Wednesday, January 30, 2019

ζν το φοβητρο στιχοι

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html
ζν το φοβητρο στιχοι

Μεταξύ αυτών που επέκριναν την απόφαση είναι και ο συνεργάτης του Ρώσου προέδρου και πρώην υπουργός Οικονομικών Αλεξέι Κουντρίν. Μοναδική εξαίρεση υπήρξε η εταιρεία Rosneft της οποίας ηγείται ο Ίγκορ Σέτσιν που υπήρξε και ο βασικός κατήγορος του Ουλιουκάγιεφ, τον οποίο κατηγόρησε ότι του ζήτησε το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να προωθήσει τα συμφέροντα της εταιρείας του, η οποία θεώρησε την ενοχή του Ουλιουκάγιεφ "προφανή".


δοκτωρ ζιβαγκο

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Rosneft Μιχαήλ Λεόντιεφ δήλωσε στο πρακτορείο Interfax ότι «η ενοχή του πρώην υπουργού Οικονομικών αποδείχθηκε» και πως δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αποδείξεις μιας και συνελήφθη επ' αυτοφώρω». Παράλληλα αρνήθηκε να σχολιάσει την ετυμηγορία του δικαστηρίου λέγοντας ότι «δεν είναι δική τους αρμοδιότητα».


Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και πρόεδρος του Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών Αλεξέι Κουντρίν, ο οποίος συνεργάζεται με τον Ρώσο πρόεδρο σε ζητήματα οικονομίας, σχολιάζοντας την ετυμηγορία της ρωσικής δικαιοσύνης κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, είπε ότι πρόκειται για μια αβάσιμη και άδικη ετυμηγορία. «Πρόκειται για τρομερή, αβάσιμη ετυμηγορία. Αδύναμη η δουλειά που έκανε η ανάκριση, απόκλιση του κατηγορητηρίου. Παρόμοιου είδους αδικία, δυστυχώς, αντιμετωπίζουν πολλοί σήμερα» , έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Αλεξέι Κουντρίν.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

το καθε τι ανεστοπουλος στιχοι






6 Photos:
Ρωσία: Ποινή κάθειρξης και χρηματικό πρόστιμο στον πρώην υπουργό Οικονομίας


ζν το φοβητρο στιχοι

No comments:

Post a Comment