Tuesday, January 29, 2019

ξενοδοχειο καψουλα στην ιαπωνια

ξενοδοχειο καψουλα στην ιαπωνια

Μιλώντας στην εφημερίδα "Die Welt", η κυρία Χαρστ, μέλος και η ίδια του SPD, άσκησε αυστηρή κριτική στην ηγετική ομάδα του κόμματος για την συμπεριφορά της έναντι του αδελφού της, ενώ αποκάλυψε ότι και ο αποκλεισμός του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ από την επόμενη κυβέρνηση ήταν στο πνεύμα της συγκεκριμένης ομάδας.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html

πως βγαινει το νυχι απο το κρεας

«Η Αντρέα Νάλες, ο Όλαφ Σολτς και άλλοι τον χρησιμοποιούν ως αποδιοπομπαίο τράγο, θέλουν να του φορτώσουν την ευθύνη για όλα», δήλωσε για τον αδελφό της η κυρία Χαρστ.


ξενοδοχειο καψουλα στην ιαπωνια

Η κυρία Χαρστ κατηγόρησε ακόμη τα συγκεκριμένα στελέχη ότι είπαν ψέματα στον αδελφό της και τον εξαπάτησαν. «Γι' αυτό, μετά την επιτυχημένη περίοδό του ως κορυφαίου πολιτικού στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο, ο λάκκος με τα φίδια του Βερολίνου δεν του ταίριαζε», πρόσθεσε.


Ταυτόχρονα, ενόψει της ψηφοφορίας των μελών για την επικύρωση της συμμετοχής του κόμματος στην κυβέρνηση συνασπισμού και της αλλαγής αρχηγού, πληθαίνουν οι φωνές διαφωνίας με την ηγετική ομάδα, ενώ πολλά στελέχη ζητούν εκλογή του αρχηγού από τη βάση του κόμματος.




ψυχογιοσ το ημερολογιο μιασ ξενερωτησ

No comments:

Post a Comment