσων έχουν υποθήκες πάνω στο πλοίο έγινε τον Σεπτέμβρη του 2015, υπό τη δική μας κυβέρνηση. Στη συνέχεια, κινήθηκαν οι διαδικασίες για την απομάκρυνσή του και έχουμε ήδη κινήσει διαγωνισμό για την εξεύρεση αναδόχου, ώστε να φύγει το πλοίο από το σημείο και να πάει για διάλυση» τόνισε ο κ. Σαντορινιός.


Ακόμη, επισήμανε ότι «συνολικά, υπάρχουν 60 πλοία επικίνδυνα και επιβλαβή στα λιμάνια. Εμείς, με εντατικό τρόπο, έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες - οι οποίες είναι χρονοβόρες και περίπλοκες - ώστε να απομακρυνθούν και να πάψουν να αποτελούν κίνδυνο για το περιβάλλον και τη ναυσιπλοΐα».



https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

presentazione ferrari f1 2015 orario

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_69.html
opel astra ρεταρισμα
presentazione ferrari f1 2015 orario
presentazione ferrari f1 2015 orario

Ειδικότερα, ο χρόνος χορήγησης της ετήσιας άδειας καθορίζεται μετά από συμφωνία μεταξύ εργαζομένου και εργοδότη και οι μισοί τουλάχιστον εργαζόμενοι μιας επιχείρησης πρέπει να πάρουν την άδεια στο χρονικό διάστημα από 1η Μαΐου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.


παραλιακα club αθηνα 2015

Ο εργοδότης υποχρεούται να χορηγήσει την άδεια εντός δύο μηνών από την ημέρα που διατυπώθηκε το σχετικό αίτημα. Επίσης υποχρεούται να χορηγήσει την άδεια πριν τη λήξη του ημερολογιακού έτους.


Ο εργαζόμενος με τη σειρά του δικαιούται στη διάρκεια της άδειάς του τις αποδοχές που θα λάμβανε αν εργαζόταν κανονικά με πλήρη απασχόληση. Στις αποδοχές αυτές συμπεριλαμβάνονται όλα τα καταβαλλόμενα μηνιαία επιδόματα (σε χρήμα ή σε είδος) και οι προσαυξήσεις. Δικαιούται επίσης επίδομα αδείας, το οποίο είναι ίσο με τις αποδοχές των ημερών άδειας, με ανώτατο όριο το ½ του μισθού, για τους αμειβόμενους με μισθό ή τα 13 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο.



αποτελεσματα ποδοσφαιρου β κατηγορια κυπρου

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html
αποτελεσματα ποδοσφαιρου β κατηγορια κυπρου

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις ενώ σύμφωνα με τη διαδικτυακή εφημερίδα El Español, εκτός από τη Ράμπλα, οι τρομοκράτες σχεδίαζαν να χτυπήσουν και στο λιμάνι της πόλης αλλά και στην Sagrada Familia, τον ναό που συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών, καθώς μόνο το 2016 τον επισκέφθηκαν 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι.


Όμως τα σχέδιά τους άλλαξε η έκρηξη στο σπίτι στο χωριό Αλκανάρ. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω από 20 φιάλες βουτανίου και η εκρηκτική ύλη TATP, γνωστή και ως «μητέρα του σατανά», εξαιτίας του μεγάλου αριθμού εκρήξεων που προκαλεί.


stepsport τηλεφωνο

αποτελεσματα ποδοσφαιρου β κατηγορια κυπρου




πολλαπλασιασμος κλασματων ε δημοτικου προβληματα
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html

διαγνωστικά κέντρα-πατήσια-διάγνωση α.ε

κατάληψη του κόκκινου
Τζόκερ κλήρωση [1893]: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 700.000 ευρώ!

Κλήρωση Τζόκερ: Τουλάχιστον 700.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας τζοκερ σήμερα στην κλήρωση.


διαγνωστικά κέντρα-πατήσια-διάγνωση α.ε

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 25/02/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html


Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Διαβάστε επίσης:


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

Καιρός: Η «Λητώ» σκέπασε τη χώρα - Πού σημειώνονται προβλήματα - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Την Τρίτη 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ



διαγνωστικά κέντρα-πατήσια-διάγνωση α.ε
χοιρινο μπουτι κοκκινιστο

τεε ρεθυμνο

Οι φίλοι του ανήλικου δράστη βιντεοσκόπησαν την όλη σκηνή με κινητό τηλέφωνο. Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Αυγούστου, ωστόσο είδε τώρα το φως της δημοσιότητας, καθώς το βίντεο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο βίντεο φαίνεται ένας νέος ο οποίος πηγαίνει κοντά στον πρόσφυγα, στην μέση μιας πλατείας, του μιλά με προκλητικό τρόπο, λέγοντας του ότι «αν θέλει μπορεί να καλέσει την αστυνομία» και στο τέλος τον χτυπά και τον ρίχνει στο έδαφος.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html

κουταβια που ψαχνουν σπιτι

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, την όλη σκηνή, τράβηξαν με κινητό και άλλοι νέοι, επιδοκιμάζοντας την προκλητική επίθεση και αναρτώντας το βίντεο στο διαδίκτυο.


Οι καραμπινιέροι, βλέποντας τις εικόνες, εντόπισαν και ανέκριναν δυο δεκαεπτάχρονους, στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες στο δικαστήριο ανηλίκων για άσκηση σωματικής βίας και προτροπή σε εγκληματικές πράξεις. Αναμένεται να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι της βίαιης αυτής επίθεσης.


Ο πρόσφυγας που δέχθηκε την επίθεση είναι επίσης ανήλικος και ζει και εργάζεται σε οργάνωση η οποία υλοποιεί προγράμματα κοινωνικής ένταξης στην περιοχή. Έπειτα από την επίθεση, ο ανήλικος πρόσφυγας μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο.


υαλουρονικό οξύ αρθρίτιδα

τεε ρεθυμνο

Ο δήμαρχος του Άκουι Τέρμε, Λορέντσο Λουκίνι, δήλωσε ότι «πρόκειται για μια κατάπτυστη πράξη», σημειώνοντας πως «η ταύτιση της πόλης του με την πράξη αυτή θα προκαλέσει αναμφίβολα μια τεράστια ζημιά».



τεε ρεθυμνο
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html

αναπλήρωση ετυμολογια

Οι καταιγίδες από το μεσημέρι θα είναι τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, την Πελοπόννησο και βαθμιαία πιθανόν την ανατολική Στερεά και πρόσκαιρα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βορειοανατολικό Αιγαίο.


Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, 5 με 7 και στα πελάγη 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ. Σταδιακά από το μεσημέρι στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html

Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από το μεσημέρι τοπικές βροχές και σταδιακά σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανόν στα δυτικά και βόρεια θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και σταδιακά στα ανατολικά και νοτιά έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


αναπλήρωση ετυμολογια

Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες .
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά. Σταδιακά από το μεσημέρι νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες αρχικά στα δυτικά και πιθανόν έως τη νύχτα στις υπόλοιπες περιοχές και κυρίως την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 και βαθμιαία έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: νότιοι 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ που σταδιακά από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.




αναπλήρωση ετυμολογια
τζιχαντιστες σπανε αγαλματα
που χρησιμοποιειται το χαρουπομελο
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

κουκουλοφορος κιθαρα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html
εκτάσεις χωρών
κουκουλοφορος κιθαρα

Το πρόβλημα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν μεγάλος αριθμός των χρηστών του Facebook αντιμετώπισε προβλήματα με τις κοινοποιήσεις του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.


Μάλιστα όσοι δοκίμασαν να συνδεθούν με το Facebook έλαβαν ένα μήνυμα που δεν τους επέτρεπε να συνδεθούν και τους προέτρεπε να δοκιμάσουν σε λίγη ώρα.

Πάντως κατά πώς φαίνεται, στην Ελλάδα το Facebook λειτουργεί κανονικά.


Δείτε τα μηνύματα από το Facebook και μερικά από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter!


ψυκτες νερου χαλκιδικη


This just happened. People be panicking in 3... 2... 1... #FacebookDown pic.twitter.com/n0q2SbmyE0

— John Santillana (@profinblack) 22 Φεβρουαρίου 2018


κουκουλοφορος κιθαρα
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

ντοκιμαντερ πολιτικα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html
ωρα αυστραλιας μελβουρνη τωρα
δικηγορικός σύλλογος κύπρος

Πρωθυπουργός και ευρωπαίος επίτροπος, έστειλαν κοινό μήνυμα πως «τώρα είναι η ώρα να σχεδιάσουμε την υπόλοιπη δουλειά για να ολοκληρώσουμε επιτυχημένα το πρόγραμμα τον Αύγουστο του 2018 και την μετά το πρόγραμμα περίοδο για την Ελλάδα».



«Επισκέπτεστε την Ελλάδα σε μια ιδιαίτερη ημέρα, είναι η ημέρα που η Ελλάδα επιστρέφει στις αγορές με έναν επιτυχημένο τρόπο και αυτό είναι το πιο σημαντικό μήνυμα και το πιο ουσιαστικό βήμα, προκειμένου να ολοκληρώσουμε αυτή τη δυσάρεστη περιπέτεια του μνημονίου», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, στο Μέγαρο Μαξίμου.



Σημείωσε ότι «οι πληροφορίες που έχουμε είναι πολύ καλές» σχετικά με τα ελληνικά ομόλογα, «οι επενδυτές καλωσορίζουν τα ελληνικά ομόλογα».


Για να υπογραμμίσει: «Και τώρα είναι η ώρα να συζητήσουμε για το μέλλον της Ελλάδας, για το πώς θα συνεργαστούμε, ώστε να εργαστούμε προκειμένου τον επόμενο χρόνο να ολοκληρωθεί επιτυχημένα το πρόγραμμα και να προσπαθήσουμε να σχεδιάσουμε για την επόμενη μέρα, για την Ελλάδα της μετά το πρόγραμμα περιόδου. Ο πρωθυπουργός δήλωσε βέβαιος ότι «όπως πάντα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος και εταίρος για να οργανώσουμε επιτυχημένα την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα».


Μοσκοβισί: "Κάναμε πολλά, διανύσαμε πολύ δρόμο, βλέπουμε τώρα το φως"


Ο κ. Μοσκοβισί δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται εδώ σήμερα, σχολιάζοντας ότι διάλεξε τη σημερινή ημέρα γιατί είχε το προαίσθημα ότι κάτι θα συμβεί.


182737071
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ



«Αυτό έγινε εφικτό από τα πολύ θετικά μηνύματα που υπήρχαν: τη συμφωνία του Eurogroup του Ιουνίου, την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, τη συμφωνία του ΔΝΤ, τα αποτελέσματα της ελληνικής οικονομίας».




ντοκιμαντερ πολιτικα
ντοκιμαντερ πολιτικα
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html

αεροβολα με διοπτρα

Η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα κτίριο στο Wishaw, που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Γλασκώβης, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει προληπτικά στην εκκένωση των κοντινών κτιρίων.


«Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρα» ανέφερε η αστυνομία στο Facebook. Επίσης στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της πυροσβεστικής.






αεροβολα με διοπτρα
αεροβολα με διοπτρα
βροντες αστραπες
σπανουλης βαλερια
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html

ασκησεις γραμματικης αγγλικων c senior

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_139.html

«Ο δικηγόρος ενός από τα δύο αυτά πρόσωπα μας είπε πως αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς όρους», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου, ο οποίος διευκρίνισε πως πρόκειται για ένα «θετικό νέο» σε ένα πλαίσιο αυξανόμενων εντάσεων ανάμεσα στο Βερολίνο και στην Άγκυρα.


Το υπουργείο προσέθεσε ωστόσο ότι αναμένει επίσημη επιβεβαίωση εκ μέρους των τουρκικών αρχών. Αντίθετα, η γερμανική διπλωματία εξακολουθεί να μην έχει νέα για το δεύτερο πρόσωπο που συνελήφθη.


Συνολικά, σύμφωνα με το Βερολίνο, 11 Γερμανοί πολίτες κρατούνται για «πολιτικούς» λόγους στην Τουρκία. Η πιο εμβληματική περίπτωση είναι εκείνη του γερμανο-τούρκου Ντενίζ Γιουτζέλ, ανταποκριτή της εφημερίδας Die Welt στην Τουρκία, ο οποίος κρατείται από τα τέλη Φεβρουαρίου κατηγορούμενος για «τρομοκρατική» προπαγάνδα και υποκίνηση μίσους.


Οι σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και τη Γερμανία είναι ιδιαίτερα τεταμένες μετά το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, η ευθύνη για το οποίο αποδίδεται από τις τουρκικές αρχές στον μουσουλμάνο κληρικό Φετουλάχ Γκιουλέν, που αρνείται κάθε ανάμιξη.



ασκησεις γραμματικης αγγλικων c senior
ασκησεις γραμματικης αγγλικων c senior
επυ στρατος
ποιημα του κωστα βαρναλη
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html

τα ωραιοτερα ριχταρια

με ρωτας τι μου συμβαινει
τα ωραιοτερα ριχταρια

Ειδικότητα, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», οι 2.500 προσλήψεις απορρέουν από την αναλογία «1 προς 4» (1 πρόσληψη για κάθε 4 αποχωρήσεις / συνταξιοδοτήσεις) που ισχύει για το 2017, καθώς στη διάρκεια του 2016 αποχώρησαν από το Δημόσιο περίπου 10.000 υπάλληλοι. Οι υπόλοιπες 4.000 αφορούν προσλήψεις που εκκρεμούν από προηγούμενα έτη. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 1.500 επιτυχόντων παρελθόντων διαγωνισμών ΑΣΕΠ, που αναμένουν να δουν φέτος τον διορισμό τους σε ΟΤΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφημερίδας των Συντακτών» από τις 6.500 προσλήψεις, οι 3.100 θα κατευθυνθούν στα νοσοκομεία της χώρας, τα οποία θα ενισχυθούν με 800 γιατρούς και 2.300 εργαζόμενους σε θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού. Στους 222 θα ανέλθουν οι εργαζόμενοι που θα απορροφήσουν οι Υπηρεσίες Ασύλου, ενώ νέους υπαλλήλους, μεταξύ άλλων φορέων, θα δεχθούν το υπουργείο Οικονομικών (30), ο ΕΛΓΟ-Δήμητρα (55), αλλά και ο ΟΚΑΝΑ (60). Οι υπόλοιπες 1.500 θα κατανεμηθούν σε υπηρεσίες με διαπιστωμένες ανάγκες.


Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι αναγκαίες για τον τομέα της Παιδείας προσλήψεις μετατίθενται για το 2018. Όλες οι παραπάνω θέσεις θα καλυφθούν μέσω ΑΣΕΠ.


οταν ξαπλωνω εχω ταχυκαρδια

Τα νέα οργανογράμματα


Απαραίτητη προϋπόθεση για να δεχθούν προσωπικό οι δημόσιοι φορείς (είτε μέσω προσλήψεων είτε μέσω μετακινήσεων με το νέο σύστημα κινητικότητας) είναι η επαναξιολόγηση των δομών τους και η επικαιροποίηση των οργανογραμμάτων τους. Η ανταπόκριση των υπουργείων στην τελική προθεσμία (15 Φλεβάρη) δεν ήταν ικανοποιητική. Προς το παρόν, μόνο τέσσερα υπουργεία έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία με... σφραγίδα (Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Τουρισμού, Υποδομών, Μακεδονίας – Θράκης). Ωστόσο αυτό που επισημαίνουν στελέχη του αρμόδιου για τη Διοικητική Ανασυγκρότηση υπουργείου είναι ότι η εικόνα θα αντιστρέφεται με συστηματική πρόοδο: θέμα ημερών είναι η ολοκλήρωση των οργανογραμμάτων των υπουργείων Εργασίας, Οικονομικών, Υγείας, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι τα τέλη Μάρτη θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για το σύνολο του Δημοσίου.


Ήδη πάντως έχουν εγκριθεί τα οργανογράμματα μεγάλων οργανισμών, όπως ο ΕΦΚΑ και ο ΕΟΠΥΥ. Ως λαμπρό παράδειγμα (όχι μόνο από τον χώρο τον ΟΤΑ) εμφανίζεται η Περιφέρεια Αττικής, έχοντας ολοκληρώσει την κατάρτιση των απαιτούμενων περιγραμμάτων θέσεων ευθύνης, αναμένεται να αποτελέσει τον πρώτο δημόσιο φορέα που θα επιλέξει γενικούς διευθυντές με το νέο σύστημα.


τα ωραιοτερα ριχταρια


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html

ικα πατησιων εσοδα

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html

Άκουσε θόρυβο στην αυλή του σπιτιού του και ξύπνησε. Βγαίνοντας, αντιλήφθηκε τον έναν από τους τρεις δράστες που είχαν μπει στο σπίτι του για ληστεία.


Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο Τάσος Χατζαντώνης έδωσε μάχη μαζί του και λόγω της εκπαίδευσής του τον εξουδετέρωσε άμεσα.


αγριογουρουνο γεννα

Στη συνέχεια είδε και τον δεύτερο από τους ληστές, ο οποίος έσπευσε για βοήθεια στον πρώτο που ήδη ήταν στο έδαφος. Ενώ πάλευε μαζί του, ο τρίτος του επιτέθηκε πισώπλατα και με το μαχαίρι που κρατούσε τον τραυμάτισε στο χέρι και στην κοιλιά.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_77.html

αγγλόφωνες εφημερίδες στην ελλάδα

ικα πατησιων εσοδα

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας για να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων.





ικα πατησιων εσοδα

σαββιδης μπομπολας

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html
καραβι διονυσιος σολωμος
Ραγδαίες εξελίξεις - Ειρήνη Λαγούδη: Η κίνηση της οικογένειας για να δώσει τέλος στο θρίλερ

Σε μία κίνηση - ματ θα προβεί η οικογένεια της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη προκειμένου να δώσει τέλος στο θρίλερ του θανάτου της άτυχης 44χρονης μητέρας


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

Αμοιβή σε όποιον διαθέτει αξιόπιστες πληροφορίες για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη προτίθεται να δώσει η οικογένεια της άτυχης μητέρας, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.


σαββιδης μπομπολας



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Εδώ και εξήντα ημέρες, η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη - όπως υποστηρίζουν - ψάχνουν να βρουν τους δολοφόνους, τη στιγμή που η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος για την εξέλιξη των ερευνών. Εξήντα ημέρες δεν έχουν καμία απολύτως απάντηση πως τελικά πέθανε η άτυχη μητέρα.

Οι δικοί της άνθρωποι πιστεύουν ότι ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί όλοι οι μάρτυρες, οι οποίοι είδαν την 44χρονη λίγο πριν πεθάνει.

Οι ίδιοι απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να καταθέσει, ενώ ο αδερφός της Ειρήνης, Γιώργος Λαγούδης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί αμοιβή, «Δεν αποκλείουμε να δώσουμε ακόμα και αμοιβή για αξιόπιστες πληροφορίες».

Ο Γιώργος Λαγούδης, μάλιστα, με επιστολή του επιμένει ότι η αδερφή του δολοφονήθηκε: «Ας το ακούσουν εκ νέου όποιοι από τις πρώτες κιόλας στιγμές μίλησαν για αυτοχειρία, χωρίς να έχει βγει ούτε ένα, μα ούτε ένα επίσημο στοιχείο».

«Δεν ήταν μόνη της την ώρα της φωτιάς»

Επίσημο πόρισμα από την αστυνομία για το μυστήριο του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη δεν υπάρχει. Η υπόθεση στο Αγρίνιο παραμένει ανοιχτή για τις αρχές που ερευνούν, αν την ώρα της φωτιάς υπήρχαν και άλλα άτομα.

Ο εισαγγελέας Αγρινίου έχοντας στα χέρια του πλέον την έκθεση αυτοψίας του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας δεν αποκλείεται να ζητήσει να γίνει νέα αυτοψία στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.



σαββιδης μπομπολας
δολαριο στο excel

Wednesday, February 27, 2019

τροποι επενδυσεων

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός από την Μεγάλη Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται να μην σημειώσει μεγάλες διακυμάνσεις, αλλά πρόκειται να κινηθεί στα ίδια επίπεδα.


τροποι επενδυσεων

Οι εκδρομείς των εορτών του Πάσχα θα έχουν την ευκαιρία να σουβλίσουν τον οβελία με ήλιο, καθώς ο καιρός προβλέπεται να είναι γενικά αίθριος. Με εξαίρεση τη βόρεια Ελλάδα, όπου θα πρέπει μέχρι αργά το μεσημέρι να έχουν τελειώσει με το γιορτινό τραπέζι, αφού υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να τους πιάσει βροχή.


Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος «κατά μέσο όρο η μέγιστη θερμοκρασία είναι γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου, άρα σαν μέσος όρος όλου του μήνα, γιατί πάμε ανά δεκαήμερο, όταν λέμε 21, 22 βαθμούς σημαίνει ότι είμαστε καλά, είμαστε λίγο πιο πάνω από τα συνηθισμένα. Οπότε θα έλεγα ότι είναι φυσιολογικές ως λίγο υψηλές οι θερμοκρασίες.


Γενικά ο καιρός διατηρείται καλός με εξαίρεση, ίσως, τις απογευματινές μπόρες, που θα έχουμε όλες αυτές τις ημέρες και θα είναι τοπικού χαρακτήρα. Δεν φαίνεται να έχουμε κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα».


νεος υπουργος παιδειας ελλαδα

Όπως τόνισε ο κ. Λάλος με καλό καιρό θα ταξιδέψουν όσοι αποφασίσουν να περάσουν τις γιορτές μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα.



«Όσοι ταξιδέψουν με πλοίο δεν θα έχουν κανένα θέμα. Οι άνεμοι είναι τέτοιας έντασης που ακόμη κι αν είναι μικρό το καράβι για τοπικά δρομολόγια, θα μπορέσουν να μετακινηθούν χωρίς πρόβλημα. Από κει και πέρα οι απογευματινές μπόρες της Μεγάλης Εβδομάδας θα είναι περισσότερες στον κορμό της ηπειρωτικής χώρας, εκτός από τα ορεινά στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Θα έχουν τοπικό χαρακτήρα περιορισμένης διάρκειας και θα διαρκέσουν μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο».



Όσον αφορά το ψήσιμο του οβελία ανήμερα του Πάσχα ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ δήλωσε ότι «παρότι έχουμε έναν τέτοιο καιρό με απογευματινές μπόρες δεν είναι εύκολο κανείς να πει ψήστε ή μην ψήσετε. Οι πιο επικίνδυνες περιοχές, προς το μεσημέρι, για να πάει κάτι στραβά, είναι οι περιοχές της βόρειας Ελλάδας και πάλι και κυρίως οι πιο ορεινές, Ήπειρο, Μακεδονία. Εκεί μπορεί να τους προλάβει ο καιρός γύρω στο μεσημεράκι».



τροποι επενδυσεων
ο πλανητης των πιθηκων 2014 κριτικες
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html

hair gel or spray

hair gel or spray

Η εμφάνιση του ηγέτη των «πολεμιστών» ήταν μεστή και καθοριστική, καθώς σημείωσε είχε 32 πόντους (5/9 τρίποντα, 11/20 εντός πεδιάς), 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ και ένα κρίσιμο γκολ-φάουλ όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 99-97. Εξαιρετικός ήταν και ο Κέβιν Ντουράντ με 27 πόντους, προσθέτοντας 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι. Ο προσωρινός αντικαταστάτης του Γουέστμπρουκ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό Ντένις Σρέντερ πέτυχε 21 πόντους με 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ 27 πόντους με μόλις 4/12 τρίποντα ήταν ο απολογισμός του Πολ Τζορτζ.


γλασο σοκολατας σατινε



Steph has 27 points in 28 minutes pic.twitter.com/WXz5aMKvbW

— Golden State Warriors (@warriors) 17 Οκτωβρίου 2018


hair gel or spray
χρονια πολλα χαραλαμπος
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html

βορεια κορεα θανατικη ποινη

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

Ειδικότερα, στην αίτηση που κατέθεσαν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων, επισημαίνεται ότι η βασική αιτίαση για την παραπομπή των εμπειρογνωμόνων, είναι η παραγνώριση από το Συμβούλιο Εφετών της διάταξης του άρθρου 192§8 του Ν. 4389/2016, με βάση το οποίο:


Οι εμπειρογνώμονες, τα μέλη Συμβουλίων Εμπειρογνωμόνων ή τα μέλη άλλων γνωμοδοτικών οργάνων της εταιρείας και των άμεσων θυγατρικών της δεν υπέχουν αστική ή ποινική ευθύνη για γνωμοδοτήσεις τους, εφόσον οι τελευταίες έχουν συνταχθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες ή τα οριζόμενα στους εσωτερικούς κανονισμούς και τα καταστατικά τους, γεγονός που τεκμαίρεται αν έχει ακολουθήσει θετικός έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου.


Σημειώνεται πως η υπόθεση αφορά την πώληση και επαναμίσθωση 28 ακινήτων του Δημοσίου, με τις εισαγγελικές αρχές να έχουν ασκήσει δίωξη σε έξι στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ. Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, η συναλλαγή των ακινήτων αυτών ζημίωσε το Δημόσιο με το ποσό που ξεπερνά τα 575 εκατ. ευρώ.


Μάλιστα, το ζήτημα απασχόλησε και το τελευταίο Eurogroup, όπου ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας Λουίς Ντε Γκίντος είπε πως μπορεί να «μπλοκάρει» η δόση των 8,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, εάν δεν χορηγηθεί ασυλία στους τρεις από τους έξι αξιωματούχους του ΤΑΙΠΕΔ από την Ισπανία, την Ιταλία και τη Σλοβακία.


φθηνα motocross

Σύμφωνα πάντως με τους συνήγορους των κατηγορουμένων, για την «υποτιθέμενη υπεξαίρεση» προβλήθηκε το επιχείρημα ότι δεν νοείται καν αποστέρηση του Ελληνικού Δημοσίου του ποσού των τόκων που προέκυψαν από την τραπεζική τοποθέτηση του συμβατικού τιμήματος. Αυτό γιατί το συγκεκριμένο ποσόν πιστώθηκε στον κύριο τραπεζικό λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ, καταχωρήθηκε εμφανώς στις οικείες ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, ετέθη υπ’ όψιν του υπουργού Οικονομικών, ελέγχθηκε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, και πιστοποιήθηκε η ορθότητα της διακράτησής του από το Ταμείο.




βορεια κορεα θανατικη ποινη
βορεια κορεα θανατικη ποινη
νυν αρχαια σημασια
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html

κληρωση κυπελλο ελλαδος 2014-15

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html
βαλαντησ αγγελοι και διαβολοι
κληρωση κυπελλο ελλαδος 2014-15

«Όταν το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μεταχειρίζεται το Ισραήλ χειρότερα από τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν και τη Συρία, είναι το ίδιο το Συμβούλιο που γίνεται ανόητο και ανάξιο του ονόματός του», κατήγγειλε η Νίκι Χέιλι, πρεσβεύτρια των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, σε ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες της.


Η Aμερικανίδα μόνιμη αντιπρόσωπος επιτίμησε το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υποστηρίζοντας πως επιδεικνύει χονδροειδή «προκατάληψη σε βάρος του Ισραήλ».


Στην ανακοίνωση της, η Χέιλι στηλιτεύει ιδίως το ότι το Συμβούλιο έχει υιοθετήσει πέντε αποφάσεις σε βάρος του Ισραήλ, αλλά μόνο μία σε βάρος της Βόρειας Κορέας, μία σε βάρος του Ιράν και μία σε βάρος της Συρίας.


μήλο με μέλι και κανέλα

«Η υπομονή μας δεν είναι απεριόριστη», προειδοποίησε η Χέιλι. «Οι σημερινές (σ. σ. χθεσινές) ενέργειες δείχνουν καθαρά ότι ο οργανισμός δεν έχει την αξιοπιστία που απαιτείται για να είναι αληθινός υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», έκρινε η ίδια.


Η Aμερικανίδα πρεσβεύτρια στα Ηνωμένα Έθνη έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα πως οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από το Συμβούλιο, που έχει 47 μέλη και ιδρύθηκε το 2006 για να προωθεί και να προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα διεθνώς.


Η νέα απειλή της Χέιλι ότι η Ουάσινγκτον θα βροντήξει την πόρτα του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διατυπώθηκε μετά τον διορισμό του Τζον Μπόλτον, νεοσυντηρητικού γερακιού, στο αξίωμα του συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ.


Αφότου ο μεγιστάνας των ακινήτων εγκαταστάθηκε στον Λευκό Οίκο, οι ΗΠΑ αποχώρησαν από την Ουνέσκο - την Εκπαιδευτική, Επιστημονική και Επιμορφωτική Οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών - έχουν μειώσει δραστικά τη συνεισφορά τους στον προϋπολογισμό του ΟΗΕ κι έχουν ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία του Παρισιού για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.



κληρωση κυπελλο ελλαδος 2014-15
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html

προγραμμα τηλεορασης σημερα ε

μαγικα ξορκια με ραβδι

Η χρέωση είναι στα 3 λεπτά, και μαζί με το ΦΠΑ φτάνει τα 4 . Από 1/1/2019 βέβαια, η χρέωση της πλαστικής σακούλας θα αυξηθεί στα 9 λεπτά.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_85.html

προγραμμα τηλεορασης σημερα ε

Όσον αφορά το περιβαλλοντικό τέλος, προς το παρόν δεν θα επιβάλλεται σε περίπτερα και λαϊκές αγορές. Σακούλες χρεώνουν τα σούπερ μάρκετ, τα ψιλικατζίδικα, τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι και τα λοιπά καταστήματα λιανικής πώλησης.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

Πιο αναλυτικά


Στις πλαστικές σακούλες με πάχος μέχρι 50 μm (μικρόμετρα) χρεώνεται περιβαλλοντικό τέλος.


Πλαστικές σακούλες με πάχος από 50 μm έως 70 μm δεν επιβαρύνονται με περιβαλλοντικό τέλος, αλλά είναι υποχρεωτική η τιμολόγησή τους στον πελάτη.


φρουτοπια κομικς

Εξαιρέσεις


Για πολύ λεπτές σακούλες, μικρότερες των 15 μικρόμετρων, δεν χρεώνεται περιβαλλοντικό τέλος μόνο στην περίπτωση που απαιτούνται για λόγους υγιεινής ή παρέχονται ως πρωτογενής συσκευασία χύμα (χύδην) τροφίμων.


Εξαιρούνται οι βιοαποδομήσιμες / λιπασματοποιήσιμες πλαστικές σακούλες μεταφοράς.


Εξαιρούνται από το τέλος οι σακούλες που διατίθενται από περίπτερα και υπαίθριο εμπόριο.


Στην πλαστική σακούλα θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία υποχρεωτικού περιεχομένου, αλλά και η αξία του επιβαλλόμενου περιβαλλοντικού τέλους με διακριτό και ευανάγνωστο τρόπο.



προγραμμα τηλεορασης σημερα ε

πριν πεις σ αγαπω youtube

οικοπεδα βουτες ηρακλειου
πριν πεις σ αγαπω youtube

Πριν περίπου δέκα χρόνια χιλιάδες αδέσποτοι σκύλοι είχαν σκοτωθεί με αυτόματα όπλα στη διάρκεια μιας εκστρατείας κυρίως στη Βαγδάτη όπου η νομαρχία θεώρησε ότι υπάρχουν πάρα πολλά αδέσποτα ζώα στην πόλη και τα οποία ενδέχεται να μολύνουν τους ανθρώπους. Σήμερα ακόμη πολλά ζώα κακοποιούνται.


Όμως πριν τρεις μήνες η Ασάν Ατάλα αποφάσισε μαζί με μια φίλη της να δημιουργήσει μια σελίδα στο Facebook, την Anima Adoption, η οποία χρησιμεύει ως πλατφόρμα, που περιλαμβάνει πληροφορίες και φωτογραφίες, για να συνδέει ανθρώπους που έχουν βρει αδέσποτα ζώα με αυτούς που επιθυμούν να υιοθετήσουν.


πριν πεις σ αγαπω youtube

download 1
Πηγή:Reuters


«Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν οικόσιτα ζώα σε απίστευτες τιμές. Γιατί να μην υιοθετούν καλύτερα αδέσποτα;», διερωτάται η φοιτήτρια αυτή.


«Ξεκίνησα τη σελίδα αυτή γιατί έβλεπα ζώα να κακοποιούνται, ανθρώπους να φτάνουν στο σημείο ακόμη και να τα δηλητηριάζουν ή να τα σκοτώνουν», πρόσθεσε η 22χρονη Ατάλα.


Η νεαρή επέλεξε τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης διότι «είναι δύσκολο για μια γυναίκα σε μια συντηρητική κοινωνία να σώζει ζώα από τον δρόμο».


«Λάβαμε πριν από λίγο ένα μήνυμα που αναφέρει ότι υπάρχουν 11 σκύλοι στη Σαντρ Σίτι που πρέπει να υιοθετηθούν, διαφορετικά θα φονευθούν. Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει να δώσουμε έξι», εξηγεί.


Αν και μέχρι στιγμής έχει βοηθήσει να βρεθούν σπίτια για 25 ζώα, παραδέχεται ότι το σχέδιό της προκαλεί συχνά απορία στους συμπολίτες της, ακόμη και αποδοκιμασία.


Όταν το παρουσιάζει πολλοί άνθρωποι της απαντούν ότι θα ήταν καλύτερα να ασχολείται με τους συνανθρώπους της που έχουν ανάγκη.


«Γιατί βοηθάτε τα ζώα; Δεν έχουν αισθήματα, δεν καταλαβαίνουν, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα», είναι κάποια από τα σχόλια που ακούει καθημερινά.



κλωντ ντεμπυσσύ clair de lune
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_101.html

eurobank επιστροφη προθεσμιακη

σεφ στον αερα μανταρινοπιτα
eurobank επιστροφη προθεσμιακη
eurobank επιστροφη προθεσμιακη

«Τα χρόνια της καταστροφής του κοινωνικού ιστού, της ανεργίας, της μετανάστευσης της νεολαίας, της ραγδαίας φτωχοποίησης ενός μεγάλου μέρους του κόσμου της εργασίας, της απώλειας του ΑΕΠ της χώρας σε επίπεδα εμπόλεμων περιόδων, της εξαθλίωσης μισθωτών, συνταξιούχων, του κλεισίματος καταστημάτων, επιχειρήσεων, της απώλειας οποιασδήποτε προοπτικής για το μέλλον.


Αφήνουμε πίσω μας τη μνημονιακή νύχτα, αλλά δεν ξεχνάμε ούτε πώς βρεθήκαμε στο Καστελόριζο, ποιοι μας οδήγησαν στο γκρεμό, ούτε τον ακραίο και απάνθρωπο νεοφιλελευθερισμό, τα αντικοινωνικά μέτρα, τη διάλυση του κράτους πρόνοιας, αλλά και την καταστολή κάθε φωνής που δεν πίστευε ότι «τα μνημόνια είναι ευλογία», ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος, που αγωνίστηκε ενάντια στον αυταρχισμό, την περιστολή κοινωνικών, πολιτικών και εργασιακών δικαιωμάτων», σημειώνει το κόμμα και τονίζει:


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html


Δεν ξεχνάμε τη Ν. Δ και το ΠΑΣΟΚ που, αφού πρώτα έστησαν επί δεκαετίες ένα πελατειακό κράτος, κατέστησαν τη διαφθορά ενδημικό φαινόμενο, υπηρέτησαν πιστά άνομα επιχειρηματικά συμφέροντα, άφησαν πίσω τους ένα δημόσιο τομέα αποδυναμωμένο, εχθρικό προς τους πολίτες και το δημόσιο συμφέρον, έφτασαν στο σημείο, στα χρόνια των μνημονίων, να κατηγορούν τον ελληνικό λαό για τη χρεωκοπία, υπακούοντας, ταυτόχρονα, σε κάθε επαχθές μέτρο που ερχόταν εισαγόμενο από το εξωτερικό, χωρίς την παραμικρή υπόνοια διαπραγμάτευσης. Κι όταν ήρθε πια η ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής του 2015, είχαν φροντίσει από πριν να δυναμιτίσουν κάθε προσπάθεια ανόρθωσης, κάθε περιθώριο ελιγμών, αφήνοντας τα ταμεία άδεια, ελπίζοντας στην αριστερή παρένθεση και στη σύντομη πτώση της κυβέρνησης της Αριστεράς.



«Ο λαός και η Ιστορία δεν τους έκαναν τη χάρη. Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη σε όσους τους έφεραν στο χείλος του γκρεμού, έκλεισαν τα αυτιά τους στην συστηματική προπαγάνδα των κομμάτων του πάλαι ποτέ δικομματισμού, των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών που είχαν ως προμετωπίδα τους το "βάστα Σόιμπλε", γιατί κατάλαβαν και καταλαβαίνουν ποιος υπηρετεί τα συμφέροντα της κοινωνίας, των εργαζομένων, και ποιοι είχαν κι έχουν ως μοναδική τους πολιτική τον στυγνό νεοφιλελευθερισμό και κάθε είδους αντικοινωνικό μέτρο.


Όσο κι αν κάποιοι πασχίζουν να αρνηθούν την πραγματικότητα, διαψεύδοντας ακόμα και τους Ευρωπαίους ομοϊδεάτες τους, σήμερα ξεκινάει μια νέα περίοδος για την κοινωνία. Χωρίς την ασφυκτική επιτροπεία, χωρίς τη δαμόκλειο σπάθη των δόσεων, μια περίοδος ανοικοδόμησης και ριζικής αλλαγής. Γιατί η σημερινή μέρα είναι μέρα μνήμης για την καταστροφή που πέρασε, για τις θυσίες του ελληνικού λαού, που τώρα πια πιάνουν τόπο, αλλά και η απαρχή ενός νέου αγώνα. Ανακτώντας την ελευθερία κινήσεων, με στοχευμένες κοινωνικές παρεμβάσεις, οφείλουμε να αλλάξουμε ακόμα πολλά. Να επουλώσουμε τα τραύματα που δημιούργησαν στον κοινωνικό ιστό οι πολιτικές των προηγούμενων χρόνων, να υλοποιήσουμε μια νέα αναπτυξιακή προοπτική για τη χώρα, να συνεχίσουμε τις ριζικές μεταρρυθμίσεις στην Υγεία, την Παιδεία, το κράτος Πρόνοιας, τους θεσμούς, να εμβαθύνουμε και να επεκτείνουμε τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα.


Σε αυτή τη νέα πορεία θα φανεί ποιοι θα επιλέξουν, τελικά, την πρόοδο ή τη συντήρηση, τη δημοκρατία ή την ακροδεξιά ρητορεία, την κοινωνική ανόρθωση ή την παλινόρθωση όσων μας οδήγησαν στην κοινωνική καταστροφή», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.



ολη η ταινια η βασιλισσα της μοδας
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html

παντοπωλεια μυκονος

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_130.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html
παντοπωλεια μυκονος

Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).


Τρίτη (28/02) στα ανατολικά και τα νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Τοπικά η ορατότητα το πρωί θα είναι περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά.


Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ που σταδιακά θα γίνουν νότιοι. Η θερμοκρασία από 09 ως 19 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ομίχλης κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμο μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ που σταδιακά θα γίνουν νότιοι. Η θερμοκρασία από 06 ως 17 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 ως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτικά Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Αρχικά λίγες νεφώσεις που σταδιακά από το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που σταδιακά στα βόρεια θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς. Η θερμοκρασία από 10 ως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα νότια με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 μποφόρ που από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς. Η θερμοκρασία από 12 ως 19 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα νότια με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 ως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.




παντοπωλεια μυκονος
το αγορι μου δεν μου κανει δωρα
τοποθετηση ντουζιερας youtube

γαλλικα α γυμν κυπρου

Η πρώτη εκταμίευση στο πλαίσιο της τρίτης δόσης, θα ανέλθει μέχρι του ποσού των 7,7 δισ. ευρώ και θα καταβληθεί μεθαύριο Δευτέρα. Από το σύνολο της πρώτης εκταμίευσης ποσό ύψους 6,9 δισ. ευρώ θα διατεθεί σε διαχωρισμένο λογαριασμό, που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες εξυπηρέτησης του χρέους και ποσό 800 εκατ. ευρώ σε ειδικό λογαριασμό, που θα χρησιμοποιηθεί για την εκκαθάριση των ληξιπροθέσμων χρεών.


Η εκταμίευση των 800 εκατ. ευρώ που προορίζονται για την εκκαθάριση των οφειλών θα εξαρτηθεί από το εάν η Ελλάδα έχει μειώσει το απόθεμα ληξιπροθέσμων χρεών κατά ποσό ίσο με το 80% των συνολικών εκταμιεύσεων που προορίζονται για το σκοπό αυτό στο πλαίσιο της δεύτερης δόσης που εκταμιεύθηκε το 2016.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

Τα υπόλοιπα 800 εκατ. ευρώ που προορίζονται για την εκκαθάριση των ληξιπροθέσμων χρεών θα μπορούν να αποδεσμευτούν σε μία ή περισσότερες εκταμιεύσεις από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 και μετά.


Η εκταμίευση και το μέγεθος κάθε εκ των περαιτέρω δόσεων για την εκκαθάριση ληξιπροθέσμων χρεών θα εξαρτάται από την ικανοποιητική επίδοση της Ελλάδας στη μείωση του αποθέματος καθυστερούμενων οφειλών, χρησιμοποιώντας τα ήδη εκταμιευμένα κεφάλαια.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html

Η μείωση του αποθέματος των καθυστερούμενων οφειλών ύψους 6,4 δισ. ευρώ (όπως μετράται από τον Απρίλιο του 2017), κατά ποσό ίσο με το 150% του ποσού της πρώτης εκταμίευσης, ήτοι κατά 1,2 δισ. ευρώ, θα συνεπάγεται ικανοποιητικές επιδόσεις. Οι ικανοποιητικές επιδόσεις θα αξιολογηθούν από τους δανειστές.


Τα ληξιπρόθεσμα χρέη θα εκκαθαριστούν χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό ιδίων πόρων της Ελλάδας και των δόσεων, σε ποσοστό τουλάχιστον 1 ευρώ ιδίων πόρων για κάθε 2 ευρώ πόρων από τους δανειστές. Η πορεία εκκαθάρισης των ληξιπροθέσμων χρεών θα παρακολουθείται με μηνιαίες αναφορές και εάν το υπόλοιπο του ειδικού λογαριασμού παραμείνει πάνω από 300 εκατ. ευρώ για τρεις διαδοχικούς μήνες τότε ο ESM θα έχει το δικαίωμα να επανατοποθετήσει τα εν λόγω κεφάλαια ή να απαιτήσει την επιστροφή τους.


Μετά την εκταμίευση των πρώτων 800 εκατ. ευρώ για την εκκαθάριση των ληξιπροθέσμων χρεών, η Ελλάδα θα πρέπει το αργότερο σε διάστημα 4 μηνών από την καταβολή του ποσού να βεβαιώσει τους δανειστές πως οι συνολικές υπερήμερες οφειλές του Δημοσίου μειώθηκαν κατά 1,2 δισ. ευρώ. Αυτό εναλλακτικά μπορεί να γίνει και ένα μήνα μετά την πλήρη χρήση των 800 εκατ. ευρώ (σ. σ. της πρώτης δόσης).


Τα υπόλοιπα 800 εκατ. ευρώ για την εκκαθάριση των ληξιπροθέσμων χρεών θα μπορούν να αποδεσμευτούν από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 και το αργότερο έως τις 31 Οκτωβρίου 2017. Αυτό απλά σημαίνει πως εάν όλα πάνε καλά το Δημόσιο θα αποπληρώσει οφειλές 2,4 δισ. ευρώ έως τα τέλη Οκτωβρίου.



γαλλικα α γυμν κυπρου
γαλλικα α γυμν κυπρου
κατηγορουμενο συνταξη
τιμολογιο παροχης υπηρεσιων διαταγη πληρωμης

αεροδρομιο μακεδονια πληροφοριεσ ryanair

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html
πωλησεις κατοικιων ελλαδα
αεροδρομιο μακεδονια πληροφοριεσ ryanair

Στην επιστολή ο κ. Τσίπρας διαβεβαιώνει ότι θα λάβει υπόψη την εκκλησιαστική πτυχή με τη δέουσα προσοχή, ωστόσο επισημαίνει ότι υπεύθυνη βάσει Συντάγματος για το ζήτημα είναι η Κυβέρνηση.


Επιπλέον, ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει ότι είναι διακριτοί οι ρόλοι Εκκλησίας - Πολιτείας ενώ ξεκαθαρίζει πως στόχος είναι η επίλυση του ονοματολογικού με εθνική ομοψυχία.


απλη ξυλινη σκαλα

Τέλος, ο πρωθυπουργός ζητά να μην υπονομεύεται η εθνική ομοψυχία από μισαλλοδοξία και ακρότητες που στο παρελθόν οδήγησαν σε εθνικές ήττες.


Αναλυτικά η επιστολή:


Σας ευχαριστώ για την από 10 Ιανουαρίου επιστολή σας.


Εύχομαι, επί τη ευκαιρία, σε Σας και στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας μας, ειρηνικό, δημιουργικό, έμπλεο αγάπης και αγαθών έργων, το 2018.


Επιτρέψτε μου, για το θέμα των σχέσεων με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, στο οποίο αναφέρεστε, να σας διαβεβαιώσω ότι η κυβέρνησή μου είναι αποφασισμένη να το αντιμετωπίσει με αίσθημα εθνικής ευθύνης, αμετακίνητης προάσπισης των εθνικών συμφερόντων, και επιδίωξης σχέσεων ειρήνης, συνεργασίας, και φιλίας, με όλους τους λαούς της περιοχής.


Πολιτική που συνάδει απολύτως με τα διδάγματα της ορθόδοξης πίστης, που στον πυρήνα τους έχουν την ειρήνη στις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και λαών.


Στην προσπάθειά μας αυτή σας παρακαλώ να θεωρήσετε βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουμε τις σκέψεις που διατυπώνετε στην επιστολή σας με την δέουσα προσοχή. Θα λάβουμε σοβαρά υπόψη όσα για την εκκλησιαστική πτυχή του θέματος αναφέρετε. Και, το κυριότερο, θα διαχειριστούμε την ευθύνη που το Σύνταγμα και η επιλογή του ελληνικού λαού μας έχει αναθέσει, με πνεύμα διαλόγου, και εθνικής ενότητας.


Πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε κι εσείς στην άποψη αρχής, ότι στα εθνικά θέματα απαιτείται η πιο πλατιά εθνική ομοψυχία. Και η εθνική ομοψυχία θεμελιώνεται στη σύνεση, στον διάλογο, στον σεβασμό των διαφορετικών απόψεων, αλλά και των διακριτών ρόλων. Και υπονομεύεται από κραυγές, εκδηλώσεις μισαλλοδοξίας, ακρότητες που εν ονόματι του έθνους οδήγησαν στο παρελθόν σε εθνικές ήττες.


Η ιστορική πείρα αποδεικνύει ότι η εθνική αποφασιστικότητα είναι αποτελεσματική μόνον όταν συνδυάζεται με την εθνική σύνεση και την διαρκή επιδίωξη της εθνικής ενότητας.


Μ’ αυτές τις σκέψεις, και με την επιθυμία να είναι πάντα ανοιχτές οι πόρτες του διαλόγου μεταξύ της συνταγματικά υπεύθυνης για την διαχείριση των εθνικών θεμάτων Πολιτείας, και της πάντοτε σε χριστιανική και εθνική εγρήγορση Εκκλησίας, παρακαλώ και εύχομαι να συμβάλλετε, στο μέτρο των δυνάμεών σας, ώστε η Ελλάδα, με πνεύμα ενότητας και ορθού λόγου, χωρίς τα λάθη του παρελθόντος, να αντιμετωπίσει με επιτυχία το θέμα των σχέσεων με την ΠΓΔΜ, όπως και τα άλλα εθνικά θέματα που την απασχολούν.


Η κυβέρνησή μου, και εγώ προσωπικά, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε προς την κατεύθυνση αυτή.


Με σεβασμό και βαθιά εκτίμηση,


Αλέξης Τσίπρας




αεροδρομιο μακεδονια πληροφοριεσ ryanair
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

ελεγχοσ αφμ τουρκιασ

υλη βιολογιας γ λυκειου πανελληνιες 2016
δικαιωματα παιδιου δραστηριοτητες
ελεγχοσ αφμ τουρκιασ
Αγωνία για δύο ορειβάτες στο Καϊμακτσαλάν - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό δύο ορειβατών οι οποίοι αγνοούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου (10/02), την ώρα που έκαναν πεζοπορία στο όρος Βόρας πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

ελεγχοσ αφμ τουρκιασ

Άντρες της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ κάνουν προσπάθειες να προσεγγίσουν το σημείο καθώς είναι δύσκολη η πρόσβαση λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και των δυσμενών καιρικών συνθηκών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δύο ορειβάτες ήταν μαζί με μία ομάδα ορειβατών, από την οποία αποκόπηκαν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.


Σε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης δύο ατόμων στο όρος Βόρας Πέλλας. Συνολικά επιχειρούν 13 πυροσβέστες, με 3 οχήματα από την Π. Υ Έδεσσας την Π. Υ Αριδαίας και τη 2η Ε. Μ.Α. Κ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 10 Φεβρουαρίου 2018

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, πρόκειται μάλλον για ανδρόγυνο από τα Σκόπια, οι οποίοι βρέθηκαν στο όρος για πεζοπορία ή ορειβασία, με παρέα, από την οποία στη συνέχεια αποκόπηκαν, με αποτέλεσμα να χαθούν. Η Πυροσβεστική έλαβε σήμα από κλήση έκτακτης ανάγκης 112.

Επί τόπου επιχειρούν 13 πυροσβέστες με τρία οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Εδεσσας, Αριδαίας και η 2η ΕΜΑΚ.

Φωτό αρχείου: Eurokinissi



https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

φαταουλ χακε

σκυλος βιαζει γυναικα
φαταουλ χακε
φαταουλ χακε
Θεσσαλονίκη: «Βουτιά θανάτου» για γυναίκα

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Παρασκευής (09/03), μία γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η γυναίκα έπεσε από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας, στον φωταγωγό, επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού 13, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.


απλη εξεταση αιματος εγκυμοσυνη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Διαβάστε επίσης:

Έλληνες στρατιωτικοί: Καταιγιστικές εξελίξεις - Νέες αποκαλύψεις σοκ για τη σύλληψή τους στον Έβρο

«Φωτιά» ο νέος ΚΟΚ – Αυτοί θα πληρώσουν πρόστιμα έως και 600 ευρώ – Τι αλλάζει σε παραβάσεις




https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_139.html

απελευθερωμενος αντωνυμο

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

«Το έχω διαβάσει. Αντίθετα με προηγούμενες απόπειρες με σκοπό να επιλυθεί αυτή η σύγκρουση, αυτό το σχέδιο δεν αποτελείται απλά από μερικές σελίδες με κάποιες ελάχιστα συγκεκριμένες κατευθύνσεις, χωρίς ίχνος φαντασίας», είπε η Χέιλι.


οριστικη αοριστου του ξεχνω

«Θα είναι διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα», συνέχισε, χωρίς να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του κειμένου που κατά όσα είναι γνωστά έχει καταρτίσει ο σύμβουλος και γαμπρός του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζάρεντ Κούσνερ. «Το κρίσιμο ερώτημα», πρόσθεσε η Aμερικανίδα διπλωμάτης, «είναι εάν η αντίδραση σε αυτό θα είναι διαφορετική».


Σύμφωνα με τη Χέιλι, «υπάρχουν πράγματα σε αυτό το σχέδιο τα οποία θα ικανοποιήσουν και άλλα που δεν θα ικανοποιήσουν», πράγμα που είναι «αληθές για τους Ισραηλινούς και για τους Παλαιστίνιους, καθώς και για όλες τις χώρες του κόσμου που ενδιαφέρονται για το ζήτημα αυτό». Κατά την ίδια, το σχέδιο έχει καταρτιστεί παίρνοντας υπόψη τεχνολογικά δεδομένα. Αυτή ήταν η μοναδική διάστασή του που αποκάλυψε η πρέσβης, χωρίς να γίνει πιο σαφής.


«Κάθε χώρα ή μέρος θα έχει μια σημαντική επιλογή να κάνει. Να επικεντρωθεί στα τμήματα του σχεδίου που δεν του αρέσουν» ή «να επικεντρωθεί στα τμήματα του σχεδίου που αρέσουν και να ενθαρρύνει τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης», συμπλήρωσε η Χέιλι.


Για την πρέσβη των ΗΠΑ, η «σκληρή αλήθεια» είναι πως οι Παλαιστίνιοι έχουν περισσότερα να κερδίσουν από μια ειρηνευτική συμφωνία κι οι Ισραηλινοί περισσότερα να ρισκάρουν. «Το Ισραήλ θέλει μια συμφωνία ειρήνης αλλά δεν τη χρειάζεται», έκρινε.


Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς έχει a priori απορρίψει το αμερικανικό σχέδιο, ξεκαθαρίζοντας ότι οι ΗΠΑ ουσιαστικά αποποιήθηκαν τον ρόλο του μεσολαβητή στη σύγκρουση όταν αναγνώρισαν την Ιερουσαλήμ ως την πρωτεύουσα του Ισραήλ.


Αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που η απερχόμενη πρέσβης των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη αναφέρθηκε εκτενώς στο πολυδιαφημισμένο αμερικανικό ειρηνευτικό σχέδιο για την επίλυση της ισραηλινοπαλαιστινιακής διένεξης. Γενικά, τα τελευταία δύο χρόνια, χρησιμοποιούσε τη μηνιαία συζήτηση στο ΣΑ του ΟΗΕ για το Μεσανατολικό περίπου σαν πλατφόρμα για να εξακοντίζει κατηγορίες εναντίον του Ιράν, μαύρου προβάτου για την κυβέρνηση Τραμπ.


Η Χέιλι ανακοίνωσε την παραίτησή της από τον ρόλο τον Οκτώβριο, διευκρινίζοντας ότι θα παρέμενε στο αξίωμα ως το τέλος της χρονιάς. Διάδοχός της έχει ονομαστεί η Χέδερ Νάουερτ, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και πρώην παρουσιάστρια του συντηρητικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News, χωρίς καμιά προηγούμενη εμπειρία στη χάραξη εξωτερικής πολιτικής.


Με κοινή ανακοίνωσή τους που δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση του ΣΑ, οι ευρωπαϊκές χώρες που είναι το τρέχον διάστημα μέλη του επέμειναν στο ότι το οποιοδήποτε νέο ειρηνευτικό σχέδιο πρέπει να βασίζεται στις διεθνώς «συμφωνημένες παραμέτρους», προηγούμενες αποφάσεις του ΟΗΕ και προηγούμενες συμφωνίες.


«Κάθε ειρηνευτικό σχέδιο που δεν λαμβάνει υπόψη του αυτές τις διεθνώς συμφωνημένες παραμέτρους κινδυνεύει να οδηγηθεί σε αποτυχία», προειδοποίησαν οι ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο).


Η λύση της διένεξης ανάμεσα στο Ισραήλ και στους Παλαιστίνιους δεν μπορεί παρά να αφορά την προοπτική των δύο Κρατών που θα ζουν το ένα πλάι στο άλλο στα αναγνωρισμένα σύνορα του 1967, με την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα και των δύο, επέμειναν οι Ευρωπαίοι, κάνοντας μια σαφή νύξη για τη μονομερή αμερικανική αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.


Έπειτα από την αναγγελία της απόφασης αυτής, οι σχέσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και τους Παλαιστίνιους έχουν πρακτικά διακοπεί.


Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από παλαιστινιακό κέντρο μελετών και δημοσιοποιήθηκε την Τρίτη κατέδειξε πως το 74% των Παλαιστίνιων πιστεύει πως η παλαιστινιακή ηγεσία πρέπει να απορρίψει το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ και μόλις το 21% θέλει να το αποδεχθεί.


Το αναμενόμενο σχέδιο αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη και από τη δεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ. «Προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειται για χάσιμο χρόνου», δήλωσε τον Νοέμβριο η Ισραηλινή υπουργός Δικαιοσύνης Αγελέτ Σακέντ.


Τέσσερα χρόνια αφού η ειρηνευτική διαδικασία κατέρρευσε, τα μέρη μοιάζουν πιο απομακρυσμένα από ποτέ, ενώ τα ξεσπάσματα της βίας στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη στη Δυτική Όχθη, στη Λωρίδα της Γάζας και στην Ιερουσαλήμ είναι συχνά.



απελευθερωμενος αντωνυμο
απελευθερωμενος αντωνυμο
το τραμ κρεοπωλειο

τι μερος του λογου ειναι το ωσπου

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html
λυκοπένιο παρενεργειες

«Ο πρωθυπουργός που άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες, έγινε έρμαιο των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη και σήμερα δεν τον αφήνουν να επισπεύσει την διαδικασία ασύλου και την ταχεία επαναπροώθηση των παράνομων μεταναστών, δεν αξιοποίησε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στην Ελλάδα από την Ε. Ε. και ουδείς ξέρει που κατέληξαν, αύξησε τον Φ. Π.Α. στα νησιά, ενώ τον παρέλαβε μειωμένο και αποκαλεί ακροδεξιούς τους πολίτες των νησιών που διαμαρτύρονται για τις επιλογές του, είχε σήμερα το θράσος να μην ζητήσει έστω μια συγγνώμη για τις ιδεοληψίες και την ανικανότητά του και να εφευρίσκει παντού άλλοθι και εχθρούς.


θηλωματα βλεφαρων

Μία λέξη του ταιριάζει. Θλιβερός» τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ακολούθησε η σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:


«Η αξιωματική αντιπολίτευση και ο πρόεδρος της κ. Μητσοτάκης έσπευσαν να προσφέρουν κάλυψη σε μια μειοψηφία ακροδεξιών που επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ στη Μυτιλήνη και προσπάθησαν να εισβάλουν στα τοπικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ως απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ.


τι μερος του λογου ειναι το ωσπου

Και καταλήγει τονίζοντας: «Είναι θλιβεροί και επικίνδυνοι».



τι μερος του λογου ειναι το ωσπου
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

αναμμα φουρνου

Ιδιαίτερη ωστόσο αίσθηση «μεταφυτεύει» το βίντεο από τη στιγμή που το φονικό κύμα «καταπίνει» συναυλία στο πλαίσιο ενός πάρτι μιας εταιρείας.


Κραυγές ακούγονται από τους παρευρισκόμενους, την ώρα που το τσουνάμι παρασύρει τα μέλη του συγκροτήματος πάνω από τη σκηνή, αλλά και τους θεατές.


Περίπου 200 υπάλληλοι της κρατικής εταιρείας ηλεκτρικού ρεύματος Perusahaan Listrik Negara (PLN) και μέλη των οικογενειών τους είχαν συγκεντρωθεί στην παραλία Τανγιούνγκ Λεσούνγκ για το ετήσιο πάρτι στο τέλος της χρονιάς, όταν το τσουνάμι έπληξε την περιοχή χθες το βράδυ.


ματίασ σένερτσ imdb

Βίντεο που προβλήθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τους ανθρώπους να διασκεδάζουν με τη μουσική του συγκροτήματος και μετά να ουρλιάζουν την ώρα που τα ορμητικά νερά «σαρώνουν» τη σκηνή, παρασύροντας τα μέλη της ροκ μπάντας.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html


NEW: Video shows a tsunami crashing into a venue in Indonesia where the band Seventeen was performing https://t.co/4P9zDCRkKC pic.twitter.com/q9RYOaPTt8

— BNO News (@BNONews) 23 Δεκεμβρίου 2018


αναμμα φουρνου
αναμμα φουρνου
ανταπτορας τηλεφωνικης πριζας
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html

ταρτα με φρουτα χωρις αυγα

εκκλησιαστικα ειδη εικονες θεσσαλονικη

Αυτή τη φορά αποφάσισε να σφηνώσει το κεφάλι του σε έναν φούρνο μικροκυμάτων και να βάλει γύρω του τσιμέντο. Το μόνο πρόβλημα; Κάτι πήγε στραβά, καθώς ξαφνικά ο αυτοσχέδιος αναπνευστήρας του, μπλόκαρε. Η πυροσβεστική αναγκάστηκε να πάει να τον σώσει καθώς - προφανώς - δεν μπορούσε να βγει.


κουκια φρεσκα στην καταψυξη

Η άμεση δράση δήλωσε πως δεν θα τον χρεώσει το ποσό των 650 δολαρίων για τις υπηρεσίες της, διότι η ζωή του βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο.


ταρτα με φρουτα χωρις αυγα

Ο ίδιος δήλωσε στο BBC πως δεν νιώθει όπως ένας μεθυσμένος που έχει απασχολήσει άδικα τις Αρχές, ενώ τόνισε ότι δεν πιστεύει πως σπατάλησε το χρόνο τους.


ταρτα με φρουτα χωρις αυγα




https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_6.html

προγραμμα για νεους κτηνοτροφους 2014

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html
φυσικο κολλαγονο φτιαξτο μονος σου

Η είδηση της αποχώρησής του από την ενεργό δράση προκάλεσε σοκ, καθώς ήρθε λιγες μόλις μέρες μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος από τον γερμανό πιλότο.


Ο ίδιος μίλησε για προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, λέγοντας πως μετά την κατάκτηση της κορυφής, επιθυμεί να μην στερηθεί άλλο την οικογένειά του.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

sting desert rose remix

προγραμμα για νεους κτηνοτροφους 2014


2016 12 02T134300Z 1547641177 RC1EA84E0A20 RTRMADP 3 MOTOR F1 ROSBERG


Πηγή:REUTERS/Ahmed Jadallah/File Photo


Ο Νίκο Ρόσμπεργκ, με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:





προγραμμα για νεους κτηνοτροφους 2014

κιβωτιο ταχυτητων μεταχειρισμενα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html
κιβωτιο ταχυτητων μεταχειρισμενα
κιβωτιο ταχυτητων μεταχειρισμενα

Όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του Άγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκης, Αναστασία Πατερνά, τον 21χρονο μετέφερε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο το ΕΚΑΒ και όπως διαπιστώθηκε έφερε εκχυμώσεις και εκδορές και όχι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.


«Το παιδί είναι καλά και μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες, αν όχι και ώρες, θα βγει από το νοσοκομείο», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της επίθεσης στον νεαρό (που ήταν πεζός) αφού τον ξυλοκόπησαν μπήκαν σε ιδιωτικής χρήσης όχημα και τράπηκαν σε φυγή.



ταμειο ανεργιας στα αγγλικα
σσε επισιτιστικων
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_90.html

Tuesday, February 26, 2019

oldtimer μεταφραση

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html
τεκιλα για μαργαριτα
υλικά για γλασάρισμα
oldtimer μεταφραση

Μιλώντας στο περιθώριο της απονομής των βραβείων Diamonds of the Greek Economy ο κ. Μουτάφης, είπε ότι εκτός από την ασφάλιση πιστώσεων ο ΟΑΕΠ μπορεί να βοηθήσει και στη χρηματοδότηση επιχειρήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στις μικρομεσαίες.

Ο ΟΑΕΠ απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό ακόμη και στις νεοϊδρυθείσες.

Ο ΟΑΕΠ ασφαλίζει επιχειρήσεις και μεμονωμένες εξαγωγές ακόμη και σε “δύσκολες” περιοχές, όπως Βόρειο Αφρική, Νότιο Αμερική και Βαλκάνια.


Μέσω του προγράμματος “ΟΑΕΠ εξωστρέφεια” και συμβάσεων με όλες τις ελληνικές τράπεζες, προσφέρεται ασφάλιση και ανατροφοδοτούμενη χρηματοδότηση με χαμηλό επιτόκιο που μπορεί να φράσει έως και στο 80% του ύψους των εξαγωγών του.



oldtimer μεταφραση
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html

ποτες θα καμει ξαστερια

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_139.html
Τζόκερ κλήρωση [1909]: Ένας ο υπερτυχερός που κέρδισε τα 5.600.000 ευρώ

Κλήρωση Τζόκερ: Τουλάχιστον 5.600.000 ευρώ μοίρασε στην αποψινή κλήρωση στον νικητή που μάντεψε σωστά τους 5+1 μαγικούς αριθμούς της πρώτης μεγάλης κατηγορίας του Τζόκερ το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html

ποτες θα καμει ξαστερια


ωραριο εργασιας καθηγητων

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε την Κυριακή το Βράδυ (29/04) η κληρωτίδα του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ είναι οι:
4, 7, 17, 27, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 8.


ποτες θα καμει ξαστερια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


tzoker

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ



τυπικο κυριακης 11 ιανουαριου 2015

νατασσα μποφιλιου θεσσαλονικη 2015

κοπελες χωρις μαγιο
Χαλκιδική: Δύο συλλήψεις για δεκάδες κλοπές μπαταριών από οχήματα

Εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 20 κλοπές μπαταριών από οχήματα στην Χαλκιδική


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κλοπές έγιναν το τελευταίο διάστημα σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Για την υπόθεση συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου 2 Έλληνες ηλικίας 38 και 45 ετών, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται ακόμα 4 συνεργοί τους ηλικίας από 42 έως 59 ετών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_135.html

Ειδικότερα, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκαν το βράδυ της 5 προς 6 Φεβρουαρίου 2018 ο 38χρονος μαζί με τον 45χρονο να επιβαίνουν σε όχημα σε περιοχή της Χαλκιδικής και διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από σταθμευμένο μηχάνημα έργων 2 μπαταρίες και προσπάθησαν να αφαιρέσουν άλλες 2 μπαταρίες από σταθμευμένο φορτηγό.

Από την περαιτέρω αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από 12 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου 2018, ενεργώντας μαζί με τους άλλους 4 συνεργούς τους και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, αφαίρεσαν από 23 σταθμευμένα φορτηγά, οχήματα δημόσιας χρήσης και μηχανήματα έργων συνολικά 46 μπαταρίες, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 14.000 ευρώ.

Επιπλέον προέκυψε ότι τις κλεμμένες μπαταρίες στη συνέχεια τις πουλούσαν σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης μετάλλων σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε 2 επιχειρήσεις εντοπίστηκαν συνολικά 7 κλεμμένες μπαταρίες, οι οποίες θα αποδοθούν στους κατόχους τους.

Επίσης δικογραφία σχηματίσθηκε για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος 3 ιδιοκτητών επιχειρήσεων ανακύκλωσης μετάλλων.

Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της παράνομης δραστηριότητας τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τους οποίους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.



νατασσα μποφιλιου θεσσαλονικη 2015
νατασσα μποφιλιου θεσσαλονικη 2015
δικαιολογητικα για αδεια κυνηγετικου οπλου

πλεξι φλεξι χωρις εργαλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Μπεσκένης «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς.


Ο δημοσιογράφος εργάστηκε επί σειρά ετών ως πολιτικός και κοινοβουλευτικός συντάκτης σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και στην τηλεόραση.


Είχε σπουδάσει Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας, είχε πτυχίο Ευρωπαϊκού Πολιτισμού από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωνε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο πάνω στη Σύγχρονη Δημοσιογραφία.


παμπλο πικασο ονομα

δυναμικη απνοια ρεκορ

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως πολιτικός αναλυτής στον ΣΚΑΙ, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί στην ΕΡΤ, στον Ελεύθερο Τύπο, και στα υπουργεία Πολιτισμού, Υγείας και Παιδείας.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html

Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.


ΣΥΡΙΖΑ: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του


«Η αιφνίδια απώλεια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Βασίλη Μπεσκένη γέμισε με θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θάνατο του δημοσιογράφου.


Συλλυπητήρια και από τη ΝΔ


Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη εξέφρασε η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της.


Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι ο Βασίλης Μπεσκένης ξεχώρισε καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του για το ήθος, τον επαγγελματισμό, την ευπρέπειά του αλλά και την αγάπη του για τη δημοσιογραφία.


ΔΗΜΑΡ: «Έφυγε πρόωρα ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει»


«Η αιφνίδια απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ενός νέου ανθρώπου που είχε όλη την ζωή μπροστά του, προκαλεί απέραντη θλίψη. Η είδηση αυτή μας συγκλόνισε. Τι να πει κανείς σε αυτήν την περίπτωση, πώς να περιγράψει τα συναισθήματα που προκαλεί αυτή η τραγική απώλεια τόσο ξαφνικά; Ο Βασίλης, έμπειρος πολιτικός συντάκτης διακρίθηκε για την μαχητικότητα και το τεκμηριωμένο ρεπορτάζ του. Έφυγε πρόωρα κι ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του» αναφέρει η ΔΗΜΑΡ.









πλεξι φλεξι χωρις εργαλειο
πλεξι φλεξι χωρις εργαλειο
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html

σωστο νουμερο σουτιεν

το δυσκολοτερο τεστ που εχετε κανει ποτε
σωστο νουμερο σουτιεν

Την ειδική ομάδα αναγνώρισης θυμάτων καταστροφών έχει ενεργοποιήσει από χτες η ελληνική αστυνομία, μετά από επίσημο αίτημα που της διαβίβασε το πυροσβεστικό σώμα. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη ομάδα, που είχε συσταθεί το 2011 με σκοπό την αναγνώριση και ταυτοποίηση θυμάτων από καταστροφές μεγάλες τρομοκρατικές ενέργειες αλλά και ατυχήματα.


Σε αυτή συμμετέχει κυρίως το προσωπικό της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, εξειδικευμένοι επιστήμονες - κυρίως ανθρωπολόγοι και βιολόγοι - και συντονίζεται από το ενιαίο κέντρο διαχείρισης κρίσεων.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

Η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία, με το ΕΚΑΒ, την ιατροδικαστική υπηρεσία αλλά και την εισαγγελία του Αρείου Πάγου.


Αυτομάτως, συνεργεία της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, που αποτελούνται από φωτογράφους και στελέχη της υποδιεύθυνσης βιοχημικών εξετάσεων, βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές.


σωστο νουμερο σουτιεν




μεσαιωνικη ποιηση

απαιτητικόσ αντίθετο

ευρωδιαγνωση αμπελοκηποι
απαιτητικόσ αντίθετο

Σε δηλώσεις του από Διάσκεψη Ασφαλείας στο Μόναχο, ο Σεργκέι Λαβρόφ είπε ότι δεν θα σχολιάσει περαιτέρω μέχρι να δει τα στοιχεία.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html

καφε θεα αγιος παυλος

Την ίδια ώρα, εκτίμησε ότι οι δηλώσεις των αμερικανικών αρχών είναι αλληλοσυγκρουόμενες.


Υπενθύμισε, επίσης, ότι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς και ένας αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας έχουν διαβεβαιώσει ότι «καμία χώρα δεν επηρέασε το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών».


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

απαιτητικόσ αντίθετο



εκλογες σεπτεμβριος 2015 γκαλοπ

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html
εκλογες σεπτεμβριος 2015 γκαλοπ

Το αεροσκάφος, ένα F5 αμερικανικής κατασκευής που χρησιμοποιείται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, κατέπεσε ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί στο Ντεζφούλ, στην επαρχία του Χουζεστάν, σύμφωνα με το πρακτορείο Irna.


Ο κυβερνήτης σκοτώθηκε αλλά ο συγκυβερνήτης του σώθηκε και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Τα αίτια της συντριβής παραμένουν αδιευκρίνιστα.


Το Ιράν αγόρασε τα αμερικανικά F5 πριν από την ισλαμική επανάσταση του 1979 και 48 από αυτά χρησιμοποιούνται μέχρι και σήμερα. Την περασμένη εβδομάδα η Τεχεράνη παρουσίασε το πρώτο μαχητικό που είναι 100% ιρανικής κατασκευής και το οποίο μοιάζει πολύ με τα αμερικανικά F5.


εκλογες σεπτεμβριος 2015 γκαλοπ


παιδικη ντισκο πειραιασ
ηγεμονας σουλειμαν
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

γλυκο συκο ημερο

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html
προσευχη για καλη εργασια
ευρωγνωση λαγονησι
γλυκο συκο ημερο

Εδώ και οκτώ χρόνια, όπως αποκαλύπτουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο σύζυγος της Ιβάνκα Τραμπ και δεξί χέρι του αμερικανού προέδρου, είναι εγγεγραμμένος ως... γυναίκα ψηφοφόρος, όπως φαίνεται και στους επίσημους εκλογικούς καταλόγους της Νέας Υόρκης του 2009.


Ο Λευκός Οίκος μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το γεγονός ότι ο σύζυγος της Ιβάνκα Τραμπ έχει καταχωρηθεί ως γυναίκα στους εκλογικούς καταλόγους


jared. kushner. voter. reg Copy


Τελευταία βρίσκεται στην επικαιρότητα εξαιτίας της εμπλοκής του στην συνεχιζόμενη έρευνα περί ρωσικής παρέμβασης στις αμερικανικές εκλογές, ενώ κατηγορήθηκε πρόσφατα ότι χρησιμοποίησε ιδιωτικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για θέματα που αφορούν τον κυβερνητικό του ρόλο.


Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο, ο Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε πολλαπλές εγγραφές προσώπων σε εκλογικούς καταλόγους διαφόρων πολιτειών, ως ένδειξη εκτεταμένης νοθείας στις προεδρικές εκλογές του 2016. Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι τρία έως πέντε εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν παράνομα, χωρίς ωστόσο να έχει μέχρι στιγμής παρουσιάσει αποδείξεις για αυτό.


Jared Kushner is registered to vote as a female, By Daniella Diaz and Jeremy Diamond, CNN



γλυκο συκο ημερο
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

ιρλανδια μεταφραση

συστημα νοτης
το μικρο σχολειο χαλανδρι
ιρλανδια μεταφραση

Φυσικά, το προσεχές διήμερο ξεχωρίζουν οι δεύτεροι ημιτελικοί των ζευγαριών ΑΕΚ-Ολυμπιακός (Τετάρτη 26/4, 19.00) και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Πέμπτη 27/4, 19.00), οι οποίοι θα κρίνουν ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας (COSMOTE SPORT 3HD).


Στη Ρώμη ολοκληρώνεται η φετινή διαδρομή του CEV Champions League και εκεί θα βρεθούν οι συνδρομητές, live και αποκλειστικά, μέσω του COSMOTE SPORT 8HD. Στον πρώτο ημιτελικό (Σάββατο 29/4, 17.30) η Ζενίτ Καζάν αντιμετωπίζει την Μπερλίν Βόλεϊ, ενώ στον δεύτερο (20.30) συναντιούνται η Περούτζια με την Τσιβιτανόβα. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 30/4, στις 20.00.


Στη LaLiga Santander η μάχη των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, για την κορυφή συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη 26/4, στις 20.30, οι “μπλαουγκράνα” υποδέχονται την Οσασούνα (COSMOTE SPORT 2HD) και οι “μερένγκες” επισκέπτονται το “Ριαθόρ”, για να παίξουν με την Ντεπορτίβο (22.30, COSMOTE SPORT 2HD), στο πλαίσιο της εμβόλιμης 34ης αγωνιστικής. To Σάββατο 29/4, οι πρωταθλητές Ευρώπης επιστρέφουν στο “Μπερναμπέου” και φιλοξενούν τη Βαλένθια (17.15, COSMOTE SPORT 2ΗD), ενώ η “Μπάρτσα” έχει καταλανικό ντέρμπι, με την Εσπανιόλ (21.45, COSMOTE SPORT 2HD).


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html

Την Τρίτη 25/4, στις 22.30, παρακολουθούμε στο COSMOTE SPORT 2HD, το Ατλέτικο Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Φραν Εσκριμπά βρίσκεται στην πέμπτη θέση, που της δίνει τη συμμετοχή στο UEFA Europa League και υπό προϋποθέσεις (αν το κύπελλο καταλήξει σε ισπανικά χέρια) στα πλέι οφ του UEFA Champions League.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html

Στην Premier League, η Τότεναμ βρίσκεται στο κατόπι της Λέστερ, σε ό, τι αφορά στην κορυφή και πλέον τις χωρίζουν μόνο 4 βαθμοί. Την Τρίτη 25/4, στις 21.45, για την εξ αναβολής 34η αγωνιστική, οι “Μπλε” φιλοξενούν τη Σαουθάμπτον (COSMOTE SPORT 1HD) και την Κυριακή 30/4, στις 16.05 παρουσιάζονται στο “Γκούντισον Παρκ” για το παιχνίδι με την Έβερτον (COSMOTE SPORT 1HD). Την ίδια ημέρα, στις 18.30, τα “Σπιρούνια” υποδέχονται την Άρσεναλ (COSMOTE SPORT 1HD). Επίσης, την Πέμπτη 27/4, στις 22.00 (COSMOTE SPORT 1HD) διεξάγεται το εξ αναβολής ντέρμπι του Μάντσεστερ, Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 26η αγωνιστική και αποτελεί μάχη για το UEFA Champions League.


Από την 34η ημέρα της Serie A TIM ξεχωρίζει το “derby della capitalle”. Την Κυριακή 30/4, στις 13.30, συνδεόμαστε μέσω του COSMOTE SPORT 2HD με το “Ολίμπικο”, για τη συνάντηση της, δεύτερης στη βαθμολογία, Ρόμα με την Λάτσιο, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και κυνηγά τις τελευταίες της ελπίδες για έξοδο στο UEFA Champions League.


Στην Bundesliga, η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου θέλει να επουλώσει τις πληγές που προκάλεσε ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του UEFA Champions League, με την κατάκτηση του πέμπτου διαδοχικού της τίτλου. Θα κάνει ένα ακόμα βήμα με το “διπλό” επί της Βόλφσμπουργκ, το Σάββατο 29/4, στις 19.30 (COSMOTE SPORT 3HD). Η Γκλάντμπαχ διεκδικεί ακόμα με αξιώσεις την πρόκριση στην Ευρώπη και για να φτάσει πιο κοντά στο στόχο, πρέπει να φύγει με τη νίκη από τη συνάντηση με τη Μάιντς (Σάββατο 29/4, 16.30, COSMOTE SPORT 4HD).


Οι φίλοι του τένις θα συνδεθούν με τη Βαρκελώνη για το ΑΤP 500, όπου συμμετέχει και ο Άντι Μάρεϊ, μετά τον αποκλεισμό-έκπληξη στο ATP Masters 1000 στο Μόντε Κάρλο. Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ξεκινούν τη Δευτέρα 24/4 και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 27/4. Μια ημέρα μετά, (Παρασκευή 28/4) ξεκινούν οι προημιτελικοί, το Σάββατο 29/4 οι ημιτελικοί (14.30, 17.00) και την Κυριακή 30/4, στις 17.00 διεξάγεται ο τελικός (COSMOTE SPORT 6HD).


Σε ό, τι αφορά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εκτός της Formula 1, όπου οι συνδρομητές, θα παρακολουθούν όσα συμβούν στο FORMULA 1 VTB RUSSIAN GRAND PRIX, (COSMOTE SPORT 5HD) από την Παρασκευή 28/4 και τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές (10.50) έως τον αγώνα της Κυριακής 30/4 (14.45), στο πρόγραμμα υπάρχει ο αγώνας του WRC στην Αργεντινή (Κυριακή 30/4, 18.00, COSMOTE SPORT 5HD), αλλά και αυτός του NASCAR, στο Ρίτσμοντ (Κυριακή 30/4, 21.00, COSMOTE SPORT 7HD).


Οι φαν της πορτοκαλί μπάλας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αγώνες για τα Playoffs του ΝΒΑ, αλλά και μεγάλες ευρωπαϊκές συναντήσεις, όπως αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εστουντιάντες, για την 31η ημέρα της ACB Liga Endesa (Κυριακή 30/4, 19.30, COSMOTE SPORT 4HD). Η “βασίλισσα” θέλει να αποσπαστεί από τη Βαλένθια, με την οποία μοιράζεται την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπορούμε να δούμε το ματς της Ανδόρας του Θανάση Αντετοκούνμπο, με την Μπιλμπάο (13.30, COSMOTE SPORT 8HD), αλλά και το ντέρμπι κορυφής στην Spor Toto Basketball Super League, μεταξύ της Αναντολού Εφές και της Φενέρμπαχτσε (18.00, COSMOTE SPORT 7HD).


Στα κινηματογραφικά κανάλια, παρακολουθούμε σε Α’ Προβολή, στο COSMOTE CINEMA 1HD, το δράμα Πριν Έρθεις Εσύ (Me Before You), με την Εμίλια Κλαρκ του Game Of Thrones (Κυριακή 30/4, 21.00, ζώνη Sunday Blockbuster) και τη δραματική κομεντί Το Μυστικό που Έμεινε Κρυμμένο (Boomerang) (Πέμπτη 27/4, 21.00, ζώνη Red Carpet Premiers), για τον νεαρό Αντουάν, ο οποίος έχοντας εμμονή με τον πνιγμό της μητέρας του, που συνέβη πριν 30 χρόνια, προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες για τον θάνατό της.



ιρλανδια μεταφραση

εδες υμνος

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δίδεται στα χιλιόμετρα που γράφει το κοντέρ του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που θα αγοράζει κάποιος, καθώς πρέπει να αντιστοιχούν σε αυτά που αναγράφονται στους προηγούμενους τεχνικούς ελέγχους και να μην είναι μειωμένα.


σε αναμονη μεταφραση

Σε περίπτωση που συμβαίνει κάτι τέτοιο οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα πρέπει να διορθώσουν την μειωμένη ένδειξη με τουλάχιστον ένα επιπλέον χιλιόμετρο από την προηγούμενη καταγραφή στο ΚΤΕΟ.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

Όσα ΙΧ παρουσιάζουν ανακολουθία στον μετρητή χιλιομέτρων, θα «ακινητοποιούνται» και δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν.


Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και το σχέδιο διεθνούς συνεργασίας με τα ΚΤΕΟ ξένων χωρών για όσα οχήματα έχουν εισαχθεί από το εξωτερικό και διατέθηκαν στην Ελλάδα προς πώληση.


Πλέον, η αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από έμπορο ή ιδιώτη θα πρέπει να είναι λεπτομερής και εξονυχιστική.




εδες υμνος
εδες υμνος
χασισι ελλαδα

Monday, February 25, 2019

ανδρικο τακουνι

καταστροφη ζιζανιων με φωτια
ανδρικο τακουνι

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, μετά την εισαγγελική έρευνα στην εταιρεία της συζύγου του κ. Στουρνάρα, Λίνας Νικολοπούλου - Στουρνάρα, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είχε επικοινωνήσει με δική του πρωτοβουλία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον είχε ενημερώσει για την εξέλιξη.


η συναισθηματική νοημοσύνη skroutz

Στην επικοινωνία εκείνη, Αλ. Τσίπρας και Γ. Στουρνάρας είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Σύνοδο της Μπρατισλάβας αμέσως μόλις το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του Αλ. Τσίπρα.



ανδρικο τακουνι
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html

γεφυρα ζωης

γεφυρα ζωης

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Αλέξης Τσίπρας, λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και τους συντονιστές είπε χαμογελώντας;


«Πριν ξεκινήσουμε να πιω μια γουλιά, μην φύγω σαν την Ουκρανία και με... ψάχνετε».


Με αυτό το αστείο ο Αλέξης Τσίπρας, ουσιαστικά απάντησε στο απρόοπτο που είχε σημειωθεί πριν από περίπου έναν μήνα, όταν κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που είχε με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο και είχε εξαφανιστεί από το πλάνο, προκειμένου να πιει νερό.


γεφυρα ζωης


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html


φουρνακι υγραεριου μεταχειρισμενο
παιχνιδια με αεροπλανα που τα οδηγας
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html

χρηση πλαστου εγγραφου παραγραφη

Ο Ντούντα είχε την υποστήριξη του Κόμματος του Νόμου και της Δικαιοσύνης (PiS) στις προεδρικές εκλογές του 2015, ενώ τον Ιούλιο, άσκησε βέτο κατά των προτάσεων του κυβερνώντος κόμματος για την αναδιοργάνωση της δικαιοσύνης, μετά τις διαδηλώσεις και τις προειδοποιήσεις των δυτικών συμμάχων της Πολωνίας για τον κίνδυνο πολιτικοποίησης των δικαστηρίων.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

τραγουδιστησ ψαλτησ

Η άσκηση του προεδρικού βέτο προκάλεσε ερωτηματικά σχετικά με την συνέχιση της πολιτικής υποστήριξης του PiS στο πρόσωπο του Ντούντα κατά τις επόμενες προεδρικές εκλογές.


Τον Σεπτέμβριο, ο Πολωνός πρόεδρος προχώρησε στην δημοσιοποίηση αντιπροτάσεων που προέβλεπαν την άσκηση μεγαλύτερου πολιτικού ελέγχου στις δικαστικές αίθουσες, με τις εξουσίες αυτές ν’ ασκούνται από τον πρόεδρο κι όχι από τον υπουργό της Δικαιοσύνης, όπως επίσης και από το κοινοβούλιο.


χρηση πλαστου εγγραφου παραγραφη


χρηση πλαστου εγγραφου παραγραφη
ελενη αρχισυντάκτης

εκαψαν σημαια

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html
βραδινό πρόγραμμα

Τα σωστικά συνεργεία καταβάλουν εντατικές προσπάθειες για να εκπονήσουν το κατάλληλο σχέδιο για τη διάσωση, όμως, πλέον ο χρόνος πιέζει πολύ και αξιωματούχοι παραδέχονται ότι είναι στενά τα περιθώρια.


εκαψαν σημαια

Πληροφορίες από τα διεθνή Μέσα θέλουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού να ξεκινά ακόμα και σήμερα. Ο Ιβάν Κάραντζιτς, ένας από τους πολλούς εθελοντές δύτες, μιλώντας στο Sky News εξέφρασε την άποψη ότι ο απεγκλωβισμός μπορεί να ξεκινήσει άμεσα, ακόμα και σήμερα.


«Αρχικά πιστεύαμε ότι τα παιδιά μπορούν να μείνουν εκεί για καιρό. Όμως η κατάσταση άλλαξε, ο χρόνος πλέον είναι περιορισμένος», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού Απακόρν Γιουκονγκάεβ.




εκαψαν σημαια
λαδι ηλεκτρονικου τσιγαρου

καρωνησ τηλεορασεισ στοκ

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html
λιπαράκη

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο κ. Ντονμέζ προανήγγειλε έρευνες υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο από το τουρκικό πλοίο «Φατίχ» (σ. σ. έχει το ίδιο όνομα με τον υπουργό).


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html

«Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθούν τετελεσμένα για οποιοδήποτε πρόγραμμα το οποίο δεν ενέκρινε», πρόσθεσε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι οι Τούρκοι δεν θα επιτρέψουν να περάσει ένα σύστημα, στο οποίο δεν έχει μερίδιο το ψευδοκράτος της «Βόρειας Κύπρου».


«Εμείς πάντοτε λέγαμε αυτό. Αν υπάρχει πετρέλαιο θα το βρούμε. Θα κάνουμε περισσότερες έρευνες και γεωτρήσεις. Το τελευταίο διάστημα κάναμε σημαντικά βήματα για την έρευνα υδρογονανθράκων και την αύξηση της παραγωγής τους», ανέφερε – μεταξύ άλλων – ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας.


Οι δηλώσεις του κ. Ντονμέζ έρχονται να προστεθούν στον ήδη μακρύ κατάλογο των προκλητικών δηλώσεων, στις οποίες έχουν προβεί κατά καιρούς Τούρκοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Ερντογάν.


καρωνησ τηλεορασεισ στοκ

Καθίσταται δε φανερό πως ο «σουλτάνος» είναι έτοιμος να συνεχίσει με αμείωτη ένταση τα φθηνά παιχνίδια εντυπωσιασμού και «ψευτοτσαμπουκάδων» στο ενεργειακό «μονοπάτι» που συνδέει το Καστελλόριζο με την κυπριακή ΑΟΖ.



καρωνησ τηλεορασεισ στοκ
διαιτητες σαλας